selam günlükcum,
nasil yorgunum bilemesin birde üstüne hasta olmusum hicbir yerim tutmuyor. Bogazim agriyor kendimi hicte iyi hissetmiyorum. Üzüntüden yakinda yataklara düsersem hicte sasirma olurmu!!!
Keske bazi seyler böyle yasanmasaydi. Hic birsey yapmak gelmiyor icimden, konusmakta istemiyorum. Yalniz kalmaliyim. Kafami dinlemeye o kadar cok ihtiyacim varki. Gidesim var buralardan....kacmak istiyorum...
Sanki ne ise yaracaksa biliyorum o da, icimdeki s1k1ntilarda arkamdan sürüklenerek gelicek. Ask niye bu kadar yakici, niye icim bu denli aciyor, neden ben herseyi bir dengeye oturmaya kalktigimda hersey birden bire alt üst oluyor...
Beynimi kemiren kuracalayan sorualar var. Icimdeki o sesle durmadan kavga adeta bir savas icersindeyim. Susturamiyorum...
Allahim sen büyüksün yarrabim...Yanimda, beni destekleyen, dinleyen arkadasimda olmasa delilirdim herhalde...
Insallah yakindada üniversiteden haber gelir...iyi haber almayali cok uzun zaman oldu, birde baska bir is bulsam sanirim hersey yoluna girecek yineda allaha sükür....
BAsim catlamak üzere kactim ben