Çok yorucu bir hafta sonuydu ama çok güzel!!kaydirigubbakcemile2
Cuma akşamı 01,00 yatmamıza rağmen kalktık sabah 6,00 da ,hazırlandık bir ton,kamp yapıcaz ya,kömür limanı diye bir yere gittik,çok güzel bir yer,bir koy,ama sadece doğa,medeniyet yok,sadece çadır ve karavanlar var,dalışçıların en çok geldiği yerlerden biriymiş,nasıl kalabalıktı,dalış okulları falan da vardı orda,herkes dalmaya gelmiş,çadırını alıp.
Biz ilk gittik hava biraz kötüydü,yağacak gibiydi,yaparmıyız,yapamazmıyız moduna girdik,sonra dedim ben biz buraya bunun için gelmedik mi,kalalım,kaldık,iyi ki kaldık. Daldık ta,delikafadulden,ama sadece 5 mt ye,deneme dalışı en fazla o kadar oluyormuş,hiç korkulacak birşey yokmuş,sadece kulaklarım çok acıdı,patlıcak gibi hissettim,ama varmış onun da bir formülü,balıklarla yüzmek çok güzel,daha derinlerde neler vardır kimbilir,insanlar neden dalıyorlarmış anladım valla,önümüzdeki bahar kursa gitme kararı aldık kocayla,zaten vardı aklımızda.Akşam da sahilde yıldızları seyrettik uzanıp,tv yok ,ses yok,saadece deniz,yıldızlar,çok güzeldi,akşam da çadırda yatış,hiç rahatsız etmedi. Ertesi gnde paso deniz,ama çok yorulmuşum,kaslarım ağırdı,ham vücutla o kadar hareketten.Ama tadı damağımda kaldı,bu kadar benden ,uğrarım ara ara.