Popüler Konu Sevgili günlük...

dün gece sana çok ihtiyacım vardı günlük ama kapalıydın :2:
şuan o kadar saçma hissediyorum ki kendimi..resmen çarpıntım var mideme kramplar giriyo..nefesim daralıyo..
sana dün yazmıştım silinmiş günlükte..arkadaşlara özel mesaj göndermiştim onlar da yok gözüküyo gitmemiş..off uzun uzun yazmıştım şimdi nasıl tekrar yazcam :2:
dün ortak bi arkadaşımız aradı beni ısrarla defalarca..açmadım çünkü konuşmaya gücüm yoktu..ama bi yandan da içim içimi yedi acaba gökhana mı bişey oldu da ondan arıyolar diye..neyse arkadaş aramaya ben de açmamaya devam ettim..ayıp ettim biliyorum ama inan hiç halim yoktu açıklama yapmaya ayrıldık vs demeye..
sonra noldu biliyon mu..bizim 1 haftadır tek kelime yazmayan gökhan bey mesaj yazdı..'rabia seni aramış açmamışsın sana söyleyecekleri varmış o yüzden tele bakarsan sevinirim'yazmış..bak sen..sonra tabi açmadım yine..tekrar bi msj yazmış.'mesajı eğer okuduysan bi ok yazarsan sevinirim.'diye..yine bişey yazmadım..sonra aradı beyfendi açmadım..sonra tekrar bi msj daha yazdı 'meraklanıyorum o yüzden lütfen cevap ver.'yazmış
meraklanıyomuşmuş günlük..1 haftadan fazladır aklın nerdeydi o zaman niye meraklanmadın??
benim aklımın almadığı bugün hepsinin çok önemli sınavları var..gece gece neden benle uğraşsınlar ki?açmadığıma pişman oldum merak ettim çünkü..ama bu sabah çaldırdım rabiayı..müsait olduğunda arasın dertleri neymiş bi söylesinler
gerildim günlük durup dururken..dün stresten ölecektim..ben yine gelirim sana şuan işim var biraz hadi görüşürüz

Yeni çamaşır makinam geldi günlükzemuszemus
Bİ sitede hakkındaki yorumları okumuştuk eşimle
Yorumlar çok güzeldi, birinde " insanın karşısında oturup seyredesi geliyo"yazıyodu
Hakkaten öyle, şimdilik memnunum ,inşaallh taöyle devam eder

Yarım Lyrem,Pehlimbayanssulusmile,Antrenörüm kaydirigubbakcemile2 geliyo ee tabiki birde canım deryamolumunekankayizsmile delikafadulden
Anlıyacağın bu gün baya işim var
Bi sürü mamalar hazırlıycaz

Neyse..
Bize gelince
Tekrar gönlümü almak için çabalıyokaydirigubbakcemile3
Biliyorum huylu huyundan vaz geçmez, ki biz 5 . yılımızdayız
Ama en azından hatalarını görüp düzeltmeye çalışması güzel bi gelişme
Hadi bakalım beni de yumuşatıyo sanırım
Bensizlikten korkuyo
Çünki sürekli bıcır bıcır konuşan neşeli biri olduğum için
Sustuğum zaten ev çok sessiz oluyomuş ,canı sıkılıyomuş, ben hep konuşayımmış

neyse yeter bukadar laklak:roflol:

:a015:

Son düzenleme:
Artık bir çıkış yok ne demeyi umut ediyorsun ki ne derse desin haklı o :çok üzgünüm:

selam
gunluk kız beyfendı kendıne geldı ozrunu dıledı defalarca bıdaha olmıcak dedı.:1closedeyes:gercı ortada ole gozle gorulen bı sorun yoktu anladımkı azcık bende kaprıslıyım.ee kızız netıcede kız ewı naz ewıdır dımı amaalsanaalsanasmile
dun sabah spora gıdım belkı gelmıstır dedım sonra o dusunsun dıye wazgectım gıtmedım ogleden sonrada solaryuma gırmem gerekıodu we unutmams kı.oda gelmıstı orda yuz wermedım tabıkı bastan.konustuk anlastık sonra.ayrılık lafını sen actın dedım oda ılk benden bu kadar mı nefret edıosun dedım sende ewt gıt artık hayatımdan dersen tabı derım dedı bende ben desemde demıceksın ben kızım derım dedımkaydirigubbakcemile3
dıokı kızım bız kopamayz bunu kafana yaz hııh dedım ıns :kedi:su war kı ona neler neler soleuorum yerı gelıo bagırıorum argo konusuorum ama cok sewıorum be.dun onu orda gordum yaa ıcım gıttı bole sarılmamak ıcın.o yanasmaya calıssınca tabıkı ters tepkı werdım uzak dur bılmem ne ama bıde ıcıme sor:asigim:gunluk kokusunu bıle ozlemısım.
allah kımseyı sewdıgınden ayırmasın yaa.:Saruboceq:herkes cok mutlu olsun.hııı bıde bızımkı dıo kı askım gobısıne ıstersen pıercıng yaptırmaya gıdelım yarın way be ne degısım dedım ıcımden adama bıse oldukaydirigubbakcemile
neyse sonra tatılı konustuk keyfımız yerıne geldı.ıkımız ıcınde cok ıı olcak az kaldı gunluk super olcakhihoyyyt suan dk bası msj atıp duruo ama hemen yelkenlerı suya ındırmedım mesafelıyım ewt hayır bılmem ne dıorum.azcık burnu surtsun dmı.bıde dun bı arkadasımla gorustum kızım bı cıktıgı wardı 3 yıl delı sewdıler cocuk senı bana wermezlerse olurum ben bılmem ne dıodu.neyse kızı ıstedıler bıkere babası wermedı cocukta aradan 2 hafta gecmeden baska bırıyle nısanlandı we o kızı 3 4 kere ıstemeye gıttıler.neymıs pınara benzıo dıye nısanlanmıs ulan bı ısrar etsene ozru kabahatınden buyuk dıye buna derler.ole bı kere ıstemeye gıdılınce kız mı werılıo.gunluk cocuguda tanıyorum yakınen neden bole oldu anlamadım cok sewıodu aslında bırden hersey degıstı.sımdı bıde aynı yerde oturuolar kasımda dugunu war gecende nısanı oldu kızın ıcı kan aglıo dun bı agladık kı sorma konusurken yazık yaa.erkek mılletı bole gunluk sewıorum oluyorum dıyene guwenmıceksın we ılıskıde asla pasıf olup kendını ezdırmıceksın pınarda her dedıgıne ewt dıodu.bıraz agırlıgını koycaksın yaa.kızlar sewdıklerı ıcın herseyı yapar ama erkekler ıkı ugrastan sonra bıkarlar.

neyse mısafır gelcek anneme yardım edım ben sekerım hadı gorusuruz

Başımın arkasında iğrenç bir ağrı var Günlük...akannehir
Çok uyumaktan mı bilmiyorum...:2:

allegria'cım toprağım, yazdıklarını ilgiyle okuyorum arkadaşım, çok zor bir dönemden geçiyorsun ama atlatacağına eminim topraam benim...:teselli:

Tanrıçam günlerdir yok, hem merak ediyorum deli gibi hem de çok özledim yaa...mafoldumben
Akitomu da...
:gitme:

karanlik bir sabah olmuş bugun yine..
dün köprü çıkışınd kaza olmuş 3 saatte gittik evimize.. saat 8 di eve vardığımda.. köprüde tüm trafik durdu biz de inip foto çekindik.. amaaan köprü ne biçim sallanıyomuş ama fenaydı valla.. biraz korkuluklara yaklaşayım dedim, muhteşem gözüküyor ya.. hiç bir kıtaya ait değilsin o anda. elif şafak ın dediği gibi "araf".. hani bir söz varya bir uçuruma bakmaya başladığınızda bir süre sonra o da size bakar. aklıma o geldi bir de.. buraya çıkıp intihar edenler geldi bi de.. moralim bozuldu servisime geri bindim.. yollar bitmek bilmedi dün valla.. oysa yürüyüş yapcaktım akşam olmadı malesef.. elimde güzel bi anı köprüde fotom kaldı ama :)
dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm, görür görmez sarıldm öptüm çok özledim dedim.. özledim mi sahi, bilmiyorum.. özlediğimi sanmıyorum açıkçası ama nedense içimde bir rahatsızlık hissi var nedendir çözemiyorum.. rüyamdan sıçrayarak kalktım zaten sonra zor uyku tuttu..
yeni birşeyler keşfetmeye çalışıyorum.. şarkılar özellikle.. dur bakalım muhteşem birşey bulabilecekmiyim?..
saçlarımı kestirmeye karar verdim bir de.. şu an belime geliyorlar omuzlarım üzerinde kestircem kıvır yapıcem.. bugun bir kızda gördüm çok tarz çok hoş duruyordu.. bayıldım.. kısa saç bana hep yakışır zaten.. denemek lazım.. hem kendine gelir saçlarım.. nasılsa önümüz bahar ve kış.. seneye kadar uzar gider..
amma bş konuşuyorm yahu.. tezime başlayamadım bir türlü.. ondan ötürü ypacak işim pek yok.. makalelerimden de ses çıkmıyor nasılsa.. bir kaç fotoğraf yarışması var onlara katılma niyetindeyim.. diyorum ya değişik birşeyler yapasım var..
bişey bişey işte..

Bu gidişi beni baya bi üzdü be günlük (
Ben alışmıştım ama şimdi sanki hiç görüşemeyecekmişiz gibi geliyo (
Ne zaman kavuşuruz onuda bilmiyorum (

Çok muhterem günlükk
yaww sana her yazmak istediğimde
fellik fellik arıyorum bu günlük neyin altındaydı diye
allahtan kuzu kapama yazmıştır yakında
deyip onun msjlarını aratınca buluyom seni
kuzu da olmasa heç kavuşamicaz benden söylemesi
ilgililere de udyrulur saklamayın bu günlüğü ya ulu orta bi yere çıkarın

gelelim sadetee:)
tatilin bir kısmı bitti
şahane geçtii
şimdik yine gün saymaya başladım
ana oğul gezcez yine,

bugün ne fark ettim biliyomusun
solitaire oynarkene aynen şu dileği tutuyorum
allahım kuzumun iştahı açılsın:))
6. ya da 7 sınıftayken
sınav zamanı dua ederdim
allahım nolur şu sınavım iyi geçsin başka
bişey istemicem diye
zannedersem o zaman 12-13 yaşlarındaydım
üstünden 20 küsür yıl geçmiş
benim dilekler bitmemiş
sadece şekil değiştirmiş:)
canım annem acaba bana içinden allah sana da senin
gibi çocuk versin demişmiydin
ben ünv. yemek yemeyi öğrendim
ne zaman aç kaldım o zaman yani
allahım bu zıpa da öyle olmicak dimii,

bugün dün royalcimle konuştuk
malesef selinin sınav iyi sonuçlanmamış
üzüldüm yafff
çok emek vermişti kuzum
ben bu sistemin içinee....
ne denir başkaa
tamam naşladımm

Günlüüük görüşmek istediğim bir firma aradı :))
Ama patron şimdi benden süre isticek yaa, ne yapıcam ben (
Şartları iyiyse orayı kabul ederim...

Evet günlük bugün 15 temmuz...
a.s
Ay uyuyakalcam şimdi :tomato:
Acayip uykum var a.s
Ehliyet işlerimi hallettim haftaya bu zaman ehliyetimi alabilirmişim a.s
Bu arada Kasım yüzünden iletişimimi kestiğim bir arkadaşım vardı Cihan...
Onunla tekrar konuşuyoruz ve onu çok özlemişim a.s
Cumartesi buluşacağız oleyyyy naniknanik
Bakalım nasıl olacak buluşmamız...
Öyle işte günlük başka da bişey yok

mıraba günlükboshayallersmilebu saat oldu ancak yazabıldım sana
netı kesmışler gene
ödemıyorlar bız madur oluyorz
sabah berıdır cnm cıktı iş yetışcek dıe aha sımdı yedım mamamı:gitme:daha

dün kocacım bana kırmızı güllerle harıka bı buket yaptrmış:asigim:sevıyom nan onu cok sevıyomm hemıde
yanımdan cıktı hemen işine geçtı
bende akşam çıkışta 30 dk daha gec cıktım
aşkımn yanına gıttım aboww kocamı göremıyom öle kalabalıkkı
eve kaçıyom dedım eve gıttımsaat baya gecmıştı
bu arada zuzumla telde konuştum msn de konustumm:kedi:cnm arkadasım benım
oınunla çene yapcam dıe saat baya gec oldu
o saate dışarı cıkamazdım böreğı yaptım evı topladım
koçiş gelene kadar uyya kalmışımmirmirmirmirsonra bırlıkte börekyedık az oturduk
soonra uslu uslu uyuduk

Gunluk haberler iyi,boshayallersmile

bekledigimizi telefon geldi,
ve mutlu haberi aldik cok sukur.opuyorumnanaktan
Yarin randevumuz var, bakalim ne olcak
ramzandan sonra anca gideriz heralde,
herseyin hayirlisi olsun insallah

ohh cok şükür eski haline dönmüşsün
dün yabancı biriyle konusuyor gibi hissetmiştim kendimi
cok resmiydin begenmemiştim seni

sıkıldım valla sıkıldım hergün aynı şeyler işe gel eve git işe gel eve git uykusuz kal ÇALIŞ ÇALIŞ ÇALIŞ
bunun sonucunda ne var paramı hani para oda yok
sıkıldım ,bunaldım ,daraldım artık hiç özel denen bişey yok hep aynı hergün aynı şuna bak daha benim yaşıtlarım üniversiteden yeni mezun gezip tozarken ben 2 senedir çalışıyorum ne geçtiki elime 2 senede
tatil yaptımmı HAYIR gezdim tozdummu HAYIR 2 senedir stresten başka bişey yok BİTSİN BU STRES
o beni bitirmezsen ben onu bitiricem az kaldı hemde tamamennnn

günlük, acayip derecede sıcak bugün burası. Dışarı adım atamıyorum,evde sıkıntıdan patladım..off yaa tatile matile benzemiyo hiç bu durum. Geçsin günler biran öncede mutluluğuma kavuşsam artık :)

günlük günlük günlük..şimdi daha iyiyim..dün o aramalardan sonra bi gerildim ve inan yeni yeni kendime geliyorum..genç yaşta sinir hastası olcam..var ya kalbim yerinden fırlayacak gibi attı hep..ellerim titredi..kendime yazık ya..karar verdim kafamı dinlicem kimseyi düşünmücek kimseye ayıp olcak mı acaba diye kafa patlatmıcam..
demiştim ya dün ortak arkadaş aradı açmadım sabah çaldırdım müsait olduğunda arasın diye..bugün sınavları var ya onların kızın teli kapalı ben de mesaj atmıştım dün çok geç gördüm aradığını hayrola bişey mi oldu canım yazdım..ama iletilmedi teli kapalı diye..neyse açınca iletilir..ama işten çıkınca kapatıcam telimi..geriliyorum günlük tele bakıp duruyorum..aramasınlar beni zamana ihtiyacım var benim..böyle tellerine cevap vermeyince de ayıp oluyo diye kötü hissediyorum
iş çıkışı evime gidip dinlenmek hakkım bi de böyle stres yaşıyorum..o yüzden kapatçam telimi..ararlarsa da ulaşamasınlar napim..isterlerse ayıp etti desinler..
ben o kızdan çok fazla hoşlanmıyodum zaten ne diye 2 saat boyunca 6 kere arıyo ki beni..sınavlarına baksınlar ders çalışsınlar..aramasın kimse beni..gökhan da aramasın..

Sevgili günlük, bugün annemler geldi, biraz olsun rahatladım, iyi bir haftasonunu hakettim artık , yarın gidicem bi yerlere, bugün iş güçleçti yine. Yine akşam oldu, ve ardından yine gece olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…