kalktım..yaşamadığımı hissediyorum artık..tüm hücrelerimden gitti canlılık belirtileri..kendime yardım edemiyorum..kimseninde umrunda değilim..bir ailemde yok...ilişkimin olmasını istemeyen bir kuzenim yaptı..babamın tabiriyle showunu yaptı..bakın bu ilişkiyi beceremiyorlar buralara getirtiler cinnet gecirttiler yaptı..ozan:::::::::::
(((((((((((( bana ettiğin son laflar kulağımda gitimiyor..nası kendini kurtarmak için beni heba ettin..birlikte oturup tatlıya baglamıslar herseyı..ya ben? tatlıya baglanmıs canan sesını cıkarma işleri bozuluyormus
şuraya girmeye bile mecalım yok ..ama aglamalarım tutmadan önce azcıkta olsa cok azda olsa bışeyler yazıyorum..bu yanan eline 2 sn buz tutmak gibi birşey
inş görürüsün hala aşıksın
inş görürsün tum yaptıklarını..baksana suzan devam edıyor karlama kampanyasına..eylule bıle gıtmıs benı karalıyor..yok şöyle yapmıs etmıs..ıns ozan bunların hepsını görür ,,amaç cnndan seni sogutmak için onun ismini her olaya karıstırmak herkesın onun hakkında kötü dusunmesını saglamaktı..eylüle ya ona bıle gelıp benımle ılgılı yalan konusuyor goz gore gore..ki haberı yok eylulun herseyden haberı var..sen sahıp cıkacaktın ozan sahıp
duyuyormusun
duy artyık duy
(((((
gazi mutlumusun
demişsinki bunca yaptıgından sonra ben cananada ozana ılıskılerıyle ılgılı bısey demedım demıs..yalancı:gecen sene bıtır dıyen oydu
ılıskısıyle ılgılı konusuncada benım ılıskıme karısmayın dıyende oydu
şu olayları yaptılarkı bır daha bunca seyden sonra ozan cesaret edemez bır araya gelmeye..bunca< seyden sonra ozanda der bıdaha bır araya gelemeyız
ıns cok para kazanırsınız Allah hepınızden razı olsun
ozan sende mutlusundur Allah sendende razı olsun haklısın sende ne olacakkı gez toz kımse sana bısey demedıkten sonra bende olsam gezer tozardım bana istediğin pisliği yapsanda kuzenım senın yanında..ne yapsa bır bıldıgı varmıs ozanın..ve sen son bulusmamızda bana en buyuk şeyi yaptın sen beni benden azldın vicdanın yokmu nasıl yasıyorsun sımdı nasıl
almışlar ozanı karşılarına neden bu asamaya getırdınız demişler ozanda ezılıp buzulmustur...diyememiştir bu konunun ne alakası var sızle ben cananla konusacagım dıyememıstır..dememıste..oysaki bu meseleyı bu halede bılerek bu hale getırenlerde baskaları..olayı bu hale getırıp buyuttuler.ve sonra bıde bıze kızdılar.beceremedınız bıtırın dıye
ve herkes benı aradı o gece nurcan teyzem gazı ölecek bu olayı buaralara neden gıtrdınız dedı..derya abla arayıp sen ozanı cagırmıssın dedı.. teyzem arayıp canan ortalgıı karıstırmıs dedı..ben hiç bişey demiyorum diyemiyorum hiçbirşey yapamıyorum ağlamaktan başka..
beni bitirdiniz
kimse yok..yalnızım
bittim.
o gece gazi güzel bir show yaptı..aneme bu gece bır hafta ıcınde ya canan ya ozan ya ölecek dedi.evet sız ölmeyın ama ben zamanımı beklıyorum..nede olsa sız tatlıya bagladınız..ozanda hıc bıseyı bılmesın..işiniz gücünüz aman bişey olmasın..ben ölsemde canan ortalıgı karıstırdı dersınız..olsun belkı ozan anlar
Sonu yoktu diyenler şimdi haklı çıktılar
Bizi çekemeyenler şimdi mutlu oldular
Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum
Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın
Elimde değil seviyorum ve nefret ediyorum:::::::
(((((((((