Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günnükboshayallersmileayy bu saate ne işim var demı
uyyamıyorm
MR sonuçlarını aldık dr a gıttık
bel fıtığı başlangıcı dedımafoldumbeniğneler ılaçlar kullanıyorm ama sankı bu hastalık benı psıkolojık olarak etkıledıbilmiyorumkismileonları kullandıkca ağrılarım artıyo:gitme:yaa hiç ınanmak ıstemıyorm bı yanlışlık var kesın dıyorm öledır demı günnükboshayallersmile
dr a kıl oldm saatlerce hatta güblerce mr peşinde koştm adam belkı 30 sanıye ancak fılmlere baktı
ve bel fıtığı başalngıcı bolbol yüz dedı -tatlicadiarzu-ula sankı yüzme bılıyommm hee
onuda geç ınsan derkı şunu bunu yaparsan azalır geçer
yok hiç bişi demedı hemencık cıktı
aldığım sonuclara görede anlamadım pek ama hersey normal gıbı yazıoboshayallersmileyok yok ben başka dr a gıtcem
ptesı ermeni hastanesı bugünde belkı göztepe ye gıderıksenağlamacok cnm sıkkın yaa

eşimınde öle
ıkı gündür ağlıyoo erkek ağlar mı ağlarmişmafoldumbensensız ben naparım dıyıp duruo sankı ölümcül bı hastalık
o ağladıkca ben daha cok üzülüyorm
hem dr a gidesım var hem yokkkafamçokkarıştı
Allahım sen yardım et

bugün aşkımla 14.ayımz mubarek olsun ınş:asigim:

Günaydın günlük ... boshayallersmile

Hayatımda vazgeçilmezlerim diyebildiğim sadece "ailem" di .. Şimdi üzerine "nişanlım"da eklendi..Hepsini candan öte seviyorum... Allahım hiç birinin yokluğunu göstermesin , hiç birini başımdan eksik etmesin.Beni herşeyle sınasında onların yokluğuyla sınamasın...

Ama annemi ve babamı bu kadar sevmeme rağmen bazen çok üstüme geliyolar bende insanım bunalıyorum be günlük.. Sana farkındaysan hiç böyle aile içi fazla olumsuz şeyler anlatmadım şu ana kadar.Ya tamam buda olumsuz sayılmaz.Benim iyiliğimi istiyolar iyiliğimi düşünüyolar.Bende çalışıyorum annemde çalışıyo o benden dahada çok yoruluyo ama.Zaten regl'im.Dün akşam eve geç geldim işten.Bide midem bulanmaya başladı.Gece saat 00:00 .. Yatıcam.. Yatmam sorun teşkil etti evde günlük ya.. Varmı böyle bir şey.. O saatte ev için bir şeyler yapmam beklendi benden. ve yatmamın ardından babam başladı konuşmaya içerde annemle..Bide gelinlik kız olucak şimdiden böyle yaparsa oooo diye... Çok koyuyo be günlük ... :gitme: Çokk.... Çokk.... :çok üzgünüm:

Neyse benden böyle işte..Bunun dışında nasıl olduğumu söylememe gerek kalmamıştır herhalde :çok üzgünüm: İşler bir yığın maşallah 2 firmayı tek çatı altına topladıklarından beri hiç rahat değilim günlük.. Her gün farklı bir dert çıkıyor her güün.... Faturaları görsen önümde maşallah hani eskiden kral tv ye fax gönderirlerdi ya o fax sayfaları gibi upuzun valla... :1closedeyes:

Bunun dışında birazda iyi şeylere dönelim..Değerli kk dostlarımın mutluluklarıyla avunayım bende biraz.. boshayallersmile

Gamzem için inanılmaz mutluyum onu uzun zamandır böyle görmek beni feci mutlu ediyo..Mutluluğun hep daim olucak bundan sonra prensesim.Ablacıkta hep iyi olucak inşallah Şeniz

April ve Meg ikiniz içinde çok sevindim kızlar.Asker beklemek büyük meseledir bence.Her yürek cesaret edemez buna.Öncelikle sizi bu cesaretinizden dolayı kutluyorum.Allahım bir daha ayırmasın..

Ooof yarında evde geleneksel ütü günü.. Hiç bir yere gidemezmişim anneme yardım edecekmişim.. Sanki ben bir yere gidicem dedim yaaa :kızgın:

Günnük sabah kuşları kalktık oğlumla :emir_bebek: sempatiksalakcinni
Çok güzel şeyler oluyo günlük :asigim:
Ama konuşmıyayım insan kendi kendine bile nazar değdiriyo :KK1:

Bu aralar nete pek giremiyorum artık
Paşam büyüdü ,ilgi bekliyyo
Oyun oynuyoruz sürekli kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
Hele bi benimle konuşması var görmelisin
Şarkı söylüyo ,bana kızıyo ,bişieyler anlatıyo kaydirigubbakcemile3
Artık günler pek keyifli geçiyo,
Büyüdü yaa ,adam oldu kaydirigubbakcemile3

Neyse uzun lafa gerek yok
Ben çok iyiyim Rabbime çok şükür ...

Gülüşünü bile özlemişim (sevgilim) .. Görebilsem, dokunabilsem, sarılabilsem. Keşke.. Dün yine aradı ellerim titredi açarken o telefonu. Herşey normalmiş gibi konuşulanlar sıkmaya başladı canımı. Sanki hala biz varmışız gibi. Varlığımızla yokluğumuzun arasında sıkışıp kaldık. Oysaki yeticek tek kelime. Özledim..

dün akşam onun konusu açıldı evde biişeyleri deşiştirdikçe dahada yalanları ilk günki gibi meydana çıkıyo annem dediki bazen onun içinde üzülüyorum yazık YAZIK HE hayır hiçte yazık değil onun sayesinde YAZIK kelimesinin anlamını öğrendim ben.. sana hiç yazık değil gökhan keşke bizdeki o vicdan birazda sende olsaydı..ben sana acıdıkça kendim acıncak hale geldim
ben senin için hep yazık derken sana hep üzülürken seni hep düşünürken bana yazık oldu be gökhan hemde çok yazık oldu
bilseydim böyle adi olduğunu senin yüzünden hiç babamla hiç kavga edermiydim ailemle hiç yüz göz olurmuydum HAYIR

hani önceden herşey seni hatırlatırdı ağlardım ya şimdi sadece adını andığım belasın sen

gün gelicek herkesden herşeyin hesabın sorucam

akşamda zaten hanfendi hiç vakit kaybedermi eli ayağı telefonda orda burda kendini çok akıllı zannediyosun dimi değilsin canım deveden büyük fil var sen giderken ben dönüyodum

bukadar insafsızlık yeter vallahi yeter ya karşındaki genç kız herşeyimi sana anlatmak zorunda değilim birazda özelim olsun
herkesde anne var milletin kızı neler yapıyo yok yok ben böylesinide ilk defa görüyorum türünün son örneği

neymiş efendim evin işini benmi yapıyomuşum olduuuu bide ben yapıyım sabah kalkıyım 5 te akşam geliyim 8 de bütün gün milletin kahrını çekiyim haftanın 6 günü birde geliyim evde iş yapıyım
eee sen ne yapcan senide süs koyarız evin köşesine çok yoruluyosun ya aa pardon benden çok yoruluyosun ben 11 de kalkamıyorum

millet kazanıyo geziyo tozuyo harcıyo parasını ben ne yapıyorum 21 yaşıma geldimne yaptım benim yaşıtlarım daha üniv. yeni mezun oldular ben 3 senedir çalışıyorum anam ağlıyo aldığım bi lüks kıyafet göze batıyo onuda sanki partilere gidip giyiyorum yine işe giyiyorum..yaşıtlarıma bakıyorum herkes gününün gün ediyo geziyo tozuyo ben ne yapıyorum çalışıyorum para getiriyorum evden işe işten eve ama yine benden kötüsü yok senede 1 denize gidiyoruz oda inşallah yağmur yağarmış ben öküzüm zaten ahıra kapatalım oda çok görülüyo.. bi antalya dedik zaten şimdiden seneryoları yazıldı.. evlendikten sonrada gider koca kahrı çekerim aynı senin gibi kaderim olur işte anne mutlu olursun zaten olucağıda o

yok ama yok sabır taşı çatlamak üzere az kaldı susuyorum susuyorum nasıl olsa sözden çıkmıyorum ya okadar güvenmeyin artık bana az kaldı bi delilik yapmaktan korkuyorum bazen..göze almışım kim ne yapar umrumda değil ozaman kocanın telefonlarını karıştırırsın artık elinde malzeme kalmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın günlük;

Bugün acaip bir heyecan var içimde 9 günlük yıllık izinime kavuşuyorum..ve akşama Kuşadası'na doğru yola çıkıyoruuumm :eek:..4 kişi gidiyoruz,doya doya bir tatil geçirmek istiyorum..1 yılın yorgunluğunu söküp atayım üzerimden..Ama tatil dönüşü de ev taşıyacağım için..hafif bi gerginlik var üzerimde..keşke tatilden önce taşıyabilseydik evimizi..Aman sağlık olsun,neşeli telaşlar bunlar,nasılsa kendi evime taşınıyorum..istediğim gibi döşeyebileceğim...:nazar:Allahım sana her zaman ki gibi şükretmek geliyor içimden...yüzlerce,binlerce hem de...
Yalnıııızzz;

Dün yaptığım eşşeklik için hala vicdan azabı duyuyorum..Güneş gözlüğümü kaybetmiştim,eşim de gitmiş bana ray-ban marka gözlük almış..ama bende o kadar gerginim ki,ev darmadağın taşınacağım için,ertesi akşam tatile çıkıcam regl olma korkum var çanta hazırlamam ütü vs.yapmam gerekiyo,eşim bi de anasını babasını yemeğe çağırmış işten gelir gelmez dinlenmeden yemek hazırlamışım,herşey üstüste yanii kulaklarımdan duman çıkıyo...neyse efenim eşim sürpriz yaparak kapa gözünü bakalım diyerek gözlüğü gözüme taktı....
Ama çok kötü hiç tarzım olmayan bi model..oyuncak gibi duruyo kırmızı çerçeveli falan..ben zaten gerginim bu ne bu ne biçim gözlük oyuncak mı aldın şaka mı yapıyosun ver gerçeğini bana gibi saçma sapan laflar ettim..eşim de aldı kırdı ve çöpe attı...o kadar da para vermişti oysa...ohaoldumsmile
sonra o kadar vicdan azabı duydum ki,aklıma geldikçe eşime bu yaptığım zırıl zırıl ağlayasım geliyo..mafoldumben gece sarıldım doya doya öptüm.Şeniz özrümü de diledim...Affetti,dayanamadı kuşum.Ohh Allahım sana şükürler olsun...Bi daha asla kırmiicam onu....Seni çoook ama çok seviyorum canımın taaa içisin sen aşkımmmmmmmmmm......:nazar:
a.s.

Son düzenleme:
selam günlük zemuszemus

Bugün çok hastayım birazdan evime gidicem bi anda hasta oldum nefes alamıyorum bilmiyorumkismile
oysaki bugün çeyizime bişeyler almaya gidecektim gidemiycem
sonraya kaldı eve gidip yatmak istiyorum
tatilim süperdi çok iyi vakit geçirdik

günlük çok karışığım,dün sinir krizi geçirdim ben sonunda buda oldu yani duvarları yumrukladım.ölmek istedim..bunu yapamadığım için acizmiyim güçlümüyüm bunada karar veremedim.
hazmedemediğim şeyler oluyo.vay be bugünler içinmi üzmüşüm annemi babamı halada üzüyorum.. babam nix sen bizi öldürceksin diye boşuna demiyo.ndn ya ndn bu haldeyiz.ndn tüm iletişimimiz koptu.önceden kavga ettiğimizde barışmak için can atardı peşimden koşar nazlandırırdı.şimdi hiç umrunda değil günlerdir konuşmuyorum. konuşmak için çaba sarfetmiyo..dün en sonunda gel konuşalım diyorum.konuşmak istemiyorum yoksa patlıcam diyo.. içim dolu zaten bunalımdayım diyo çalışmıyo ya sanki ben diyorum evde otur diye.neyse işte konuşamam fırsat vermedi dinlemedi defoldu gitti evden..bende saatlerce ağladım ağladım ağladım gözlerim zatem kocaman iyice şişti. sigaradan nefret edn ben tam 6 tane sigara içitim 2 saat boyunca bu gidişle başlarım zaten..sigaraları içince başım dönmeye başladı elim ayağım tutmadı iyice kendimden geçtim ağlamaktan, uyudum... gece gelip sımıskı sarılıp öpüyo beni affet der gibi..sabahta kim içti bnm sigaramı diyo ben içtim dedim..baya bozuldu üzüldü. öyle işte allah kimseye huzursuzluk vermesin böyle devam ederse akli dengemi kaybedicem..allah hakkımızda hayırlısını eylesin.

Son düzenleme:
nasıl sinirleniyorum gördükçe.
bilimum girdiğim tüm sözlüklerde fesybukta felan engel koydum kendime bakmamak için ne yaptığına.
ama sonra işte dayanamayıp baktım az evvel. ay nasıl sinirleniyorum valla anlatamam.
çıldırtıyor beni bu adamın küçük emrah tavırları.. sanki askerden geldiği gün terkedilen ben değilmişim gibi. hala elini sıkı sıkı tutarken kestirip atan benmişim gibi.
şimdi de kalkmış eski sevgilimden kalan eşyalarla napıcam diyo.. şeytan diyo münasip bişey yap.
salak gibi ben de herşeyi saklıyorum hala, atsana kızım çöpe işte. yok ama yapamıyorum işte.. saygı sevgi ayağı var ya bu işin sözde.
bu forumdan başka hiçbiryere de bişey yazmıyorum ben tüm arkadaşlarımız niklerimizi felan biliyor diye, reklam olmasın ordan burdan gönderi yapmayalım diye. ama beyfendi maşallah.
kendime hayret ediyorum benim için kılını bile kıpırdatmayan beraberliğimizi saklayan ama ayrılığımızı yedi düvele ilan eden bu garip adamda ne bulmuşum ben..
o kadar öfkeliyim ki ona acı çekmesini bir yandan hiç istemezken bir yandan devam etseydik hala çat diye çatlardım sanırım diyorum..
of ne zaman bırakıcam ona öfkelenmeyi acaba..

alıştığım gibi herşey
olumlu yönde değişen mi oda ne
üstüne ekleniyor herşey
eklendikçe ekleniyor
ne kadar daha eklencek

dört ay oldu görmeyeli.çok özledim seni.ne kadar kendimi kassam da hayatımdan çıktı desem de yok olmuyor tiryakinim.

sevmiyorum ben böyle şeyleri günlük.aynı ortam içinde "ben seni geçtim,ben iyiyim,ben hırslıyım " laflarını..hoşuma gitmiyo hiç..

selam günnüküm hayırlı cumalar...geç oldu ama kusuruma bakmayın...
höööf günnük kocemin kulağı yara olmuş 2 gündür ağrısı vardı az da işitiyodu bugün muayeneye geldi en sonunda...ilaç felan yazdı dr inşallah iyileşir..maymun bi de nazlanıyo ki sorma gitsinkaydirigubbakcemile3
ayh hayırlısıyla bugün bitsin de hafta sonu gelsin Yarebbim....gerçi çok işim var evde ama bu akşamdan başlarsam kolaylarım yavaş yavaş hepsini...
Allah hepimizi korusun, kimseye bugününü aratmasın en çok ettiğim dua budur zati...:Saruboceq:
hadi öptüm bebeeem si yu

patronuma söylediğim tüm iltifatları geri alıyorum
ay sonu ve bugün tatile çıkıyorum..gerçi unutmuş p.tesi şunu şunu yapçaz dedi ben de tatile çıkıyorum ya ben dedim o da aa dedi ilk kez duyuyomuş gibi..
sonra 1 hafta mı dedi ben de 10 gün diye konuşmuştuk dedim o da tamam seni mi kırcam dedi
e be adam biz konuştuk senle 10 gün diye sen dedin hatta ramazan başlayana kadar olsun diye
en önemlisi ay sonu maaş vermesi gerekiyo..ki ben 21 haziranda okuldan döndüğüm gibi dinlenmeden nefes almadan iş başı yaptım mayıs .sonu verdiği maaştan beri beri hiç bi maaş almadım
bugün aysonu..yani maaş günü..ve ben tatile çıkıcam dedim!ya insan akıl etmez mi ya..elinin kolunu sallaya sallaya gitti
ayın 10unda dönücem ben..o zaman da unutur ki bana maaş vermediğini
ki ben de asla isteyemem..çok moralim bozuldu günlük..eşşek gibi çalıştım ben
sekreter tatilde diye sekreterin işlerini bile yaptım..çay kahve temizlik vs ne varsa..
bi de ayak da yaptı bana sen meslektaşımsın böyle hizmet edince kendimi kötü hissediyorum falan dedi
ben de hiç önemli değil seve seve yapıyorum ben dedim..ki öyleydi gerçekten
şu 2 hafta resmen eve gittiğimde ayaklarımı hissetmedim..dün yorgunum diye evde ağladım
ve fazlasıyla hak ettiğim 3 kuruşluk stajyer maaşımı alamadım
bi de tatile nereye gideceksin diyo..elinin körüne tamam mı!
evleri yaptırdık iç dış dünyanın masrafı oldu..evdekilerden para isteyemem
nolurdu verseydi benim paramı ya..heryere koşturdum ya her yere..noldu neye değdi
verdiğin 3 kuruş maaş ya..Allahım neden bu aralar herşey üst üste geliyo..

günlük biliyorsun hamileyimm
buğün cinsiyetinide öğrendim
oğlum olacakmış
çok şükür sağlıklıymışta.

biliyorsun doyamadığım
ve kaybettiğim bebeğimde erkekti.
içim buruk oldu ama
üzüntüden deyil
sevinmeyi mutlu olmayı unuttuğum içinn

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Allahı'ım nolur en hayırlı yer olsun.. 2 saat içinde belli olcak dağıtım yerimiz.. nolur hayırlısı olsun Allah'ım nolurrr...

sevgili günlük
Doktora gideceğim rahatsızlığım sebebiyle
Ama bir türlü gidemiyorum,korkuyorum
Haftaya gideceğim bir mani çıkmazsa inşallah
Allah hepimize sağlık versin

Her şey tamamdır Günlük! :lepi:
Nişanlım bugün tezkereyi de aldı...Çok şükür! :Saruboceq:
Sabah gidiyorum yanına...:asigim: hihoyyyt
Bir süre yokum...
Kendine iyi bak Günlük, hoşçakal...
:KK3:

X