Popüler Konu Sevgili günlük...

Sıcak Hava Ve Nemden Başım Nasıl Zonkluyo Ya alsanaalsanasmile
Artık Serinlese Havalar.. Gerçekten Çekilmez Hal Alıyo Artık Uyuyamıyorum Sıcaktan :bbo:
Benimkiylede Tartıştık Zaten.. Dediğim Dedik Çaldığım Düdük Pozlarında!
Ne Halin Varsa Gör Emi Uyuz Şey :mymeka:
Neyse Gideyim Günlükcan Bişeyler Hazırlayayım Bizimkiler Gelir Birazdan Öpüyorum Senii Şeniz

Ruhen şuanda çok rahatım Günlük.:kahve:
Evi dezenfekte etmiş olmanın verdiği huzur ve huşu içerisindeyim...sempatiksalakcinni

Sevdiceğime kavuşmama 2 gece kala, kendi adıma hazırlıkları tamamladım sayılır...:lepi: :nazar:

Ama evde bir hüzün mü var ne? :gitme:

Henüz evlenmiyorum yahu, geleceğim yine...:roflol:

Hem benimle şafak sayıyorlar, hem de ayrılacağız diye hafiften ağlamaklılar...:roflol:
Hepsini yirim! :asigim: :1hug:

Bugün komşuda da komşular toplantısı vardı ehehhe çok eğlendim. :roflol:
Bir küçük kız çocuğu vardı zeytin gözlü bir şey, bıcır bıcır ya maşallah.
Annem benim küçüklüğüme benzediğini söyledi...
Bana diyor ki,
'Sen benle oynamak istediğinde balkona çık, bağır ismimi, ben hemen gelirim.' diyor. :roflol:
Kanka olduk yani...
Bonibonlarını da paylaştı benle minik şey. -tatlicadiarzu-

Bir sürü ağır İstanbul hanımefendisine servis neyin yaptık gençler olaraktan, çok heyecanlıydı ahahahha...:roflol: Kendimi sunumda gibi hissettim. sempatiksalakcinni
Güzel dualar aldım hepsinden, umarım kabul olur, hepsine içten teşekkürlerimi sunarım efenim...kaydirigubbakcemile3

Yarın ise kuaförde işimiz var annemle.zemuszemus Yarın kokoşluk günü...:lepi: Annem de benimle geliyor ilkin, bir kaç gün sonra dönecek...Keşke babam da gelseydi.:gitme: Ama izni yokmuş...

Cuma günü zaten bavullar hazırlanacak...:hulya:

Cumartesi sabah April kaçar...
:KK3: :KK3: :KK3:

evet korktugum sey bsima geldi.. ilk defa boyle gururuma dokunan bisey yasiyorum. kendini hint kumasi sandi ve yapacagi herseyi yapti. artik naparsa yapar. o kadar muameleye gururumu hice asla saydirmicam. kendime sozum olsun.. bu yaptigi terbiyesizlikten bin pisman olacak. neler kaybettiginin farkinda bile degil.. allah buyuk!

selam günlükcugum,

cok yorgunum bugün off nasil yoruldum bugün tüm gün disarida islerim vardi kosturmaktan birseylerde yemedim tabi herzamanki gibi. Tansiyonum düstü yine. Annem bilse öldürür beni...kaydirigubbakcemile,Arkadasim zorlada olsa yarim bisküvi yedirdi, birde bi güzel azarladi, fircada yedim mi sana...alsanaalsanasmile

Sagolsun cok düsünüyor beni, yemek yiyormusun diye durmadan soruyor, ariyor ay annem gitti basima bu geldi.

Bankada, postanede o kadar cok isim vardi ki birde hava sicakti bunaltici off beya bi yoruldum yani. Bavul yerlestirmesi, agda, ütü, camasir falan derken ay canim cikti resmen. Allaha sükür Üniversiteyede kaydimi yaptirdim...Ekimde basliyor insallah okul. Rabbim yardimcim olsun. Okuyup, calismak biraz yorucu olacak ama Üniversiteye gidiyor olamanin, meslegimde kendimi gelistirecek olmamim verdigi gurur var tabiki. Hayirlisi....

Biliyorsun yarin erkenden Istanbul yolcusuyum...Gidiyorum günlükcüm asik oldugum sehire dogru yol aliyorum...

sence yıldönümümüzü hatırlıycakmı günnük
bence hayırmafoldumben
çünkü bu sene tlfnunda ajandaya kaydetmedim ona uyarı versin diye
4. yılıda devirdik be günnüş
ama hiçbir yıldönümüm güzel geçmedi
hep süpriz ve hediye bekledim
olmayıncada ağladım durdum
bu sene çok rahatım be günnük hatırlamasa üzülmüycem
alıştım çünkü:1no2:
en güzel hediyeyi bize 10 gün önce RABBİM verdi zaten
kazadan sağ salim kurtulduk hamd olsun :Saruboceq:
daha ne isterim
hala kazanın etkisindeyim
iyicene eve kapanır oldum canım hiçbir şey yapmak istemiyo
kankamda yanımda değil çok uzaklarda iyicene yanlız kaldım
komşum vardı kate oda yok
İyiki kk var sevdiklerim var
beni hiç yanlız bırakmadılar:enbuyukkk::teselli:
aslında içimde o kadar çok şey saklıki be günnük
en iyisi açıpta kendimi iyice üzmiyim
Aldığım her nefes için Rabbime hamd olsun
:Saruboceq:​

dümbükkaydirigubbakcemile2
ayağımın tozuyla neden geldim bilimisın:nazar:benim canım kankam april varya:jeyyar:işte o aprilim varya:jeyyar:kankam varya:jeyyar:
olum askerliği yedi beeedelikafadulden :sm_cool: :dance:
şu dakika itibari ile askerliği yemiş bulunuyorhihoyyytgüzel günler onların:teytey:
çok özledi,bekledi..hemde en onurlu bir biçimde..vee mutu son:hooray:
seviyorum seni dostum..seviyorum seni yoldaş..olumunekankayizsmilegözün aydın olsun meleğim..
yaa..işte böyleboshayallersmiledüne kadar bende asker yolu bekliyordum.hep beraber sayıyorduk,bitermi acaba?larla...!!
bitti..hemde aslanlar gibiyerimseniben

Günlük Aprilime ben de burdan şimdiden gözün aydın demek istiyorum.Allah bi daha hiç ayırmasın onunla sevdalısını..Çok mutlu olsunlar inşallah :asigim:

Eski sevgilimle bir iki laf ettik az önce.
Yaptığı şey beni kızdırdı.
Bu arada bu eski, o aşık olduğum eski değil. Belirtmek lazım. sempatiksalakcinni
Heyy heyyy niye yaparsın ki bunu arkadaşş yaaa...

Neysee...
Hadi görüşürüz.
:nazar:

gunlusum Aprıl ıcın cok sevındım allah yuzunu hep guldursun ıns
sevenler bole kavusunca cok sevınıorum,tum asker bekleyenler sevenler kavussun

bend ebıse yok anlatcak ole geldım gıdıorum bı bakınıyım dedım sadece hadı başbaş

Günlükcan

April'a Hayırlı Olsun Dermisin? Bilirim Zordur Asker Beklemek Ve O Sapasağlam Durup Bekledi..
Gözü Aydın İnşallah Son Ayrılıkları Bu Olur :Saruboceq:

Ruhen Ve Bedenen Yorgunum Artık En Ufak Sözü Bile Kaldıramıyorum..
Niye Böyle Oldum Bilmiyorum Ama Herşeye Patlıyorum..
2 İnatçı Keçi Yine Bi Köprüde Karşılaştık Hadi Hayırlısı Diyorum!.. :1closedeyes:

Oldu dimi yazmayali ?
Valla cok oldu.
Yeni baslangiclar falan yaptigimi saniyorum, kendimi kandirmaktan birsey degil.
1 senede ne ileri ne geri.
Tamam anladik,ayrilirsin, ask acisi cekersin, aglarsin sizlarsin falan.
Bi ayriliktan sonra yasanacak ne varsa hakkiyla prosedüre göre sessizce uygulandi, yasandi..
Hayatin akisina biraktim kendimi..
Ho$; ben mi biraktim, o mu beni birakti, orasi da belli degil ya,o da ayri mesele..
Herseye alistim.. Herseye..
Yokluguna, artik olmayacagina, hatta er gec hayatinda baskasinin olacagi düsüncesine bile..
Özetle; ayrilik denen seye alistim ben.
Öyleyse simdi söyle ona; gitsin artik..
GITSIN!

off o kdr da yazmıştımm
birden sayfa kapandı ve gitti
yazmıcyam bi daha =)
ama özetle mutlu olduğumu yazmıştım.........

Selam günlük..

Bugün cuma olsa nolurdu sanki...

Neyse yinede az kaldı allahtan haftasonuna

Uff karnım ağrıyo hiç keyfim yok valla

Aşkımı özledim yine boshayallersmile

Günlük eve gelince gelinliğimi köşede asılı görmek ayy nasıl pır pır ettiriyo içimi

Onu giyeceğim gün için şimdiden sabırsızlanıyorum.... :sm_cool:

Dünde hiç halim yoktu valla karnım ağrıyodu .. geldim eve duş aldım yattım.

Akşam 9buçukta kalktım biraz yemek yedim bida yattım yatış o yatış

23:50 gibi uyandım aşkımcım yeni gelmiş mesaisi vardı ooyhh sesini duydum huzurla uyudum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım yaz bitmese keşke :nazar:
son 2 kış öyle zor geçti ki evde..
gerçi artık kızım da büyüdü,çıkarız değil mi günlük?
bana da ne oluyorsa,şimdiden kışın derdine mi düştüm? :bbo:

Günnlük, delikafadulden
Canım kardeşim Tanrıçam ayağının tozuyla, şafak doğan güneş topiğimi açtı...:asigim: olumunekankayizsmile
Haftalardır yoğun programı nedeniyle uğrayamıyordu KK'ya...:hulya:

Gelin oluyor benim biricik kankam...:lepi: Ötesi var mı Günlükkkkkkkkkk!!! :lepi: Nasıl sevindim anlatamam...delikafadulden olumunekankayizsmile

İşlerini benim şafağa göre ayarlamış, :gitme: hep takip etmiş yaa ciğerini yediğim yoldaşım...olumunekankayizsmile

Tam 00.00 da açtı bir de topiğimi, ağlattılar beni dümbükler...:gitme:

Tüm kankalarıma, sonsuz teşekkürler Günlüğüm...opuyorumnanaktan

PamukPrensesPathem, Gunicen, alLeGRia...Şeniz Şeniz Şeniz

Ve topiğimde beni tebrik eden, etmeyen herkese, tüm KK'ya herkese çokkk teşekkür ederim...hihoyyyt opuyorumnanaktan

Ayrıca canparem meg'im de bugün doğan güneş diyen asker sevdalısı...:lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
O da sabırla bekledi ve bitirdi, :teytey: kavuşuyor eşine canımın içi...
:hooray: Şeniz

Nasıl karamsardım 2 gün önce,dağıldı biraz hüzün bulutları..

İnsanoğlu böyle günlük hayat bu,güzelliği de burda değil mi zaten?Her gün güneş doğacağını bilmek,ne büyük mutluluk aslında görmeyi bilen gözlere?

Gelelim bana ,neden mutluyum,çünkü haftasonu denize kavuşucam yine,hattaaaaaa bir deneme dalışı yapıcam,üye olduğumuz,takip ettiğimiz bir dalış grubu vardı,onların kampına gidicez.hihoyyyt

İstediğim bir şeydi bu,heves ettiğim,meraklandığım,ama korkmaktan korkuyorum günlük.eyvahedigeldismile Gerçi en fazla 6 m ve eğitmen yanımda olucak,eğer hoşlanır ve becerebilirsem,bundan sonra o grupla beraber gideriz dalışlara,ilginç deneyimlerimiz olur.

Bir de kardeşçezim iş bulsa benden mutlusu olmaz herhalde.Allah'ım nolur,gönlüne göre ver.
:Saruboceq:

günnük selam...
bu işyeri sayesinde Allah muhafaza kanser ya da sinir hastası olacam sanırım en sonunda...ayh çıldırtıyolar adamıakannehir
Aprilim sevdiceğine kavuşuyormuş ne güzel :asigim: Allah bi ömür ayırmasın onalrı ve tüm sevenleri:Saruboceq: mutluluklarına da nazar değmesin :tahtaya vuran simili:
İnşallah Aslıhanın da inatçı kiracısı hayırlısıylan evi boşaltır da işleri netleşir:Saruboceq: güsel bi düüğünleri ve mikemmel bi evlilik hayatları olur inş.:Saruboceq:
Gamzemle de görüşemiyok diye unuttum sanmasın...bu sefer "oldu" gibi hissediyom ben onun açısından ( ki ben bööle hisli bi gadınımdır ) en güsel dileklerim ve dualarım hep onunla zati...

bunun dışındaaaa bildiğin Didem işte
si yu beybi

Bugün daha iyiyim günlük...Penisilin çok iyi etki gösterdi hakikaten.

Ama sana bir şey söyleyeyim, haberleri izledikçe çıldırıyorum.... Helal olsun hemşerilerime kimseye fırsat vermediler, vatana sahip çıkıyorlar... Birde utanmadan memleketimize gidiyorlar şimdi şerefsizler. Kuzenimi aradım, abla otoyolda hepimiz bekliyoruz, almayacağız onları buraya dedi... Size de bu yakışır canım kardeşlerim, hemşerilerim benim...

Vatan sağ olsun...

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

X