Popüler Konu Sevgili günlük...

Sabah kuşları kalktık yine paşamla mirmirmirmir
Kuzen geldi günnük annemim evinde kalıcak sempatiksalakcinni
Bi 3 gün gezicez bakalım , alışveriş yapalım diyoruz
Paşamı gece bizimle yatma huyundan nasıl vaz geçricez bilemiyorum CADIARZU
Yanına gidiyorum tekrar uykuya dalsın diye ,daldıktan sonra odama geçiyorum
Yok yine geliyo,çokta güzel uyuyo kıyamıyorum da:asigim:
Kolyemle oynuyo uykusunda

Neyse ben çıkayım da evimi süprüeyim:hulya:
Sonrada anneciğimin evini süpüğrücemboshayallersmile
Daha sonra da kahvaltımızı yapar alışverişe gideriz kuzenle

lülülülülülü

:roflol:

Günnük bu bi kere dile getiricem sölemekten bile korkuyorum
seyirlik değil ömürlük olsun hep benim olsun

Selammmmm Günnüş
Ben geldim
Babacağızım hala hastahanede bugün söyleyeceklermiş şekerinin dengesizliğini..
Bi çıksada hepimiz rahatlasakkk..
Haftasonu kuzenimleydimm çooook güzelll geçtii çoooook
Cumartesi istanbul kazan biz kepçe gezdikte gezdikkk ohh sefam olsun
Pazar günüde denize gidecektik fekat bnm ani regl oluşum planlarımızı bozdu.-tatlicadiarzu-.
Hava çok sıcaktı evden çıkamadım akşam çıktıkk kuziylee tophaneye çektikk nargileri:içelim:
haftasonları hiç bitmesin istiyorummm...
Keyfim yerinde niysee..
Kaçtım benn

sevgili günlüküm
ölüyorummm çok yorgunum 2 gün de ev taşıdık evet cuma günü evi tutmaya karar verdik toparlandık temizledik ve neredeyse yerleştik..
çok şükür annem,ananem,teyzem kardeşim olmasa yanmıştım bir de tabiki de cnm eşimmm ve kardeş gibi gördüğüm arkadaşım vedat hepsi saolsun onlar olmasa zor taşınırdık valla
rurtubetten kurtuldum sonunda ama orası bnm ilk evimdi ilk göz ağrım herşeye rağmen çok seviyorum yeni evimi daha çok zemuszemus şöle eve girdiğimde rahat rahat oh bea diyebilcem sonunda

çoook yorgunum; ayaklarım çok ağrıyor hem gezmekten hem de regl olduğum için... güzeldi haftasonum yaa... koştur koştur geçti... cts işten çıktım ; annem için alışveriş yaptık sonra bulaşık makinesi aldık; ne zamandır bozuktu makinemiz...

yakın arkadaşlarımızdan biri izne ayrıldı; tatil öncesi birkaç gün izmirde kalacak... ona yemekler yapıp kankama götürdüm; orda da biraz hazırlık yaptık... gece gelecekti o gelene kadar da başka bir arkadaşımın kınası vardı öyle arkadaşlar arasında; ona gittik... çok eğlendik yaa... hepimiz için tüllü taçlar yapmışlar çok güzel olmuş... çok kalamadık ama 11e doğru kalktık... arkadaşımızı aldık ; sonra kankama gidip yemeye içmeye devam ettik :) benim berlin dönüşü aldığım tekilayı da götürdük ohhh... :içelim: gece 2 gibi evdeydim ama...
dün sabah da hep beraber kahvaltı yaptık ; sıcaktan kavrulmamak için akşama kadar evdeydik... pazar keyfi yaptık... sonra akşam dışarı çıktık ; oturduk bir yerlerde...

çok dansetmek istedik ama halimiz yoktu... neyse ben bu eller havaya modumu kendi tatilime saklıyorum... Hande Yener; Serdar Ortaç; Demet Akalın... ohhh sositososito

Kız günlük,
Bilmem umrundamı ama ben geldim 15 gün aradan sonrabenneyaptımki

Çok çabukmu geçti bu tatil bana mı öyle geldibilmiyorumkismile

Yine kürkçü dükkanı, yine ben

Günlükkkkk!
Bir şeyler oluyor ve ben böyle : akannehir Evet evet yanlış görmedin tam da akannehir böyle izliyorum olayları!!!
ohaoldumsmile
Çok şaşkın günler beni bekliyor -tatlicadiarzu-
Hayırlısı günlük hayırlısı olsun :Saruboceq:

Çok yorucu bir hafta sonuydu ama çok güzel!!kaydirigubbakcemile2

Cuma akşamı 01,00 yatmamıza rağmen kalktık sabah 6,00 da ,hazırlandık bir ton,kamp yapıcaz ya,kömür limanı diye bir yere gittik,çok güzel bir yer,bir koy,ama sadece doğa,medeniyet yok,sadece çadır ve karavanlar var,dalışçıların en çok geldiği yerlerden biriymiş,nasıl kalabalıktı,dalış okulları falan da vardı orda,herkes dalmaya gelmiş,çadırını alıp.

Biz ilk gittik hava biraz kötüydü,yağacak gibiydi,yaparmıyız,yapamazmıyız moduna girdik,sonra dedim ben biz buraya bunun için gelmedik mi,kalalım,kaldık,iyi ki kaldık. Daldık ta,delikafadulden,ama sadece 5 mt ye,deneme dalışı en fazla o kadar oluyormuş,hiç korkulacak birşey yokmuş,sadece kulaklarım çok acıdı,patlıcak gibi hissettim,ama varmış onun da bir formülü,balıklarla yüzmek çok güzel,daha derinlerde neler vardır kimbilir,insanlar neden dalıyorlarmış anladım valla,önümüzdeki bahar kursa gitme kararı aldık kocayla,zaten vardı aklımızda.Akşam da sahilde yıldızları seyrettik uzanıp,tv yok ,ses yok,saadece deniz,yıldızlar,çok güzeldi,akşam da çadırda yatış,hiç rahatsız etmedi. Ertesi gnde paso deniz,ama çok yorulmuşum,kaslarım ağırdı,ham vücutla o kadar hareketten.Ama tadı damağımda kaldı,bu kadar benden ,uğrarım ara ara.

nikonumun güzel haberini aldımya günlük çokkk sevindimopuyorumnanaktan

bende iyiyim işte günlük tercih yapıcam.eskişehirin puanları neden bu kadar yüksekbenneyaptımki

Yaşasın, misafirlerim geliyor, hem de 8 kişi, 2 de biz 10, oh oh hihoyyytzemuszemus
Sevgili günlük ben de bağlarımı 4-5 günlüğüne koparacağım seninle. Ben 4-5 günlüğüne telef olmaya gidiyorum delikafaduldendelikafadulden:dance:
Yazı mı çizi mi onlar ne? İş dediğin nedir ki. Selena gibi bi parmağımı oynatsam 10 kişiyi yedirir içirir, gönderirim bile. cokacimcoook:gitme:

5 idik 7, 7 idik 8 olduk. Kapımız açıktır tüm misafirlere. Herkesi seviyorum. Aslında işim gücüm olmasa benim de böyle bir kalabalığa ihtiyacım var. İnsanlar da çok yabancı değil bana göre. Ama ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... Belki de ne bileyim, daha bişiyler yapıcam ya, öfffffffffffffffff kafam çorba, elim ayağım çorba olduk yine kelle paça , oyyyy oyyy...:dance::dance: tey tey tey tey

Günnük
hayat çok .oktan..
hergün canımın yanmasından sıkıldım.
hani yazdığım bi dua vardı ya
tuzla buz oldu..
gecenin 3'de sebepsiz neden uyandığımı biliyorum.
başka bi tene değdi.
neyse ya yazınca bile canım sıkılıyor ben gidiyorum.

Arkadaşceğizimle beraber olsaydık orda... (
Ne güzel gezerdik... O da sıkılmazdı, ben de...
İyi mi oldu şimdi? Az daha bekleseydi ya?
Gerçi gideceğimin garantisi de yoktu.
Nereden bilsin ki böyle olacağını. (
En azından onu çok seven ve her daim varlığını hissettiren bir erkek arkadaşı var.
Bu onu son derece tatmin ediyor mudur bilmiyorum ama yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyordur kesin. :))
Özledim arkadaşımı.
İnşallah bu yılı da beraber sağsalim çıkarırız.

Ankara yanıyorrr.

selam
gecen carsamba bı kosusturmayla gectı gıderken gelemedm sana kız gunluk.)
sacımı bıle boyattım bılıon mu cok cıcı kız oldm solemesı ayıp :1hug:
annemlerden ayyrılırken bıraz boynu bukuk kaldım ama gecen seneye oranla alıstım galıba
kendımı tuttum we aglamadım askımla bındık arabayaa cuup ın bodrum centrumdaız sabahleyın yolculumuzda cok guzel gectı.kaldıgımız yerde cok guzel gecen seneye gore daha mutlu daha hızlı we daha eglencelı gecıo zaman ara sıra tartısıoruz herzaankı gıbı benım trıplerım olmuo deıl tabıkı ama oda garıbım alıstı bana sırnasıo falan barısıorz:asigim:gunduzlerı denız hawuz aksamları gezmeler we dans sabaha yorgun bı wucutla uyanıyoruz.bı kısır dongu seklınde dewam edıo ıste gıtmedıgımız yerlere falan gıttık ama en guzelı bızım oldugmuz yer.
cok mutluyum hersey cok guzel ıstanbula donmeı dusunmuorum acıkcası
arkadasımla konuscam sekerım sana bu kadar zamanım war gorusmek uzeree

Bir daha ömrümce kimseyi sevmem, çünkü bu bedende yüreğim kayıp...

mafoldumben

Iyi degilim, öyle donuk donuk duruyorum...
Gün gectikce daha iyi olmam gerekirken, ben daha da kötü oluyorum.
O eski simsicacik sefkat ve huzur dolu aile hayatimi cok özledimsenağlama
Artik hic bir zaman o anlari yasayamiycazsenağlama

günaydınn günnükzabanan benı beklıyor muydm de hade dee
beklemıyordn demı
ayy işe gtmeye alışınca ınsan ev garusu olamıo bılın mı
uyku neyım yokboshayallersmilehavada zaten cok sıcak uyku haram vallaboshayallersmileboshayallersmile

sabah aşkımı uyandrdım o duş alırken kahvaltısını hazrladımzemuszemusbırlıkte kahvaltı ettık
onu yolcu ettımbugün öpmeden kaçtı benıalsanaalsanasmilegelsın akşama bı güzel çemkırcem
o tam kapıdan cıkarken aklımdaykenn tavuğ cıkartım derın dondurucudan dedım anam bı baktım gıtmışalsanaalsanasmile
neyse kocayı öle böle yolcu ettık sıra geldı işlere-tatlicadiarzu-masayı topladım mak.yerleştırdım bulasıkları
odalarımı şöle bı topladım
çamaşırları mak.attım yıkanıobayanssulusmilecıceklerımı suladım bbayanssulusmilekaç ütü vardı onları yaptım ve geldımmmzemuszemus
bugün markt alışverışine gtcez en sevdım eğlence yaaaklinialirimsmileparamız hıc bıtmese süreklı bişiler alsam dıomgamyoncuiremsune ıyı olur
gerçı maşallah bı alıoyz sankı ordu var evdeakannehir
bugün menumde mantar var tavuk kuşbaşıyı cıkarttım
yemek yer sonra ver elını market ve gezmek kaydirigubbakcemileohhh

Yüreğimde zincirler kırılıyor duydunmu
Nefes nefes bu gece sevdanın son vuruşu
Sen hiç böyle sevdin mi sen hiç böyle oldun mu
Baş eğdim yine aşka ama bu son saygı duruşu

Sözlere bak be günlük, hele şu paragraf tam içimdekileri anlatıyor biliyormusunbilmiyorumkismile
Toparlayamıyorum kendimi, bi şeyler kopuk kopuk. :1no2:
Çok şey istemiyorum aslında, istediğim sağlık, huzur, mutluluk.
Gelecek elbet bu günlerde gelecek biliyorum ama umarım çok geç olmaz :gitme:

Sevgili Günlük...
Olayların çok hızlı gelişmesinden tedirginim... eyvahedigeldismile
Korku değil ama tedirginlik var kimi zaman aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum... :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…