Popüler Konu Sevgili günlük...

İçim bir tuhaf bugün günlükçüm, Ben herkesin önünde hayata karşı dimdik görünüşümü korumaya çalışırken, içimde bir şey gün geçtikçe daha çekingen oluyor. Bu aralar tek yaptığım şey her şeyi oluruna bırakmak. Resmen saldım çayıra mevlam kayıra...

Onu çok seviyorum, hele de son günlerde aramızda öyle bir uzlaşma sağlandı ki sanki ömrümün sonuna kadar böyle gidebilirsek kim ne derse desin , kim ne yaparsa yapsın, bizi koparamaz, çelikten bir halat olur bağlarımız. Ben ondan kopamıyorum zaten, insan sevdiğinden neden kopmak istesin ki? nTatlı dille güler yüzle aşılamayacak hiçbir sorun yok aramızda. O da biliyor ki tatlı dili beni cezbediyor. Bazen başka insanlara bakıyorum, çok ama çok mutsuzlarını görüp öyle bi şükrediyorum ki bize. Saygısız olmadım hiçbir zaman eşime, hakkımı da saygılı aradım ben, bu benim oturmuş kişiliğimden dolayı böyle ve hep böyle olacak biliyorum. Ama bazen de çok mutlu kadınlara baktığım zaman, ya evli olmadıklarını evli olanlarında karılarını sadece insanların yanında değil, baş başaiken de göklere çıkaran kocaları olduğunu görüyorum. Benim eşim benim şımarabileceğimi düşünüyor bu koşulda ya da kim bilir belki de evin erkeği olamayacak da ben onu ezicem gibi mi görüyor bilmem. Şimdi sadece hakkımı arıyorum diye eşimi ezmiyorum, ona kızabiliyorum evet bu doğru ama bu da hakkımı aramak için. Düşünsene o zaman bana bu derece kırılacak bir cammışım gibi davransa (Şimdiki gibi) insan nasıl mutlu bir kadın olmaz ki. Ben bana böyle davrandı diye ne ev işlerini ona yükleyecem ne onu ezicem. Ona öyle şeyler yaşatacağım ki... Böyle gitsin Allah'ım ne olur, içimden gelen o sonsuz saygıyı eşime göstermem için sen bize yardımcı ol. Zor zamanlardan geçerken bile birbirimizi hiç kırmadan, incitmeden, en önemli tartışmayı bile sevgi ve saygı çerçevesi içinde geçirmeyi sen bize nasip et İnşallah...:asigim:eek:puyorumnanaktan

Bugün Benim İçin Ayrı Bi Önemli Günlükcan..
Bugün Anneciğimin Doğumgünü.. Varolmama Sebep Olan Beni Acılar İçinde Dünyaya Getiren Meleğin Doğduğu Gün.. :kedi:
Sana Biliyorum Ne Desem Az..
Önüne Dünyaları Sersem Yinede Az Olur Emeklerinin Karşısında..
Bizim İçin Senelerce Neler Çektiğini Ben Daha İyi Biliyorum Kardeşimden Ziyade..Ve Sana Hayranım Güzel Kadın :asigim:
44.Yaşın Sana Mutluluk,Huzur,Ağız Tadı Ve Yakışıklı Bir Damat Versin (Kendimi Düşünüyosam Ne Olayım Annecim Bilirsin Beni :roflol: )
Gözlerindeki Işığı Sakın Söndürme Çünkü Ben Onun Verdiği Güçle Herşeye Karşı Dimdik Ayakta Duruyorum :asigim:
Rabbim Yokluğunu Göstermesin..:Saruboceq:
Bir Kez Daha Gelsem Dünyaya Yine Annem Sen Ol İsterdim.. Sarışınım,Afetim sempatiksalakcinniŞeniz
Seni Çok Seviyorum.. Ve Akşama Büyük Sürprizi Patlatıyorum :teytey:

:nazar:

Kankimle görüştüm,:1rolleyes:
Sağ sağlim varmışlar :Saruboceq:
Çok sevindim onun adına
Çok istiyodu canım bu düğünü görmeyi :1hug:
Pehlimde arkadaş olmuş ona , sağolsun
Ohh gezsinler eğlensinler canlarım benim :teytey:

Bizde haftaya gidicez inşlh 3 günlüğüne armutluya :eek:
:Saruboceq::Saruboceq:
Hemde annem yusufu alıcak
Yani sadece, ben ve kuzenim gidicez , gelirse tabe kankime de teklif edicem
Belki kankim gelrise pehlimde gelirr
Uff düşünemiyorum biz kızlar ne eğleniriz ama :teytey:
Ay hayallere bakk :KK1: :roflol:
Aslında hayal değil ,Allahın izniyle bi engel çıkmadıkça gidicez (hastalık ,ölüm vs)gibi.
Neyse çok konuşmayayımda :nazar:
Bi bakarsın yine bişi çıkar olmaz sempatiksalakcinni

Ben gidip hazır olayım
Annem bi kaçgünlüğüne tatile gidiyo
Onu yolcu edicez
Haftaya torununu alıcekk ,biz yolcu olucaz İNŞAAALLAHHH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:smiley-cool:

merhaba günlük..
canım sıkkın her zamanki gibi..nedeni de belli..her zamanki neden..sevgili sorunsalı :sinifsinif:
bu adamı öldürsem acaba nasıl olur..hafifletici bir sürü sebebim var..ee hukuk camiasındayım zati beni savunacak cevval bi ceza hukukçusu da bulurum..
nasıl gıcık oluyom ona biliyo musun günlük bak işte aynen böyle yapasın geliyo :mymeka::tomato:Çok üzgünüm çoook:eek:klava:kötükedihüso
acaba ben nasıl umursamaz bi insan olurum diye ders mi aldı..ya da 10 adımda nasıl odun olunulur onu mu öğrendi?
var ya ona öküz demek istiyorum..senin aracılığınla derim di mi..sevgilisine saygısızklıktan ötürü ceza da almam inşallah
ama sayın yöneticiler cidden hak ediyo ya..valla bak ne desem hak ediyo..
sinir etti beni yine ağladım sinirimden..dün geldi ya memleketine dünden beri ne aradı ne sordu zalak..bugün de aynı şekilde..
ben de kendime verdiğim sözü bozdum :mymeka: aradım meşgule attı yine aradım yine meşgule attı sonra msj yazmış meşgule atıyosam müsait değilim dedim sana bin kere niye ısrarla arıyosun diye..bak görüyon mu nasıl bi odun benimki..
sonra ben de sordum noluyo dünden beri aramıyosun etmiyosun..memlekete döner dönmez noldu falan yazdım..o da hiçbişey olmadı dün felaket derecede uykum varı ondan aklıma gelmedi falan filan yazmış bişeyler
cevap yazmadım..aslında hiçbişey yazmamalıydım ama kendi kendimi yedim noldu acaba diye..sonuç bu sözde barıştık kararlar aldık ilişkimizi yürütmek için uğraşçaz dedik ve ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım..o da 10 gün bişeyler yaptı sonra odunluğuna tam gaz devam
aslında bunun böyle olacağı belliydi de ben kendimi kandırdım durdum bu sefer herşey güzel olacak diye..bi adam değişmez günlük neyse odur..geçen günler nasıl üzüldüm biliyosun destek olmadı bile telde konuşmuştuk bi daha kapadı konuyu nasıl oldun şimdi iyi misin falan diye sormadı bile
onun benim peşimde koşması gerek günlük di mi? beni kaybetmemek için uğraşması gerek..kaybetmekten korkması gerek..
keşke iş hayatında bana asılanları tek tek anlatsaydım ona..belki başkası kapar diye endişelenirdi..öff ne diyom ben ya..
aslında yapmam gereken çok basit..sallama..yokmuş gibi davran..umursama..düşünme..üzülme..
bırak senden ses seda çıkmayınca endişelensin merak etsin..kaybetmekten korksun
başkasına akıl vermeyi çok iyi bilirim..ama kendim söz konusu olunca neden böyle salak gibi davranıyorum bilmiyorum..
sanki erkek yok dünyada..aman bulunmaz hint kumaşı beyfendi..sen bana kurban ol be..
ama haklı..allegria nasılsa dayanamıyo arıyo dimi..o niye arasın yorsun kendini..
üstüne düşmemem lazım..ya çok basit niye yapamıyorum..sinirleniyorum kendime engel olamıyorum ondan arıyorum
ama artık sinirlensem bile tutmalıyım kendimi

yarın kısa bi tatile çıkıyom 3 gün kadar..uzaklara gidemiyom ama yakında bi yere gidicez kısmetse..epilasyon yaptım nefret ediyorum şu kıl tüy olayından..neyse bitti şükür..ağda yaparken sevgilisine sinir olup ağlayan tek canlı türü de benimdir heralde..millet canı yanar diye ağlar ben benimkine sinirime ağladım
şu tele bakıp durmayı da kesmem lazım..ona da haber vermicem zaten tatile gideceğimi..görürsün sen bikinimle salınmazsam plajda..

Günlük sence benden daha aptal bir insan var mıdır?
Ben cevap vereyim. Yoktur!!!!!!
İnsan bile bile nasıl hata yapar.
Benim gibi olunca yapar işte. Hem de aynı hatayı üst üste iki defa yapar.
Aklım başıma geldi ama umarım geç değildir.

deli gibi yorgunum güllüğüm. amcamlar geldi hafta sonu, bir karmaşa bir curcuna kafamı kaşımaya vaktim de halim de kalmadı. dün zaten şahane bi gündü, havuza gittik güneşlenelim yüzelim biraz diye. sabah bi çıktık evden gece 2ye geliyordu eve geldiğimizde.

kendime şaşırıyorum güllük. 3 günde psikolocim nasıl da değişiveriyor. perşembe akşamı kafayı yemiş gibiydim. bi taraftan ağlarken diğer taraftan arkadaşımla konuşuyorduk msnde.
kendimi anlayamıyorum hakikaten.. sıkıldım artık, ben de mutlu olmak istiyorum.

Neredeyse tüm iyi niyetimi kaybetmişim ben günlük. mafoldumben
Neden ve nasıl bu hale geldim ki ben? mafoldumben
Önceden kötü niyetleri yüzünden her daim mutsuz olan insanları gördüğümde:
'İyi niyetli olmak bu kadar zor mudur, neden bu insanlar kalplerini karartıp mutsuz oluyorlar ki bile bile?' derdim.
Şimdi kendim aynı duruma düştüm. mafoldumben
Belki de bu yüzden işler umduğum gibi gitmiyordur...
Bilmiyorum, emin değilim hiçbir şeyden. :KK43:((
Çok sıkıldığımdan eminim ama. :KK43:((

ben geldim günlükcann ne bu sıcak böLe oturduğum yerde terliorummm akannehir sevdiceğim geldiii dünn istanbuldannn ve de kavga ettik dün bir bugün iki pöff geçimsiz miyim ne :umursamaz: ama bir elbise begendimm cok kısaymış (ki dizlerimde) gögsü acıkmış o neymiş miş miş miş çıktı gitti mağazadan ben de kavga cıkardım haklıyım inat ettim alıcam elbiseyi gör dediimmmm ohh :eek:lmaz:

pembikkkim
bugun sabah erken uyanıp bizim kuzular bizi gezmeye oyuncaklara gotur dıye tutturdular eee babaları alıstırdı tabi onları bagısıklık kazandılar kaydirigubbakcemile3
neyse ısın şakası feda olsun hergun onlara onlar eglendımı ben eglenıyorum oglene kadar zar zor oyalıyabıldım gııtık bir alısveriş merkezine doyasıya eglendılergamyoncuiremsu snr eve geldık okadar yorulmusuz kı hepimiz uyumusuz kalktıgımızda aksam olmustu
bugunde bole bıttı işte boshayallersmile

Dün gece annem ben ve babamın morali bozuldu.
Canım dedem ve babaannemi kaybettik.
Sapasaglam olan dedem 3 ay icinde vefat etti.
Ya amcam!!!
Akıl hastası amcama ne olacak.En caresizleri o simdi.
Kendimi hiic iyi hissetmiyorum canım dedemin gülüsü kulaklarımdaa cınlıyor..

eşim çok şükür devlet kapısına adımını attı
ilerde çok daha güzel şeyler olacak inşaallah kaydirigubbakcemile2
muş yolu gözüktü bize, gidip bakacaz yolu yokuş mu :1rolleyes: :KK1:
eşimin orda bölümü değişecek, ilerisi için çok güzel planlarımız var opuyorumnanaktan
muşa gitti herifim birkaç gün önce daha gelemedi aneye nasıl yağ, peynir getirecem oralardan bilmem sempatiksalakcinni
çok korktum günlük ığdır veya tunceliye çıkar diye ama çok şükür gönlümüze göre nasip etti Rabbim :asigim: sositososito
bana kandil gecesi dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Şeniz
hala inanamıyorum eşimin mesleğinin, bölümünün değişeceğine :lepi: sositososito
papatyamla aneye gittik kahvaltıya bu konuyu konuştuk, inşaallah muş olur dedik
eve geldim eşim haberi almış apar topar valiz yapıp yola çıktı :dance:
giderken gözlerimin içine baktı aklinialirimsmile nasıl da heyecanlı ve mutluydu :kedi:
Allahıma çok şükür eşim bunu yaptı ilk basamağa çıktı, tabi ki eşimin dediği gibi kolay bir yere gitmiyorum, capitol, optimum yok diyor :roflol:
ama kayıp geçen senelerimiz gibi değil bu, getirisi olan bir adım boshayallersmile
kimbilir bir gün bekle beni istanbul yine geleceğim :KK3:
Rabbim her zaman diyorum hamdolsun ne istediysem verdin ama hep acı çekerek boshayallersmile
en sonunda bu da oldu günlük, eşim şu kazık çakmış gibi göründüğü kurumla yollarını ayırıyor:nazar:
ramazanda şimdilik son projesi için çalışmalarını bitirdi, darısı ilerde daha başka kurumlara inşaallah :dance:

geçen papatyamla gidip 1 gece annemde kaldım, bugün kardeşim aradı oğlumun çiziktirdiği kağıtları bulmuşlar bana anlatıyo
kağıda yazmış sıpam sırnaşık şey
muş neresidir? güzel midir?
dili nedir;
dili türkçe mi
dili arapça mı
dili ispanyaca mı :roflol::roflol::roflol:
annen sana kurban olsun ya maşşallah oğluşuma Şeniz
dayısına da bir not yazmış;
dayımın sevdiği şeyler
1- fosebook
2- uyumak
3- bisiklet :roflol::roflol::roflol: geberme emi sırnaşık şey maşallah subhanallah oğluşuma :asigim:
çok şükür Allahım :nazar:

ben onsuz bir gün bile ayrı kalamazken 3 hafta sonra mecburen aylarca ayrı kalıcaz neden aynı şehirde okumuyoruz biz :KK43: aynı ülkede okumaya bile razıyım en azından haftasonları bi şekilde görüşme ihtimalimiz olurdu ama araya sınır girince zoooor hemde çoook zor

merhaba günnükcan. ya hayat benim için yeniden başlıyor böcek ağaç çiçek her şey daha renki her şey daha huzurlu. o kadar mutluyum ki. sınavımı verdim, tedavim berbat geçmesine rağmen geriye kalan tek embriyo ile bebişime gebe kaldım. inanamıyorum. teyzemin sonuçları iyi çıktı tümör iyi huylu. her şey her şey bana verilmiş ikinci bir hayat gibi. yıllarca bebek özlemiyle yanarken gebe kalıp o günleri bu kadar kolay unutacağım hiç aklıma gelmezdi. rabbim ne olur nazarlardan koru ailemi ve bebişimizi :nazar: :nazar:
bir de vermem gereken tezim var -tatlicadiarzu- daha konusunu bile belirlemedim. neyseeeee oda halolur. günnükçüm bebişimin kesesini görmeye gideceğiz cumaya :asigim: bana dua et olur mu? opuyorumnanaktan

Dün.. Bütün korkularımı attım, bütün arzuladıklarımı yaptım.. Şimdi içimde ne aşk var ne sevgi ne nefret. Bağırdım, kızdım, kırdım döktüm, sevdim sevildim, huzur buldum dinlendim. Ne sorular vardı nede hesaplaşmalar. Ben dün .. Bütün hislerimden, hissettiklerimden sıyrıldım. Ve bugün.. En büyük zaferlerimi kazandım..

Son düzenleme:
Günlük herkes haftaya ne güzel haberlerle başlamış böyle...
Bende umut dolu bir şeyler yazmak istiyoruum...

gut morning günnüküm herkese mutlu haftalar önceliklen...
valla haftasonum hastalık ağırlıklı geçti. cumartesi kocem de izinliydi ama sağolsun herbiri birbirinden manyah iş arkadaşlarının sabahın köründe başlayan aramaları sayesinde uykumuz delik deşik oldukötükedihüso efenim biz de güzel güzel kahvaltımızı ettik sonra cam silmeye başladım ben; kocem de sokağa kaçtı maymunkaydirigubbakcemile3 salondu mutfaktı heryeri tertemiz yaptım ama acaip terledim tabi...afedersin zalak gibi terli terli oturdum dinlendimi sonra duştan bi çıktım kiiiii boyun fıtığım tuttu hemi de 2 yerdennakannehir robocop gibi gezdim evde sonra bi de üstüne ishal oldum muuu oldum...o da muhtemelen ara verdiğim glucophage a tekrar başlamamdan dolayı oldu...
neyse efenim dün de malum geleneksel Dido ütü günü...bi sürü ütü yaptım akşamına da arkadaşlarla gezdik yemek yedik felan...ama kocem kızdırdı beni dün biraz...kendi yaptıklarını görmüyo günnük benim yaptıklarım batıyo anlamıyorum...tamam ben de hatasız değilim olamam da...ama işte...
amaaan günnük düzelir ya düzelir her bişey...:boşveeer yapan simil:
bi de ben iyileşsem tam süper olacak

X