Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günnükmafoldumbenayy çok hastayım ben yaa
mıdem bulanıyo bmafoldumben ılaçtan artıkmafoldumbenıcmıycem daha banane beeealsanaalsanasmile
ıkı gündür sana yazamadım dr gıttım mr cekındım falan
belım cok ağrıyooo cok:sinifsinif:ınş düzelır bakalım bugün sonucları alcam sorn cıkmaz ınş

kocacımı işe yolladım cennet kokulumu:asigim:dün 7.ayımızıda bıtırdık
maşallah bıze:asigim:
bugün halamla cıkar gezerım belkı gözüme bı iş takılır
Allahım bana bı hayırlı iş nasıp eder:gitme::Saruboceq:ınş ınş ınş
sonrada koçişe mama götürürüm ordanda hemen iğne vurunmayamafoldumbenpoff az kaldı 5 iğnecık:gitme:ama ıyı olamda muhım değil
bılıyon mu günlük koçişim artık benım yakınımdakı şubede çalışcak:sm_cool:bende güzel bı iş bulurm ınş yakın oluruz
keşke evımıs olsaydıda ben hıc işe gtmeseydım kocacıma mamalar yapıp götürsem hergn
:kedi:neyse olur elbet o da demi
ben şimdılık kaçtım günnük çene çalam azzemuszemusev işi yapasımda yok yan gel oısman mısalı oldmbayanssulusmile

ya yeter artık rüya görmek istemiyorum
gördüğüm rüyaların etkisinde kalmayı hiçten istemiyorum
korkuyorum ya çıkarsa mafoldumben
yoksa bu rüyalar bana bişey mi anlatmaya çalışıyo
karıştım günlük yok karıştım artık

günaydın günlük bu ara cok karışığım nedense yaptıgım hiçbirşeyden zevk almıyorumalsanaalsanasmile böyle ıssız sessiz bir yerde bi basıma kafa dinlemek istiyorum işyerine gelmek istemiyorum burdaki herkes geriyor benı:mymeka: sanırım kendimi dinlemeye cok ihtiyacım var istediğim bazı şeyler var onlarında zamanı var ama sabredemıyorum yorgunum çünkü:uhm:neyse ne diyelim hayırlısı diyip sözü bitirmek en güzeli sanırım cünkü bazen elden birşey gelmiyoo

Günlük allaha şükür sağlığım yerinde.İdare etsede rahat olduğum bi işim var.Ailemi seviyorum nişanlımı seviyorum :1hug: Buraya kadar herşey gayet güzel görünüyor dimi ..

Ama işte iş sadece bu kadarıyla bitmiyor bitmiyor bitmiyor...! :çok üzgünüm:

Gelinliğimi aldım ... Kına kıyafetimi aldım ... Herşey hazır ... Biz hazırız ... Ama evlenemiyoruz! Var mıdır böyle saçma şey ya?

Lanet olası bir kiracının dengesiz dengesiz davranışları yüzünden olan bize oluyor.Biz ne güzel ekim ayına planlamıştık düğünümüzü.Salon için yerimizi bile ayırtmıştık ya varmı ötesi! Kiracımızda tamam bende temmuzda evi boşaltıcam zaten demişti.. Eee ne oldu peki? Temmuz geldi çattı hatta bitiyor ama kiracı çıkmıyor.Bu seferde ben kontratımı bekleyeceğim diyor.E peki kontrat ne zaman .. Aralık - Ocak gibi bitiyor... !! Ya kardeşim sen kendi ağzınla temmuzda boşaltıcam evi diyosun şimdi neden u dönüşü yapıyorsunda işimizi zora sokuyorsun? Biliyosun sen bizim evleneceğimizi .. Ee sende haklısın tabi nereden bulacaksın böyle bölük pörçük kira ödeyebileceğin başka evi dimi.. Koskoca semt ya bir dünya ev var bi bizim evimiz mi ya ... Çıkta önümüze bakalım işte g.rizekalı çıkkkkkkkk...!!!!!!!!!!! Bi lanet adam yüzünden düştüğümüz hallere bak yaa..

O çıksa varya herşey o kadar güzel olucak ki...! :asigim: Hemen düğün için yeri ayarlıycaz.Ekim 9 için bile önceden ayırtmış olduğumuz yeri dolmadıysa tekrar alabiliriz mesela..Hadi ben Kasıma Aralığada razıyım yeterki günümüz belli olsun...

Ama böyle hevesim kırılıyo işte mafoldumben
Her gün biri soruyo düğün ne zaman diye..
Ve ben her gün o birilerine henüz belli değil takriben bi 5-6 ay sonra demekten sı-kıl-dım...!
benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
iki gündür saçma sapan bir depresyonun içerisinde sürüklenip duruyorum günlükcüm..
dünden beri yeni bir karar aldım, japnca ve fransızca öğrenicem.
ne işine yarayacak deme, yaraması şart değil duyduğum zaman birşeyler anlayabilmek beni iyi hissettiriyor.
izlediğim animelerdeki birçok japonca kelimeyi cümleyi anlıyorum zaten biraz ilerletmem yeterli.
fransızca ise sadece gıcıklığımdan öğrenesim var. hiçbi fransızca kelime şarkı film birşey anlamıyorum. anlamadıkça da kızıyordum kendime. ben de öğrenmeye karar verdim..
tabi ben kendimi biliyorum küçük bir heves olup kısa zamanda bırakıcam ama o kadar çok vaktim var ki sıkılmaya düşünmeye, bunları değerlendirmem lazım yoksa yine kendimi birşeye yaramaz hissedicem.
sabahları 1 saat uğraşsam herbiri için, ne kadar ilerler acaba :)
neyse karar vermek sürekli planlar yapmak benim işim :) uygulama kısmında zayıf da olsam yeni kararlar aldıkça yenilendiğimi hissediyorum.
bi de sabah sabah beni huzursuz eden kızın gözüne limon sıkmak istiyorum. gıcık şey.

günlük
benmi çok alınganım yoksa insanlarmı değişti
kızkardeşlerimin tavırları yaptıkları söyledikleri canımı acıtıyo içimi kemiriyo
kçk kalsaymışız keşke guclubacismile
biz can değilmiyiz
hep küçükken amcalar halalr arası gerginliklere kardeşler onlar nasıl oluyo derdim
kardeş arası kıskançlıkta oluyomuş hemde büyükken evlendikten sonra

iyiki annem babam var Allah yokluklarını göstermesin:Saruboceq:

Atacam kendimi şurdan aşağı günlük...Çok bunaldıımkafamçokkarıştı
Neden soyadım face de kızlık soyadımmış,halam aramış bana kızıyor..Sanırsın kocam aradı da laf söylüyor..Öff zaten tatilde de bunalttı beni,deli mi ne..Aklıyla zoru olduğunu düşünmeye başladım..alsanaalsanasmile
Hayır kız halaya çeker derler benimde sonum böyle mi olacak acaba,50li yaşlara geldiğimde herkesin herşeyine karışma hakkımı mı bulacağım kendimde.Bayacak mıyım çenemle sebepli sebepsiz konuşarak..benneyaptımki
Benzemeyeceğim,benzemeyeceğimm...
Allah kurtarsın ne diyeyim,vallahi Allah kurtarsınbenneyaptımki
İyiki aynı şehirde yaşamıyoruz,iyi ki birlikte geçirdiğimiz süre sayılı günlerden ibaret
:bbo:

Son düzenleme:
günnüküm...naber nası gidiyo bakimm
bende durumlar aynı bi ekşın yok çok şükür..haftasonunun gelip zorul zorul uyumayı bekiyorum o kadarboshayallersmile
Allah bugünümüzü aratmasın çok şükür sahip olduklarıma ve olmadıklarıma da...
öptüm seni beybi görüşürüz:hulya:

gecen gün ucak bileti ararken kararsizlikla
bugün okeyliyorum..o gün depresif yazarken bugün iyim sükür..
ama ben uckaga binmekten nefret ediyorum ayy korkuyorum hep binsemde
neyse hayirlisyla gtimeyi nasip etsin Rabbim

Slm günnüş

Sancı bitti taşındık sonunda
Artık iş başa düştü yavaş yavaş yerleşiyorum
Akşam ilk defa uyuduk yeni evimizde
Rahat ve huzurlu çok şükür
Dün akşamdan beridir nasıl neşeliyim rabbim bozmasın
Üzerimden bi yük kalktı sanki ton ton hemde :)
Kutulduğuma seviniyorum o evden daha doğrusu ev sahibinden
Teyzemin kızı yarından sonra evleniyor
Ama biz gidemiyoruz maleseff
belki Ankaradakine yetişiriz diyorum hatta inşalahhhhhh diyorummm
kaçtım günnüş ben azıcık eşya yerşleştireyim
Bu kadar dinlenme yeter

offf günlük of cıldırcaaaaam bennnn...
olmasınıı ıstedıgım sey biran once olsun yoksa herşey mahvolucakbilmiyorumkismile

Selam minnoş kaydirigubbakcemile3
Dün karar verdik eniştem götürcek bizi Ankaraya kısmetse tabi İnşallah aşko da kabul eder benneyaptımki çok sıkışık olur falan dedi ama ikna etmemiz lazım :lepi:
Hem bilin ni? Biz Deryacık ile aynı havayı soluycaz haftasonu ne mutlu yahu Şeniz bana bak çok çekme havayı içine bana da kalsın :roflol::dilcikar:a.s.
akşam Konsere gidiyoruz aşkımla Kuruçeşme de Gülben Ergen eee ne sosyal bir eşiz yahu naniknaniknaniknanik
bi sürü işim var be kuşum öptüm seni love you :asigim:

Çok hastayım günlük çokkkkk

Yataktan hiç kalkamıyorum... Bugün doktora götürdü zorla annem, penisilin verdi.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Selam günlük

nabersin , bugün bebemi görmeye gittik
herşey yolunda Rabbime şükür pek de yaramaz
bu ara acaip uykusuzum sıcaklardan bebemin tekmelerinden kocamın sürekli yatağımı oynatmasından bi türlü uyuyamıyorum :bbo:
annemi istiyorum çok acil -tatlicadiarzu- evimde yemek yapsın bana yedirsin
elim kolum kalkmıyo yeminle üşengeçlikten yemek yemeyip uyuduğum oluyo :tomato:
hofff kış gelse -tatlicadiarzu-

Az önce baro başkanına gittim belgeleri imzalatmak için..Yönetim kurulu 13 ağustosta toplanacakmış beni o zaman takdim edeceklermiş pehh gecikti be günlük.. Ayın 20sinde başvurdum ben normalde haftaya çarşamba bitmeli ve beni hemen takdim etmelilerdi ama yönetim kurulumuz pek bi nazlı bizim tekirdağ barosu olarak o nedenle 1 hafta daha uzadı..
neyse geç olsun da güç olmasın di mi tatilimi yapıp dinç dinç başlarım resmi meslek hayatıma
iyi yanı ne bilion mu başkanın stajyeri liseden arkadaşım o da bitirmiş bu sene aynı gün takdim edecekelr bizi ne güzel arkadaş çıktı bana yalnız kalmıcam :)
eskiden çekingen bi kızdım ama bu 1 senelik meslek hayatı bana çok şey kattı
tüm çekingenliğim gitti insanlarla çok rahat diyalog kurabiliyorum..gerçekten okuyarak olmuyo günlük pratik asıl mesele
bak bu hayatımdaki en güzel şeylerden biri mesela..çocukluk hayalim olan mesleğe resmen başlıcam
mutlu olmamak için ne nedenim var ki?

Sevgili Gunluk,
Bugun biricik kizim, canim "Aslan"imin yeni yasini cok guzel bir yerde,basbasa kutluyoruz,iyi ki onu dogurmusum, iyi ki onun annesiyim, herseye o kadar sukrediyorum ki...:
nazar::Saruboceq:

çıldırcam artık..
bu belirsizlik öldürcek beni.. koskoca 3 ayı evde pinekleyerek geçiriyorum zaman öldürüyorum..
hala belli olan hiç bişey yok..

nişanlımın dağıtım yeri belli olmadı bir türlü meraktan delirmek üzereyimm Allah'ım hayırlısını ver nolur:Saruboceq:

mezun oldum ama evde boşboş oturuyorum.. henüz bi haber yok formasyon olcak mı olmucak mı.. %99 olcak dedi sekreter beyimiz ama hala haber yok.. olmucaksa olmucak desinler ya bıktım artık! öğretmenlik istediğim kalmıyo gitgidemafoldumben

şu formasyonu alsam .. belli olsa da eskişehire gitsem yine nolurrr... aynı zamanda kpss kursuna da gidicem.. atanır mıyım... çok zor.. ama ben artık bişeyler yapmak istiyorum boş oturmaktan çok sıkıldım çoook:gitme: sürekli ağlamaklıyım askerimi çok özledimm dayanamıyorum nasıl geçicek 390 gün mafoldumben okulum başlasa da oyalancak bişey bulsam:Saruboceq: en son ihtimalim kpss ye girip düz memur olmak.. en son ihtimal bu ama buna da razıyım tabi daha ne istiyim memur olduktan sonra..

Allah'ım nolur herşey olsun hayırlısıyla.. askerim sağsalim gelsin.. ben formasyonumu alayım çalışmaya başlayayım.. ne zaman yuvamızı kurcaz?? 6.yılımızda mı bilmiyorumkismile

ASKERİM SENİ ÇOK ÖZLEDİM :asigim:

Babacığıma çok teşekkür ederim. Beni rahatsız eden bir şeyden onun sayesinde kurtuldum. Canım babam benim.opuyorumnanaktan

Bugün annişim ve kendim için damlasakızlı türk kahvesi yaptım.Dün almıştık.Buram buram yayılıyor kokusu, misss gibi. Sonra kendi kendime fal bakmaya çalıştım her zamanki gibi lakin hiçbir anlam çıkaramadım. Bir şeyler oluyor ve olacak, belli ama daha zamanı var gibi. CADIARZU Anneciğim için de baktım onda da bir sürü insan gördüm ama yorum yapamadım yine. :)

Ev temizliği yaptık bugün ayrıca. Ani bir kararla anniş kaldırdı beni yerimden. 'Hadi bakalım mutfaktan başla.' dedi. :bbo: Yaptık ettik bir şeyler. Ve bir kez daha ev işi yapmanın hiç de bana göre olmadığını anladım. Nefret ediyorum resmen. Sinirlerim bozuluyor. Kendimi kötü hissediyorum. Pis yerde yaşayamam katiyen, etrafımı derlerim toplarım, temiz tutarım ama keşke yapmak zorunda kalmasam. Keşke hizmetçilerimiz olsa.boshayallersmile Annişim de zatii bana pek iş yaptırmaz, ya daa hiç iş yaptırmaz diyebiliriz. sempatiksalakcinni Sağolsun benim melek annem. kaydirigubbakcemile3

Gördüğün gibi anlatacak kayda değer hiçbir şey yok.
Aptal aptal işler iştee..
Bir de yeni kitabıma başladım dün, onu da zevkle okuyorum.

Ama keyfim yerinde şükürler olsun. :Saruboceq:

Hadi görüşürüz cicim.
Muck muck
opuyorumnanaktan

Günnüş
Dünkü mutluluğum babamın şeker hastası çıkmasıyla hüzne döndü
Babamı dün 818 şekerle hastaneye yatırdılar.
O lkadar doktora göründü hiç biri bişey demedii..
Sağlığına ve eve dönmesini sabırsızlkla bekliyorumm..
Canım aşkımmın..

Bir tane araba buldum tatlı mı tatlı bişi rengide pembişş cumartesi gidip görücez bakalımm..
Kredi işini patronumun imza atmasını bekliyorumm
Geleni gideni hiç eksik olmuoo maşaAllahh

aaa bide bugünn sesini duydumm geçmiş olsun a aradı beni
Ablamla konuşmuş beni sormuş hepp offfffff offffffff ne zor bee..
yalının da [B]söylediği gibi severek unutmak olur iş mi?bilerek uçuruma önden atlanırmı ki?Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmazboş bırakıcam yerini hep bomboş

yine efkar bastııı
si yu cnm
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…