Popüler Konu Sevgili günlük...

slm gunluk
cok huzurlu cok mutluyum dun esimle cok guzel vakit gecirdim. herkes turkiyede izinde karisan yok, laf sayan yok, kizan yok keyfimize gore gezdik dolasdik.
gemi sefasi yaptik cekirdek aile olarakzemuszemus
bu arada buyuk bi mutlulugum daha var gunlugum kocam mezun oldu artik muhendis ogrenci degilllkaydirigubbakcemile2
benimde sinav sonuclarim super geldi. ama ne yalan soyleyeyim esimin mezun olmasinda kendimden dahada cok seviniyorum...

Ben de yine yazarım o halde.:1closedeyes:

Ege'nin güzel bir bölgesine gittim, geldim günlüğüm.
Tatilimi yaptım bir güzel.
Deniz, kum, güneş... Missss gibi berrak bir deniz. Bolca yüzdüm, güneşlendim.
Sırtım açıldı, kollarım çalıştı bir güzel. Bembeyaz tenim nasıl bronz nasıl bronz anlatamam.
Şoklardayımm. Resmen esmerimsi oldum. Beyazlığıma dönmek istiyorum kısa zamanda.
Salındım ortalıklarda, sere serpe yattım minnacık bikinilerimle.
İlk 5 gün kötü olsa da sonrası iyiydi. İlk günler içimde hep sıkıntı vardı.
Bir de şu lanet olasıca aklıma gelmesin mii..
Offf ki ne oofff.. Karalar bağladım ayol.:1closedeyes:
Bir sıkıntı, bir bunalım, gözler dolar, ara ara ağlarım falan filan..
Üstüne acıklı şarkılar da dinlenir tabii...
Ayyyhhh neysee Ankara'ma gelince kurtuldum o illet şahsı düşünmekten.
Artık rahatım 2 hafta öncesine göre.:1closedeyes:
Hiçbir kıpırtı yok hayatımda hala.
Ne zaman geçecek lan bu dönem?
Okul 2,5 belki de 3 yıl sonra bitecek. Hala adamakıllı bir ilişki yaşayamadım.
Yine bunaldımm.. Uzayayım ben yavaştan.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun cok kotuyum ben
gece ruya gordum kalktıgımdan berı etkıısndeyım,gec kalktım oglen namazını kılcam basladım aglamaya durduramıom,kımsede yoktu evde
otrdum agladım baktım olcak gıbı degıl:)
suan bıle annenm olmasa hungur hungr aglıcak durumdayım
nıye bole oldum bı ruyamı benı etkıleyen,sankı ıkı sene oncekı gunlerımı yasıorum okadar kotu vazıyetım:)sımdı yazarken hem burnumu cekıorum hem guluorum :)okadarda komıgım yanı
du pecete alıp gelıyım bı..
geldım
annem geldı suratım aole baktı gozlerımden baya bellı aglamıs oldugum,ama bıse demedı,konduramamıstr:)
manyakmıyım ben ya aglamak ıstemıorum ama cok ılgınc ya tutamıom yaslarımı
orucluyum bugun ,aksama arkaadsım bıse gelmek ıstemıs gel dedım yemegı beraber yıcez,bu gecede o aglar ben aglarım kesın
dun gece arkadasımın dugunu vardı ole bole degıl bı kalabalıktıkı sorma
oynadık baya ,kendısı cokta guzel olmustu gelınlıgı cok guzeldı
bı arkadasımız dıkktı gelınlıgıde cok begendım,
suan basım cok agrıo
nasıl gecırcem bugunu bılmıorum,allah yardım etsın bana her konuda
bugun kendıme sasırıyorum

günnük sabah bişeyler yazmıştım ama uçmuş...sağlık olsunolumunekankayizsmile
bu sefer uzun uzun yazayım bari
geçen hafta tatildim malum kocemle birlikte evdeydik paso...parasızlıktan ötürü...ama çok şükür biz birlikte ve huzurlu olduktan sonra bize hep tatil zaten
valla evde hem iş yaptık hem pinekledik...bol bol video oyunu oynadık, kayınvalideme misafirler gelmişti: yarasa ailesiakannehir, onlarla ilgilendik...sonra ben ananeme kalmaya gittim ablamla gezdim derkeeeeen...1 hafta geçiverdi bileekaydirigubbakcemile2
işler güçler de her zamanki gibin asab bozucu...Allah yardımcımız olsun günnük...ne desem bilemeeyom...
şimdilik benden bu kadarus si yu beybi

Kankanım şu ev işi sonuçlansa hayırlısıyla boshayallersmile
Sonra yapıcak çok şeyimiz var :hulya:
Bizim tayfayı çokk özledik olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Dün yazmıştım sana ama bi sorun olmuş kk da sempatiksalakcinni
16 temmuzdan sonrası silinmiş CADIARZU

Ben iyiyim, çok şükür sağlığım yerinde
Eşimle biraz limoniyiz ama olur arada öyle şeyler
Sanırım birbirimizi özlememiz gerekiyo, biraz ayrı kalmak lazım
Ama gel görki bırakıpta bi yere gidemiyorum
Bir kez öyle, 1 geceliğine şehir dışına çıktım
Yok onsuz rahat uyuyamıyorum yahu :çok üzgünüm:
Nolcak bakalımkaydirigubbakcemile3

mirmirmirmir

tam anlami ile sifir tukettim gunlugum.. sifirdan yeniden baslicam.. elimden baska hicbirsey gelmiyor..
aylar sonra bugun ilk kez agladim.. yeni bir karar alabilmek yeni bir hayat kurmak icin en uygun zaman bence de..

Sevgili Gunluk;
Ben hep dogruluk, durustluk ve sevgiden yana oldum,bazilari beni degistirmeye hatta ezmeye niyetlense bile basaramadilar,cok sukur Allahimin adil gucune hep inandim, varsin yanimda bir erkek gucu,himayesi olmayiversin,"ben" kendimi buldum ya boyle de yola devam edebilirim yeter ki sagligim buna izin versin...

Günnük sana çok şey sölemek istiyorum ama büyü bozulur diyede korkuyorumm.. tut kızım gamze çenenii sus ve içinde yaşa yanındaki pisicik miyavlasın yeter :)))) neyse sustum valla billa sustummmm Mutluyum mutlusun mutlular mutluyuzzz :)))))

kendimi resmen ..k gibi hissediyorum güllüğüm. öyle çok içime dert oldu ki, ağlayasım var sabaha kadar. ayıp olmayacağını bilsem misafirlerime izin isteyeceğim. defalarca ne oldu diye sordular bugün.. neden böyle hissediyorum ben...

öyle çok özlemişim O'nu ki doyamadım bakmaya, bakıp bakıp gülümsedim hüzünledim devamlı..

OOOfff günlük ooofff bu yıl da gidemiycem tatile ama sıkıldım artık yaa çok heveslenmiştim kuzenimle gitcektik tatile ama gitmeyelim dedi bugün.Tek başıma da tatilin tadı çıkmaz çok sıkıcı olur.Bu zamandan sonra arkadaşlarla da bişey ayarlayamam ki offf yaa tüm planlarım suya düştü.Ramazandan önce kaçacaktık 1 hafta güzel olacaktı yaaaa. Dua et bana ne olur gidebileyim biyerlere............:Saruboceq::Saruboceq:

Az önce yaptığım tel görüşmesinden sonra bunu yazmasam olmazzzz

Hoşgeldin Hayatıma... Nesin neyimsin şimdilik bilmiyorum, bildiğim tek şey yanımda olman ve bana huzur vermen... Aynalara baktığımda gülümsüyorum ve nedeni sensin...
Aşk mı bu? bilmiyorum... Şuan inan bildiğim tek şey varlığını hissetmek çok güzel ve uyandığımda her sabah ilk aklıma gelişin...Hayatımda, aklımda, gülüşümde, gözlerimde var olman...
Derin bi boşluktan çıkarıp heyecan vermen bildiğim tek şey sen ve sözlerin...
adı yok şimdilik bendeki varlığının, nedir adı ne olacak şuan bilmiyorum...
Umarım gelip geçici değilsin, umarım boşluktaki saçma sevdalarım hiç değilsin, umarım yalan değil gerçeksin bilmek istediğim ve yaşamak istediğim tek şey bu gerçek olman...
Şimdilik hoşgeldin hayatıma
iyiki verdim sana o fırsatı
Pişman değilim ve gün gelip hiç pişman olmayacağım şuan yaşadığım mutluluktan dolayı...
Şimdilik hoşgeldin hayatıma
Bir gün gelipte elveda demek istemediğim sen...
şimdilik hoşgeldin gözlerime
bakmaktan yorulmayacağım gözlerinle...
Şimdilik hoşgeldin...

Hiç beklemediğim bir anda çıktın karşıma ..
Hazır değildim aşka! Hazır değildim yaşanacaklara !
Aradığımı buldum demiş bulamamamışsın zamanında ..
Tıpkı benim gibi ..
Yanlışlar içindeki tek doğrun olacakmışım ..
Tıpkı senin gibi…
Nedendir bilinmez bu 1 Yıl içerisinde karşıma çıkan hiç kimseyi sevemedim bugüne kadar biliyorsun 5 Yıllık bir maratondan çıkmıştım ve 1 Yıl kapatmıştım kendimi, Adıma “kalpsiz” dediler, “duyguları alınmış” dediler ama sevemedim işte .. Olmayınca olmuyor. .Ben konu aşk olunca kalp atışlarımı hızlandırmayan, içimi huzurla doldurmayan, yanımdayken zamanı durduramayan kimseyi sevemedim ki… Nasıl severdim onları?bu 1 Yıl süresince Senden başka hiç kimse yanımdayken zamanı durdurmadı..., içimi huzurla doldurmadı, kalp atışlarımı hızlandırmadı.Sevemedim kimseyi gelişini bekler gibi…Bakamadım kimseye gözlerini izler gibi…Açmadım gönlümü kimseye yüreğini bilir gibi…Atmadı şu kalbim kimse için sevdiğini hisseder gibi…Ama sen yılmadın vazgeçmedin cesaretlenip herşeyi bile bile geldin Hoş Geldin..

Bir rüya sanki bu yaşadıklarım… Kişi gerçek aşkı yaşıyor ve yüreğinin taaa derinlerinde hissediyorsa mükemmel bir sevda masalı yazılabiliyormuş.. Yeniden Kalp atışlarımın sebebi hoşgeldin hayatıma ! Hiç “Güle Güle” dememek üzere ” HOŞGELDİN! “ Pisicik 'ヅ kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bitti işte bitti
Tam 1 ay boyunca beni tepelere kadar çıkaran adam bi anda lap diye yere atıverdi.
Söylediği yalanlarla, verdiği sözü tutmamalarıyla, sürekli yalan yere yemin etmelerine karşılık,
son verdim ilişkimize günlük :gitme:

Yazık çok yazık...
Ben onun için annemin bile kalbini kırmıştım.. değmezmiş meğer..
Şuan onlar yanımdalar sonuna kadar destek oluyorlar ama o?
Yalanlarıyla birlikte çekti gitti..
Çok yalvardı bana günlüğüm, ama artık anlayınca bazı şeylerin bittiğini,
yüreği dayanamadı ve pes etti..

Benim için iyi de oldu aslında..
Erkenden kurtuldum ondan.. bayanssulusmile
Ama yaşanmışlar gidilen yerler söylenen sözler hepsi bi çırpıda silinivermek zorunda şimdi...

Uçurumun kenarındayım sanki.. Umut ışığım desen hiç mi hiç yok..
Olmasını istemiyorum zaten, ama keşke hayatıma hiç girmeseydi..
Keşke sadece uzaktan izlediğim adam olarak kalsaydı.. ama olmadı..
Hoş bütün bunlar yaşanmasaydı nasıl öğrenicektim doğruyu yanlışı?

Neyse herşey de vardır bi hayır diyelim ve yarın uyandığımda yepyeni beyaz bi sayfa açayım bari fisfisfis

selaam
gunaydın sekerım bu gece hıc uyuyamadım hem sıcaktan hem sıneklerden.
sabahta erkenden kalkıwerdım.gece boyu annecıgımle bol bol sohbet ettık kız ben aılemı cok sewıyorum allahım kımseyı annesınden babasından sewdıklerınden ayırmasın.:Saruboceqnumzdekı ay onlarda gıdıcek bende ayrılcaz bı aylıgına falan ben dondugumde staja baslıcam.daha sımdıden ozluyorum bilmiyorumkismile
askımla aramız super ara sıra benı kızdırıo ama dun gece bı msjlar atmıs kı sorma gıdıp sarılasım geldı saır sewgılım benım kaydirigubbakcemile3 tum edebıyat bılgısını kullanmıs o derece yanıkaydirigubbakcemile2 bırrazdan spora gıdıcem yuzme bugun 11de.o goturcek benı yarında onun spor gunu bole bı kısır dongu gıdıohihoyyytbelkı aksamda solaryuma gıderım.persembe gunude okula gıdım dıyorum.sımdılık bole ıstee gorusmek uzeree hayatımmm

slm günlük

off sılınmıs ya dunkı yazdklarm flan (

ben cok kotuyum cok halsızım yaa mıdemı asırı usutmusum bı lokma zor ısırdım sabah tosttan..
gece hıc uyuyamadım (

mıraba günnüşbayanssulusmile
akşam bıraz gec cıktım gene 9 gıbı evdeydım
hemen üstümü cıkarıp başladım mamalar yapmaya:kedi:
börek açma yaptım
yaprak sardım tabı saat baya geç oldu mirmirmirmir
yapraksarmasının resmınıde yarın eklerım artık :ecrin_bebek:
aşkım gece yarısı geldı banada güller getrmıştı:asigim:geçen gün şimdı ekledım onlarıda
cnm kocacım
cok yorulmuş cok yoruluyo bende yaprak sarmasını bırakıp sancılarım coğalınca yattım
belım karnım öle ağrıdıkı kocacım masajlar yapa yapa bı kaldı
bugun daha ıyyım
işyerımde bugun olmazsa yarın son günüm maaş alamıyoum huzur kalmadı burda:gitme:ınş hemen bı iş bulurum Allahım yardım etsın

ugur bocugüm ama yapılcak şeymi bende istiyommmsempatiksalakcinni
ne kaaa güzel gorunuyolar of of

Günlük bu vize işlemleri mahvetti bizleri...
Sabahın köründen beri koşuyoruz oraya buraya...
Almanya'ya başvurduk.
RED!
İtalya'ya başvurduk.
RED!
Artık bu pasaportlarla size ömür billah vize vermezler dediler...
Değişeceğiz pasaportları mecburen, of ya nefret ediyorum bu devlet dairesi işlerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…