Popüler Konu Sevgili günlük...

Alışveriş krizim tuttu yine günlük bilmiyorumkismile
Bişiler almam lazımsempatiksalakcinni
4-5 ayda bir vuruyo ,üstümde hastalık gibi kaldı yahu -tatlicadiarzu-
Listeyi yaptım zaten
Bu kadınların da ihtiyaçları hiç bitmiyo be günlük :roflol:

Nese ben gidip küçük paşama süt yapim
Süt süt diye başımın etini yiyokafamçokkarıştı

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar halime günlük,
Kocacım yine misafiri çağırdı (bana monte etti kaydirigubbakcemile3 ) gitti,offff offf bitmez bu bitmez...

Iyi gibi görünsemde, hic iyi degilim aslinda;
gözyaslarim gözlerimin ucunda hazirolda bekliyorlar hep...
En mutlu animda bile bir hüzün; canim cok yaniyor.
Elden birsey de gelmiyor ki; en kücük bir ihtimal bile yok.
Bu artik böyle; kabullen kabullen kabullen yüregim...
Kendimi oyalayabildigim sürece idare ediyorum iste.
Ama gene de hamdolsun Rabbime...

Off offf Ankara'nın sıcağı hiç çekilmiyor. Hele ki metroya binmek büyük bir hata. kafamçokkarıştı Kıyafetler için şimdilik bir şey yapacağım yok ama kendime o harika minik draje çikolatalardan aldım. Rengarenk badem şekerleri, fındıklılar, fıstıklılar, truffler...O kadar sevimli görünüyorlar ki. Bir de pek bir lezzetli. Yalnız bir avuç kadarı 10 lira. :bbo:
Sokaklarda, mağazalarda neredeyse hiç çifte kumruya rastlamadım. hihoyyyt Rahattım yani. Elele dolaşan bir sürü sevgili görmek canımı sıkıyor, biliyorsun. :1closedeyes:

yine kavga ve gürültü dolu bir gün..
sanırım özlediğmiz her dk kavga edeceğiz böyle..
bilmiyorm çok kötüyüm mmafoldumben bihafta öncesine dönmek için herşeyimi verebilirdm şuan bu mümkün olsaydı eğer..

selammmmm tatlım naberr benmiii bombaaa bombaaakaydirigubbakcemile3 çarşamba günü izinliydimm...annemi hastahaneye kontrole götürcektim hemde iki ayrı yereakannehir birde fatihte işlerim vardı..eniştenle görüştüm biliyosun ablasının yazlığındaydıı...bende geleyim görüşelim birşeyler yapalım dedi..... gerçi benimde aklıma gelmişti ama 2 saatlik yol gel git yapmasına kıyamamış pısmış susmuştumm...amaa gördümkii kalp kalbe karşııı o dedii ve atladım hemen olur diyeesempatiksalakcinni sabah 7de kalktım önce okmeydanı ordan 11 gibi çıktık bizim semtteki özel hastahane derken işimiz anca 1de bitti.. sevdiceğimde yol durumu kötü olur kaza vs yollar kapalı olur diye sabahın köründe benle kalktı düştü yollara birde der aşkım heycan yaptım duramıyorum yerimde geleyimde ben seni beklerim... annemi eve bırak derken saat 1.30 oldu ancak buluşabildik.. tabi beni tahmin et baş ağrısından ölüyordum resmen:1ninca: hiç sevmiyoruym hastahaneleri ya allah düşürmesin başımızdanda eksik etmesin ama o koku valla sağlam gireni hasta ediyor...zaten paşamın arabası mübarek ecza dolabı gibidir her daim ağrı kesiciler mide hapları :bbo: içtim bir tane arabay bindiğim ilk dakkada bira yatıştı eee bide onu gördümm:asigim:önce fatihe gittik ordanda piyerlotiye ama o kadar şansızızki yağmu yağmıştı ve sandalyelerin hepsi yaştıı:uhm:garsonlar kuruluyordu bizde geldik gitmeyelim geri diyerek kuru yaş demeden bulduk bitanede oturduk... korkma korkma toto ıslanmadıı:jeyyar: uzun uzun konuştuk neyi nasıl yaparız diye.. içimi ferahlatan şeyler söyledi.. ama bunlar için zamana ihtiyacımız var günlükümm.. bekliyoruz bakalımm gelicek inşallahh...ordan kalktık ikeaya gittik... kendimi nişanlıyızda eşya bakıyoruz gibi hissettimm pisss en çokta yatak odalarına baktıı:jeyyar: saatt 6 gibide beni eve bıraktı.. ve babasını alıp tekrar yazlığa döndü.. 2 saatik yolu gel sonra tekrar 2 saat çek hemde akşam trafiğinde ve geri dönn.. :1shok: ama değdii çok keyifliydi günlük gelmesine değdii bugünde zaten işe geldi.. salı gitmişti bugün perşembe yeter ona bukadar tatil çok bile... şükretsin ben gibi anlayışlı sevgilisi varkaydirigubbakcemile3 ben işyerinde çalışayım o deniz güneş kum ooohhhh keyif yapsın.. yok öylee... bu arada çarşamba pek bişeyi yoktuu ama bugün bir yanmışşş zor duruyor yerinde resmen elinde piknik tüpü patlamış gibi... eee tabi dün okadar kaldı güneşin altında hemde yeter eve git dememe rağmen... birde en çok göbeği yanmışş..işyerinde her karşılaşmamızda göbeğine vurdum durdummsempatiksalakcinni seside çıkmıyor garibiminnnyerimseniben öyle işte tatlımm sağ sağlim kavuştuk şükür görende çok uzun bir zaman sanır ama alışmışım her sabah almasına işe beraber gelmemize... farklı birimlerde olsakta sürekli karşılaşıyorduk ama yokken çok boş geldi işyeri... tabii şımarmasın diye söylemedim... hatta pztesiye kadar kalsaydın dedimmlülülülülülü neyse günlükümm görüşürz yine şimdilik havadisler bunlar... pai paii

Sabahtan beri başım ağrıyo günlük dayanamıyorum mafoldumben
Kuaföre gittim bugün kaşlarımı aldırdım sonra çıktım babamın ve benim arabanın vergilerini yatırdım bugün son günüydü bi kuyruk ki sorma 1 saat bekledim bi de hava sıcak.Akşamda yemekte kuzenim eşi çocukları filan vardı.Şuan çay içiyolar ben başımın ağrısından duramadım yanlarında bi kk ya bakayım dedim. :bbo: oof günlük oofff gidip bi alaç alayım ben geçmiyo yoksa:1no2: hadi ii geceler

günlük dişlerim ağrıyor ne zaman biticek bu eziyet ya çok sıkıldım artık ama..
kooonuşmak istemiyorruuuumm.
yazasımda yokksempatiksalakcinni
kötü durumdayım yaa
kaçıyorum ben

uleng güntürük..

kitap okumak istiyorum biliyorum netteyim kac saattir.. yapistim monitöre resmen..
ki kac gündür bu böyle.. tatildeyiz ya , ya kitap okuyorum ya netteyim..
baska bisey yapamaz oldum.. he bide araba kullanmak .. insallah ehliyeti alirim güntürük..
ya güntürük insan birine alisinca ne olursa olsun birakamiyor.. cikolata yemek gibi
birakamiyorum tatliyi.. dikkat ettimde ne kadar bagimliliklarim varmis öyle..

internet, kitap ( hadi bi nebze ) cikolata, ...
ama cok bos hissediyorum yinede kendimi , e zaten kitap haric
dolu yaptigin bisey yokki diyeceksin, dogrudur.. su sandalyeye ve koltuga beni yapistirip
kalkmani bir türlü saglayamayan seyi anlasam.. sanki tutuyor birileri hic biseyi yapma diyor

karabasan gibi, üstüme cöküyor sanki .. elim kolum bagli.. neyse..
görüsürük yine birgün güntürük..

Bir akrabamın kız kardeşi ve babası 7 sene önce vefat etmiş.
Dün kız kardeşinin arkadaşını görmüş. Evleniyormuş.
Kız kardeşi yaşıyor olsaydı, belki o da şimdi evlilik hazırlığı yapıyor olacaktı.
Titremeye başlamış, ağlamış. mafoldumben
7 yıl sonra.. mafoldumben
Yara kabuk bağlıyor ama geçmiyor dedi.

Bir de burda okumuştum. Adını hatırlamadığım bir forumda..
Birini sevmiş vaktiyle kadın.. Onunla işler rast gitmemiş, ayrılmışlar.
Başka biriyle evlenmiş. Üstelik sevmiş de eşini.
10 yıl sonra bir gün radyoda bir şarkı çalıyormuş, ağlamaya başlamış.
O gelmiş aklına.. Kucağında bebeğiyle yatakta oturuyormuş.mafoldumben

Gece olmaya başlayınca ders çalışma iştahı geliyo bana sempatiksalakcinni Niyen ki sempatiksalakcinni
Aman aaman gelsin gitmesin hiç , ben razı no problem kaydirigubbakcemile3
Nisanıma çooook seviniyorum
Tanrıcamla hala görüşemedik denk gelemedik...
Gün geçtikce daha iyi olurum günlük... iltihabı geçiyor... İlaçlarıda bıraktım fena şekilde her dk karnım ağrıyor ve midem bulanıyordu... Tabiki antibiotik bitti ama diğerlerini bıraktım napım bilmiyorumkismile

Aşktanemlede aramız iyi şükür Zaten desteğiz hep biz birbirimize demi günlük...
En kötü günümüz bu olsun diyorum günlük bunlara da şükür herşey birgün çok güzel olacak ...
Canım o benim :asigim:

Ben kaçtım derse aşktanem gelmeden 2 bakınım kaydirigubbakcemile3
Tanrıcamaa söyleeee bi ara görüşelim özleim beeeee benneyaptımkibenneyaptımki

BU arada günlük saat itibariyle canımın içi 2 sene önce bu gün askere gitmiştiiii heyyttt beeee nasıldaa geçtii yaaa koca 2 sene
En kötü en uzun özlemimiz o olsun :asigim:

Bugün ayaklarıma kara sular indi arkadaşıma doğum günü hediyesi ararken ve kendime bişeyler bakarken...
Arkadaşımla aynı numara giyiyoruz ama ona ayakkabısı küçük geldi!!!
Uzun gezmeler sonunda kendime bi tunik beğendim miss poemden, aldım.az önce yumuşatıcıya sokup makineye attım veee tunik düdük gibi çıktı bu ne yaaa bugün!!
Bir daha miss poemden birşey almıcamm çok pis sinir oldum! Hemde bugün nereye baktıysam hiçbirşey beğenememiştim bi tek aldığımı beğenmiştim ee şimdi oldu düdük ne yapayım onu ben hı?

Not: Vantilatörün üzerine kuruması için koyduğum tunik kurudu ve saldı kendini.
Olsun ben yinede almıcam bi daha .

Son düzenleme:
Sıradan vasat vede basit bir gündü .
Sınavın açıklanma tarihine 1 ay kaldı
yaklaştıkça heyecan yapıyorum
Hayırlısı olsun.
Aşk mevzumu o poktan günnük.
Açmıyım o konuyu.
Hayırlısı olsun diyorum onun içinde ..

bugün ilkkez eşimden,aşkımdan ayrı bi gece geçiricem.Şuan yolda,bi iş için gidiyo sadece 1 geceliğine ama yinede çok koyuyo bana bu ayrılık.İçim daralıyo onsuz,yüreğim sızlıyo.:gitme:Allahım onu benden hiç ayırmasın,bizi hiç ayırmasın:Saruboceq:

uykum geldı gunlukcum ama yataga gıdesım yok
cok yoruldum bugun ya
komsular yufka actılar gttım pısırdım bende
atesın basında duman ,ayakta hep
orda anlamadım ama eve geldım dus aldım,bıde kızartma yaptık aksam yemegıne
sımdı cıkıo yorgunlugum
dun gece arkadasımın kına gecesı vardı
harıka oldu,bı oynadıkl bı oynadık,dugun yarın gece,ıns gıdıcez
yarında kıs kardesım donucek tatılden antalyadadaydılar ıns sag salım gelırler hayrlısıla
yarın anca kalkpkıp ev ısı falan dus alırım bıraz balkon keyfı yaparım hazırlanır dugune gıderz
anneme send egel dıorum,kınaya gelmedı,,karar veremıo
bı kac kısı var gunluk kısmet babında ,ama yok olcak kısı degıller
ben ne ıstedıgımı bıldıgım ıcın,olmıcak dıosam kafamda gorsmuorum hıc napıyım gorusup,olmıcak
gorsmeye gerek duymuorurm,ısrar edenlerede cok kızıyorum ya
nese ıste
dun bıde kınaya gıderken komsunun oglu benı otobuse aldı,otobuste calııso kendısı
face de gozukmuyosun dıo,msn ıstedı gorstugun bırı varmı dedı,allahım nerden bulurlar benı bılmem ,nıetı bozuk geldı bana ,bıkactr bole hıssettırıo ,bakalım cıkar kokusu,
ben gıdıorum azcık bakınıp cıkarım

Sevgili Gunluk, biliyor musun epeydir hayatimdan cikarmayi planladigim bir kadin ve bir erkegi daha tamamen sildim,resmen hafifledim, benden iyisi yok.....:teytey:

sevgili günlük cokca zamandır yasadıgım sıkıntı vardı içimde sabah uyandıgımda bile aglamak istıyordum bugün ise cok huzurlu uyandım allahıma cok şükürr bugün iyiyim sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…