Popüler Konu Sevgili günlük...

Geceleri uyuyamıyorum. ( Birkaç gündür böyle devam ediyor lakin dün ciddi anlamda rahatsız oldum bu durumdan.Uyumak isteyip de uyuyamamak nasıldır bilir misin?
Tam uykuya geçecekken sanki biri gelip uyan diyor ve gözlerimi açıyorum hemen. Huzursuz oluyorum. ( Kendim bile bıktım, usandım. Buraya yazmak da baydı ama aklıma o esnada gelen tek şey yine 'o' oldu. Ya istemiyorum ki. Yeter artık.
Yeni birileri için yanıp tutuşuyorum. Eski bitti. (
Lanet olasıca. Bıraksın artık.
Yemin ederim artık düşünmüyorum. Bu kez de nasıl oluyorsa gecenin bir vakti sanki yanımdaymışcasına zihnime doluyor her şeyiyle. (
Çok sıkıldım ben artık. ( Hipnoza falan mı gitsem? Ne dersin?

Hatta bir an bir korku geldi yoksa geçen yaz yaşadığım o feci anları yeniden mi yaşayacağım diye. mafoldumben Geçen yaz ruhsal bunalımda olduğum için fiziken de etkiliyordu beni ve çok çok kötü geceler geçirmiştim. Peki ya şimdi? (
Acaba bir şeyleri hep içime atıyorum diye patlak mı vermeye başladı diyorum da emin olamadım. ( Çok sıkılıyorum, istediğim gibi gitmiyor bazı şeyler ama her şeye rağmen şükrediyorum. Bir sürü güzelliğe de sahibim çünkü.

Artık devam etmesin böyle. mafoldumben
Dua da ediyorum ama işe yaramıyor o esnada. Bundan sonra yatağa girmeden özenli bir şekilde dua edeceğim.

Günlük bütün anneler aynı diyolar ya kimisi bencillikten kimisi teselli etmekten
yok abicim öle bişi benim annem bi melek taam mı :1closedeyes:
çünkü annemle kaynanam arasında dağlar kadar fark var arkadaşım :mymeka:
annem evime gittiğinde neye ihtiyacım olduğuna bakar yemektir temizliktir halleder
eksiğim mi var alışveriş yapar
kaynanamsa eve girip orayı burayı karıştırmakla meşgul olur meraklı
evi poh götürse elini sürmez eve geldiğimde şurayı burayı temizle der
ama her ikisine de annecim diyom hoff yaa Çok üzgünüm çoook
bari içten demediğimi anlasın o yeter bana gamyoncuiremsu
neyse
öle bi içimi döktüm günlük durduk yere ne bunları yazdın deme bana -tatlicadiarzu-
hadi baş baş

yorgunum çok yorgunum günlük
ayaklarımı hissetmiyorum biliyo musun anam ağladı bugün mafoldumben
Allahım yarın böyle olmasın nolur gücüm kalmadı..tatile çıkmak istiyorum artık offf

naber cicim... iyiyim ben ; tatil planları yapıyorum... yavaş yavaş hazırlanıyorum... ağustosun son iki haftası yokum inşallah ; patronumla da konuştuk... tamam sen tarihleri netleştir söyle bana dedi... şimdilik sorun yok... gerçi ufak bir yalan söyledim ama umarım gerçek olmaz sempatiksalakcinni

yaaa napııım ; başbaşa ve kız kıza tatil planımıza başkalarını dahil eden sevgili arkadaşıma uyuzluk yapasım geldi...patronuma izin istemek için gittiğimde o tarihte toplantı için Londraya gideceğiz dediğini söyledim kaydirigubbakcemile3 arkadaşımın azcık yüreği hoplasın istedim... aslında o da istemedi biliyorum ; karşı taraf biraz yüzsüz çıkıp bizimle aynı pansiyonda kalmaya kadar ilerletti işi... nerden çıktı biri erkek ; biri kız olup benim hiç tanımadığım bu insanlar dersen ; arkadaşımın iş vasıtasıyla tanıdığı insanlar ve biri arkadaşımdan hoşlanmış... yani o da öyle çok yakından tanımıyor... bense hiç :sinifsinif:

yaa sinir olmamıştım ama bak düşündükçe sanki sinir oluyorum... tanımadığım insanlarla tatil planı hiç eğlenceli gelmedi birden... kıskançlık filan yapmıyorum ama çocuk arkadaşıma ilgi gösterirken ben tanımadığım bir hatunla takılmak zorunda kalıcam... hayır yani tek o çocuk olsa ben kendi kendime de takılırım ama o hatunla muhattap olmam gerekecek... ya tamam yeni insanlar tanımak güzel olabilir ama bu hatun da ist.da yaşıyor ne işime yarayacak... izmirde olsa iyi anlaşsak ara sıra görüşülebilir... ayy ne hesaplar yapıyorum kendi kendime yaaa :1shok: en iyisi konuyu kapatayım ben... arkadaşım da azcık sürünsün bakalım... 1-2 gün sonra gerçeği söylerim :kedi:

eylülü dinledim ..belki ona iyi gelen şey banada iyi gelir diye..suyu izledim..boş boş izledim..gittiğim yere onunlada gitmiştik ama olsun ..rüzgar esti yüzümü yaladı..saçlarımın yüzüme değişini hissetim..ve boşluğu..ama o suda ona bişeyler anlattım..o yoktu ve bir daha olmayacaktı..burdaki günlüktekiler gibi ben sevdiğime kkavuşamayacağım..ve kimse bana çok sevindim bir ömür boyu mutlu olun diyemeyecek ve ozan beni bir daha asla duyamayacak...

dayım aradı gene kırdı bir sürü..ama ben onu tanıyorum..o severken kırarak seviyor.. sevdiğinden..yapmaması gerekiyor ama kırarak seni seviyorum üzülmeni istmediğimden demek istiyor..o demesede duyuyorum yürek görüyor

herkes bişeyler diyor..unutursun unuttuğun zaman bu günlere gülersin..ben seninkinin 10 mislini yaşadım neler yaşadım sen ne diyorsun!.o seni sevmiyor senin hala üzüldüğün şeye bak..aklında bile yoksun derdin ne..o hayatını yaşıyor bişey olmamış gibi zevkinde keyfinde hayatına devam et..onun ailesi seni istemiyordu zaten..o şimdide seni aldatıyor seni en son çağırdığındada aldatıyordu..onun sevdası bukadarmış..şerefsizliğini gördün daha neye üzülüyorsun...seni suçladı çıktı işin içinden sen yalancısın sen bişeysin sen dedikoducusun..herkesin ilişkisi kavgalıdır illaki olur..hele aşk varsa kaçınılmazdır ama seninki bahane üretmiş..o son buluşmaya geldiğinde biel seni seviyordu ama korktu herşeyden sevgisine bile sahip çıkmadı..yada şerefsizdi gerçekten...

........bir sürü şey...bir sürü...ama ben bunları sadece duyuyorum..yüreğimdekiler öyle farklıki..yaptıklarından sonra ondan intikam falan almam gerek..nefret etmem gerek..beni ona kötüleyen herkesten nefret etmeliyim..beni dinlemeden anlamadan benim hakkımda konuşan herkesten iğrenmeliyim...ama ben..ben...
ben kalbimi kirletmem..hele ondan ben nefrette edemiyorum ben onu çok seviyorum...herşeyi bukadar kim zorlaştırdı bilmiyorum..ne vardı ietemedikleri ne vardı..ne günahımız vardı kime kötülük ettik biz ben onu anılarımda hatırlamak istemiyorum...bir şarkıda onu anmak istemiyorum..yüreğim bir an geliyor öyle korkuyorki..yüzünü unuttum mu dıyorum..onunla ilgili bişeyi hatırlayıp rahat bir nefes alıyorum.. o bana zaman geçince artık kanamayan sadece bir yara olarak kalsın istemiyorum:( ONA YALAN KONUSMADIGIMI HERSEYI ONUN ZORLASTIRDIGINI BİLSİN İSTERDİM AMA BOGAZIMI DÜĞÜM DÜĞÜM YAPTILAR
SANKİ KORKTU BİRİLERİ..BİRŞEYLERİ DAYANAMAYIP OZANIN YÜZÜNE SÖYLERİM DİYE..İŞLERİNİ GARANTİYE ALDILAR BİRSÜRÜ ŞEY YAŞATTILAR BİR DAHA CESARET EDİPTE BİR ARAYA GELEMESİNLERALLAH IM

ben..yazamıyorum..teşekkrüler dinlediğin için günlük

Son düzenleme:
inanamıyorum günlük ya aylar olmuş...bi başladım işe gerisi geldi.kafamı kaldıracak vakit bulamadım aylardır. :hulya:
ne zamandır girmemişim bi garip oldum pembe sayfamızı görünce ne çok özlemişim mafoldumben
bi takılayım şöyle eski dostlara hal hatır sorayım bakalım nasıllar..dönerim yine.. olumunekankayizsmile

hayat ne tuaf günlükkk;
herkes birbirini kullanıo hap çıkarı için yanaşıolarr birbirlerine;
su ara ii deilim kimseye yoktu zaten güvenim şimdi diyorum ki iikide yokmuşş bugünlerde herkesle mesefeliyim eşimle bilee farkındamı acaba ne kadar mutsuz olduğumun...
geçimsizim bu günlerde...
kimsesizim bu yerlerde...
değersizim bu ellerde...
çaresizim doğduğum yerde....

gunlugum
aprilim icin cok ama cok mutlu oldugumu soyler misin yutfeeen :)

cok enteresan bir gundur bugun gunnukcum ya..
biri ile tanistim benden cok buyuk aslinda hic farkinda dahi degildim ilgisinin, arkadaslarla yemege gidecektik ben de geleyim dedi. geldi arabasi ile gittik.. yemegi yedik baya da neseli muhabbetli brisi.. kasla goz arasinda hesabi hallettirdi.. donerken felan da bir ilgi.. hic beklemiyordum nasil sasirdim anlatamam.. tabi arkadaslar da anladi.. ilk kez tanidiklari birisi herkesin hesabini oduyor herkesi arabasi ile gidecegi yere birakiyor felan.. birsey demedim.. diyemezdim zaten tesekkur edip isime dondum sadece.. hala saskinim desem? aklimin ucuna dahi gelmemisti yeminle..

onun haricinde cok bekledigim birsey gercek oldu.. mutluyum..

Günlükçüm,
dasivaldido'ya,Şeniz Asmin'ime Şeniz ... çok teşekkür ediyorum benimle mutluluklarını paylaşan tüm dostlarıma...opuyorumnanaktan
Kendimi çok özel hissettirdiler bana...
Çok mutluyum çok!
boshayallersmile

dasivaldido'yu
ben çoooooook seviyorummmmmmm bunu bilsin günnüşümmm opuyorumnanaktan

Gelelim banaaa mmmmm günlerim harika ötesinde süper geçiyorrr, geçen akşamki yemeğimiz harikaydı pisicikle :kedi: bu arada ablama geldim bu akşam ablamda kalıcam yarında erkenden beraber hastaneye gidicez, ilaçları ve iğnesi bitti tahlil yaptırcaz bakalım ilaç tedavisi başarılı oldumu cevap verdimii.. İnşallah olumlu sonuçlar alıcaz ne olurr herkes dua etsin ablacığım için :Saruboceq: Gitmişken bende bi gözükücem kan tahlili yaptırcam çünkü aşırı uyku isteği ve çabuk yorulma başladı bende ve vitamin isticem bakalım yarın ola hayrola günnüşüm... Hastaneden çıkışta ablamla beraber önce bi yerde kahvaltı yaparız sonrada alışverişin dibine vururz bakırköy sokaklarında :lepi: akşam üstüde pisicik gelicek ve beni ablamalardan alıcak filme gidicez yarın akşam capacity'de yada olivyumda bakalım henüz karar veremedik nerede gidelim die çok kararsızız yaa geliyo beni alıyor sonra arabada sorup duruyo neyapalım nereye gidelim die kaydirigubbakcemile3 o akşam yemekten sonra dolmabahçede harika manzara eşliğinde mükemmel bir havada çaylarımızı içtikk:asigim: ohh afiyet bal şeker olsun bize :içelim: Neyse Günnüşüm Ablamdayım Bu gece Ve birazdan saçlarımı Düzleştiricem Yarın Sabah Erkenden Çıkıcaz Benden Şimdilik Bukadarrr Beni Görürsen Selam Söyle Paii paii

DİPNOT: April'i Tebrik ediyorum Sabırla Beklediği Hiç Vazgeçmediği Ve sevdalısıyla Beraber deyim yerindeyse askerlik yaptığı için.. Teskerelerini Aldılar ve geriye kaldı düğün için geri sayım ama ondan öncesinde biraz tatil ve birbirilerinin özlemlerini gidermesi:asigim::asigim: ( hernekadar iyi anlaşamasakta sürtüşmelerimizde olmuş olsa aprili günnüşten hep takip ettim ve her yazılarını okudum bu yüzden sürtüşmelerimiz olması onun mutluluğunu kutlamicam tebrik etmiceğim anlamına gelmiyor) Umarım çok çok çok mutlu olurlar En büyük sorunu Atlattılar yediler askerliğivereliniortak

Neyse çeneme ve elime vurdu yinee hadi ben kaçtımm çauv

Günlükçün mezun oldum olalı genelde hep evdeyim..
Neredeyse 1 haftadır dışarı çıkmadım.. Kendimi eve kapadım
Evde kaldıkça olur olmaz şeyler düşünmeye başladım..
Mazimi mezara gömdüğümü sanıyordum ama offff..

Depresif bir durumdayım. Bir an önce iş bulup çalışmam lazım..
Çooooooooooooooook karmaşığımmmmmmmmmmmmm çoooooook offff ! (

hayatımda herşey kötü gitse bile asla kötü gitmeyen tek şey vardı günlük..aile saadetim..
bu akşam çok büyük bi yara aldı bu durum..inan ne sevgiliyle kavgaya benziyomuş ne de iş hayatındaki huzursuzluklara
ailemdeki en değer verdiğim kişi çok kırdı beni bu akşam..öyle böyle değil çok ağır bi laf etti..
paramparça oldum nasıl toparlanıcam nasıl bişey olmamış gibi davranıcam bilemiyorum..üstelik kendini haklı görüyo
Allahım ne lanet bi gün geçirdim ben böyle..herşey o kadar kötü gitti ki..
işte acayip yoruldum ayakta zor durdum..bikaç insan canımı sıktı..
iş çıkışı sevgilimi aradım ona patladım..ben aramasam hiç aklına gelmeyecek diye..
bunu yapmamalıydım aldığım karara tamamen aykırıydı ama çok dolmuştum..Allahtan fazla yıpratmadan kapattık teli..tuttum kendimi daha fazla bağırmadan
ama ona da kırgınım günlük..tamam sınavları var amenna ama hep benden beklemesin bazı şeyleri..
o da benim aramamı beklemiş bugün..aramıyorum keyfim yerinde diye düşünmüş
hee evet süper keyfim sorma gökhan..aman ya sana da sinir oluyorum şuan senin hakkında yazasım yok
evde de o istenmeyen olayı yaşadım ve allak bullağım şuan
kaç gündür pozitif enerji pozitif enerji diye dolanıyodum etrafta ama bugün tepe taklak oldum
Allahım sen bana sabır ver nolur..keşke yalnız başıma tatile çıkabilsem
kimseyi istemiyorum yanımda ne sevgili ne aile..inan ben herkese iyi davrandıkça iyilik perisi gibi etrafta dolandıkça herkesle iyi geçinmeye çalıştıkça onlar benim canımı böyle sıktı
ben yine herzamanki gibi Allahıma sığınıyorum

Son düzenleme:
Belinay'a teşekkür ederim Günlük...
Bu ince davranışı beni sevindirdi çok...boshayallersmile
Ben zaten kindar bir insan değilim ama normal olarak, insan hayatta herkesle süper anlaşamıyor be Günlük...boshayallersmile
Bizim de Belinay'la yaşam tarzımız farklı belki de...
Sonsuz teşekkür ederim iyi dilekleri için...kaydirigubbakcemile5
O da 'pisiciğiyle' aradığı mutluluğa kavuşur umarım...

Bu akşam ablam geldi Günlüğüm...hihoyyyt
Gündüzden annemle kuaföre gidip saçlarımızı kestirdik işte manikür vs...zemuszemus
Şimdi Tanrıçamın süpersonik maske tariflerinden birini yapacağım. zemuszemus sempatiksalakcinni

Ablama ufak çaplı bir defile yaptım son dikilenlerden, :roflol: hepsinden onay aldım...:lepi:
Eğer ablam bir şeyimi beğenmezse asla içime sinmez, :sinifsinif: çünkü zevkine aşırı güvenirim Günnükçüm...

Bu gece bizde kalacak abluşum.hihoyyyt (evet gene eli boş gelmedi üstelik.:roflol: topikteki kankalarım kopucak gene) sempatiksalakcinni

Yarın bavul hazırlama günü...:hulya:
Sevdiceğim üzerimden uçup gidecek memleketine...
Cumartesi kavuşacağız...:asigim:

Şimdi içerde muhabbete iştirak etmeliyim...:roflol:
İyi geceler Günlük!

babacım en kıymetlim en değerlim her şeyim küçük bi operasyon geçirdi
çok şükür her şey yolunda

çok uzun zamandır beklediğim haberi aldım artık hayatım başka bi çizgide sürücek
umarım her şey güzel gider beklediğime değer..
pes etmemem lazım
üzerimdeki yorgunluğa ve uykuya olan zaafıma yenilmemem lazım
hayatımda hiç yapmadığım ama artık olması gerektiğine inandığım hırs denen şey bana da gelse ne güzel olacak..
dinamik olmam lazım
ve büyük bir heyecanla beklediğim bebeğimiz bu hafta doğacak.. her yeni doğan bebek gibi o da bende yeni umutlar yeşertiyor
sağlıkla gelsin benim şimdilik en küçük meleğim..

Sevgili günlük biz onu düşünürken onun için endişelenirken hep onun iyiliğini düşünürken o niye bencilce sadece kendi egosunu tatmin etmeye çalışır anlamıyorum. Yeter artık gördüğün değeri karşındakilere de göster en yakınındakileri de düşün ................
OOoooff günlük ooooofff senağlamasenağlamasenağlama

Öyle bir rüya görmüşüm ki dün.
Bu akşam anladım ki .... yakındır.
Allah'ım yardım etsin. eyvahedigeldismile
Tüm işaretler o kapıya çıkıyor.

hiç yoktan iyi sayılan bi geceydi desem günnüş
artık alışmalıyım ben bu yaşama
daha fazlasını beklememeliyim

:Saruboceq:ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ

:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…