Popüler Konu Sevgili günlük...

yorgunuktan ölüyorum be günlük... ben burda bütüüün evi temizliyim yemek yapayım evin eksiklerini gidermeye çalışayım sen masanın üstünde yat öyle bak keyfine ohh ne güzel valla :umursamaz:

günlük
bugünde hava çok sıcak. yine bi sürü ödev ypmam gerekiyor.
çok sıkıldım herşeyden. kaçıp gidesim var çok uzaklara

Günlükcüm uzun bir aradan sonra yeniden geldim..
Ahh canım senin de dilin yok ki dertleşelim.. kendimi bencil gibi hissediyorum.. hep ben hep ben olmaz ki ! :))

Bugünlerde öyle karmaşığım ki günlükcüm.. Zor oldu.. yıllar ne çabuk geçti.. neler götürdü bizden..
''Boşunaymış herşey '' demeye de dilim varmıyor aslında... Bir rüyaydı gelip geçti..
Kalan izleri götüremyorum hala.. Ne kendime ne bir başkasına fırsat veremiyorum..
Başa dönmek, herşeye yeniden başlamak ve yine üzülürsem korkusu !
Ya gücüm yok, ya da korkuyorum BİLMİYORUMM !

Hayatın akışında savrulmak zor.. Bilerek, emin olarak, geç ama güç olmadan varmak sanırım bizler için en doğru yol olsa gerek..

Yaa işte böyle günlükcüm... Bugün içimde taşıdığım daha doğrusu hergün aynı duygularla boğuştuğum hislerimi paylaştım senle..

Daha güzel umutlarla daha güzel yarınlarla görüşmek dileği ile..
İyki varsın dostum !

Sevgili Gunluk,
Ruh esimi ariyorum, bekliyorum ama artik kimseye "ait olmak" istemiyorum,olmayacagimda.....

tatil bitti geldik eve

tatil harıkaydı sabah 9 da kalk denıze gıt ,
öglen gel yemek ye dınlen
saat 4 te yıne gıt
saat 7 de gel yemek ye dınlen
saat 9 da barlara diskolara git

dınlenmişindir diyenlere dıyemıyorum tabı yorgunluktan geberdım dıye sempatiksalakcinni

eve geldık dınlenmeden sevgılı eşimin işleri cıktı ,cocuk odası tamamen onun oldu

ve evı gorsen kacardın goren tasınıyoruz zannedıyordu her taraf pislendı kırlendi

kı geldıgımde evı bastan asagı temızlemıstım ..

kocayı az daha atıyordum balkondan aşagı ,kıyamadım :asigim:

ıkı gun ev öyleydı dün temızledık tam anlamıyla ,ama belım koptu resmen

ne yatabıldım ne oturabıldım dınlenemedım tam anlamıyla ,

ve ısın kötu yanı sag ayak parmagımdan son ıkısı kırıldı akannehir

ve malum sebepten olmazda ya olursa dıye rontgen de cektıremedım

doktor kırık dedı aldık alçıya

bugun de cok salak gectı zaten uyudum kalktım belım tutuk parmaklarım kırık

can sıkıntısı bır yandan üffff

oturdum fotograflarla ugrasıyorum bu saatte

bak yazdıkca ıyıce canım sıkıldı ıyı mı :nazar:

gidiyim de bı kahve daha ıceyım barı

kahve zararlı mıdır :1ninca:​

İyi geceler günlük..KK da sürtmekten film izlemek zor geliyo biliyo musun..Aklım burda kalıyo dönüp dönüp bakıyorum ki ben film izlerken bölünmesinden nefret eden bir insanım
Neyse..Zorladım kendimi izledim bi G.Kore filmi..Özlemişim benim çekik gözlüleri..
Böyle filmler izleyip adamların romantikliğini görüp kıskanıyom..Ama anca filmlerde olur zaten di mi..
Keşke sevgilim benim yaşadığım şehirde olsaydı..Zaten aynı meslekteniz ya (okulu bitirirse tabi) ne güzel heryerde karşılaşırdık..
Öğle yemeklerini beraber yerdik..İş sırasında küçük kaçamaklar yapıp birbirimize kahve içmeye gelirdik..
Ben onu orda burda sıkıştırırdım :jeyyar:
Ah be günlük..En güzel yaşlarımız en güzel anlarımız ayrı geçiyo..
Nasıl isterdim şu yukarıda saydıklarımı yaşayabilmek..Gerçi kıskanmaktan birbirimizi yerdik ama olsun..
Sonuçta yanyana olacaktık..Herkes bilecekti..Şuan aramızda 13 saatlik mesafe var..
Ankaraya döndüğünde 7 saat olacak sempatiksalakcinni
Aman ne fark..
Ben bu aralar bizim paşaya yine fazla bi düşkün hissediyorum ya kendimi hadi hayırlısı..Ne zaman böyle aşk böcüğü olsam bi sorun çıkıyo kavga çıkıyo
Neyse artık karar aldıydık kavga gürültü olmayacak hayatımızda..Ben bunun için özen gösteriyorum aynı şekilde o da..
Bugün benim iş çıkışı konuştuk..Öğlen kötüydü sesi ama akşam iyi geldi..Yarın 3 tane sınavı var biliyo musun :sinifsinif: Çok yorgunmuş..
Ben yokken hayatında serserilik yapıp durmuşlar arkadaşlarıyla alsanaalsanasmile Şimdi de faturasını ben ödüyorum..Bugün ilk kez okulunun bitemeyeceğini kabullendi..Napim bitmeyecek dedi..Sesi kötü geliyodu..
Ev halkına nasıl açıklayacak ben onu merak ediyorum..Zaten babasıyla kanlı bıçaklı şuan..Onlar da haklılar bi yandan..Çünkü onlara daha az dersi kaldığını söylemişti
Haliyle hala neden bunca senedir bitiremiyosun diyolar..Arkadaşların çoğu da bitirecek sanırsam..Kalırlarsa 3-4 kişi kalacaklar bizimki de dahil..
Günlük 7. seneye uzayacak ya..Allahım nasıl bi kısmetim varmış benim :sinifsinif:
Benim de kaderim böyleymiş..Bitiremiyo işte adam okulu..Bi sürü dersi vardı..Çalışıyo da ama yok işte..Olmuyo..
Allahım sen bizim yüzümüzü güldür nolur..Aşkımızı koru herşey iyi olsun bizim için..

Bugün çok yoruldum yarın da büyük ihtimal anam ağlıcak..Öff gelemedi şu cuma bıktım valla
Haydin kaçtım ben görüşürük

öf cok canım sıkkın
hemde sımdı sıkıldı,sebepsız bısede yok aslında
artık sıkıldım herseyden galıba,bende bılmıorum ıste
gdııorum ben ya hadı ıı gecelr dolanıyım azcık

off esım geldı yatagı yaptı arkadaslarıyla dısarı cıktı

yatagı yaptı dedım salonda yatıyoruz kac gundur :)

klımayı acıyoruz rahat dıye sanırım

he yukarı da grıp oldugum yazmayı unuttum fena üşütmüşüm ,bu klıma carpıyor benı ama napayım cok sıcak

canım esım demıs ben 5 dk eve gıdeyım goruneyım oyle gelirim ,belımden dolayı yatagı yapamadıgımdan

yaptı yatagımı gerı gıttı

cok yorgunum gözümden uyku akıyor ama yorgunken uyuyamıyorum ya

üff
cok sıkıcı bır gundu

Sevgili günlük,
Çok ağrıyor dizlerimden aşağı kısım. Gözlerim kapanıyor ama uyumak istemiyorum ve bugün çok grilim olduğum için hala sinirlerim ünlü estetik güzelimiz kadar gergin!Daha fazla yazamayacağım, yarın görüşürüz!

günlük
hayat bana çok anlamsız gelmeye başladı
bu neye alamet acaba ?
her neyse kafa bulandırmayayım gece gece
iyi geceler

Korkmuyorum. Hiçbir şeyden korkmuyorum artık. Seninle yaşayacağımız güzel günleri düşünüyorum yalnızca. Senin bana ait olacağın, benim sana ait olacağım o günleri-ayları-yılları.

Önümüzde uzun seneler var sevgilim. Beraber geçirceğimiz dolu dolu seneler. -Ankara- bizim şehrimiz olacak. Çok seviyorum seni, biliyorum sen de beni seviyorsun-seveceksin. Ben artık o elleri bavulunda, gitmeye her an hazır küçük kız çocuğu değilim. Sen de geçmiş kötü anılarını unutacaksın. Birbirimizin olacağız...

Sen de korkularını yen olur mu? Ben hazırım. Hadi gel artık, bir daha da gitme sevgilim. Seni çok seviyorum.

Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin ?
Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin..
Peki Dur Kelimesinden Haberdar degilmisin ? Dur demeyi Bilmezmisin ..
...Git demek kolay Dur diyebilecek kadar Yüreklimisin.. ?

Günnüşüm xxtalyaxx' ya iletirmisin bir müddet zaman versin bana daha sonra kahramanımı kısa süre sonra açıklayacağım :kedi:

Bugün pisicikle konuşurken ben 10 gün boyunca öksüz ve yetim bir kızım dedim bastık kahkayı ikimizde aynı anda ve pisicikle plan yaptık Yarın akşam 7 gibi almaya gelicek beni yemeğe gidicez.. :eek:
ee uzun zaman oldu görüşmeyeli biliyosun en son geçen pazar günü görüştük kaydirigubbakcemile3 neyse yaa iyi oluyo böylelikle yalnız kalmamış oluyorum gerçi ablacığım ve enişteciğim sağolsun yalnız bırakmıyorlar :CüvCüv: bugün babişim ve annişimlede konuştuk sesleri gayet iyi geliyordu, sabah 7:30'da aradı babam biz indik kızım haberin olsun dedi rahatladım ve kaldığım yerden devam ettim uykuma, gün içindede çok konuştuk kanımca fatura kabarık gelicek bu ay böyle giderse ve düşün 10 gün yoklar ee ben her seferinde telle yapışık yaşicağım için yandı gülüm keten helvam:KK1:
Ufff yarın için bu sıcakta bide maske yaptım yüzüme yaa bekle dur şimdi, kızım yapsana yarın işte bir sürü vakit var 7'ye kadar ama yoook ben pipirikli ve tezcanlı olarak kafama koyduğumu yapıcam illa bekle şimdi ohh uykumda geldii hobaaaaaa :lepi: neyse ben gidip kahve yapim bari kendime.. Dur kapıyı kitlemişmiydim ben yaaCADIARZU neyse günnüş bak işim çıktı gidip kahve yapıp kapıyı kontrol edip kuşumunda yemini ve suyunu tazelimmyerimseniben

Hadi ben gidiyorum beni görürsen selam söyle paii pai :kahve:

selam
dun ewe 11de gırdım o kadar doluydu kı gun anlatamam.
ılk dedıgım gıbı annemle kadıkoye gıttık salı pazarınada gıttık.allaaah ben kendımı kaybettım ohh ne guzel pazar yaa upucuuz okadar para bayılıorum magazalaraalsanaalsanasmileterlık yelpaze kupe yuzuk bıtanede elbıse aldım.o kadar cok sey warkı ne alcagımı sasırdım.
askımıda unutmadım onada kaprı aldım zaten gecen gun aldıgım tısortler hala bende duruo onlarıda kendı walızıme koycam artık tabı benımkılerden yer kalırsaa:umursamaz:
ewe gelınce yemek yedık sonra benım en yakın arkadasım tatılden geldı malum bugunde ben gıdıorum dedık aksam goruselım barı.8de bulustuk 11de ewdeydım ıstee.daha tamda konusamadık herseyı artık gerısınıde tatıl sonrasına bıraktık:KK1:gorusmem gereken o kadar arkadasım warkı aslında unıwdekıler bulusalım dıyo dersane arkadaslarım dıyo.ee 2 3 tanede ekstradan war malesef hıc zamanım yok donunce goruscem hepsıyle bı ıkı saatte olsa:kedi:unıwde benım samımı oldugum 6tane falan arkadasım war ama en cok cok herseyımı konustugum 2 tane bırı manısada brı ıstanbulda.dıyorum gelırken bodrumdn bı suprız yapıp ugrasam mı yanına neyse bakıcaaz artık.
askımada dun zamanım yoktu hatta tele bakmayıda unutmusum msjlar atmıs aramıs ama hazaaalın umrunda mı telzemuszemussonra merak etmıs annemı aramısta konustular telı bana werdı hıc merak etmıomusun sen kac saattır cwp alamadım senden dıyo.ben ıım fazla yogunum o kadar dedım:1closedeyes:telını yanından ayırma dedı olece kapadık.
aksamda 10da uykusu geldı yattı msj attım 12de falan bıseler soluodum sunuda yanına almayı unutma yarın gıbilerınden.askım bu aksam gıtmıoruz uyuyorum suan yazmıs.o msjda askım olsada bı kınaye war.bakmıcam bugun msjlarına gorcek o.cok kıymetlı uykusu bolunmıcek beyfendının yorgun olan benım trıp yapan o ıı wala:mymeka:neyse relax olmalıyım canımı sıkmaya hıııc nıyetım yook:hulya:
bugun yıne cook ısım war aksam yazabılırsem gıtmeden once yazarım gorusmek uzereee

X