Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunaydın gunluk,
Dun evlılıgımızın 15 ayını gerıde bıraktık.
Her ay donumu bebegım anımsar, gun ıcınde benı mutlaka arardı.
Dun aramadı, belkıde unuttu.
Her ay donumumuz bundan boyle sıradanlasmasın dıye
Ben kucuk bır hazırlık yaptım bebegım eve gelene kadar.
Is cıkısı kucuk bır pasta aldım once.
Cok sık olmasa da ozenle bır masa hazırladım.
Sonra evın dıs kapısına ve evımızın cesıtlı yerlerıne bır kac not yapıstırdım
Gelmesıne yakında butun mumları yaktım
Ve en sevdıgımız sarkıyı da fona koydum
Kapıdakı notu gorunce, gulumsedı once.
Icerı gırdı bebegım, yaptıgım hazırlıgı gorunce sımsıkı sarıldı bana,
'ıyı kı senınle evlıyım, cok mutluyum senınle.
Senı gercekten cok sevıyorum askım' dedı, optu
'Bende senı cok sevıyorum askım' dedım.
Yemegımızı yerken 'hadı luks bır resttorantta yemek yedıgımızı hayal edelım' dedım.
Basladık oyuna
Yan masadakıler bıraz rahatsız ettı bızı
Bebegım bır ıkı laf attı onlara, sonra tadımızı kacırmayalım dedık,
Bogaz manzarası eslıgınde yemegımızı yedık
Bu arada bebegım '15 ayı devırdık he, oyle guzel gecıyor kı zaman, anlamadım bıle' dedı.
Gunluk, bılhassa son zamanlarda ıkımızde cok mutluyuz.
Bana deger verdıgını hıssettıkce, ben ona daha cok hıssettırmek ıstıyorum.
Rabbım bozmasın bu mutlulugumuzu.
Amın!

Süper bi haftasonu geçirdim,eskişehir egitmiştik ya,çok beğendim orayı ,güzel,temiz,düzenli bir şehir,bir de nefis çiğböreği var,nasıl yedim varya,kıtlıktan çıkmış gibi..cokacimcoook Birde ben zayıf sayılırım,herkes hayretler içinde kaldı.:1shok:
Bu haftam çok yoğun iş yerinde günlük,tek kaldım,iyi performans sergilemem lazım,onun dışında eşimle başka bir işe heveslendik ama olmıcak gibi,zaten hayırlıysa olsun diyordum,hala öyle diyorum,hayırlısı..
Bide tekrar tatile gitmek istiyorum,denizi özledim gene,puff bu da zor gibi,biraz sıkışığız,inşaAllah diyeyim,başkaca da birşey yok,görüşürük gene .:CüvCüv:

nAber günnüş
çok kararsızım ne olcak bilmiyorum tatile gidemiyorum onu bi söyylimm:çok üzgünüm:
haftasonu için izin istiycem anasını satim en yoğun günümde 2 haftadır cumartesi geçiyorr.Denize girmem gerek..delikafadulden
Birde diğer iş olacak gibi,bugün çıtlatsam mı zam verecen mi diee
off off ne zor bu işler..seviyorum patronumu ama para için burdayım neticede.
Diğer işte çok iyi bir yer tahmin edebiliyorum..
Allah yardımcım olsun.

Gunluk,
Burun estetıgı amelıyatı vıdeosu actım bır tane az once.
Hayır, estetık yaptıracagımdan degıl.
Merak ettım nasıl yapıldıgını.
Etmez olaydım, butun vucudum buz kestı.
Ferım gıttı resmen.
Zaten kan gormeye dayanamam.
Burnu bıcmeye basladıgı vakıt, baktım bayılmak uzereyım kapattım vıdeoyu.
Bu cerrahlarda ne mıde var, cozemıyorum valla!

canım acıyor gunluk
ugradım haksızlıklara zaman ne kadar gecerse gecsın aynı tazelıkte canım acıyor
hanı zaman herseyın ılacıydı
olmadı ıste
hala yaram taze hala kanıyor
bır kabugu bıle yok acıkta oyle mıkrop kapıyor bak
neden ben demıyorum ama yıne de cok uzuluyorum
ugradıgım haksızlıgı yutkunamıyorum
canım acıdıkca bende onların canını acıtmak ıstıyorum
yapamıyorum

uzakta olsakta, artık gorusmesekte canım hala aynı sıddetıyle acıyor
dua edıyorum rabbım onlarında canını acıtsın dıye
o bıle kesmıyor benı lutfen canların acıdıgını bana da goster allahım dıyorum

cunku kımseyle paylasamasamda canım cok cok acıyor :çok üzgünüm:

Yarın Songünüm Yine Bi Süre Olmayacağım..
Bakalım Bu Defa Yine Özlenecekmiyim sempatiksalakcinni
Kafam Kalbim Karman Çorman Aslında.. Kim Ne Olarak Hayatımda Belli Değil
Başkalarının Hayatıyla İlgilenip Çözüm Bulmaktan Kendim Arapsaçına Döndüm Resmen akannehir
Toparlan Kızım Toparlan!!!! Düşmanların Tetikte Zaten şakkıdı

Dışarı çıkmak istemiyorum, evde de sıkılıyorum. Çok karışığım sanırım bu aralar. Belim çok ağrıyor, yumurtlama dönemine veriyorum. Önümüzdeki ay doğum günüm, kim bilir belki de Allah'ım bi mucize gönderir bana. İçimde hissedebilirim bebeğimi. Rabbim biliyor, umudum var hala :) Aşkımı da çok seviyorum opuyorumnanaktan

Güünnüş ben geldim yine, gülçinime söyle yeter ama artık gezdiği kaybolduğu olmuyo onsuz tadım tuzum kalmıyorrrr, ve unutmasın dün geceki facedeki muhabbetimizi ilan vericez :))))
Bana gelince iyiyim ben dedem düzeliyor ablamınsa ilaç tedavisi sanırım işe yarıyor çünkü eskisi gibi çarpıntısı kalmadı ilaçlarında etkisiyle (şükürler olsun RABBİM) ee özel hayatta allaha şükür iyi gerçi geçen gün biraz takıştık saat 6 olmuş görüşelim diyor yaa yorgunum dedim ve gün içinde yaptıklarımdan bahsettim yok anlamıyor tamam sen gelme ben gelip arabayla alıcam seni sen hazırlanmaya başla dedi. yok dediysemde dinletemedim çok fazla ısrarcı oldu anlamak istemedi sonuç olarak tabiki görüşmedik ve bana diyorki ilk defa bi kızla görüşmek için 35 sms attım çok fazla inatçı ve zorsun anlamıyorum taş attın kolunmu yoruldu ben gelip alıcam dedim sen ısrarla benimle görüşmedin dedi, ben senin gönlünü alırım merak etme sen dedim bu seferde benim gönlüm okadar ucuzmu yani dedi 1 saat triplerini çektim vay efendim o görüşmek için 35 sms atmış bundan sonra ben görüşmek istediğimde 35x2 katı mesaj atmam lazımmışda ozaman belki görüşürmüşüzde, Keyfin bilir dedim.. yaklaşık 1 saat mesajlaşmadık ses seda yoktu msn'dede bişi yazmadım sonra tele mesaj çekti aynen şu yazıyordu "Miyaaaav" :) ölürmüsün öldürürmüsün yaa :))) neyse hafta sonu ameliyat olucak 20'lik dişini aldırcak biraz ilgi göstereyim ('',)

Son düzenleme:
merhaba günlük..
hava çok sıcak yanıyorum..uykum da var zaten iyice uyuşuk oldum..silkelenip kendime gelmem ve yine yeniden gülmem lazım..
acım biraz hafifliyo sanki..ya da en azından yaptığı kötü şeyleri düşünebiliyorum..mesela hep beni 2. plana attı o..bunları daha iyi görebiliyorum şimdi..benim için herhangi bi çaba harcamasına gerek olmadığını düşündü hep..nasılsa özge bişeyler yapıyo nasılsa romantizmi o sağlıyo ben hödüklüğüme devam edebilirim diye düşündü..benim aklıma gelmiyo güzel msjlar yazmak ya da 24 saat hep haberleşemeyiz ki falan dedi..beni bunaltma bi kendi halime bırak ben içimden gelince ilgilenirim de güzel laflar da ederim dedi ama bi türlü bunu gerçekleştirmedi..hep beni suçladı ne kadar şikayetçisin bi rahat ol ya bi rahatça ilişkinin tadını çıkar dedi..sanki çok tadını çıkaracak bi ilişki yaşıyomuşuz gibi..hep erteledi beni..kırmaktan çekinmedi..kaybetmekten korkmadı..
belki de gerçekten miladı doldu bu ilişkinin günlük..bi de böyle düşünmek lazım..gönül isterdi ki evleneceğim adam o olsun..koynunda uyuyacağım adam o olsun..ama olmayacak be günlük..
bak biraz daha iyiyim en azından bu cümleleri yazarken ağlama krizine tutulmuyorum..
kıymetimi bilmeliydi benim..hiçbi sevgilisi onu benim gibi sahiplenmemiştir..çok arayacak beni..ben onun hayatını fazlasıyla dolduruyodum..sayemde bi sevgilisi olduğunu iliklerine kadar hissediyodu..şimdi büyük bi boşluk hissedecek günlük..
ve dönmek için uğraşçak buna da inanıyorum..
öyle işte..biraz daha iyiyim sanki..

oleyyyy bu ctesi uğurumun yanına gidiyorum istanbula günnük
ucuyorum suan mutluluktan cok özlemiştim yaa süper olcak hihoyyyt:sm_cool:

İçim dışım bir diye bu kadar zorluk çekmek zorunda mıyım?
Yapamıyorum günlük ya içimde ne varsa dilimde de o var.
Herkez gibi olamıyorum

Günlük çılgın panik atak krizleri arasında uçak biletimi satın almayı başardım. akannehir
Ne biçim bir bünyedir benimki anlamıyorum ki.alsanaalsanasmile

Adrenalin sporları severim ama şu uçak denen alet beni bitiriyor resmen...eyvahedigeldismile

Ooof! akannehir Sevdiceğimin gelmesine 16 gün kaldı. delikafadulden
Nasıl sevinç ve heyecan doluyum anlatamam...boshayallersmile :asigim:
Bu şafağı düşününce içim mutlulukla doluyor, sonra hemen ardından, ertesi günkü yolculuğu düşündüğümde kalbim korkuyla güm güm pat pat yapıyor...:bbo:
Kafayı yicem...eyvahedigeldismile
Allahtan sevdalım yanımda olcak, türlü maymunluklar yapar yol boyu, denyo sevgilim...-tatlicadiarzu-

Ufak tefek giyim aldım kendime, mutlu oldum...
Annem dikişlerle uğraşıyor...:hulya:

16 gün...Geeeeeççç artık!
:lepi:

Bak cesaret ettim yıldönümümüzde bana yazdığın o kısa mektubu okumaya..Yapmamalıydım ama yaptım..Neler yazmışsın bak aşkım:

Bugün 2 yılımız bitti aşkım.Biraz sorunlu oldu ama olsun sonuçta seni yaşamak için herşeye değer.Seni çok ama çok seviyorum.Şu 2 yılda bu bi an bile değişmedi.Bundan sonra da değişeceğini sanmıyorum.Gözlerine bir an bakmak bile yetiyor seni ne kadar çok sevdiğimi derinden hissedebilmek için.Az önce yine göz göze geldik.İçim bir garip oldu.Bu arada ben bunları yazarken sen yine depresyondasın :) Ama olsun böyle de çok tatlısın.2 yılımız bitti aşkım daha nice 2 yıllara.Seni çok ama çok seviyorum.Kalem de bitiyo zaten :) Bir ömür gözlerine takılıp kalabilmek dileklerimde..Gökhan..

Bak bunu sen yazdın bana gördün mü?Sen bunu yazarken benim moralim bozuktu bi sınav sonucuna suratım asık duruyodum..Sonra kütüphanede usulca uzattın bu kağıdı bana..Okurken ağladım kütüphanede usulca herkesin içinde..İçimden bişeyler gitmişti..O an sana sarılıp öpemediğim için elini öpmüştüm.O akşam da pasta alıp arkadaşlarla bunu kutlamıştık.Sen komik bi konuşma yapmıştın pastayı birbirimize yedirmiştik düğünde yapılan gibi..Gökhan çok olmadı bunlar olalı..1 ay oldu daha..Hani biz hiç kopamazdık?Hani birbirimizi yer dururduk ama ayrılamazdık?Hani ben ayrılık lafı ettiğimde o kadar basit mi senin sevgin nasıl ayrılacaksın derdin?Senin sevgin bu kadar basit miydi?Ya biz senle beyaz eşya bakmaya oturma grubu mutfak vs bakmaya bayılırdık..Evimize bunları alırız derdik..Noldu be Gökhan?Sen kiminle evleneceksin şimdi?

selam
oluyorum gunluk.
hıckırıorum mıdem bulanıo aglıyorum mıdeme kramplar gırıo.
nolur yardım et allahım benı bu kadar etkılemesıne ızın werme.onun karsısında guclu durım
dıyorm yapamıyorum ayrılmak mı ıstıosun dedı.ewet dedım hıc dusunmemıstım hemen kabul edıcegını ben hıc agzıma almadan o soledı bunu.ben bukadar gucsuz muyum aglamak ıstemıyorum nasıl bıttı ıkı gunde nasıl ya nasıl nasıl.
benı tanıyamadıgını soledı.ıkı guzel soz solese yelkenlerı ındırmez mıydım.o kaybettı benı cok arıcak.kendımı tutamıorum bedduaların alasını edıyorum cok sewmeme ragmen.
basım zonkluo kaldıramıorum bırıne anlatmak ıstedım ılk sana geldım zaman gecsın dıye hemde.yoksa gozum telden ayrılmıo bukadar pasıf olmak ıstemıorum ben napım ıste dayanamıorum.bı tıtrese ıcım gıdıo.acaba baskası mı war o yuzden mıydı bunca kawga.
oleyse dahada rahatlıcam degmezmis deyıp gecıcem dıyorum ama bıde ıcıme sor dılım bunları solerken ben oluyorum gunluk.off ben onu bukadar dusunurken o napıo suan.acmıs tw mı ızlıo rahat rahat yemek mı yıo yada arkadaslarıyla mı.allahın belası lanetlerle napıo.herseyden nefret edıyorum kımseyı gormek ıstemıorum.
kafam o kadar karısık kı sankı yuzlerce war hepsınden ayrı ses cıkıo.heryandan bı anı fırlıo.
bazende nefret etmemı saglıcak kabuslar.bana kendı senaryonu gt oyna demıs.ne demek bu gunluk.benı anla nolur.ona o kadar kın doluyum kı hem kaybetmek ıstemıorum hemde onu parcalasam doyamıorum.ugur asıl sen bu deılsın.sen aldın o lafı agzına hıc aklımda yokken sen cıkardın nasıl hayır ıstemıorum dıyebılırdım ya nasıl bu teklıfı etmek senden ayrılmayı goze aldım demek deıl mı.herseyde wardır bı hayır.bunalıyorum.
aglıorum

Son düzenleme:
işlerimi yoluna koydum, dün gece uyumayınca halloldu şükür.. bugün de sadece gelen mailleri cevaplayacağım, sonra kk da takılmaya devam opuyorumnanaktan

bu arada; Rockerx çok duygusal yazmışsın okurken içim acıdı.. Artık barışman için değil, çabuk unutman için dua et.. İnşallah herşey gönlüne göre olur...

Yine Yollar Gözüktü Günlükcan..
Birazdan Yola Çıkıyorum,Kalbimse Şehrimde Kalacak..
Herşeyin Üstüne Birde 2 Tane Uçuk Çıktı Dudağımda boshayallersmile
Şimdi Kafayı Buna Takar Dururum Artık..
Gamzeme İletirmisin Bunca Sıkıntıdan Sonra Gezmeyeceğimde Ne Yapacağım..
Sanki O Evde Mi Oturuyoooo!!! Söyletmesin Beniii lülülülülülü
Neyse Ben Kaçar.. Öpüyorum Şekerim! Şeniz

selam lan günlük...
uzun zamandır ilk defa hayatımda güzel bişi yaşıorum.
bahtsız bedevi gibi her kapı yüzüme kapanıodu.
dün gittiğim iş görüşmesinden olumlu sonuç aldım pzt günü başlıcam.
hemde burda aldıgım maaşın 2 katı...
oohh beeee burda sigortamı yaptırana kadar göbegim çatlamıştı ordaki bayan biz hemen yaparız sigortasız işçi çalıştırmayız bunun hem vebalini hemde cezasını çekmeyiz dedi.
oohh be kendime ait bi odam olucak karışanım edenim burdaki gibi olmıcak...
tek sıkıntı akşam iş çıkışı saati 6:30 eve gitmeye 7:30 falan olur ama napalım günlük yaa.
onada katlanızas artık.
zaten kocişi nasıl zor ikna ettim anlatamam..
organize oldugu için direk baştan yok dedi.
bittim dedim o an ben bida bööle fırsatları nerde bulucam.
sonra bu sabah daha azönce şu an çalıştıgım ve beni işten çıkaram patron iş bulmuşsun dio bana sinsi sinsi evet kısmetse pzt başlıcam dedim.
pzt mi dedi çnk bilmio benim bu hafta bırakıcamı döt oldu ascık.
çnk o nasılsa bu kız bize muhtaç bu daha durur burda diolardı.
ama muhtaç diilim çok şükür..
pzt den itibaren hayatımda yeni bi sayfa açılıcak günlük yaaa.
.ii bi maaş alıcam borçlarımızı çok kolay ödeyebilicez..
belkim bebeğimin olması için tedavi masraflarını bilem karşılarım en çokta bunun için ümitleniorum zaten..
bebeğimde gelse en kısa zamanda valla başka biş istemicem vallaaaa...
söz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…