Popüler Konu Sevgili günlük...

rabiayla konuştuk az önce sonunda..mezuniyetin hayırlı olsun dedi..sağol kimden öğrendiniz dedim(ne alaka ne salakça bi soru ama heyecanlandım sanırım)gökhandan dedi..beraberler yani günlük tüm ekip..dün açsaydın sana söyleyeceklerim vardı ama açmadın dedi..parfüm şişeni burda unutmuşsun birileri de koklamaya doyamadı dedi..içim cız etti günlük ama belli etmedim..koklasın dedim sonra hemen lafı çevirdim berat nasıl çocuklar nasıl diye sordum üstüne basa basa gökhanı sormayarak.. sınavlarını sordum..selamları var dedi Allahtan anladı kız gökhan hakkında konuşmak istemediğimi..uzatmadı soru sormadı..kısa kestik kapattık..
beratlarda kalıyo sanırım günlük..o aratmış demek ki rabişe..aciz adam görüyo musun..sen kendin arasana madem parfümümü koklayıp iç çekiyosan..arasana aşkım kokunu özledim seni özledim desene..ama nerde sende o düşünce..gurur yaparsın sen ancak korkaklık yaparsın..
25 yaşında adamsın lise talebeleri gibi arkadaşlarına aratıyosun..yazık..daha da sinir oldum..hem içim sızladı hem sinir oldum..orda da takmaz adam pozlarına yatıyosundur..artistlik yapıyosundur aman napim falan diyosundur..yap gökhan devam et..kaybettiğini anlayacaksın ama beni..keşke geç olmadan yapsaydın bişeyler..
çok sinirlendim günlük..bi kere beratlarda kavga etmiştik çok fena git başımdan ya deyip kapıyı çarpıp yan odaya gitmişti..içerde arkadaşlar konuşmuş git özür dile demiş de o yüzden gelip özür dilemişti yılışa yılışa..ben de sakın geleyim deme git demiştim daha da sinirlenmişti bağıra çağıra gitmişti..yani 2 dk uğraşmamıştı..arkadaşların zoruyla geldiği nasıl da belliydi
olaya bak..millete anlatmış ayrıldığımızı falan..başkasına aratıyo beni..hani sen öyle duygularını belli edemeyen bi adamdın..noldu içinde yaşasaydın ayrılığı?niye millete sakız yapıyosun?acı çekiyosa ki hiç zannetmiyorum sen arasaydın beni sen deseydin özledim diye..senin arattırdığını da pek sanmıyorum aslında..berat çok severdi beni o kıyamamıştır ilişkimize nasıl ayrılırsınız barılın falan demiştir..
harika..ben daha ayrılmamışken beratlarda kalma bütlerde orda çalışılmıyo demiştim ama orda kalıyo heralde..çalışamıcak yine..bak dün gece bile beni konuşmuşlar aradılar falan..çalışamamışlardır yine..zaten sınavlar da zormuş bugün..kesin kötü geçti..ben de hiç sormadım gökhan nasıl sınavı nasıldı diye..rabiş de hiç üstelemedi..özge kafasında bitirmiş demişlerdir belki de..ya da gökhan rest çekmiştir ne hali varsa görsün ben de onu istemiyom diye kız da o yüzden bişey diyememiştir..
yine senaryolar kurmaya başladım görüyo musun..

diploma almaya gittiğimde onlar da orada olacaklar..karşılaşmak istemiyorum kimseyle..hele gökhanla oturup konuşmak hiç istemiyorum çünkü dayanamam asla..sarılırım boynuna..ağlarım..gizlice alıp hemen kaybolmam gerekiyo ordan..
diplomasaı hazırlananları ilan etmişler okulda..benim adım da var..acaba ne zaman gidilir mail attım az önce öğrenci işlerine..cevabı bi gelsin..
neyse görüşürüz günlük..

günlükkkk yarın son çalışma günüm tatile mi çıkıyorum ne zemuszemus ay çok heyecanlıyım nedense yaa kaydirigubbakcemile3 çok yoruldum ama stresten mahfoldum çok ihtiyacım var buna hadiii yarınıda bi geçireyimde yine görüşürüzz bayanssulusmile

Günlük az önce dügün kasetimi izledim uzun zamandan sonra;
kalbim öyle heyecanli ve korkak bir sekilde atiyordu ki her an
babacigim karsima cikacak diye...
Vefatindan sonra bu ilk olacakti; hem görmekten cok korktum
hem de cok özledigim icin vazgecemedim veee gördügüm an:-(((
Sanki vefat etmemis, uzaklarda biryerlerde yasiyormus gibi :-(((
Cok agladim, cok... kalbim o kadar agir geldi ki, dayanamiycam
sandim:-( Hersey ne kadar da güzeldi...keske, keske, keske...
Amaan neyse, ben gene kötü olmadan susayim en iyisi...

Sevgili gunluk asagidaki alintiya ne dersin??

" "Hak" yerini bulur.."Helal" edilmemis hak zaten "Haram"dir,"Beddua" etmem..icimden gecen her "Ah" zaten sahibini bulur" mus....

Yaww gelemiyo biizim tayfa günlük :çok üzgünüm:
Birinin işi çıktı ,bizde başka bi güne erteledik ayrı gayrı olmasın diye
Hepimiz bi araada olmayınca eksik gibi hissediyoruz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Avm ye gittik bu akşam kankam deryam ve eşlerimizle birlikte
Dolaştık biraz , bişiler aldık kaydirigubbakcemile2

Bu gün çok işler yaptım evimde
Üstüne birde gezmeye gidince iyi yorulmuşum
Ben gideyim bari yatmaya
Haydi hayırlı geceler kaydirigubbakcemile3

Selam Ben Geldimm Günnüş, Sana Güzel Haberler varrrr, dedem çok şükür iyileşmeye başladı hızla ve ALLAH kısmet ederse yarın son kontrolü var ve doktor izin verirse bi problem olmicağını öğrenirlerse p.tesi gecesi dayımla birlikte yola çıkıcaklar giresuna memlekete doğru, hadi hayırlısı günnüşüm,, Ablam Desen ilaçlara devam ve bizim ısrarlarımız sonucu iğneyede başladı bugün çok şükür gerçi canı çok yanmış yanıyor diye söylenip durdu yarım saat ama olmak zorunda kaçış yokkkk alsanaalsanasmile

Bana Gelinceee bende çevrem iyi oldukça daha bi keyifleniyorummmm ee deryamıda yarın nişanlıyoruz hatırlarsın senin üyelerden oda deruş diye bir üyemizdi sonra ncki değişti deryaveprensesleri oldu kaydirigubbakcemile3 yarın akşam nişanlanıyor benim bitanem ohhhhhh RABBİM MUTLULUKLARININ DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH, Benim pisicikse bugün ufak bi operasyon geçirdi hani anlatmıştım dişi farklı bi yerden çıkıyormuş çenesinden çıkıyordu ve ufak bi operasyonla ordan alındı dişi,canı çok yanmış belliki kıyamam nasıl bi bakıştı odadan çıktığındaki ifadesi yaaa, yaklaşık 2 3 saat doğru düzgün konuşamadı bişi yiyemedi, araba kullanırkenki acısını görmeliydin, o halde gittik maçkaya oturduk biraz.. emme basma tulumba gibi kafa sallayıp durdu ay bugün öldürdü beni güldürmekten o haliyle pek bi şekerdi :roflol: Ay hele bi ara miyaaaav diyişi vardıki sorma gitsinnn karın ağrılarıma sebep oldu o halde bile espiri yapabiliyo maşallah yanii :asigim: Neyse akşam 4 5 gibi geldim eve birazda dedemle ilgilendim evime çıktım , halam gelini ve kuzenim geldi çaydı tatlıydı derken az önce yolcu ettik ve bende çekildim odama burdayım işte opuyorumnanaktan yoruldum bugün ama tatlı bi yorgunluktu pisi pisimleydim bugün kaydirigubbakcemile3 neyse hadi ben kaçim birazda tv keyfi yapim ve sonra uyimmm hadi beni görürsen selam söyleeeşakkıdı

DİPNOT: rockerx yani Hazalcığım adına çok sevindim ee ben biliyordum ama onada söylemiştimmm kaydirigubbakcemile3 hee hazala söylermisin keçiliği tutmasın lütfen fazla gurur yapmasın çekicem yoksa kulaklarını kaydirigubbakcemile3

Sevgili Günlük
2 yıldır devam eden ve ne olduğunu pekte anlayamadığım bu şey artık umduğum olsa,rayına otursa ne güzel olur..:)
Birde iş bulmam lazım,tamam uyumayu çok seviyorum ama gecem gündüzüm karıştı.Sabah 8'de uyuyup akşam 6'da kalkmak nedir ki?

pembiş ne gündü:)
bursayı özlemişim gerçekten
seviyorum burayı deliler gibii
ef in kınası vardı inanılmaz eğlendim
bu kadar bi kendi kınamda oynamıştım ancak hehe
alyacık ta kurtlarını döktÜohh
Evricim ALLAH mutlu mesut etsin bitanem
bu arada 2 gün oldu ama kociki özledik
minnoş babaaa babaa del diyp duruyor,kıyamam yarını iple çekiyoruz
ah birde uykum olsa:)

selam gunluk
sabahın korunde yıne karsındaım senın.bugun sporum war ama yıne asıcam gıbı.
hıc uyuyamıorum hem sınekten hem sıcaktan bıde karanlıkta uyuyabılıorum ben ancak sabah bı uyanır gıbı oldum ısıgı hıssettıysem anında kalkıorum bıse durtuo benı anlamadım nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dun mısafırler geldı oturduk konustuk anaam benım warya cocugum olursa kesın yaramaz olur.hıc sewmıorum ya ordan oraya zıplayan laf anlamayan cocukları.ıllet ettım dun wala.kusura bakmasınlar baırdım azcıktaalsanaalsanasmileaskımlada aramız cok ıı adamın kafasına tas dustu kız bı gorseen ewrım gecırdı kendılerı bı ıı bıı.bunun sonu umarım hayra alamettıt-r:umursamaz:dun sabah uyanmıs askım pıercınge ne zaman gıdelım bugun goturım mı senı yazmıs sacımı ne zaman boyatcagımı sormus.begendıgım bıkınıler wardı kalmamıstı burdakı magazasında.netten bak bulalım onlarıda kesın demıs.herseyle o kadar ılgılı kı.tabıkı ben hala umursamazım en ufak seyde agzına tıkıyıwerıorum lafı.ole hemen taw olmak yoookkaydirigubbakcemilebuarada bu hawalar bı duzelmedı gıttı yaa ne bu ruzgar yagmur bı yaz moduna gıremedık.bugun hawuza gıdelım dıcektım yıne yagmurlu gosterıo burayıkafamçokkarıştıbugun bıseler yapmak ıstıorum bakalım gun ıcınde neler olcakk
gelırım yıne sana gorusmek uzeree....

Selam günlükcan hihoyyyt

Bugün beni tutabilene aşkolsunnnnnn :sm_cool:
Yaaa yerimde duramıyorum o kadar kıpır kıpırımki
Sabah babacığım kalkmış tost yapmış bana
İşe geldim 2 - 3 lokma zor yedim valla heyecan yaptım hee
Aşkım geliyooo günlükkkkkkk
Bu akşam 6da otobüse biniyo
Yarın sabah yanımdaaaaaaaa delikafadulden
Şimdi ben bu gece nasıl uyurumkiiiii :dance:
Bu arada doktora gittim dün öğleden sonra
Kulaklarım yıkandı en sonunda şu an en ufak bi sesi bile çok net duyabiliyorum allahıma bin şükür
Ya nasıldım ben öyle düne kadar ayy
Ama canım çok yandı günlük ya
Aşkımda yanımda yoktu ya
Doktorun odasından çıkınca kulağımı tuta tuta yürüdüm metrobüse kadar
Güneş bi yandan araba sesleri bi yandan allahım ölücem sandım ya
Bebeğim benim cuma yola çıkmadan önce götürdü beni doktora sağolsun
Dünde kendim gittim
Ay ben bu adamı çok seviyorum be günlük :asigim:

Günlük bugün ayın 19 u...
Tatil bitti gene sahalardayım, çok sıkıldım be günlük...
Sahte insanlardan sıkıldım...
Hani o bahsettiğim görüşme var ya, iyiydi güzeldi ama içinde oyun da vardı...
Zamanında yaptıklarını sineye çektim, boş ver dedim ama dünkü MSN deki sözleri resmen nasıl yani dedirtti bana...
Ben bunları hak etmedim günlük hak etmedim...
Onunla buluştum diye bir şey olacak anlamına mı geliyor ki yani?
Mutsuzmuş vs... Sanki sebebi benim gibi davrandı durdu, sonra da defolup gitti Hasbinallah...
İyi biri olabilir belki, ama beni yaraladı...
Kimseyle oyun oynayamam çoluk-çocukla hiç uğraşamam...
Diğeri bir taraftan melankolik... Ben olmasam o da bitmiş durumda.
Sanki ben kendimi çok kurtardım da şimdi Cihan ve Bilal ikilisinin melankollilerini dinleyeceğim, of günlük of nereden geldim bulaştım bu işlere ben ya?
Azcık mutlu olayım dedim yok yok, nereye elimi atsam böyle süregeliyor, ama azcık da ben mutlu olayım dimi?
Allah'ım ya...
Of ya...
Gerçekten of ya...
:tomato:

Gunluk,
Sınırımden aglayabılırım!
Herkes bu kadar acımasız olmak zorunda mı anlamıyorum!
Nıcın gucluler, gucsuzlerı ezme gayesınde?
Nıcın goz gore gore haksızlık yapıyorlar?
Nıcın hatam olsa da, olmasa da soz ısıten hep ben oluyorum?
Nıcın bır kez olsun haklılıgımı ıspat edemıyorum?
Nıcın herkes kendıne bır kalıp uydurma telası ıle benı magdur edıyor?
Nıcın?
Nıcın butun bu haksızlıklar?
Bazen gucum kalmıyor, bırakıp gıtmek ıstıyorum herseyı!
Fakat ne mumkun, ıhtıyacım var bu ıse!
Bunaldım gunluk, ınan bunaldım.
Bır de neyden bılıyor musun?
Bu kadar cabalıyorum, haksızlıga ugruyorum.
Fakat ozendıgım bır seyı dahı alamıyorum.
ıhtıyaclardan fırsat kalmıyor.
Of gunluk, keske bır omuzun olsaydı ve de kolların.
Dayasaydım basımı omzuma, sende sarılsaydın bana.
Aglasaydım doya doya.
Acaba fazla mı abartıyorum, duygularımı kontrol edemez hale mı geldım?
Sıradan olaylar mı dersın hepsı?
Dusununce hıc oyle gelmıyor ama.
Dusunsene, o yazlık ıcın bızım butcemıze gore fazla olan bır kredı cektı esım.
Sımdı bır gun bıle gıdemıyoruz bız oraya.
Ama butun aıle gıdıp, eglenebılıyor.
Ve bunun ıcınde yıne bızden fedakarlık beklenıyor kı,
hıc sormadan omuzlarımıza onu da yukluyorlar.
Onlar yenı evlı, bız yaslanmısız sankı.
15 ayın sadece ılk bır ıkı ayı rahat gectı.
Sımdıyse sıktıkca sıkıyoruz kendımızı ve artık bunalmaya basladım.
Heves ettıgım hıc bır seyı alamıyorum!
Ya, bır cıkolata bıle fazla gelır mı butceye!
Bunaldım yemın ederım bunaldım.
Ben kopek gıbı calısıp, elalemden fırça yerken,
onlar orada keyıf yapıp, bıze halınız nedır dıye sormuyorlar!
Bu nasıl bır bencıllık aklım almıyor!

Slm günlük
Yazmıyordum uzun zamandır malum düğün hazırlıklar falan derken çok vaktim kalmıyordu,
Herşey yolunda gibi günlük evimizi tuttuk sonunda eve ilk girdiğim zaman önce bir hayal kırıklığı yaşadım lojman sonuçta fazla bir beklentim olmamalı ama ne bileyim işte, sonra o ev bi tadilata girdi boya badana yerler falan temizlik derken misss gibi oldu her yer bir de yepyeni eşyalarımı dizdik ohhh, kendi evim diye söylemiyorum günlük ama çok güzel oldu evim annecimle ablacımda sağolsunlar çok yoruldular sonra evimin balkonunda oturduk güzel bi çay yaptık ilk misafirlerim olan ablam ve annemle keyifli bir gün geçirdik,
Ertesi gün de aşkımla eksikleri tamamladık o gidip yerleştirdi, canım benim ya arıyorum nerdesin diye evimizdeyim diyo öyle hevesliki günlük Allah bozmasın inşallah dolapları kurdurmuş ben yokken yerler kirlenince temizlemiş bi güzel, eli de yatkın ev işlerine umarum evlendikten sonra da yardım eder böyle,
Immmm başka ne anlatsam ki kayınvalidemden nefret ettim, niye diyceksen bizim düğün günü için planlarımız ardı düğünden çıkıp birkaç saat k.validelerin yanında kalıcaz memlekette sonra da evimize gelecektik ertesi günde balayına, bu aramış nişanlımı ağlayıp duygu sömürüsü yapmış ayıptır ilk gece bizde kalmanız gerekiyo diye hey yarebbim anlayamıyorum bu insanları hala neyin peşindeler tartıştım ben de nişanlımla git annene söyle o gece hiçbişey yaşanmycak hepsinin haberi olsun dedim baya üzdük kırdık birbirimizi Allah'tan sonra birbirimizin gönlünü aldık barıştık ama böyle olmamıza sebep oldukları için affedemiyorum onları dıştan hiçbir şey olmamış gibi konuşsamda içten içe bi öfke taşıyorum zaten hiçbirşeyle ilgilenmediler ne ev ne çeyiz rahatlar ne hazırlık ne başka bir şey,
Neyse gerildim yine aşkım memleketine gitti dün akşam off ösledim şimdiden yarın akşam gelecek bu düğün akşamı meselesini de yüzyüze konuşacakmış umarım oyalamıyodur beni gitsin konuşsun ailesiyle
ay ne çok konuştum okuyanlar sıkılmaz umarım
Benim için dua et olur mu düğünüme günler kaldı hayırlı bir evliliğim olur inşallah

Sevgili günlük :)

İyi ki seni keşfetmişim.. Sabah girip yazdım ama nazara gelen site yazdıklarımı sildi.. Hırs yaptım yeniden yazıyorum..

Çok keyifli, hiç görmediğim yerleri gördüğüm bir haftasonu geçirdim. Biriyle tanıştım ne kadar romantik, kibar biri olduğunu düşünmüştüm ki yıkılmış bir kaleyi gezdiriken bana ilginç şeyler hediye etmeye başladı. Yolda bulduğu bir kemik parçası ( ne kemiği olduğu hakkında çeşitli iddialar var), zavallı bir hayvanın kopan ya da kırılan bir boynuz parçası ( ne demek istediyse artık:)), denizin dibinden çıkan yosunlu bir taş ha birde üzerinde balık yumurtaları bulunan yosun.. Balık yakalamasını istedim ama onu da istediğim için herhalde yapmadı... Eminim hiçbir kadın bu tür hediyeler almamıştır. Ben nankörüm sanırsam. Bu duygularımı ona anlatırken bu sefer sokakta yere düşen gülleri verdi ki içinden böcekler çıktı. Böcek çıktı deyince de yapraklarını arabanın üstüne savurdu ( sanırım gerçek anlamdaki tek romantik hareket buydu)..

Ah günlük ah..İşte hayat nelere kadir :)

Yaa neler oluyor bu siteyeeee???

Dünkü mesajları göremiyorum.
Avatar iletimde gördüğüm şey yaklaşık 20 gün önce yazdığım bir cümle.

Yeni yazılan mesajları da göremiyorum abone olduğum bazı forumlarda.

Çıkıp bir daha giriyorum düzelir diye ama yokk.

Her açışımda kaç gün öncesinden gelen arkadaşlık teklifini görüyorum kullanıcı panelimde.
Offfff çok sinirlendim KK!!!

oyy günlükk sonunda sonuçlar açıklandı
puanlarım fena değil biyerler geliyor
ama benim kafa allak bullak oldu
o kadar emekten sonra
eğitimini aldığım mesleği yapamk istiyorum
severek okumak istiyorum
seçeneklerim çok az
sadece bir üniversiteden seçme hakkım var
sonra hem okuyup hem çalışmak aynı zamanda annelik görevlerimide yerine getirmek istiyorum
bu açıdan okuduğum bölüm beni çok zorlamamalı
oyy anamm ben ne çok şey istiyorumm

olsuuunnnn amannnnn benim ideallerim var
ben beynimin yosun bağlamasını istemiyorum
hayallerimi gerçekletirmeye yaklaşmanın vermiş oldu sevinci hiç bir şeye değişmemm
ben yapmak istediğim şeyleri başka bahara ertelemek istemiyorum artık
bu bahar üniversiteli olmak istiyorum
bu bahar çalışmak istiyorum
ve her şeye rağmen kızımı asla ihmal etmek istemiyorum
her sorunun bir çözümü vardır dimi günlük
yarın ola hayr olaa

Ya şu mesajlar niye siliniyor boşuna mı yazıyorum ben burda.
Bu nasıl bir saçmalıktırr yaaaaaa...

O kadar şey yazıyoruz. Fotoğraf yüklüyoruz bilmem ne..
Sonra gel gör ki hiçbiri ortada yok!

Ulan günlükkkk çok pis dalmak istiyorum birilerine..!!

amannn be günlük
kk karıştı iyice
neyse ev işi bugün çözülüyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…