Popüler Konu Sevgili günlük...

selam gunlukcuk
kendimi yorgun ve ruhsuz hıssedıyorum nedense hastayım dıye mı bılmıyorum..
yarın 2.ci yılımız doluyor,hayatımda gecırdıgım en guzel 2 yıl..
buarada gunumuzu aldık 13 kasımda holıday ınn'de evlenıyoruz
bu ayın 23'unde ben tatıle o da ıs ıcın cin'e gidiyor ve dogru duzgun kavusamadan yıne ayrılıyoruz
gercı 6 ay beklemıs bırı olarak 15 gun hıc bısey degıl ama cok ozluyorum
sevgılı olaraktan cok,kokusunu,dostlugumuzu,eglenmelerımızı ozluyorum
neyse cok az kaldı tamamen kavusmaya..
ara ara yazarım gunlukcuk...

hava bunaltıcı...ben iki canlı biri olarak artık sıcaklara hiç hiç gelemiyorum günnük...
kocam yine maçta her hafta olduğu gibi...
yine asık bi suratla yolcu ettimbenneyaptımki
pişmanmıyım hayırrrrklava:
geldiginde trip atmaya devam edecekmiyim evetttt
napimm sevmiyorum bu maçları günnük sevmiyorummm....

Ben tatilden döndüm günlükkk...
Harikaydıııı!!!
Her akşam Bodrum sefaları kuzenlerle gezmeler, muhabbetler, kahkahalar, Halikarnas macerası...vs

Allah bozmasın çok huzurluyum...
Perşembeye de avşaya gideceğim arkadaşımla...
Ohhh sefam olsun.
:dance:

günnlük moralim çok bozuk sadece 3 yumurtam döllenmiş. bir mucize bekleyecem artık. 5. gün embryosu yok kalanları dondurma hesapları bi de baktım oooo transfere gidecek embriyom kalmayacak. günnükncan biliyon mu şu anda 3 bebişim olması bile bana huzur verdi. onlar hastanede ama olsun bugüne bu gün 3 bebiş annesiyim inşallah transfer ettiklerinde de hisettcem bebelerimi. günnük ilçalardan dolayı çok mu hassas oldum yoksa insanlar mı çok düşüncesiz çözemedim. ben bu gün kaçı döllenecek diye heyecandan geberirken kvalidem daha cinsiyeti belli olmayan 20 yaşındaki eltimin bebeğine hastane çıkışı alacak diye yollara vurdu bizi. ne renk alacan diyom ne renk olursa diyo bu kadar yoldan geldik elimizde bi şey olmadan gitmek olmaz diyo. görümcemin çocuklarına kıyafet baktık bi de. hee zaten bende gezmeye gelmiştim. 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim tüp bebek ile gebe kaldım bebeiğimi kaybettim. bi acı bana yaa. milletin çocuğunda gözüm yok diye çok mu rahat sandın beni. o çocuk reyonunda gezerken kendi çocuğumu hiç mi düşünmeyeceğim sandın. sorun bende olsa ne yapardı bilemiyorum.. valla insan oğluna böle yapmaz. kocama acıdım ya. ona nispet yapar gibi töbe töbe...

Merhaba günlük,
hava okadar sicak ki boguluyorum resmen; burasi böyle sicak olur muydu yavvv?!
Allah`dan su anda disarida gök gürlüyor da biraz serinleyecek insaallah.
Az kaldi, kismetse cumartesi askima kavusucam insaallah; cok özledim onu cokkkk...
Simdiden onun heyecani sardi beni... bugün bi kac kiyafet denemesinde bulundum;
buldum gibi ama tam karar veremedim... neyse, düsünüciiimmm artik...
Dün gece sacma sapan birsey yüzünden en yakin dostumla uyuz olduk birbirimize;
halbuki ben sevdigim insanlarla, hatta kimseyle politikayla ilgili tartisma konularina girmem,
ama dün face`de birsey paylastigini görünce uyuz oldum ve fikrimi yazdim; sonuc: o da bana
uyuz oldu... hala görüsmedik dünden beri; bakalim kim ilk adimi atacak... banane ben atmam,
uyuzum bu konularda farkindayim...
Amaan neyse, hava biraz serinlemisken spor yapmaya gideyim en iyisi...
Hadi görüsürüz insaallah günlükcüm...

çok sık gelir oldum sana günlükcan..ama napim içimi doya doya dökebildiğim bi sensin..iş arkadaşlarıma hatta patronuma da anlattım durumu ama ayrıntılı anlatamıyorum sana anlattığım gibi tabi ki..herkes aynı şeyi diyo bütünlemeleri bitsin arar..ben de öyle hissediyorum..ama geç olacak be günlükcan..kafamda o aradığında ona diyeceklerimi toparlamaya çalışıyorum yapamıyorum..çok çabuk sıkılıyorum düşünürken..patronum dedi ki daha resmi stajyer olmadan bile tüm ilgileri üstüne çektin,asliye ceza hakimi iki oldu duruşma esnasında seni sordu bana o nedenle daha kimler çıkacak karşına üzme kendini dedi..herkes bu konuda hemfikir ama inan şuan bi başka erkek düşüncesi o kadar kanımı donduruyo ki..ay o hakim olayı da ayrı bi saçmalık zaten düşündükçe sinir oluyom..adam evli ya ve apaçık yazıyo bana :mymeka: saygıdan ötürü bi laf edemiyorum ama uzun zamandır gitmemeye çalıyom yanında dua et 1. asliye cezada işim olmasın..havale almaya gitsem bile buyrun iki dk oturun sohbet edelim diyodu ay bi de kolonya ikram ediyodu ya şaşkoloz (hakim ya tırsıyom bunları yazarken bile sempatiksalakcinni)
başka bi erkeğin ilgisi çok fazla rahatsız eder oldu beni..gökhanla birlikteyken bile bu kadar rahatsız olmuyodum hatta hoşuma bile gidiyodu kendi aklımca intikam alıyodum ondan bak sen ben kırıyon sallamıyon ama millet beğeniyo diye..gökhanla birlikteyken dedim günlük..bu laf içime oturdu birden..ayrıldık mı biz yani..off Allahım canım çok yanıyo..bebeğimdi o benim ya bitanemdi..nasıl seviyodum onu..zaten bu kadar sevdim diye bu haldeyiz şımardı..acaba gitti mi konyaya nerde kalıcak ne yicek ne iççek nerde çalışçak düzgün çalışabilcek mi..konya çok sıcak olur o da çok bunalır bu sıcaklarda nasıl ders çalışçak benim bebeğim..inanabiliyomusun perşembe günü 3 tane sınavı var ve üçü de acayip zor dersler..ayrıca yarım saat arayla..nasıl yapçak günlük..nasıl çalışçak o kadar derse..benim bebeğim ben olmadan nasıl üstesinden gelecek..kim destek olacak ona..kim moral verecek ben sana güveniyorum dicek..vefasız mı diyodur bana günlük..benim bi sürü sınavım var ama o yanımda değil gurur yapıyo mu diyodur..ama ben nasıl arayayım onu soğukluk hissediyorum dedi bana buna rağmen nasıl arayayım..her geçen gün daha da ruhsuzlaşıyorum..manik depresif oldum yemin ederim..bazen alakasız bi şekilde neşeli oluyorum konuşuyorum da konuşuyorum espriler yapıyorum gülüyorum..sonra birden kabuğuma çekiliyorum ağlıyorum ağlıyorum..
hani stajyer bi arkadaş var diodum ya beraber çalışıyoduk onun stajı bitti kendi bürosuna geçti..bi ona rahatça dökebiliyorum içimi ama onda da saçma bi durum var çünkü benden hoşlandığını hissediyorum..böyle tüm dünya benden hoşlanıyo triplerine giren kızlara döndüm ama bu arkadaşım cidden öyle bariz hissettiriyo..destek olmaya çalışıyo falan ama öyle işte..ama benim içimde yemin ederim kötü bi his yok günlük..dayancak bi dala ihtiyacım var..kız arkadaştan farksız benim için..ha eskiden olduğu gibi ev arkadaşımla dertleşip ayakta durmaya çalışmışım ha onunla..kesinlikle umut falan da vermiyorum ama öyle işte..mesafe koysam dicem ama bu aralar yapamam beni gerçekten dinliyo çünkü..offffff...
günlük ben yalnız başıma atlatamıyorum aşk acısını..dost desteğine ihtiyaç duyuyorum..daha önceki ayrılığımızı da dostlarım sayesinde atlattım..ama şimdi o kadar yoklar okul bittiği için hepsi uzak şehirlerdeler..işte böyle yanımda olanlara yükleniyorum ben de..
bu gece kendimden nefret ettim..o bana aşık bu bana aşık diye yazıp durmuşum offff gökhan off senin yüzünden tamam mı..neden bıraktın beni?dengesiz oldum senin yüzünden zaten pek dengeli sayılmazdım..o kadar nankör çıktın ki..ya hiç mi sızlamıyo vicdanın bu kız benim için neler yaptı diyerek..ya nasıl bu kadar bencil olabiliyosun?peki ben nasıl bu kadar salak olabiliyorum ve nasıl hala kıyamıyorum sana?
çık içimden nolur git..ya parmakların geliyo aklıma ona bile ağlıyorum ya...ne hale getirdin beni..öperdim ben o küçük parmağını senin..kolumu ısırırdın benim hep mosmor yapardın bağırır çağırırdım ama yine yapardın napim çok tatlı derdin..gidip adli tıptan rapor alcam şiddet görüyorum diye derdim ben de..çocuk gibiydik bazen aşkım..sen bazen değil hep çocuktun..hala çocukluk yapıyosun..beratın odada beratla ders çalışırdınız ben gelmezdim engel olmamak için..kahkahalarınızı duyup basardım odayı sana iyi bi fırça çekerdim ders çalış diye sen de acayip tırsardın peki bebeğim derdin..berata da bağırırdım ayartma sevgilimi diye..o da yenge sen de herkese bağırıyon ama derdi..yenge derlerdi bana gökhan..bütün arkadaşların beni çok severdi..kavgalarımızda benim yanımd aolup sana kızarlardı yenge haklı değerini bil onun diye..artık yengeleri değilim onların di mi..ne diyeceksin oraya gittiğinde..beni mi suçlayacaksın napacaksın..
ya ben hiçbiriyle vedalaşmadım bile bütlerde görüşürüz çocuklar dedim..ama lanet olsun kalmadım işte..kalmadım ve şuan bu haldeyiz..kalsam ayrılmazdık di mi..el ele giderdik fakülteye..hepimiz sınav salonlarına ayrılırdık..sınav çıkışı kabile halinde toplaşıp yemeğe giderdik..bi ben bitirdim o kabilede okulu..bensiz yine çıkışta yemeğe gideceksiniz di mi..ben de olmak istiyorum orda..aşkım vazgeçme benden nolur..sen de demiyo muydun yok başkasını istemiyorum ben senle evlencem diye..noldu peki?asker yolu beklicektim ben hani???offf gökhan..bi git ya..nefret ediyorum senden bencil herif..git..tamam mı git

Son düzenleme:
Son günlerde mide agrılarım azdııı .. Artık tek ögün yemek bile yiyemiyorum mecburen doktorun yolunu tuttum ve reflü'yüm oooff bu hastalık illet bisey ya insallah gecer

Ben geldimmmmm
Slm günnüş
Kociğim animasyon bi film almış onu izledik
Ohhh yanınada bir sürü abur cubur hazırladık
Eee ev işi ne oldu der gibisin şimdi de Eyüp tarafına takıldık kısmet
'0 sine kadar vaktimiz var ya rahat rahat dolanıyoruz
Buradaki ev sahibi 20 sinde gelecek
Hayırlısı ne ise o olsun
Bıkmaya başladım dolan dolan ev ara:bbo::bbo::bbo:
Bugün öğleden sonra Eminönüne gittim
Anneciğimle babacıma ciciler aldım
Ayyy nasıl rahatladım anlatamam
Seviyorum hediye almayı
Hem bi alış-veriş bir de kuaför insanı rahatlatıyor
Kendimede makyaj malzemeleri aldım yarın yine alıcambayanssulusmilebayanssulusmile:lepi:

Yarın belki buketle buluşuruz fırsat olursa
Hee bir de hurç aldım boy boy:roflol::roflol::roflol: eşya topluyorum bir yandan :icecream:
Neyse kaçtım ben bakınayım azıcık sonra mışıl mışıl uyumaya
çok yorulmuşum yawbenneyaptımki

Ben Geldim Günnüş, İyiyim Çok Şükür.. Dedem Maşallah hızla iyileşiyor hatta memlekete gitmeyi bile istiyor ee fındık vakti geliyor yavaş yavaş bahçeler kırpılıcak ve bunun için ırgat'lar alınıcak.Nekadar biraz daha kal desekte o kafaya koydumu gidicek bikere neyseki yanlarında büyük dayım ve eşide gidicek dayım özel arabasıyla götürücek ve bi müddette orda kalıcaklar, Sanırım bu hafta sonu falan giderler..
Ablama Gelince oda çok şükür iyi günnüşüm, Bugün Tüm gün onunlaydım daha sonra annem ve babamda geldi ablama ve çaylarımı içtik sohbetimizi ettik derken eve geldik, ben dedeme indim biraz sohbet ettik çay demledim ve o sırada aile doktorumuzun yanında çalışan çok sevdiğim bi arkadaşım aradı "Ablana gidiyorum hadi sende gel" Demesiyle Benim Dedemden Eve çıkmam üstümü başımı düzeltip tekrar yola koyulmam dakikalar içinde gelişti :) eve geldiğimde 11:30'du tabi sağolsun enişteciğim bıraktı beni... Böyle işte günnüşüm ilaç tedavileri devam ediyor benim dopinglerim fazlasıyla devam ediyorrr Ben inanıyorum İlaç Tedavisi Olumlu Sonuç Vericek Benim canpareme...
Neyse Benden Şimdilik Bukadar Hadi Görüşürüz Diyorum ve Öpüyorum Paii paiii ('',)

günlük sana ilk kez yaziyorum nabeerrr
ne yazicamida bilmiyorum yazmak icin yaziyorum desem yeridir:roflol:
bugün cok yorucu bi gündü, zaten son günlerde cok stresliydim
askimlada konusamadim bugün, özlediiiiiiiiim:gitme:
neyse kisa kesiyimmmm
özetle cok uykum var ama ne hikmetse ben hala kkdayim
neyse günlük byee

sabrettım bekledım ve bır sonuc alamadım kafası karısıkmıs ben cok ustune dusmusum hata etmısım aslında bundan umarım hep dıslanarak bır hayat yasar hep ezılır deger vermenın boyutları varmıs ne yapacagımı sasırdım zaten bekle bekle nereye kadar bıde ben hep alay konusu oluyorum bunuda farkettım yıne aynı degısmemıs bırseyler amacını ögrenmek bıle guzeldı
:mymeka:

Gunaydin gunluk...

Bugun adam yine aramazsa,:2:
ben ne yaparim.:gitme:
Esimde ben birdaha aramam sende arama dedi,:sinifsinif:
eeee nolcak simdi.eyvahedigeldismile
Insallah arar offfff sikintidan patlicam

bu gece öyle bi geceydi ki:dance::kedi: keske yasanmamıs olsaydı hersey den cok sıkıldım ısımın basına gectıkten sonra artık boyle gereksız seylerden uzak kalmak ve tek basıma bır göl evıne gıdıp aynı kaderı yasayan bırısıyle bulusup aynı kaderden oldugumuz ıcın sohbetın bıtmeyecegını :teselli: dusunurek ufak ta olsa bır tatil isterdim :içelim:

günlük....

içim doldu taştı ama dökemiyorum sana içimi
aslında yazmak istediklerimin hepsi harfi harfine aklımda ama dökemiyorum işte klavyeme...
oof..
sanırım benim derdim onu bu kadar çok özlemiş olmak..
ruh halim bile o kadar bozuk ki onsuz...
mafoldumben
oooof pazar günü gelsin artık..

günlükcan yaaa
aklımda sürekli bi düşünceler silsilesi gidip duruo
bi kafam rahat değil
şu yapılcak bu yapılcak şu alıncak
benimkide bi sakin deli edio benialsanaalsanasmile
benim gibin kıza yapılacak iş mi bu bee
bi ayda halletsem herşeyi ne şahane olcak
yoksam ramazanda kendi gezsin hasbam dili dışarda
susuzluktan kavrula kavrulamirmirmirmir

miraba günlükcnm öle sıkkınkı
bugün ben olmayabılırdım burda:gitme:
dün eşimşiaradım gel ben işten cıkcam dıye adam paramı vermıyor çünkü:gitme:eşimın başındakıde ayrı belaymış
kısaca dün konuşamadık ve ben bugün gene brdayım:umursamaz:maalesef
yaa cok sey mı ıstıyorum 33 gün oldu hala maaş alacağım
mafoldumben

eve gıttık eşimle yemek yedık çamaşırları yıkadım yıkanmışları ütüledım
ortalığı topladım
yemek yapmaya zamanım kalmadıakannehirzati yoruldum
bugün artık bişiler yerız
cnm sıkkın cok ser..zz olmuş ınsanlar cok
neden hakkımızı vermezlerkı
çalış çalış boşa:gitme:

günaydın... bugün çalışmam lazım artık o yüzden tekrar uğramam KKya...sadece şunu söyleyip gidicem;
dün kankamla buluştuk; berlin maceralarımı anlattım... "eee yokmuydu ecenin yakuşuklu arkadaşları" diye sordu... cevabım "yoktu; olanları da tanıyordum zaten" oldu... bilmiyorumkismile

keşke küçük olsaydım 18 yaşında filan mesela ; o zaman ne büyük bir heyecanla; umutla anlatırdım... olurunu düşünmeden sadece hislerimle... geçti ama dimi günlük ; 10yıl önceye dönmek mümkün de değildir heralde... neyse hadi gidip çalışayım ben artık... sempatiksalakcinni

selam
sabahın korunde geldım yıne sana.
dun gece yıne fena tartıstık.beyfendı dısarda olunca ohh hazalın her dedıgıne eywallah cekıo.ewe gıdınce cenesı acılıo.o arkadaslarıyla takılcak etcek hazal bıyere gıdınce
degerını bıl bugun ızın werdım normalde olmazdı ıstısnaydı dıcek.sınırlerımı ııce zıplattı.
bıde dengesızlestı ııce dun tartısıoruz bana taa nerden ornek werıo kardesım sen o zaman bagırsaydın kızsaydın ben haklıyım ya dun uste nasıl cıksam dıye yer arıyo.
bak gorursun aksam yıne dısarı cıkmak ıcın yanascak aslında barısmak ıstedıgınden deıl.sırf tamam dısarı cıkabılırsın dıyım dıye.we gun ıcındede bulusmak ıstıcek kı ınsallah ıstemez cenemı cok fena acıcam gıt arkadaslarınla bulus dıye baslıcam mesela.
ama belkıde salagım ya gıder bulusurum yaa o benı hakedıo mu acaba.ben delı gıbı asıgımda oda asık mı.yada benım kı asksa onun kı ne.
eger bulusursak bılıorum kı onu gorunce yıne 32 dıs dısarda gulcem oda gulcek we barıscaz.we bunu yapmamak ıcın kendımı tutmak zorundaım gıtmıcem.ozlesın degerımı bılsın bıraz yok ole yagma.
bıde ne zamandır suprız yapmadı ewe cıcek yollasa hıcde fena olmazkaydirigubbakcemile3
bugun napcan dıosan hastaneye gıdıp test yaptırcam.yarın yuzmeye baslıorum ya kan fln aldırmam gerek.ayy temmuzun 27snde gıdıoruz.wer elını bodrum cok ozledım oralarıı:1closedeyes:azcık gıdelım kafa dınleyelım herseyden uzak olmak ıkımızede ıı gelıcek kız gunluk.heycanlandım bak.haftayada alıswerıse gıderız.haftada 3 gun solaryumum war ıkı gun kurs ıkı gun spor bıkac gunde hawuza gıtseek ohhoo zaman gectı bıleaklinialirimsmile
aslında bıgunde okula ugramam gerek staj dosyasını almam ıcın.ama hıc ayagım cekmıo bılıo musun.neyse onumzdekı hafta bıgun onuda hallederım.
gorusmek uzere bak yuzum asık baslamıstım yazıma ama tatıl lafı az gulumsettı benı.
ıns hersey duzelırbilmiyorumkismilekız gunluk ıtıraf edıyorum
ONU COOK SEVIYORUM::asigim:

sıkıldım be günlük
sürekli acı çeker halde olmaktan
sorunlarla boğuşmaktan sıkıldım
bir liman bulmak ve demir atmak istiyorum.
huzur ve sevgi istiyorum
çok şey mi ?
sürekli düşmekten dizlerimin kanamasından sıkıldım.
gene uyuma nöbetlerim başladı.
bu şekilde koruyorum kendimi. Uyumak, uyumak ..
yeter diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
çaresiz olmak boğuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…