Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük
bez bebekler gibiyim ya da tarlalarda kargaları korkutmak için konulan korkuluklar.
içim çekilmiş durumda.
hergün çoğalmam gerekirken azalıyorum.
bu olumsuz hallerden sürekli negatif olmamdan sıkıldım.
ben bile kendimden sıkıldım günnük

zaman ne kadar çabuk geçiyor
ümit şehit olalı 2 gün sonra 1 sene oluyo
ne büyük acı
eğer şuanda sağ olsaydı son 1 ayı kalmış alacaktı
onların düğün hazırlıklarıyla uğraşıyo olacaktık
şimdiyse onun mevlütünü düşünüyor herkes
öznur ne yapacak bilmiyorum
canım 1 senedir ümitin künyesini hiç çıkartmıyor her an onunla
rahat üyü ümidim unutmadık seni
dualarımızdasın hep

Merhaba gunluk,
Bugun pek keyfım yok, gunlerdır yogun bır sekılde calısıyorum.
Ve sanırım sıkıldım, bıraz ara vermek ıstedım.
Fakat aklım hep ıslerde su an.
Bu nedenle keyıf alamıyorum.

Kızlar bır kac gundur bızde kalıyor.
Aslında Z.. dun aksam geldı, hafta sonu yazlıktaydı.
Pek konusamadık, cok yorulmus, erkenden uyudu.
Bu aksamdan ıtıbaren gozlemlemeye baslayacagım
Bakalım bana laf sokmaya devam edecek mı?
Gecenlerde yıne benı saka yollu asagılamıstı.
Nasıl olduysa odada herkes olmasına ragmen bende yanıtımı esırgemedım
Oda beklemıyordu kı, bı' an afalladı, kem kum fılan yapıp, savunmaya gectı.
Ben ıse gayet eglendım, demek boyle yapmak lazım bu kıza.
Dun pek oralı olmadım, oncekı gıbı memnun etme cabasına da gırmedım.
Hatta sanırım yorgun oldugu ıcın bana utu yaptıracaktı.
'yenge utu yapacak mısın?' dıye sordugunda oyle dusundum.
Anlamamazlıktan gelerek,
'hayır, dun A... yaptı sag olsun, bana bakma sen, ıstersen yapabılırsın ' dedım.
A.. ıle cok samımı degılız gunluk, fakat ınan Z.. den cok daha ıyı,
Bugune dek ne laf sokması oldu, ne de kırdı benı.
Ve ınan bana cok yardımı dokunuyor.
Pazar gunu o kadar yardımcı oldu kı bana!
Defalarca tesekkur ettım, hatta esıme bıle soyledım.
Zannetmesın kı kardeslerıne kafayı taktım ben.
Ona da dıyorum 'ıkısıde senın kardesın ama, Z.. cok kırıcı' dıye.
Zaten esım bılıyor, bana sureklı 'sakın yuz verme, ben onu ıyı tanıyorum' dıyor.
3 hafta bızımle olacaklar, ne mutlu bıze degıl mı?
A.. yalnız olsa, hıc sıkayet etmem.
Ama sımdı ıkısıne bırden yatacak yer ayarlamak mesele oldu.
Bunlar tavuk gıbı 21:00 de yatıyorlar.
Bırı bır odada, bırı dıgerınde.
Bızde kaldık odamızda, sessız sedasız bır kac saat oturduk, fısıldayarak konustuk.
Sıkıldı canımız, bırbırımızı cımdıkledık, sessızce bagırdık, sonunda uyumaya karar verdık.
Ama bebısım cabuk sıkıldı, gece 'bu ne ya, yarın ıkısıde aynı odada uyusun' dedı.
Bende 'sen soyle, benı yanlıs anlayabılırler' dedım.
Boyle ıste gunluk, canım kayınvalıdem ve kayınpederımın mutlulugu ıcın bız rahatsız olsak da deger, ne olacak kı!
Onların daha cıcegı burnunda, bızımkı coktan yerlere dustu bıle

Offff, çok sıkıldım ya, yazdığım mesajlar gitmiş, hiçbir şeyi takip edemiyorum bu yüzden.

bugun ıyıyım gunluk,
dunu ole bole atlattım,aksam yemekte arkadasım vardı,ben orucluydum bana eslık ettı.
balkonda cok guzel bı yemek yedık
evdede kımseler yoktu cok guzel oldu
bu yaz daha balkonda yemek yememıstım ,dun gece cıkardık masayı artık balkonda yerız
arkadasımda esıne son sansı vermıs,bıdaha tatsıuzlık olursa esyalarını alıp gtcekmıs
allah yardım etsın cok ze bı durum ,duacıyım ona
gece cok baısm agrıdı
bugun ıyım ama allaha sukur
sabah uyuyamadım 8bucuk gıbı kalktım,herkes ayaktaydı,kucuk kardesım bugun ıse basladı ,canı sıkılıomus bı tanıdgın yanına gttı buguni,
bende ıslerı haltteım dus aldım sımdı ezan beklıorum,namaaz kılıp arkadaslarımla bulusucam
aksmada teyzeme gıdıcez arabaları yanmıs tatılde
4araba yanyana bı sekıdle yanmıs ,kaskoda yaptrmamıs daha 2aylık araba gttı
nese cana gelmesın
bole ıste gunlukcum,sımdılık başbaş

HAMD OLSUN RABBİME
nefes aldığım her dakika için hamd ediyorum günlük
cumartesi gecesi çok ciddi bir trafik kazası geçirdik eşimle beraber
o anı unutamıyorum hatırladığım tek şey artık öleceğimizdi
hani hep derler ya hayatın bir film şeridi oluyo gözünün önünde aynısını yaşadım
hatırladığım tek şey fren sesleri sapsarı ışık arabada savrulan ben ve büyük bir gürültü
mahşer yeri gibiydi
şuan sana yazarken gözyaşlarıma engel olamıyorum günlük
ölüm hepimize o kadar yakınki
hala çok kötüyüm günlük
RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN
daha fazla yazamıyorum anla beni
bana özel mesaj yoluyla msj yazan arkadaşlarım olmuş ne yazikki mesajlarınızı göremedim

cmrm ve gamze belinay çok teşekkür ederim msjlarınızı okuyamadım sistemden ötürü

selam günnük hav ar yuuu
öncelikle aybur arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum...Allah saklasın hepimizi kazalardan:1hug:
onun dışında bende durumlar aynı, sürekli iş başvuruları neyin yapıyorum, kafam da karmakarışık...bilemiyorum...
hava da süper yağmurluuuu en sevdiğim havalarboshayallersmile
neyse günnük bebişim benden şimdilik bu kadar
görüşürük

cok canim yaniyor ya, yüregim sizliyor...

Isyerimdeyim ve gözyaslarima zor engel oluyorum, bogazim dugum dugum. Yazmak istediklerimi yazamiyorum...sen büyüksün yarrabim...icimin acisi dinmiyor...niye bu kadar canim yaniyor????

Konusamiyorum, aglayamiyorum....

Gidesim var buralardan....

günlük pamuğuma söyle onun için tüm söylediklerim gerçekleşecek...
o çok güçlü ve başaracak...
sadece şuan duygusal ve bunuda aşacak...
hep yanındayım onun bunu bilsin emi... :1hug:

Hiç iyi değilim be günlük, hiç yazasım yoktu ama şuan içimi dökmeye ihtiyacım var...
Düşünsene birbirini çok seven bir çift 6 yılda hiç kimse ayıramadı onları, ağlaya sızlaya evlendiler.
Ama sonuç: 2 senedir evliler ve boşanıyorlarmış (
Duyduğumda çok şaşırmadım ama çok üzüldüm, ne hale geldik be günlük sevgi denen şey bu mu?
Aşk bu mu? Acaba bu insanlar kendilerinimi yoksa birbirlerini sevdikleri içinmi evlendiler.
Ama insan sadece birini istemekle bu acılara katlanmazki, arada aşk yoksa sıkıntı çekmez ki, hadi herşeye katlandı ve oldu diyelim, 2 senede boşanmakta ne demek?
Ya düşünmek bile geriyor beni, akşam yanıma gel dedi ama nasıl giderim, nasıl teselli ederimki onu (
Peki beni nasıl etkiler onun bulunduğu psikoloji, bu kadar aşık olan insan ayrılabiliyorsa 1 yıllık sevgi çokmu azki?
Korkuyorum günlük, hemde çok bende evlenicem bir süre sonra, Allah muhafaza ya bende yaşarsam, bir insan 6 yılda tanıyamadı ben 1 yılda tanıyabildimmi acaba?
Ayy daha gitmeden kendime senaryo yazmaya başladım, o durumdan etkilenip nişanlımdan ayrılmaktan korkuyorum iyimi?
Ah be günlük etrafımdaki insanlar hep dertli, özellikle sevip evlenenler daha bir dertli niye böyle yaa?
Sevgi bu kadarmı ucuz?
Ne oluyor bu insanlara, acaba ben tanıyabildimmi seviyorum dediğim insanı?
Ne dersin bizim sonumuz... Yazamıyorum bile, Rabbim sen evli çiftleri birbirine yakınlaştır, boşanmak kelimesi çok itici, sen tüm sevenlerin muhabbetini arttır. Çok zor bir sınav çook...

günlükcüm yaaa ; benim de canım sıkılıyor... tatil planı yapıyorum ; işlerim yolunda filan ama bu diş tellerimden kurtulmak istiyorum artık yaaa... inanılmaz sıkıldım ; düşündükçe ağlayasım geliyor o derece sıkıldım yani... hatta içimin sıkıntısı uçukcuklar olarak geri dönüyor bana...

dün yaptı yine bir işlem ; hiç istemediğim bir işlemdi... içimi rahatlatmaya çalışıyor ama güvenemiyorum artık dişçime... düşünsene 2 sene 8 ay oldu... ve tedavim çıkmaza gidiyor... düzeleceğine daha kötü durumda... halbuki ne kadar düzgündü benim dişlerim yaa... ahhh ahh nerden çıkmaya karar verdiyse gömük köpek dişim... ben süt dişimle mutlu mesut yaşıyordum yaaa... mafoldumben

günlük bugün hertarafım tutuldu yorgunluktan ve şu klimalardan şaftım kaydı resmen her tarafım tutuldu kafamçokkarıştı

heee sana söylemeyi unuttum dün gökhanla buluştuk :kedi: evi bize çok yakın ya hep onların ordaydık mecbur az öte gitsem kesin biri görür yani kaydirigubbakcemile3
bugünde aramız çok iyi benim çok iyi oldumu diğerlerinden farklı olduğumu kendininde bana farklı davranıcağını söyledi
benimle ciddi düşünüyomuş
ben ona anlaşamazsak biter görüşmeyiz bidaha dedim kimse vazgeçilmez değil sende bende dedim
oda bidaha öyle deme sen herkes değilsin :kedi:biz seninle çok iyi anlaşıcaz görüceksin dedi

bilmiyorum ama iyi ve mantıklı düşünmem lazım bidaha üzülmüycem ben kendime söz verdim bikere

Son düzenleyen: Moderatör:
yine şehit,yine terör,lanet olsun..allah ailelerine sabır versin..
allahım kardeşim ve tüm askerlerimiz sana emanet.

Kardeşimin arkadaşı aradı bugün. Telefonda ağlıyormuş. Kardeşim de telaşlandı tabi. Neler oluyor diye sordu ama çocuk cevap verememiş, sadece ağlıyormuş. (
Biz de telaş yaptık haliyle.. Biraz sonra arabaya atlayıp geldi bize, kardeşimle çıktılar. Meğerse abisi Hakkari'de askermiş. Şehit haberleri çıkmış. Bu da abisinin de öldüğünü sanmış ama çok şükür bir şey olmamış.
Çok sevdiği bir üsteğmeni şehit olmuş ama.. ((
Günün kötü haberi..
Daha kaç can gidecek böyle? mafoldumbenmafoldumben

Geldim ben günlükcan..Sana en son yazdığım mesajım silinmiş gidiyorum diye haber verdiğim.
Aslında uzuun uzuun anlatmam lazım ama çok yorgunum günlük..Yol yorgunluğu var bi de bugün staj işlemlerimi başlattım çok koşturdum ondan baya yorgunum.
Ama yarın işim olmadığı bi zaman yazıcam sana uzun uzun.
Şu kadarını söyliyim en azından.Biz ayrılamadık Gökhanla :kedi:
Yapamadık ya..Ben de o da ayrılma fikriyle buluşmuşuz saatlerce konuştuk napsak dedik ama ayrılamadık kıyamadık ilişkimize.
Bir şans daha vericez ilişkimize.Ne güzel konuştuk ama günlük
İki sevgiliden öte dost gibi saatlerce oturup konuştuk bağırmadan çağırmadan kavga etmeden.
O beni dinledi ben de onu dinledim
Sonuç olarak kendini haksız görüyo sana layık bi sevgili olamıyorum ama elimden bu kadarı geliyo falan dedi
Ben biraz daha rahat olmaya çalışçam çok takmıcam herşeyi
O da biraz daha ilgili bi sevgili olmaya çalışçak ve bu ilişkiyi yürütmek için uğraşcaz..
Evlilik lafı etti bol bol..Çok sevdiğinden bahsetti..Yeni aşıklar gibi gizli gizli baktık birbirimize.
Keşke bu gece kalsaydın dedi ama ben o akşam döndüm hemen.7 saat geçirdik beraber.Tamamen barışıp devam kararı almamız yaklaşık 5 saat sonra oldu.Yani acele karar vermedik birbirimizi görüncde boynumuza atlamadık.
Sakince etraflıca konuştuk.
Sonra da el ele yürüdük yeni sevgili olmuşuz gibi hissettik.Güzel bi histi günlük
Genelde ayrılık vakti otobüse binerken ağlamaklı olurdum ama bu sefer ağzım kulaklarımda bindim kocaman öpüp onu.
Bilmediğim problemleri varmış.Benle paylaşmamış içine atmış.Babasıyla 20 gündür görüşmüyormuş çok büyük kavga etmişler
Bi paket sigarayı bitirdi yanımda ki kalp rahatsızlığı var içmemesi gerekiyo kesinlikle.Ama o kadar umutsuz ki..Ölmek istediğinden bahsetti..Kalbi ağrıdığında sevindiğinden bahsetti
Okulu bitirememesi en büyük problemi.Benim diplomama gidene kadar bakamadı bile.Kendini ezik hissediykulu bitirse yapacaklarından hayallerinden bahsetti gözleri parlayarak
Kıyamadım günlük..Hiç kıyamadım..Nolurdu bitirebilse ama umut çok az
Okul hayatım kötü aile hayatım kötü ilişkim kötü hayatımda iyi tek şey yok dedi
Psikolojisi hiç iyi değil.
Biraz utandım kendimden zor zamanlarında yanında olmadım diye..Çünkü ilk sınav günü başarılar dilememi beklemiş
Neyse sonra devam ederim günlük.
Sonuç ben Gökhansız yapamıyorum.Olmuyo napayım kopamıyorum.Seviyorum onu

selam pembış kızım :)..
sana ıyı oldumu yazamda kızceler merak etmesın ..
sımdık eve gırdım yorgunum ama usta ıle kapısdık ya tarıflerını vermıyo ..17 senelık sırrımı veremem dıyo..cok tatlı yah bugun 30 tane pasta yapdık o benımkılerı begenmıyo bende onunkılerı ıkıde bı bana tabı ustam sız bılırsınız dıyo dalga gecıyo bı ara daldım burnuma krema surdu :)..fazla dalma krema olcan dedı cok garıp ama orda cok mutluyum..ona dedım gel bırlıkde pasta evı acalım dıye :)..
onun gecmısde yasadıklarını dusundum haklıda uzak durmakda bazen hıslerım kuvvetlı dıye sana sukredıyom allahım o anda eda mesaj attı sesım cımadı ıcın endıselenmıs pasta yapıyom dedım :)..ustada kım o dedı :).kelebeklı pasta yapdırmadı bana ya ..
ama bugun cıkısda bana seker hamurundna gul yapıp verdı :)..ıyı bı usta olcaksın dedı ..
mutfaga gelen gıden bana satasdı ustum basım krema ıcınde ya hacı abı ıse hala gulmelerı kulagımda usta ıle kımse bas edemezdı ama usta kacıcak sımdı dıye :)(..ıkı gun adaya gıttım tatıl yapdım bu sene cok tatıl yapdım yeter gun boyu bısıklet bınmekden gecede eglenmekden halsız dustum bugun bu kadar calısmak yedı benı:)..derslerı ekmekde ıstemıyom ..
bıde bozcadadakıler aradı gel dıye ama gecen sene geldım dedım :)..gıtsemm mı acep şarabını bıde gelıncık serbetı ıle domates recelını alam gıtsem eger belkı domates recellı pasta cıkartırım :)..
ıkı tepsı kurupastayı eve getırdım gıdıp cocuklarıma dagıttım gunnus cok sevıyom ya gunden gune baglanıyom cocuklarıma eger bısı olırda yaşarken ayrılırsam onlardan olurum ben aramızda gızlı bag cok kuvvvetlı oldu..lutfen benı ayırmasın allahım onlardan ..nasılda sevdıler kurabıyelerı anagıma cıkolatalı opucuklerını kondurdular..ben anladım kı kendı cızdım dunyamda mutluyum..az dısına cıksam mutsuzluk gelıyo bana az kıbırdasam sarsılıyom cemberıme kımseyı yakalstırmıyom..ustanın sozu cok sasırttı benı pasta yaparken bıle dunyana almıyosun kımseyı dedı aslında haklıda ..ama en guzelı boyle adadım kendımı ayrılamam artık gelecegımı onlar ıcın cızdım..onlar ıcın işletmecılıgı bırakıp cocuk psıkolojısını okudum..dunyam olmus cocuklar..

Sonunda evimdeyim.
Özlemişim evimi..
Gezmek görmek başka yerleri iyi güzelde insanın evi gibisi yok..
Yinede her şey güzeldi..

Günlüüük hihoyyyt

ayburum aramıza dönmüş nihayet...olumunekankayizsmile hihoyyyt
çok daha iyi olacak, canım benim...opuyorumnanaktan

allegriam için de sevindim be Günlük...:lepi:
İşin aslını onlar bilir en iyi...konuşup anlaşabilen bir çift demek ki, çok mutlu oldum...
kaydirigubbakcemile5

Ben bugün annemle, ablamın yanına gittim öğle arasında.
Alışveriş yaptık. Artık son hazırlıklar...
Geri sayım başladı biliyorsun...:asigim: Son 9. atarsa 8...:lepi:

Bugün gelen şehit haberi hepimizi yıktı yine. Üstelik biri sevdiceğimin birliğinden...

Doğru dürüst politika üretemeyen insanların elinde nice hayat feda oluyor...

Şu işi bilenler yapmalı artık...

Hadi eyvallah Günlük.

Pembişim nasılsın görüşmeyeli ?
Ben çok çoook iyiyim Allahım bozmasın
Günnüş müthiş şeyler oluyor ama aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3
Bu kadar yeter bugünlük öptüm şekerr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…