eylülü dinledim ..belki ona iyi gelen şey banada iyi gelir diye..suyu izledim..boş boş izledim..gittiğim yere onunlada gitmiştik ama olsun ..rüzgar esti yüzümü yaladı..saçlarımın yüzüme değişini hissetim..ve boşluğu..ama o suda ona bişeyler anlattım..o yoktu ve bir daha olmayacaktı..burdaki günlüktekiler gibi ben sevdiğime kkavuşamayacağım..ve kimse bana çok sevindim bir ömür boyu mutlu olun diyemeyecek ve ozan beni bir daha asla duyamayacak...
dayım aradı gene kırdı bir sürü..ama ben onu tanıyorum..o severken kırarak seviyor..
sevdiğinden..yapmaması gerekiyor ama kırarak seni seviyorum üzülmeni istmediğimden demek istiyor..o demesede duyuyorum
yürek görüyor
herkes bişeyler diyor..unutursun unuttuğun zaman bu günlere gülersin..ben seninkinin 10 mislini yaşadım neler yaşadım sen ne diyorsun!.o seni sevmiyor senin hala üzüldüğün şeye bak..aklında bile yoksun derdin ne..o hayatını yaşıyor bişey olmamış gibi zevkinde keyfinde hayatına devam et..onun ailesi seni istemiyordu zaten..o şimdide seni aldatıyor seni en son çağırdığındada aldatıyordu..onun sevdası bukadarmış..şerefsizliğini gördün daha neye üzülüyorsun...seni suçladı çıktı işin içinden sen yalancısın sen bişeysin sen dedikoducusun..herkesin ilişkisi kavgalıdır illaki olur..hele aşk varsa kaçınılmazdır ama seninki bahane üretmiş..o son buluşmaya geldiğinde biel seni seviyordu ama korktu herşeyden sevgisine bile sahip çıkmadı..yada şerefsizdi gerçekten...
........bir sürü şey...bir sürü...ama ben bunları sadece duyuyorum..yüreğimdekiler öyle farklıki..yaptıklarından sonra ondan intikam falan almam gerek..nefret etmem gerek..beni ona kötüleyen herkesten nefret etmeliyim..beni dinlemeden anlamadan benim hakkımda konuşan herkesten iğrenmeliyim...ama ben..ben...
ben kalbimi kirletmem..hele ondan ben nefrette edemiyorum
ben onu çok seviyorum...herşeyi bukadar kim zorlaştırdı bilmiyorum..ne vardı ietemedikleri ne vardı..ne günahımız vardı kime kötülük ettik biz
ben onu anılarımda hatırlamak istemiyorum...bir şarkıda onu anmak istemiyorum..yüreğim bir an geliyor öyle korkuyorki..yüzünü unuttum mu dıyorum..onunla ilgili bişeyi hatırlayıp rahat bir nefes alıyorum..
o bana zaman geçince artık kanamayan sadece bir yara olarak kalsın istemiyorum:
( ONA YALAN KONUSMADIGIMI HERSEYI ONUN ZORLASTIRDIGINI BİLSİN İSTERDİM
AMA BOGAZIMI DÜĞÜM DÜĞÜM YAPTILAR
SANKİ KORKTU BİRİLERİ..BİRŞEYLERİ DAYANAMAYIP OZANIN YÜZÜNE SÖYLERİM DİYE..İŞLERİNİ GARANTİYE ALDILAR BİRSÜRÜ ŞEY YAŞATTILAR BİR DAHA CESARET EDİPTE BİR ARAYA GELEMESİNLER
ALLAH IM
ben..yazamıyorum..teşekkrüler dinlediğin için günlük