Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba şekerim kaydirigubbakcemile5
Dün çok feci ıslandık yahu aylardan temmuz ama maşallah dün sanırım gök delindi yerimseniben Allahın işine karışılmaz ya gerçi ohaoldumsmile
Bu KK da sıkmaya başladı artık ne biliyim kabak tadı veriyor kendi topiğim olmasa hiç gelmem sanırım :sm_confused:
Avukat dolu elinde mesleği olmayan maşallah avukatlığa atılmış yırtık dondan çıkar gibiler kötükedihüso :dilcikar:
bu haftasonu Ankara yolcusuyum bizim gelinin ailesi ile tanışmaya gidiyoruz delikafadulden
heycan falan yok ama içimde büyük bi sıkıntı var belki bu dilimi tutamam falan diye inşallah ailesi iyi insanlardır Allah ikisininde hakkında hayırlısını versin akannehir
neyse ben çıkıyım işyerinde biraz yoğunum bugün bilin mi :a015:Şeniz

Canım sıkkın,moralim bozuk,hiç keyfim yok hiç,Allah bugünümüzü aratmasın diyeyim gene de ama çok karamsarım

Allahım hastanelere düşürmesin kimseyi..

ufacık bi kontrol için gittik ama perperişan olduk kızımla..
off

Günnüş sanırım araba almama ramak kaldı...Allahım sana binlerce şükürler olsun..

Günaydın günlük

ruhsuz gibiyim aynı. ne yemek yiyebiliyorum nede başka şey
ne istedigimi bile bilmez bir haldeyim.
allah sonumu hayır etsin.

dün beyfendiyle konuştuk biraz.
baya sürtmüş burnu ama bende onla barışıcak güc yok
kalmadı bende güc kalmadı bende kalmadı işte...

yorgun bitkin sıkılganım...

Hayat Çok Acımasızsın!! Senden Daha Çok Korktum Bu Sabah!
Çok Erkendi Arkadaşımı Bizden Kopartmak İçin.. Çok Erkendi Sevdiğinden Ayırmak İçin :1no2:
Hıçkırıklarıma Engel Olamıyorum Nete Girip Kafa Dağıtmak İstiyorum Ama Fotolarını Görüyorum mafoldumben
Arkadaşım Biliyorumki Melekler Yoldaşın Artık Senin.. Acıların Dinmiştir Hiç Olmazsa..
Birtek Bu Tesellim.. Seni Asla Unutmayacağım senağlama
Fatih.. Olmadı Bu Sefer.. Hiç Olmadı! Yattığın Toprak İncitmesin Seni.. Nur İçinde Yat :a015:

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin yattığı yerde incitmesin

seni çok özledim benim güzel annem.hasretin her gecen gün daha dayanılmaz oluyor dayanamıyorum kokunu duymamaya yüzünü görmemeye yuvamda cok mutluyum ama senin hasretin cok baska yakıyor canımı.allahım ne olur hayırlısıyla sagsalım kazasız belasız zararsız zıyansız kavustur bızı

sevgili pembik
kmseyle konuşamadığım için sana boşalmak istiyorum
anne olduğumdan beri çok farklı hissiyatlar bünyeme yerleşti
çok zor günelrim oldu yoruldum uyumadım ama bu defa ki bambaşkaymış!
bi çok hastalık atlattık ALLAhın da izniyle ama en korktuğum yüksek ateşle tanışmamıştık hiç
dün akşam yavaş yavaş seyir göstermeye başlayan ateş gece iyce sardı bedenini şurup,fitil,duş,sirkeli su,kolonya binimum herşeyi denedim..biraz hafifler gibi olunca uykuya daldı minik meleğim..
ben başında nöbetçi..
iyiki uyumamışım sabaha karşı ateş 40 olunca panikledi tüm ev halkını uyandırdım ve doktora gittik serum yedin kendine geldin şimdi evdeydiz tam atlattık galiba derken ateş yine yoklamaya başladı bu diş kabusu hiç hafiflemeyecek gibi 32 si gelse de kurtulsak bitanemle..
şifa diliyorum tüm hasta olup şifa bekleyenlere..

pembiş annemleri özledim bir an önce çeşmeden gelsinler :sinifsinif:yoksa ben basıp gideceğim yanlarına

Zor...
Hayat bundan ibaret.
Hani ohh be dediğin anda, bir bakmışsın başka yükler.
Ohh be diyemeyeceğimi öğrendim son zamanda.
Şükür.

Naber günlük
Çok sıcak be yav,bayılmak üzereyim.Bizim evki böyle,şehir içini tahmin edemiyorum:bbo:
Bugün Bir Derdim Var'a gireyim dedim..Kimseye yazcak halim yok ya günlük benim..Düşmüşüm kendi derdime ben.Alya yedi,içti,uyudu,yemek,ev temizliği..Ütü,bulaşık,koca derken şaftım kaymış iyi mi:2Kimseyle işim yok benim günlük,kendi derdimde kendi ailemdeyim..
Herkes yerinde yuvasında mutlu olsun..
Bu arada Alya bugün koltuktan uçtu resmen,nasıl becerdi dersen bilmiyorum;sadece küüüüt sesini duydum bir baktım Alya yerdeydi.Pek bir sağlam maşallah kızıma,o sesi ben çıkarsam bir yerim kırılmıştı
KEndine iyi bak günlük..

Hayatın nefes alıp vermekten ibaret olmadığını ben burda öğrendim,

Kalp ağrısının ne demek olduğunu ilk kez öğrendim. Bırakmıştım,bir

daha hiç toparlanamıcam sanıyordum.. Sonra bir gün biri geldi ve kalbime bi

iğne sapladı ve ben tekrar nefes almaya başladım. Ama dönüp

bakıyorum,hayatta olmakla yaşamak aynı şey değil.. Ben bugün yaşamaya

karar verdim.Konuşmam gerektiğinde konuşucam,susmicam. Çünkü eğer

susarsam sadece O'nu değil kendi sesimi de kaybedicem,rengimi kaybedicem
ruhumu kaybedicem. Bugün benim için çok özel bi gün. Bugün tekrar yaşamaya karar verdim.

Kendimi artık kandırmicam,bu son. a.s

Eğer beni şuan duyabiliyorsan "sen benim hep kahramanım olucaksın."

Nerde olursan ol,kiminle olursan ol hatta belki bi daha hiç görüşmicez.

Ama sen benim hep kahramanım olacaksın.:asigim::asigim:Şeniz

Günlük ben ne zaman sözlencem ne zaman nişanlancam..Ya yaşım müsait bunlara
Ben de evlenemesem de en azından nişanlanmak istiyorum
Hatta evlenmek istiyorum
Off ya bu aralar çok fena evlenesim çeyiz düzesim düğün organizasyonu yapasım var
Ama daha sevgilim öğrenci..Ve malesef 1 sene daha öğrenci olcak
Aman ya...

Bloğumla meşkulum günlük
Eğlenceli gidiyo bakalım şimdilik
Bu ara dikişe verdim kendimi
Baya birikmiş yarım işlerim vardı
etek,elbise,şort vs vs :hulya:

Bugün beze yaptım
Hani şu pastanelerde satılan beyaz tatlı topçuklar varya
Sbahtan beri gelip geçip yiyoruz paşamla cokacimcoook
Babaya bişi kalmıycak bu gidişle sempatiksalakcinni

Deryamda bugün taşındı :a015:
Ayrıldık , artık yanyana değiliz senağlama
Amaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Çok uzak değil aynı sitedeyiz, aramızda bi market yolu var okadar hihoyyythihoyyyt
O beni yalnız bırakmaz
Bi yerleşsin de kolayca a.s
Yine kısırlı günlerimiz başlar
Önce tabi kankileri topliycaz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Neyse ben gidim
Kot taşlama yapıyodum
Bakalım ağarmışmı rengi

günlük söyle belinaya çok gizemli yazmış merak ettim kahramanınıbilmiyorumkismile

ne zamandır yazmıyordum sana...evde nete pek girmiyorum işyerindede müsait olmuyor yazmak için.. şöyle bir girip kkya bakınıp çıkıyorum...zaten onun dışında netle işim yok geriside tınn yane... sevdiceğimlede msn girmeme kararı almıştık... sanal alem bize yaramıyorr gızzzz hemen başlıyoz kedi köpek misali yiyişmeyealsanaalsanasmile paşamm pazar günü tvyi aldıı.. benim gaza getirmemle ama sanırım fazla gaza getirmişim baya büyük bişey almışkaydirigubbakcemile3 ee yavaş yavaş alsın tabii.. bak benimde kalmıyor çeyizde eksiğim hepsini tamamlıyorum... şuan zaten beyfendii yazlıklarda kendine izin verdimdeaklinialirimsmile kafasını dinliycek ablasının yazlığında 2 3 gün tek başına keyif yapçakk.. diyorum bu nasıl iş ben buralarda çalışayım sen oralarda keyiftesempatiksalakcinni neyse ama hak ettiii.. kaç gece işyerlerinde sabahladı mesai mesaii üstüne birde benim dırdırım geçen cumartesi akrabanın yazlığına gittik bizde günlük.. bi güzeldiki sorma... hamakta salıncakta tüm gün sallandımm... envaye çeşit hayvan var.. köpek inek kuş tavşan kaz ördek ali babanın çiftliği mübarekk.. hee birde yılan gördük... üstüne basıp geçiyorduk az kalsın geziye çıkmıştık akşam üzeriii 2 mt civarı vardı günlükk.. çok ürkütücüydü ya.. abimin kızlarıda çok eğlendii orda..biz burda taş yığınlarının altında resmen çürüyoruz.. temiz hava yeşillik gibisi yok valla...evimizi alalım birde yazlıkmı alsak paşamlalülülülülülü hayali bile güzel.. ama şimdilik çok uzak bir hayall..boshayallersmile çünkü biz daha evi alamadık...oyy aklıma geldi bak yne dertlendimm.. halbuki ne güzel dalmıştık hayale... neyse şu askeriye işlerimiz onaylansın inşşş hızlancak bazı şeyler .. neyse günlüküm ben kaçar çıkma vakti yaklaştı toparlanalım bybyb

Yazları Ankara'da olmak işkence gibi.
Tamam burdan ayrılınca özlüyorum ama uzun süreli kalınabilecek bir şehir değil.
Boğuyor insanı.
Hava almıyor bu şehir.
Mezun olunca gidicez buralardan ve eminim ki burnumda tütecek o zaman.
Ama napayım olmuyor, olmuyor.

Ahhh şekerimmm...Avatarımı görenler aşık oldum sanıyor. sempatiksalakcinni

Yok öyle bir şey.

Ben ve aşk? Ne gezerr..

Sadece aşkla ilgili olumlu düşünmeye karar verdim.

Bu yüzden hayatımda bir aşk, bir sevgili varmış gibi davranmalıyım. sempatiksalakcinni

Ama şimdiden pes ediyorum sanırım. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…