Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük ne yapayım ben şimdi nasıl daha sabır göstereyim
peki o ne yapsın
bu kadar severken nasıl daha herkesden gizli ilerleyelim korkuyorum
seviyorum seviliyorum hemde tahmin edemeyeceğim kadar sence olayı ben mi abartıyorum

günlük beynim yoruldu bedenim yoruldum bıktım bıktım
iş bulamıyurm kafayı yicem....
kpss desen umudum bitti yeter ya....
benim gibi pozitif bir insan bile artık bu hale geldiyse bitmiştir

Kocacım geldi :) Tabi 2 gün oluyor :)
Yarın izinliyim o yüzden bugünde koçişkomla beraber döneceğiz bulunduğu şehre :)
Bu ay epeyce bi beraber vakit geçirebildik darısı diğer aylara :)
Kpss de benden korksun :) 2. kez atancam kocamla beraber olcam allahın izniyle :)
Allahım utandırma beni :)

Ya ben kocamı çok seviyroum :) Bazen haksızlıkta etsem cidden çok seviyorum :)
Dün çok yorgundum.Ayda geçirdiğimiz 4 gece var zaten.
Uyuya kalmışım.Üstelik iftarın bulaşığı duruyor, ocak berbattı.
Aşkım hepsini halletmiş.O kadar sevindimki :)
Çünkü hayatta yapmayacağı tek şey bulaşık yıkamaktı :)
Benim için yapmış :) Ölürüm ben ona :)
Allahım çektiklerimiz yeter, ailesinin ve mesafelerin bizi üzdüğü yeter.
Kavuştur daaa şu garip kullarını da :KK43:(

Günlük, nabersin bakalım?

Bu aralar biraz hareketli geçiyor günler, kardeşimin düğün tarihi yaklaşıyor. O çalıştığı için her şeyi ben organize ediyorum. Ama hala ne giyeceğim bilmiyorum, tesettürlü hazır kıyafetler hoşuma gitmiyor. :1no2::1no2: Diktirmek istiyorum ama çok iyi bir terzi bulmak lazım, bu konularda hiç bilgim yok. :nazar::nazar::nazar:
Çarşamba günü Fatih'e gideceğiz, gelinlik bakmaya, gitmişken bende kendime bir şeyler bakacağım artık.
Birde dün tam bizim evin karşısında ev bulduk onlara ama biz sorana kadar kiralanmış bile. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Cumartesi günü de Ocak'ın iftarı varmış, hemde sevgilime çok yakın bir yerde. Böylelikle 1 taşla, 2 kuş vuracağım günlük. :asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
günlük su anda içimde büyük bi huzur var Elhamdülillah:nazar:
Rabbim bu mübarek ay hürmetine inşllh dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

yarın izne çıkıyorum ve %80 biyere gidemicez. 1 sene beklediğim iznimde evde oturucam.
nefret ediyorum ya o kadar sinirliyim ki. çalış çalış tatılde evde otur.hep benim gerizekalı kocam yüzünden.inşallah allah yüzüme gülerde 3-4 günde olsa giderim biyerlere çok ihtiyacım var günlük sıkıldım hergün aynı şeyleri görmekten.mafoldumben

Sevgili Günlük,

Ben senin bu nadide sayfalarına, gönlümden ne geçerse yazabilirim.

Ne de olsa sen benim günlüğümsün, özelsin di mi... :KK66:

Bir gün yazdığım şeyle, ertesi gün yazdığım çelişebilir.

Hatta gün değil, saatlar içinde bile olabilir bu.

Yani istediğim gibi takılırım.

Ve bu durum kimsecikleri alakadar etmez! lülülülülülü :icecream:

Herkes kendi işine baksın. sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

Bu günlerde kara bulutlar var hiç güzel ve iyi birşey yaşamıyorum
en sonuda dün akşam iş yerinde oldu ben dükkandayken hırsız
nerden girdi nasıl laptopu alıp gitti ve ben nasıl görmedim aklım almıyor
çevredeki kamera kayıtları incelniyor şuan kim olduğu çıkar işallah mübarek ayda
rahat durun bari ya karşılaşsaydık ne olurdu onu hiç bilmiyorum

Günlüğüm, Dün aradım ama ulaşamadım. Aradığım numara kullanılmamaktaymış. Evlerine gittim taşınmışlar kiracısı nerde oturduklarını bilmiyor. Peki ben hayalmi gördüm, salı günü, pastanenin önünde oturan seval değilmiydi. Yanıma gelip benimle konuşan o değilmiydi. Bunlar gerçekti günlüğüm ama şimdi yine yok bulamıycam onu. Keşke donup kalmasaydım koşsaydım arkasından. Bana söylediklerinde haklıydı ben kendini düşünen korkak biriydim. O hapse girdiğinde evet hiç ziyaretine gitmedim aramadım sormadım ve o içerdeyken evet ben evlendim. Bunları ondan duymak canımı çok aıcttı günlük. Ben nasıl bir dostmuşum , mertin öldüğünü bile geçtiğimiz kış öğrendim onun acısı hiç dinmiyor zaten aptallaşmam daha agresif ve hırçın olmamın sebebi bu yaşananlar. ben ne yapmışım kendimden nefret ediyorum. Hiç iyi değilim uzaklara gitmek kaybomak istiyorum ölmek istiyorum. Daha fazla yaşananları görmezden gelemiycem, daha fazla yaşadıklarımı silmek için uğraşamıycam. Affedilememenin acısı vicdanımın bana yüklediği acıyı artık kaldıramıyourum....

günlükcan naber bakalımopuyorumnanaktan
ben çok iyiyim Allahıma şükürler olsun. aşkımla çok güzel vakitler geçiriyoruz. keyfimiz yerinde. daha ne isterim Allahımdan ben.:nazar:
dün akşam iftardaydık ikimiz. harika bi restauranta rezervasyon yaptırmış. zemuszemus
bu gecede görümcemde iftardayız yani yine beraberiz. birazdanda bize gelicek zaten beni almaya. geldiğinden beri hergün gördüm bitanemi. ama daha doyamadım ki:asigim:
daha saatler geçti üstünden ama ben yine çok özledim:kedi:
gerçi yanımdayken bile özlüyorum ben bitanemi, eyy aşk sen nelere kadirsin...
boshayallersmile

Ne kurutluyum ben günnük sempatiksalakcinni
Eve bulaşmadan duramıyorum :roflol:
Yatak odasının eşyalarının yerini değiştirdim şimdide -tatlicadiarzu-
Duramıyorum ,eşyalar hep aynı yerde duurnca uzun süre , kurtlanıyorum :roflol:
Amann seviyorum ben be evimi , evimle ilgilenmeyi lülülülülülü

Bu akşam iftarda yalnızım
Eşim iş yerinde yapıcik iftarını
:nazar:

Ayy ne tuhaf insanım eşyaların yerini değiştirince pek bi keyifleniyorum :roflol:
Ay tamam tamam sustum sustum :1ninca:
Ama napim bilmiyorumkismile

Hadi bakim çovv :KK3:

bazen uyuşuyorum düşünmekten,gerisi gelmiyor.
bir türlü karar veremiyorum.
çocuklarımı çok seviyorum,herşey orda tıkanıyor kalıyor işte,kıyamıyorum onlara.
hazmedilecek gibi değil yaptıkları,
hep böylemiydi,ben bu kadar körmüydüm,
işin içinden çıkamıyorum..

sanırım depresyona giriyorum.. nişanlım askere gittiğinden beri çok güçlü olmaya çalıştım ama ilk defa askerliğin zorluğunu bu kadar çekiyoruz 95 gün oldu ilk defa sızlandığını sinirlendiğini duydum aşkımın ağzından.. yapılan haksızlıklara dayanamıyo, o üzülünce ben de burda kahroluyorum mafoldumben anlıyorumki herşey yeni başlıyo..

bir de nişanlımın olduğu yerde teröristler doğalgaz boru hattını patlatmış dibinde o aşağılık insanların olduğunu düşünmek bile delirtti beni.. haberleri görünce kalbim durcak sandım mafoldumben nasıl geçicek bu duygularla bu korkularla koskoca 1 yıl !! iyice karamsar oldum.... daha ne yaşadıkki diye düşündüm.. çok zor bir dönem olcak bu.. bütün izinlerini de aralığa kadar kullanmak zorundaymış. Yani 10 ay görüşemicez,o zaman ne yapıcaz? çok kötüyüm kaç gündür yüzüm gülmüyo.. nişanlımda farkında, o beni teselli ediyo ben onu ederdim hep mafoldumbentopiğe girip de yazamıyorum bile içim daralıyo mafoldumben

Nasıl bir sistem bu ya aklım almıyo 460 gün ne demek yaa.. insanın ömründen ömür gidiyo her dakika delircek gibi beklemek..yüreğin ağzında... Allah'ım şu hayırlı günlerde gör halimizi sen içimizdekini biliyosun.. BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORU ALLAH'IM.. :Saruboceq:
ŞAFAK 361..

Sevgili günlük bu şarkı sana geliyor

Tam yılın aşk aylarında
İstiklal barlarında her gece coşarken
Tüm sıkı dostlar yanımda
Boş kadehler masamda dolarken taşarken

Onu gördüm karşımda
Bir edepsiz merhaba
Geldi ve ansızın oturdu inadına

Bir of çekip Allah dedim
Böylesini ben hiç görmedim
Diğerleri sadece sevebilir ama
Bense uğruna ölebilirim

Bir ah çekip dünya dedim
Bu gece bana dar mı heryerim
Gözlerime baksan inanacaksan
Söyle rakı rakı rakı rakı büyük

:dance::dance::dance::dance::dance:

Selam Günlükcan...boshayallersmile

Biletimi aldım...1 Eylül'de dönüyorum İstanbul'a...:gitme:

Ağlamak istiyorum...mafoldumben

Sevdalım da çok mutsuz. Ama yine geleceğim, nedir bu ayrılıklardan çektiğimiz bee...
mafoldumben

Herkes gibi benimde keyfim yok günnük
Bazen düşünüyorum da ne kadar boş yaşıyoruz
Bütün gün bu aptal yerde tıkılıp kalıyorum
Bitmek bilmeyen telefonlarla ve akıl yoksunu onlarca insanla uğraşıyorum
Ve bundan nefret ediyorum!
Mesai bittiğinde napıyorum yorgun argın eve gidiyorum yapabildiğim sadece bişiler atıştırıp uyumak...
Hayat akıııp giderken ben sadece bakıyorum arkasından
Çalışıyorum ama huzurlu değilim, beni kesinlikle haketmeyen insanlarla çalışmak zorunda olduğum için huzurlu değilim, mutlu değilim...
Ama tek kelime konuşamıyorum çünkü bunu ben istedim
Bu hayatı yaşamak benim tercihimdi
Hayalim böyle değildi ama tercih benimdi
Sonuçlarına da ben katlanmak zorundayım maalesef
Offf günnük çok kötüyüm son zamanlarda ya tatil iyi gelir dedim ama tatil bitti ve orada kaldı...
Dün öyle kıpır kıpırdı ki içim hayallerimden birine yaklaştığımı hissediyordum ama bugün noldu pufffff diye uçtu gitti..
KKya gelip kızlarla konuşup sohbet edip herşeyi unutuyorum ama şu kapıdan adım attıktan sonra herşey yine beynimin içinde dönüyor dolaşıyor...
Evet buhran geçiriyorum sanırım, düşünmekten ama bi türlü çözüm bulamamaktan kafayı yemek üzereyim...
Gitsem iyi olacak...

Son düzenleme:
istemiyorum artık hiç bir şey istemiyorum kapattım kendimi herkese kim ne derse ona uycam onu yapacağm bıktım artık anlıyomusun bıktım kendimi çok yaşlı hissediyorum tükenmiş ve bitmiş
ama güleceğim nasıl olsa kimse gülmelerimin yalan olduğuna inanmıyor
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X