Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
artık su bıkac gunluk durumda anladım kı
ben ıs arkadaslarımı gercek anlamda sevmıyorum
yanı artık onlarsız bır ortamda calısmak ıstıyorum
yanı ıs degısıklıgı yapmak ıstıyorum
emınım gıtsem kımsenın umrunda olmaz aynı sekılde bende onlarsız olmayı umursamam
1 defa benım ısımı yaptılar dıye ortalıgı ayaga kaldırdılar
o uyuz kızın ısını her dakka yapıyorlar ses cıkaramıyorlar
Allah'ım adaletıne guvenıyorum ne dıyım

slm günlükcan bu ara işyerındeki uyuzları bogasım gelıyoo hepsımı yalaka olur uyuz oluyorumm aynı ortamda onlarla calısmaktan hiç muhattap olmadıgım halde yınede bişiler sorma gereksınımı duyuyolar yüzsüzlüğün bu kadarı olmaz dıyorum yanıııdelikafadulden:dilcikar:gidin kardesım konusmayın benımle degılmı ama neysee allah büyükkk dicek bişi yokk bakalım zaman ne göstercekk

Bugün bitanemin hayatıma girişinin 4.yılı... tam 4 yıl oldu bugün.. dün gece aradın unutmamışsın canım benim.. çok güzel şeyler söyledin ağlattın beni mafoldumben 1 yıl sonra gelicem bir daha hiç ayrılmıcaz dedin.. artık düğünümüz için, ela'mız için şafak sayıcaz dedin.. :asigim: ama yanımda yoksun.. oysaki şimdi neler yapardık.. nasıl kutlardık bugünü mafoldumben

canım aşkım tam 4 yıl önce bulduk birbirimizi.. bir daha da hiç bırakmıcaz.. iyiki seni tanımışım.. iyiki benimsin.. iyiki senin siyahincinim :asigim: seni canımdan çooooook seviyorum herşeyimsin benim.. nefesim.. bitanecik nişanlım hep yanımda kal, hep benimle ol aşkım.. aşığım sana hayatımın anlamı :asigim:

Allah bize nice 4,40,80 yıllar göstersin inşallah.. :Saruboceq:

turkbayragi ŞAFAK 366 turkbayragi

Çokta mağrurlanma ey padişahım.
Gün gelir elden gider saltanatın.
Altından taht gider başından tacın.
Sende bir divane kula dönersin.

Has bahce içinde bir gülde olsan.
Eser sam yelleri yakar açmadan.
Ol bahcede bir kara çalı kalırsın.
Bül bül olsan konacak dal bulamassın.

Dertlere düşer derman ararsın.
Her gördüğünden tabibi sorarsın.
Arayıp bir gün tabibi bulursun.
Tabibte derdine derman bulamassın.

İsmail'em varmı sözümde yalan.
Dünya gerçek yalan olan insan.
Ecel gelipte öldüğün zaman.
Metarın kazayacak bir can bulamazsın

Bugün bunu okumak geldi içimden günlük
Allah büyük yükselttiği yerden yere çarpmasını da bilir
Sahte insanalr miğdemi bulandırıyo

neyse
Yarın süper bi gün bekliyo bizi hihoyyyt
Canalrımla buluşucaz inşlh olumunekankayizsmile
İyiki varsınız dostlarım olumunekankayizsmile
Ahh ahh bi canım daha varda o başka diyarda:çok üzgünüm:
Onu yakından görmeyi çok istiyroum :Saruboceq:
O kendini biliyoo :jeyyar:

selam günlükcann..
valla bugün bütün evi temizledim belim boynum acayip ağrıyorkaydirigubbakcemile3tabi bünye alışık olmayınca ağrı yaptı birden.
akşama misafirlerimizz var annişim yemekler yapıyo mutfaktacokacimcoookbende bi kk.ya bakım dedim..
çok heycanlanıyorum günlük be yeni bir dönem başlıyor benim için yeni arkadaşlar,yeni bi şehir,hakkımda hayırlısı olsunn inş.dimia.s
birazdan duşa giricem,hazırlanım süslenim birazcık misafırlerımıze kotu gorunmıyım..
aşkım bugün çarşı iznine çıktı kuzeni gitmişti yanına gezdiler birlikte,çok iyi geliyo günlük dışarı çıktıgında konuşması değişiyo resmen o akdar mutluki bitanem:asigim:
ama saat 5.30 oldumu teslim zamanı bana bile hüzün çöküyo o napsın..
günlük 8 aydır göremiyorum ya o kadar çok özledimkiii,çok hasretimm:2:
neyseki sadece 32 gün sonra izne gelicek bitanem:lepi:çok güzel olucak bu izin bizim için..
biraz daha dayanma gücü vericek bize:Saruboceq:
neyse canımm ben kaçim diğer topiklerde takilim birazcık
byby:a015:

Ve Kaybettik.. Giderken Bile Pamuk Gibiydi Yüzün mafoldumbenMEKANIN CENNET OLSUN YENGE KABRİN NURLARLA DOLSUN..:Saruboceq:
Günlük Malesefki Ani Bir telefonla Giresuna Geldik pazar günü ve salı gecesi Sahurda Kaybettik yengemi ilk kez biz ölüyü bukadar yakından gördüm yıkanırken gasilanedeydim toprağa verilirken mezarının başındaydım mafoldumben neşe ablam çok kötü oldu o her annem diye bağrışında canından can gitti, dayım hep yetim kaldım öksüz kaldım dedikçe içim eridi boynunu eğmiş öylece duruyordu bakamadım bile yüzüne dayımınmafoldumben
Pamuk gibiydi yengem okadar güzel yüzü vardıki yıkanırken gülüyordu resmen, sağ gözü açıktı neşe ablamı çağırdılar gel kapa kızım annenin gözünü dediler ( 23 gün hastanede yoğun bakımdaydı yengem ve kimseye göstermiyorlardı) neşe ablam ben geldim annem kapa gözünü diyip eliyle kapattı mafoldumben tekrar açıldı yengemin gözü ve neşe ablam tekrar gelip öpüp tekrar kapattı busefer kapandı gözleri yengeminmafoldumben ellerini öptü sevdi konuştu onunla ve dualar eşliğinde yıkandı kefenlendi yengemmafoldumben, 1 gün beklettik yengemi diğer çocukları ve akrabaları geldi istanbuldan ve perşembe günü toprağa verdik pamuk yengemimafoldumben
Neşe Ablam Çok kötü, annem seslendi bana diyip duruyor dayımınsa başı hep eğik hep düşüncede ağzında sadece şu sözler " yetim kaldık öksüz kaldık bıraktı gitti beni"mafoldumben
RABBİM SEN BİZE DAYIMA NEŞE ABLAMA DAYANMA GÜCÜ VER RABBİM mafoldumben

Senin vasıtanla burdan yanımda olan burcuya gülçine ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim facede yazdıkları mesajları ve destekleri içinmafoldumben
Ben biraz daha burdayım günnüşüm yengemin 7'sinide yapıp öyle dönücez istanbula, aslında neşe ablamı hiç bırakasım yok dayımıda öyle fakat 10 eylülde sandık başında görevliyim malesefmafoldumben
Okuyan Herkes Yengem İçin Ne olur bir Fatiha Okusunlar:Saruboceq:

Kız günnüş bi kaç gün giremedim KK'ya, yine neler neler kaçırmışım. benneyaptımki benneyaptımki
Pöff :umursamaz:

Günlük hanım benim canım bugün çok sıkılıyor. Neyse sıkı can iyiymiş derler neyse ben biraz daha tembellik yapıp sıkılayım by

günlük çok tatsız tuzsuzum..çok mutsuzum ben
yaptığım hiç birşeyden keyif alamıyorum inan..mahzun mahzun duruyorum resmen
bazen ben bile acıyorum kendime..ama napayım gelmiyo içimden gülmek..hatta gülümsemek bile
o muhteşem diziyi izleyip ağlıyorum..anca dizilerde filmlerde olur öyle aşklar di mi?
benim sevgilim de çok seviyodu beni sözde..bensiz yapamazdı..ayrılacağımızı hiç düşünmüyodu
bak 20 gündür ayrıyız şimdi..millet şafak sayıyo ben ayrılığı sayıyorum
o kadar kırgın ki içim ona..o kadar öfkeliyim ki..neden neden neden diye sayıklayıp duruyorum
bak yazmak bile zor geliyo..eskiden uzun uzun yazardım sana
ben gidip diziye devam edip biraz daha ağlayayım zırlayayım..biraz daha özeneyim..biraz daha iç geçireyim böyle bi aşk yaşar mıyım ben de diye
hadi görüşürüz

ilk kez yazıyorum
iş yok aşk yok eş yok
neden yaşıyorsam
sölemek istemiyorum ama
Şansızım biliyorum

Dün gece 'O'na odaklandım.
Rüyamda göreyim diye dualar ettim.
Fakat gel gör ki kuzenimle aşk yaşadığımı gördüm ancak... :bbo:
Gerçek hayatımda biraraya gelemiyorum, göremiyorum, bari rüyalarıma girsin biraz.
Çok şey mi istiyorum günlük? mafoldumben
Bir şeyleri yaşayamayacaksam, hep bir engel çıkacaksa, bunlar baştan belliyse
neden bu kadar sevdim? Neden? mafoldumben
Allah'ım onu bana bağışlasa...
Onu benden daha fazla sevebilecek başka biri daha yok!

mafoldumben

günlükcan çok mutluyumm çok..dün deselerdi bugün böyle olcağını asla inanmazdım..hayat işteee

napıon günlük,
ben ıftar yaptım cayımı ıctım dusumu aldım geldım..yatsıyı kılcaktım kı ne goreyımsempatiksalakcinni
allaha sukurler olsun hep dua ettım orucum bozulmsaın dıe ve ole oldu
persembeden berı bekılodum,nese rahatladım stresım bıttı,canım bı tatlı ıstıokı saorma
cıkolata buldum dolapta onu yedım bıraz ıı geldı

allaha sukur orucumu tutabılıorum,hep duacıyım allah kolaylık versın ıns
bugun burası baya estı hatta bu gece balkonda otrmuyorum ıcerdeyım,bana gore soguk bıle
dun gece teyzemdeydk ıftarda,bahceye cok guzel masa hazrlamıslar
aynı reklamlardakı gıbı,dıger teyzemlerde vardı kalabalıktık,menudce harıkaydı,yok yoktu,
teyzem yemek konusunda harıka,cok becerkılı elı yatkın,harıka olmus herseyı hem goze hem damagaydı,ellerıne saglık
bı kısı eksıktı,oda ıyıkı yoktu zatenlmaz:
bızde bıgun hepsını bır alıcaz,kalabalık zor olsada cokta guzel oluo kocaman masa tabak kasık sesı su ısteyen pıde ısteyen cok guzel ya
ramazanı cok sevıorum,huzur verıo,allaha sukurler olsun orucumu tutuyorum namazımı kılıorum hatımde yapmaya calısyorum,allahtan daha ne ısterım,ıns kabul eder
ıcım huzrlu,manevıyatım yuksek,saglık huuzr mutluluk oldumu aılemde basımda allah eksıklıgını gostermesın
kardesımle konustuk,bugun dıplerını kendı boyamıs,senınkınıde boyaylım dıo
ılk defa boyadı kendı sacını ama oldu cokta guzel oldu dıo
esıde begenmıs
bende belkı kendım boyarım,korkuomda hıc evde boyamadım
dıpını boyarım roflesıne gıderım kuoafore
bayrama lazım cunku dıplreı cıktı
ole ıste gıdıyım dolanıyım azcık hadı başbaş​

Dün malum oruçluydum...
Öğlen 1 de uyandırıldım canımın içi arıyordu ve bel fıtığının ağrısı tutmuş eve gidiyoru dedi:gitme::gitme:
İzin almış işten...
Bende o sıcak ta sıcak falan demeyip aşkımın yanına gittim :1hug:
Oturduk ettik ... Beline yavaş yavaş masaj yaptım zemuszemuszemuszemus

Masajdan yarım saat sonra falan ayaklandı bizimkii Ben yaptım mı böyle msaj yaparım bayanssulusmilebayanssulusmile
Saat 5 buçuk gibi dolmuşa bindim eve gidiyordum veee derece de KOCAMAN 50 yazıyordu.
SIcaklık 50 DERECEYDİ akannehirakannehirakannehirakannehir(saat 5:45 gibii)
Ben boşuna ayılıp bayılmıyorumakannehirakannehir
Eve attım kendimi hemen duşaa...
Akşamada ateşim yükseldi:bbo:
Amaaaa birrrr rüzgarr çıktııı gecee :teytey::teytey:
İnanamadım yaaa 50 derece havanın gecesi kuvvetli rüzgarlı :tomato:
Öyle böyle bir rüzgar değil tülüm vardı sineklerden korumalık onu yapıştırmıştım 2 gün önce onu söktüüakannehir
Başucumdaki yerin üzerinden peçeteliği yere uçurdu...
Bileziklerim uçtuuuu...
Ama süperdi o rüzgara değerdi.... -tatlicadiarzu-

Bugün ise çok özlediğim kuzenimin yanına gittim kendileri kemeraltında çalşıyropuyorumnanaktan
Konuştuk ... Sonra eve geldimm gene çık sıcak akannehir

Tek derdimiz şu aralar sıcak.... Sıcakkk SIcak....
Allah'tan hafifte olsa esinti var gibi...fisfisfis

Aşkm işten gelmiştir benden bu kadar ... opuyorumnanaktan
Herkes mutlu olsunnopuyorumnanaktan

günlükcan ben geldim naber bakalımbayanssulusmile
ben bugün uçuyorum resmen yaa aşkım geliyoo bugün hihoyyyt
yarın gece bu saatlerde evinde mışıl mışıl uyuyo olucak. sonra hep benim. :asigim:
Allahım sana şükürler olsun.:Saruboceq: ne güzel bi duygudur bu böyle. zaman geçiyo gerçekten.boshayallersmile
ama 15 ay asla çabuk geçmedi. :umursamaz:çok canımı acıttı benim ondan ayrı kalmak.:sinifsinif:
bitti Allahım bittiii kavuşucam inşallah. umarım bi aksilik çıkmaz bişey olucak diye ödüm kopuyo.
benim hazırlıklarımda bitti sonunda. sadece aşkımı karşılaması kaldı. çok özledim bitanemi yaa.
yarın iftarıda beraber yapıcaz gecede beraberiz ama sonra evin yolunu bulmak lazım mecbur.
neyse günlükcan ben kaçar ahh keşke biraz uyuyabilsem gece uykum hiç yok gibi bişey artık. :1no2:
hadi by byy

Her şey yolunda demek nazara davetiye mi çıkarmak be günlük?
Yoksa ben züğürt tesellisimi yaşıyorum nazar deyip kendimi kandırarak?
...
Bilmiyorum ne yanlış,kim yanlış ama tek bildiğim çok kırıldığım...

ne kadar takmışsın ne kadar gözünde büyütmüşsün belli
ben seni hiç iplemiyorum bile diyesim geldi günlük
bu arada begüm de gelse artık özledim dadluyu
kocik hala burdurda ev onsuz nekadar boş
alya bugün telefonda sesini duyunca ansıl heycanlandı o bile farkında yokluğunun
kankinittoma kavuşmama az kaldı nasıl öpücem nasıl öpücem yüzünde lekeler çıkıcak

Kıs günlük pazar pazar bu saatte kalkılırmısempatiksalakcinni
Ben kalkıyorum ,benim pazarım mazarım yok boshayallersmile
Sağolsun benim küçük paşam erkenden açıyo gözünü
Bi yönden iyide oluyo aslında gün erken başlıyo ,işlerimi halledip kendime bi sürü zaman ayırabiliyorum.
kaydirigubbakcemile2
Bu gün önemli gün zemuszemus
Gönül dostlarımla iftar yemeği yicezcokacimcoook
KK nın bana verdiği en güzel dostlar olumunekankayizsmile
Özledim hepsini bee:çok üzgünüm:

Bi sürü işim var :hulya:
Daha eşarpların fotosunu çekip bloğuma ekliycem sempatiksalakcinni

Hadişimdilik kaçar ben
Uslu dur emi :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…