Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günnüş nabersin
Sonunda evimizi kiraladık hayırlısı olsun inşallah
Büyük boy kolilerimizde geldi
Yarın son direksiyon dersimiz var kankimle
sonra kendimi alışverişe vereyim diyorum
2 günde evimi toplarım kısmetse
Artık iş yerleşmeye kalıyor hayırlısı
yorgunum aslında uyumak istiyorummmmmm
neyse görüşürüz günnüşşşş

güzel olduğum kadar küstahım da :dilcikar:
önümüze gelene bin tekme alsanaalsanasmile
bunları niye mi yazdım günlük;inan hiiç bilmiyorum kötükedihüso
ruh halim böyle bugün işte...

Ah günlük ne yogun bır gundu boyle
gelınlıgım artık yapılmıyormus o yuzden dıktırmek zorunda kaldım
bugun gelınlıkcıye gıttım ve baslandı
sonrada mobılyacıya gıttık
herseyı hallettık
bır banyo mutfak ve gıyınme odası kaldı
evlenmek cok zor ısmıs be gunluk ama bundan guzelıde yok
cuma gecesı yazlıga gıdıyorum hıc ıstemeden
ama annemı cok ozlemıstım ona kavusucam
yarın arkadasımızın dugunu var oraya gıdıcez
bu sene ne bereketlı evlenen evlenene
bugun kı havadısler bu kadar..

Bugün cok yorgun ve mutsuzum.:1no2:
Arkadasıma olan özlemim kat be kat arttı icimde.
Helede onun baskalarıyla mutlu oldugunu görüncee..
Önce kendime üzülüyorum cünkü cok degil 3 ay önce yanında ben vardım.Simdi ise baskaları.
Sonra da ben olmasam da o mutlu olsun bana yeter diyorum.
Ve gene sonra bir bakıyorum ki,ben yapayalnızım yanımda kimse yok.:çok üzgünüm:
Neden hep ben yalnızları oynuyorum ki!:uhm:
Erkek arkadasım da anlamıyor zaten beni.
Ailemi bugün daha da cok özledigimi ve yalnızlıgımı paylasmak istedigimi farkettim.:sinifsinif:

Günnüş Ben Geldimm, Evet geç oldu ama ancak vakit bulabildim, Bugün akşam üzeri bizim pisicikle görüştük yemek yedik beraber ve maçkaya gittik kahve içmeye.. havada çok güzeldi akşam üzeri ımmm mükemmel bir sohbet eşliğinde yemekten sonra kahvelerimizi yudumladık.. Bu arada biliyomusun günnüşüm annemle babam pazartesi günü memlekete gidiyorlar:gitme: Annem bugün annanemle konuşmuş, annanem ayağını burkmuş ve sol kolu tutulmuş evde 1 ay açılmadığı için çok kirlenmiş ve düşün 3 katlı triplex tarzında evimiz ve kadıncağız tüm katların temizliğini haliyle yapamıyor.. Annemde babacığımla konuştu ve kararlaştırdılar 10 günlüğüne Giresuna gidiyorlar hem annaneme yardıma hemde babannem ve dedemi ziyarete, banada gel dediler ama ben sıkılırımki orda hem biliyorsun ablam rahatsız şu sıralar çalışması yasak olduğu için evde ve gün için yalnız kalmasın diye hep yanında oluyorum, ee annem yada babam tek değiller yani birinden biri burda kalıp annem veya babam tek gitseydi eşlik ederim ama ikisi beraber gittikleri için bende gitseydim aklım buseferde ablamda kalıcaktı:sinifsinif: Bende karar verdim ablamlarda kalıcam..
Bugün Öğlen babamla beraber gidip merter ulusoydan aldık biletlerini, ALLAH kısmet ederse Hayırlısıyla pazartesi günü saat 3'de yolcu edicez anneciğimle babacığımı ( dedemlere sürpriz yapıcaklar gidiceklerini söylemedik) Offf evden biri uzun bi yola çıkıcağı zaman içim bi buruk oluyor ve annemle babam yanımda olmadığı zaman çok kötü oluyorum bide 10 gün düşünsene :gitme: inanmicaksın ama gerçekten abartmıyorum bazen ağladığım oluyor onlarla telde konuşurken :gitme: evet 26 yaşında koskoca kız oldum ve benim yaşıtımdakiler evli bile ama işte bende böyleyim annesine babasına aşırı düşkün biriyimm kokularını duymadan onları öpmeden asla uyuyamıyorum ben:gitme: offf daha gitmelerine 5 gün var ben başladım şimdiden sulu gözlülüğee :gitme:
Evet bana dediler sana bırakıyoruz gelmek isterse gel yok ben sıkılırım diyorsan zorlamıyoruz seni kalmak istiyorsan kal dediler ve ben kalmak istedim çünkü canımın diğer yarısınıda burda hasta bırakamazdım onu, gün içerisinde eniştem işteyken yalnız kalıyor evde.. offf yaa ben aileme çok çok çok bağlı ve aşırı düşkün biriyim sanırım ben asla evlenemicemm bu huyumdan bu sulu gözlülüğümden dolayı ...
Neyse günnüşüm ben yine coştum en iyisi susim ve biten bulaşık makinesini boşaltim yüzümü yıkayıp uzanim ben hadi öpüyorum seni
..

Son düzenleme:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kankim evini tutmuş kaydirigubbakcemile2 Çok sevindim günlük onun adına
Hemde uzakta değil çok yakında , yine aynı sitedeyiz :jeyyar:
Beni bırakıp gidemiyo hatun :roflol: olumunekankayizsmile canım dostum benim opuyorumnanaktan

Bugün direksiyon dersinde kaynatırız biraz sempatiksalakcinni
Hocamızda bziim kafadan muhabetimiz pek keyiflioluyo
Bi kahvemiz eksik yani :icecream:

Yerleşsinde bazı planlar bizi bekler inşlh a.s

Erkenciyim dimi günlük
Napalım yusuf paşa artık erken kalkıyo

Neyse ben kaçar
Pek keyiflendim kankimin haberini okuyunca hihoyyyt

:a015:

:roflol:

günydın günnüşbayanssulusmile
ayy ağlancak halıme gülüyom ama dün işyerın hacız geldıeyvahedigeldismilebenıde götrmedıklerıne şükrettım
ohh olsun
bende bugun işi bırakacağım ınş:sm_cool:45 gün oldu hala kuruş ödeme alamadım
bu pc de patronun odasından getrdık bunu görselerdı buda olmazdı yanı
neyse sabah bı yere başvurdum ınş olur:Saruboceq:ınş
cok dardayım cok
gecelerı uyyamıorum bu kadar maddı açıdan sıkıntıdayken bıde maaş alamamazlık benı kahredıyomafoldumbennamısızlar

kocamla bıle ılgılenemedım hıc sevemedım pek okşayamadım
bu işyerı sıkıntısı benı öldurcek
bugun kurtulcam ınş:Saruboceq:

Günaydın günlük

cigerci kedisi geldi işte sempatiksalakcinni
ciğer nerde ciğer :lepi::lepi::lepi:

beyfendiyle kesin olarak kafamda bitirdim
kalbimi yüreğimi hiç dinlemiyorum ses vermicem
bana dua et hasarsız düşmeden atlatım şu dönemi
ceviz kavunu asla doldurmaz. ama sakin olup beni razı etcegi yerde odun gibi
ormandan kacmış gutup ayusu gibi bana ne halin varsa gör diyooo
bu ne cüret
bu ne dingillik
ben haklıyken bana bunu demeye cüreti yok...
evet ne halim varsa görcem ama bu durum ona cok koycak:umursamaz::umursamaz:

neye hazırlık yaparken ne geldi bak yolumuza
neyse saglık olsun hakkımda hayırlısı buymuş

işte böyle son durum günlük...
bildiğin huyu huyuma hödükleşmeyen yakuşuklu parası ganisi bol olan bi herüf va rmı?
varsa profilimi şaaptır bana şaaptırsın bana:smiley-cool:

ay neyse gidim -tatlicadiarzu-
haydi cüzzzzzzzzzhihoyyyt

Bugün çıkıp kendime bir-iki kitap alacağım.
Mağazalara da bir göz atarım. Sonbahar-kış alışverişini düşünüyorum şimdiden.
Paramı adamakıllı harcamam gerek. Acele etmemeliyim bu yüzden.
Hem daha vakit var.

Ne sıkıcı bir gün desem,,aynı işte herşey halbuki,ama sıkıcı işte.
Canım hiçbirşey istemiyor,ya da herşeyi aynı anda istiyor,bir öyleyim bir böyle,
Bir sinirli bir sakin,regl olucam ondan mı dersin,kendime tahammül edemiyorum bazı bazı,evet evet ondan,olsa da bitse,ay hem yazmak istiyorum hem üşeniyorum.:bbo: Güzel bir şeylerden bahsediyim bari de,neşemizi bulalım.

Dur sana hayalimi anlatayım bak,eğer inanırsam olucağına olur mu dersin?CADIARZU

Böyle bir ev yazlık gibi,ama kışlıkta oturulabilecek cinsten,İstanbul dan uzakta,denize yakın,illa dibinde olması gerekmiyor,yürüyerekte giderim ya da atlarım bisiklete,ama müstakil olsun ,böyle site olmasın,kenarları çevrili olsun güzel bir duvarla,bahçesi olsun,bi sürü ağaç olsun içinde,meyve ağacı,kiraz mesela,dallarından yiyelim,hamak kuralım,hatta domates,biber falan da ekebilelim,sonra güzel bir kamelyası olsun,uzuuun da bir masası ,güzel ve kalabalık sohbetler için,dostlar gelsin,kalsın,sabahlayalım,akşamlayalım,içi de kullanışlı olsun ama tabi,ferah olsun,sonra benim minik bir afacanım olsun,çimlerde koşsun,beraber oynayalım,gülelim,e oldu olucak havuzu da olsun,ufaklığı sokarız hayal bu ya,uzun siestalar olsun,akşam güneşinde deniz olsun,ben evden çalışayım mesela,işe gitme zorunluluğum olmasın.Ahh ahh..boshayallersmile

Ayy ne güzel be,şu kasvetli havada,içim açıldı,başka bir hayalim daha vardı ama onu söylemiyim,bunun daha olabilitesi var en azından.Allah gönlüme göre versin inşaAllah,belki bir gün olur.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Sevgili günlük...
Bu işyeri beni sonunda tımarhanelik edecekohaoldumsmile
Arkadaş bir insanoğlundan hem kendi işini hemde 2 kişinin işini zamanında eksiksiz hatasız yapmasını nasıl beklersin? Hayır beni ne sandı bunlar?
Aynı anda niye izin veriyorsun? Biri gitsin sonra diğeri...
Ben mecbur muyum bu sıkıntıları çekmeye?
Zaten zam vermiyorlaralsanaalsanasmile
Çalışma şevkimi kaçırdılar yahu...
İş bulayım ben göstereceğim sizekötükedihüso
Dayan kızım son 2 gün dayansenağlama

evet günnük ben geldim dün yazamadım sana bağlantım kesildi.
kararımı uygulayacağım günlük. ben artık susuyorum. ne bi derdimi dile getireceğim nede
söyleneceğim. bu güne kadar konuştum bişi değişmedi birde susmayı denesem ne güzel olur di mi?
kararı verdim uygulamaya koyarım inşallah zaten sorunumda bu benim uygulayamıyorum.
bak allegria herşeyi yoluna koydu çooooooooooook sevindim günnük.
ikisinide hiç tanımasamda bir aşkın daha bitmesi çok üzecekti beni.
kimse üzülmesin günnük.
aşk çok kıymetli bişi mücadele istiyor. umarım bu mücadeleden galip çıkarlar.
ben mi ? ben yanlış insanları seçmeyi beceriyorum günlük ortada mücadele edilcek bir durum olmuyor o yüzden.
düşünüyorumda yavaş yavaş bitiriyorum kendimi.
bazen acaba o gün diyorum başarılı olsaydım daha mı güzel olurdu.
çünkü bugün dünün kopyası yarında bişi değişmicek.
hayatı tekrar sevmeyi başaramıyorum tabi kendimide.
neyse günlük bu son içimi döküşüm artık ne dile getiricem ne yazıcam.
hoş(ça)kal ..
buralardayım sana ugrarım gene ama sıradan alelade bi iki cümle ile ..

selam günlükcum,

nasil yorgunum bilemesin birde üstüne hasta olmusum hicbir yerim tutmuyor. Bogazim agriyor kendimi hicte iyi hissetmiyorum. Üzüntüden yakinda yataklara düsersem hicte sasirma olurmu!!!

Keske bazi seyler böyle yasanmasaydi. Hic birsey yapmak gelmiyor icimden, konusmakta istemiyorum. Yalniz kalmaliyim. Kafami dinlemeye o kadar cok ihtiyacim varki. Gidesim var buralardan....kacmak istiyorum...

Sanki ne ise yaracaksa biliyorum o da, icimdeki s1k1ntilarda arkamdan sürüklenerek gelicek. Ask niye bu kadar yakici, niye icim bu denli aciyor, neden ben herseyi bir dengeye oturmaya kalktigimda hersey birden bire alt üst oluyor...

Beynimi kemiren kuracalayan sorualar var. Icimdeki o sesle durmadan kavga adeta bir savas icersindeyim. Susturamiyorum...

Allahim sen büyüksün yarrabim...Yanimda, beni destekleyen, dinleyen arkadasimda olmasa delilirdim herhalde...

Insallah yakindada üniversiteden haber gelir...iyi haber almayali cok uzun zaman oldu, birde baska bir is bulsam sanirim hersey yoluna girecek yineda allaha sükür....

BAsim catlamak üzere kactim ben

Son düzenleme:
günnük...
dün bi arkadaşım beni rüyasında görmüş, ev almışız, aşkımla balkonunda oturuyomuşuz...bi hoşuma gitti ki sorma..onun üstüne işle alakalı bi haber aldım bakalım, Allahtan hayırlısı ne diyelim...
hayat tuhaf bişey..zor ama güzel yaşamak...şuraya bile baktığımda görüyorum herkesin ayrı bi derdi var...hepimiz mücadele halindeyiz aslında...kimi sağlığıyla,kimi sevgilisiyle kimi işi gücüyle...bi şekilde cebelleşiyor işte
nan ben yine edebiyat moduna geçtim günnük susayım...Allah kimseye bugününü aratmasın diyim çekileyim..
si yu leytırrr

günlük sana uzuuun uzun yazdıydım ama patron beliriverdi yanımda tırstım kapattım sayfayı akannehir
Allahım tekrar nasıl yazcam onca şeyi ben diye düşünüyodum ki yazmamaya karar verdim
yeni kararlar aldım bu da onlardan biri demek ki..o kadar üstüne düşmücem bu ilişkinin çok dillendirmicem
zaman gösterecek zaten nasıl olacağını
Allah yardımcımız olsun..seviyorum onu..
bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum gerçekten benle üzülüp benle sevindiler

dün aşkımla ve annelerle kahvaltı ettik çok güzeldi tabi duygusal yanlarıda oldu ama herkes için herşeyin hayırlısı olsun :) Allahım tüm kpssye giricek olan sınava gircek olan kişilere yardım etsin.

selam
ıkı gundur uzereımde bı mıskınlık war bı usengec bı yorgun ne oldugunu tam anlamadım aslında hawalar yıne kotu agustosa geldık hala hawalarda kımıldama yok tatıl hewesımden soguttu resmenn:1closedeyes:artık duzelsın cok sıcak olsunn:sinifsinif:
sabah okula gıtmek ıcın erkenden uyandım askımıda kaldırdım oda zarzor uyandı sonra wazgectım ayagım cekmıo derler ya aynen ole.oysa alıswerıs fln da yaparız gezerız demıstık nedense ıstemıo canım.yarın okula mecburen gıtmek zorundaım. kacarım yok malesefeyvahedigeldismile bu arada yuzmeye daha gıtmıcem cok yoruluorum gunluk zaten zayıfım cop gıbı kalıcam sureklı bıseler yıorum az kılo alım dıe.
bugunde aksam uzerı solaryuma gıderım belkı canım ısterse 4 gundur gıtmıorum.sonrada kuaforume ugrım dıyorum bıseler sormam gereklı.offffffffffff sıkılıyorum.cok kıtap okurum ben bıtane alım bugun ıse yarayabılır.ne dersın.
gorusmek uzeree kusura bakma ama burdanda zewk alamıyorum artıkk:gitme:

Günlük, bugün neşeliyim neden bilmem. Babamın mezarına gideceğim için belkide çok özledim onu. Mezar işte teselli olur mu insan diyor insan ama ancak babasını benim kadar sevip de kaybeden anlar mezar ziyaretinin bile insana ne kadar iyi geldiği. Çok özledim yine çok. Oraya gidip onunla dertleştiğim zaman sanki tüm zaman duruyor. Kalbim apaçık ortaya çıkıyor, içindekiler dökülüveriyor. Birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz hala!!! Hala aramızda çok güçlü bir bağ var ve bunu hiç kimse yıkamayacak. Son nefesimi verene kadar kalbimin en güzel köşesini ayırdım canım babama. Ben onun kıyamadığıydım, o da benim kıyamadığım. Ne dualarımı eksik edicem, ne de mezarını sulamayı, ona çiçek götürmeyi Allah'ın izniyle! Bugün de bahçedeki güllerden götürücem ona, ne çok severdi... Bekle beni babacım, aç kollarını bekle beni, evladın gelecek kollarına.

Gunluk,
Nıcın ıcımdekı savası bıtıremıyorum?
Nıcın gecmıste yasananlara takılıyorum?
Yoruldum bılıyor musun?

uykum var uyumak istiyorum günnük
eve gidiyim alıyım tabagı önüme uzatıyım ayaklarımı
acıyım tvmi film izleyim sonra orda uyuyakalıyım istiyorum
rüyamda da ugurumu göriyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…