eşim çok şükür devlet kapısına adımını attı
ilerde çok daha güzel şeyler olacak inşaallah kaydirigubbakcemile2
muş yolu gözüktü bize, gidip bakacaz yolu yokuş mu :1rolleyes:
eşimin orda bölümü değişecek, ilerisi için çok güzel planlarımız var opuyorumnanaktan
muşa gitti herifim birkaç gün önce daha gelemedi aneye nasıl yağ, peynir getirecem oralardan bilmem sempatiksalakcinni
çok korktum günlük ığdır veya tunceliye çıkar diye ama çok şükür gönlümüze göre nasip etti Rabbim :asigim: sositososito
bana kandil gecesi dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Şeniz
hala inanamıyorum eşimin mesleğinin, bölümünün değişeceğine :lepi: sositososito
papatyamla aneye gittik kahvaltıya bu konuyu konuştuk, inşaallah muş olur dedik
eve geldim eşim haberi almış apar topar valiz yapıp yola çıktı :dance:
giderken gözlerimin içine baktı aklinialirimsmile nasıl da heyecanlı ve mutluydu :kedi:
Allahıma çok şükür eşim bunu yaptı ilk basamağa çıktı, tabi ki eşimin dediği gibi kolay bir yere gitmiyorum, capitol, optimum yok diyor :roflol:
ama kayıp geçen senelerimiz gibi değil bu, getirisi olan bir adım boshayallersmile
kimbilir bir gün bekle beni istanbul yine geleceğim
Rabbim her zaman diyorum hamdolsun ne istediysem verdin ama hep acı çekerek boshayallersmile
en sonunda bu da oldu günlük, eşim şu kazık çakmış gibi göründüğü kurumla yollarını ayırıyor
ramazanda şimdilik son projesi için çalışmalarını bitirdi, darısı ilerde daha başka kurumlara inşaallah :dance:
geçen papatyamla gidip 1 gece annemde kaldım, bugün kardeşim aradı oğlumun çiziktirdiği kağıtları bulmuşlar bana anlatıyo
kağıda yazmış sıpam sırnaşık şey
muş neresidir? güzel midir?
dili nedir;
dili türkçe mi
dili arapça mı
dili ispanyaca mı :roflol::roflol::roflol:
annen sana kurban olsun ya maşşallah oğluşuma Şeniz
dayısına da bir not yazmış;
dayımın sevdiği şeyler
1- fosebook
2- uyumak
3- bisiklet :roflol::roflol::roflol: geberme emi sırnaşık şey maşallah subhanallah oğluşuma :asigim:
çok şükür Allahım