Popüler Konu Sevgili günlük...

paramı kaybettim
geçen hafta annemın düğünde aldığı bilekliği
bu sabah da ev ve işyerımın anahtarını
sabah sabah sinirden deliye döndüm
koyduğum belli asla başka bıyere koyulmaz ama orda yok uçtu sanki
bileklik da aynen öyle uçtu
yakında kendıme de kaybetcem
bu ne yaaaa
valla üstümde bişeler var
kocamda aylardır yanına anahtar almaz bu sabah alası gelmiş onun anahtarını alamadım
aradım bi sürü saydım alcak bu gunumu buldun anahtarı diye
kapıyı çektim çıktım inşallah bişe olmaz
offff çok geriginimmmmmmmmmmmmmm :bbo:

Şu Ev Yerleşsede Kurtulsam!!

Bi Yandan Kardeşim Bi Yandan Ev akannehir

Deliricem Yaa sempatiksalakcinni

kuzum ben geldim... yurduma döndüm opuyorumnanaktan
çok güzel ; çok eğlenceli zaman geçirdim... ecenin de fuar da olması ayrı bir şanstı benim için yoksa hayatta bu kadar eğlenemezdim... ağustos sonu tatil planımızı da yaptık... süper eğleneceğiz; hiç değilse barlara girebiliriz yurdumuzda olumunekankayizsmile

pek iş yok bugün ; hem pzt hem tatil dönüşü çalışasım da yok zaten... ama yarın başlayacağım yine tam gaz... diğer müşteri temsilcisi arkadaşım da izne çıktığı için onun işlerine de bakacağım... sağolsun geçen hafta o da bana yardım etti...

neyse kuzum sana anlatıp anlatmamakta kararsız olduğum bir konu var... aslında zihnimde çok dolanıp durmasını istemediğimden... hatta kimseye anlatmak bile istemiyorum ama sanırım engel olamıcam şimdi kendime sempatiksalakcinni

ecenin işten yakın bir arkadaşı var... aslında çok yakın değiller ama yine de birlikte çok vakit geçiriyorlar... geçen eylülde istanbula gittiğimde tanışmıştık çocukla ama o zaman aşk acısı çektiğim için kim olduğuna bile dikkat etmemiştim...Berlinde 4 gün birlikte vakit geçirdik ve sankiiii hoşlandım gibi... :kedi: ama hoşlanmamam gerek sonuçta o istanbulda ben izmirde... üstelik onun da bana karşı özel bir ilgisi yoktu... ben de pek bir adım atmadım zaten ki bu yapacağım son şey artık... aslında hiç kafaya takmamam gerek... sadece paylaşmak istedim... bunu eceyle de paylaşmayacağım ; konuşup büyütmek istemiyorum kafamda... ama olur da bir gün bunu öğrenirse kafamı kırar anlatmadığım için... ama olacak birşey değil ki... yine de ona anlatmadığım birşeyin varolması hissi rahatsızlık verici... neyse bir tek sen biliyorsun işte... sen de bana onunla ilgili birşey sorma tamam mı... öylece unutup gideyim... kimbilir bir daha ne zaman göreceğim... bilmiyorumkismile

kalktım..yaşamadığımı hissediyorum artık..tüm hücrelerimden gitti canlılık belirtileri..kendime yardım edemiyorum..kimseninde umrunda değilim..bir ailemde yok...ilişkimin olmasını istemeyen bir kuzenim yaptı..babamın tabiriyle showunu yaptı..bakın bu ilişkiyi beceremiyorlar buralara getirtiler cinnet gecirttiler yaptı..ozan::::::::::::KK43:(((((((((((( bana ettiğin son laflar kulağımda gitimiyor..nası kendini kurtarmak için beni heba ettin..birlikte oturup tatlıya baglamıslar herseyı..ya ben? tatlıya baglanmıs canan sesını cıkarma işleri bozuluyormus:KK43: şuraya girmeye bile mecalım yok ..ama aglamalarım tutmadan önce azcıkta olsa cok azda olsa bışeyler yazıyorum..bu yanan eline 2 sn buz tutmak gibi birşey:KK43: inş görürüsün hala aşıksın:KK43: inş görürsün tum yaptıklarını..baksana suzan devam edıyor karlama kampanyasına..eylule bıle gıtmıs benı karalıyor..yok şöyle yapmıs etmıs..ıns ozan bunların hepsını görür ,,amaç cnndan seni sogutmak için onun ismini her olaya karıstırmak herkesın onun hakkında kötü dusunmesını saglamaktı..eylüle ya ona bıle gelıp benımle ılgılı yalan konusuyor goz gore gore..ki haberı yok eylulun herseyden haberı var..sen sahıp cıkacaktın ozan sahıp:KK43: duyuyormusun:KK43: duy artyık duy:KK43:(((((
gazi mutlumusun:KK43:demişsinki bunca yaptıgından sonra ben cananada ozana ılıskılerıyle ılgılı bısey demedım demıs..yalancı:gecen sene bıtır dıyen oydu:KK43: ılıskısıyle ılgılı konusuncada benım ılıskıme karısmayın dıyende oydu:KK43: şu olayları yaptılarkı bır daha bunca seyden sonra ozan cesaret edemez bır araya gelmeye..bunca< seyden sonra ozanda der bıdaha bır araya gelemeyız:KK43:
ıns cok para kazanırsınız Allah hepınızden razı olsun:KK43: ozan sende mutlusundur Allah sendende razı olsun haklısın sende ne olacakkı gez toz kımse sana bısey demedıkten sonra bende olsam gezer tozardım bana istediğin pisliği yapsanda kuzenım senın yanında..ne yapsa bır bıldıgı varmıs ozanın..ve sen son bulusmamızda bana en buyuk şeyi yaptın sen beni benden azldın vicdanın yokmu nasıl yasıyorsun sımdı nasıl:KK43: almışlar ozanı karşılarına neden bu asamaya getırdınız demişler ozanda ezılıp buzulmustur...diyememiştir bu konunun ne alakası var sızle ben cananla konusacagım dıyememıstır..dememıste..oysaki bu meseleyı bu halede bılerek bu hale getırenlerde baskaları..olayı bu hale getırıp buyuttuler.ve sonra bıde bıze kızdılar.beceremedınız bıtırın dıye:KK43: ve herkes benı aradı o gece nurcan teyzem gazı ölecek bu olayı buaralara neden gıtrdınız dedı..derya abla arayıp sen ozanı cagırmıssın dedı.. teyzem arayıp canan ortalgıı karıstırmıs dedı..ben hiç bişey demiyorum diyemiyorum hiçbirşey yapamıyorum ağlamaktan başka..:KK43: beni bitirdiniz:KK43: kimse yok..yalnızım:KK43: bittim.:KK43: o gece gazi güzel bir show yaptı..aneme bu gece bır hafta ıcınde ya canan ya ozan ya ölecek dedi.evet sız ölmeyın ama ben zamanımı beklıyorum..nede olsa sız tatlıya bagladınız..ozanda hıc bıseyı bılmesın..işiniz gücünüz aman bişey olmasın..ben ölsemde canan ortalıgı karıstırdı dersınız..olsun belkı ozan anlar:KK43:

Sonu yoktu diyenler şimdi haklı çıktılar
Bizi çekemeyenler şimdi mutlu oldular
Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum
Ne olursa olsun ah gönlümde kalacaksın
Elimde değil seviyorum ve nefret ediyorum::::::::KK43:(((((((((

Son düzenleme:
sabrettim, bekledim...
bekledim, bekledim, bekledim...

sonuç?
düşünecekmiş...:roflol:
ayaklarına kapandık sanki!mirmirmirmir
hangi beyin hücrelerinle neyi düşüneceksin acaba?:mymeka:
şu yaşta çocuk gbi davranıyorsun ya sıkıldım.
sen çocuk değilsin; kimse de senin oyuncağin değil.:eek:lmaz:
sen düşün ben tutmayim seni.
valla ya cdden düşün sen.lülülülülülü
ben burda bekliyorum sanki!:1closedeyes:

mafoldumben

Komşumun minik oğlu bu sabah yürümeye başladı Günlük! :emir_bebek:
Çok mutluyuz! :lepi: :nazar:

Emeklemeden yürüdü yavrum maşallah! aklinialirimsmile

Bu sabah dünün yorgunluğuyla öğlende uyandım...mirmirmirmir
Bilet işlerim yarına kaldı.
Uçak biletinin destinasyonunu değiştireceğim...fisfisfis

Uçak fobisi ve yükseklik korkusu olan bir insan olarak, bu konu her aklıma geldiğinde kalbim ağzıma geliyor...akannehir Ooooooooooof! eyvahedigeldismile

KPSS çok komikti ya Günlük! :roflol:

Genel kültür Genel yetenek kolaydı da, onun da İngilizce bölümü çok kasıştı...:a015:
ÜDS ve KPDS den bile zor sorular vardı yani oha! benneyaptımki
Türkçe paragraflarında bile yanlış yapma ihtimalinin olduğu,
'Aşağıdaki sonuçlardan hangisi bu parçadan çıkarılamaz?' tarzı sorular vardı!!! alsanaalsanasmile
Anadili İngilizce olan bile zorlanırdı yani. Sadece çeviriler kolaydı...

Pazar günkü iki oturum da süper zordu.
Kendi alanımdaki sorularda koptum zaten. :roflol:
4 sene ben ne okumuşum diye hayatı sorgulattı bana!
ÖSYM yetkililerinin, bir zahmet gidip herhangi bir üniversitenin Uluslararası İlişkiler bölümünde 1 tek derse girmelerini tavsiye ederim...:nazar:
Bu bölümün nosyonunda ezber olmamalıdır.
O düşünürün ismi, bu akımın temsilcisi...benneyaptımki
Bir zahmet Uluslararası Örgütler ve Uluslararası Hukuk sorsaydınız. :1ninca: Ne işiniz var 1. sınıf konularının dip bucak ezberlerinde...:mymeka:

Alakasız şekilde İşletme ve Maliye sorusu çözdüm bi sürü...:roflol:
İktisattan umutluydum ama çok az yapabildim. mafoldumben

Ekonometri bölümü ne öyle be? akannehir
O bölümü okuyanlara ve hatta bitirenlere sonsuz saygılarımı sunarım. buyrunnnnnnnnn

İstatistik gördüm ben ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu... boshayallersmile

Hukuk fena değil. Kamu Yönetimi iyiydi...:hulya:

Aaaaaayyy böyle işte Günlük...:2:

Sallamasyon bir sınavdı kısacası...
:roflol: sempatiksalakcinni

anahtarım bulundu günlük arkadaşın arabasındaymış :S
e bız nası eve girdik o anahtar oraya nası uçtu
ayy nese düşündükçe şaşırıyorum nese bulundu çok şükür

bilekliğimide bulsam böle çok memnun olucam boshayallersmile

Başka bi erkeğin ilgisini hissetmek bile midemi bulandırıyo günlük..Bakmasın kimse bana hoşlanmasınlar benden..

atlata bilecek miyim sence?
yada bu duruma ne zamna kadar sabredebileceğim....
güçlü müyüm ben şimdi...
ne kadar kendimi korumaya çalışsamda içten içe bitip tükeniyorum...

Sevgili günlük...
Bugünlerde ne iyiyim ne de kötü...
Evliliğe alışmaya çalışıyorum,
Kocamı tanımaya çalışıyorum...
Hiç birşey sandığımız gibi olmuyormuş...
Dışarıdan davulun sesi hoş gelir atasözü şu an tam bana göre boshayallersmile
İnsan yıllarını verse bile karşısındaki insanı tanıyamıyormuş.
Tanıyabilmek için hayatı beraber yaşamak, paylaşmak gerekirmiş..
Mutsuz muyum? Hayır değilim. Pişman da değilim.
Ama çözümleyemediğim bazı şeyler var.
Düzelir dediğim ama düzelmediğini gördüğüm şeyler var...
Sence zamanla düzelir mi?
Yoksa nasıl başlarsa öyle devam eder mi?
Bilemiyorum ki...fisfisfis

bu şarkı sözleri kimeydi kime kime söyle lütfen ne oldu anlat bana lütfen ya:KK43:herkes yalan olsun ama sen değil:KK43: benı bu yangından kurtar azıcık cesaret yalvarayımmı sana sesimi duyarmısın:KK43: bana en azından bunu borclu degılmısın:KK43: kurtar beni bu cehennemden yoksa cıkamayacagım vicdansız:KK43:
SEVMEKTEN KİM USANIR
TADINA DOYUM OLMAZ
HANGİ GÖNÜL USLANDI AH
SEVENLE OYUN OLMAZ

KAÇ KERE YEMİN ETTİM
KAÇ GÖNÜLE DE GİRDİM
SENSİZ YAPAMIYORUM AH
BAK YİNE GERİ GELDİM

İSTER YÜZÜMÜ GÜLDÜR
İSTERSEN AĞLAT BENİ
BİR GECENİN KOYNUNDAN AL
BİN GECEYE AT BENİ

yok gunluk yok bu adam bizimle alay ediyo resmen
aricam dedi aramadi
biz aradik 10 defa acmadi
yarin ola hayir ola

bıktım nan sizdennnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olmaz böle bırsey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
böle vefa böle evlat sahbı olunmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günnüş ben sözleşmeli atndım darısı kadroluya.insanların hayatımı yönetmesinden nefret ediyorum.

tatil dönüşü korkunç bir tabloyla karşılaştım.. Aman yarabbi tek tatil yapan benim sanırım, bütün şirket arı gibi çalışmış.. Okumam gereken 40 dan fazla kontrat var ve ben KK da takılıyorum.. Eşim ilk kez bugün "KK da çok vakit geçirmezsen, işlerini bitirebilirsin" dedi.. :dilcikar: Eh o da öğrendi burayı ya... kaydirigubbakcemile

Nasıl biter bilmiyorum, hava da çokkk sıcak ve ben Leyla modundayım.. Pffffff :çok üzgünüm:

selam
keyfım yok gunluk neden deme anlatmaktan kendıme solemekten bıle korkuyorum...
cok mu sey ıstıyorum onuda bılmıyorum.arsızlık deıl kesınlıkle benımkısı.
bı ıısın bı kotu bole ılıskı bole ask olur mu.olsada nereye kadar olur.
bazen dusunuorum kopsak ne olur dıye onu baska bırıyle dusunmeye tahammul edemıyorum.neden cunku ben onu herkesın ıstıyebılecegı bı es kıwamına getırdım deger werır herseyı bana bırakır ılgı gosterır comert sımartmayı sewer alttan alır.baska bırıyle dusununcede kıskanıyorum delı gıbı hemde.sonra daha cok baglanıyorum.gelecegımız war mı oda suphelı.bazen tartısıoruz bana bı bagırmasında sankı benı sewmıomus bıkmıs ayrılmak ıstıomus gıbıme gelıo asla yedıremem kendıme benı bırakmasını hemen tamam o zaman gule gule tarzında bı msj atıorum aramızda ayrılık kelımesı asla edemıyoruz soz werdık bırbırımıze bu yuzden buna benzer ımalar tasıyan bı msj yeterlı oluo.ama benı korkutan neyse boswer gorusmek uzeree...

X