Popüler Konu Sevgili günlük...

vay anasını sayın seyirciler kaydirigubbakcemile3 dün ne gündü ya flaş flaş flaş haberler üst üstemi gelir hep :1shok: :1shok: ama sana neoldu anlatmam yani anlatamam :çok üzgünüm:
biride aramış beni laf salatası yapıyo geçti borun pazarı oğlummmmm :1rolleyes: onu geçte günlük diğer mevzu ne olucak neyse hallolsun ben sana anlatırım sonra :uhm:

birde şu gece biizm oraya dadanan çocuğu az kaldı şutluycam ama :mymeka: neyse onunda var bi zamanı onada sıra gelicek bu işler sırayla kaydirigubbakcemile3
neymiş efendim dün kıza diyo yakarım bu binayı . lan dedim noluyoz anne koş yanacaz heralde birazdan kaydirigubbakcemile3 omu binayı yakıcak benmi onun çırasını yakıcam izleyelim ve görelim bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
sanki seni tanıdığımdan beri askersin.. sanki 4 yıldır ordasın.. sanki hiç şehir şehir gezip tozmadık.. sanki sen hiç sivil olmadın gibi..

naber lan günlükkk..
ooohh sana göre nevar öle biz yazıok sen dinlion.
hayat sana güzel dimi...
üfffss ii bişiler yazmak istiom ama hayatımda heçç ii bişi olmuo beeee.
al bak eşimde işinden ayrılıo galiba.
gerçi o çok öncelerden sıkıntı yaşıodu ama garibim sineye çekiodu hep..
patronu başka 3 tane daha adamla ortak iş açınca bizimkinin başını epeyce ağrıtmışlar.
önceden bi karışanım vardı şimdi 4 oldular dio..
çok yoruolarmış kocişi.
yani oda yorulduguna diil hakkkını alamadıgına üzülüo.
inanırmsn dün cebinde sdc 3 tl vardı.
beldede fıtık var zaten garibim onu bile düşünmüo...
bi kaç kere konuşmuş kendi patronuyla,adam tamam düzelicek halletcez sıkıntıları falan demiş ama nafile..
üfff nası üzülüo anlatamam...
bende çık dedim yaaaa..
ama başka yerden iş bulmadan çıkma..
zaten iş teklifleri alıomuş degerlendir onları dedim..
oda ayrılıo işinden bend eayrılıom.
lan biz napacaz.
valla sonumuzu göremiom...

Son düzenleme:
Canım sıkkın ...:çok üzgünüm:
Nolucak bakalım sonu :a015:
Hakımızda hayırlısını versin Rabbim :Saruboceq:
Ama iyi şeyler geçmiyo aklımdan :1no2:
İlk kez böyle hissediyorum ,noluyoki ,nazarmı varki :çok üzgünüm:
Bazı şeyler için çok mu erken davrandım diye düşünüyorum bazen CADIARZU
Çok sevdiğim biz söz vardır, hepte aklımdadr :
"Ne tuhaf bir denge ; Bir yanımız yaprak döker ,bi yanımız bahar behaçe"
Ne tuhaf dimi gerçekten,
Bazen çok çok mutlu oluyorum.
Bazende herşeyden vaz geçiyorum
Ama vaz geçişlerim çoğalmaya başladı
Susmalarım da çoğaldı ...:çok üzgünüm:
Ki ben ufacık şeylerden mutlu olabilen bi insanım ,beni tanıyanlar bilir yüzüde hep bi gülücük vardır.
Oda yok oluyo artık mirmirmirmir
Kolay yıkılmam ama çok birikti sanırım , ağır geliyo artık .
Uzak yerlere gidebilsem herşeyden uzaklaşabilsem mirmirmirmir

Son düzenleme:
Sınavda Ter Döken Tüm Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim.. Dualarım Onlarla.. Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin :Saruboceq:
Hayatımı Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Moduna Soktum..
15 Temmuz Çeşme Yolcusuyum.. Ama Hala Evi Yerleştiremedik Bile :bbo:
Allah'ım Ne Zormuş Ya Çıldırıcammm :1ninca:
Gideyimde İşleri Çabuk Bitirip Kankama Gideyim laelaelaelaelae

ya günlük insan bu havada hasta mı olur ki hemde bu hafta 2 tane düğün varken klava: sinir oldum kendime ya
işlerimde yoğun malum 6 aylık raporla uğraşıyorum patron beyde az önce geldi istanbulda
barut fıçısı gibi maşallah
sence bugünü kazasız belasız atlatabilecek miyim :uhm:
ben pek sanmıyorum
ateşim var şuanda ama çarşıda da halletmem gereken işler var çorba oldum iyice ya
dua et banada iyi olayım biran önce

Allahım nolursun şu işten bir çıkayım. Lütfen. :Saruboceq:
Hayırlısıyla başka bir iş bulayım.:gitme:
Kurtulayım şu lanet yerden.
Hayır anlamıyorum bütün personel müdürleri bu kadar gıcıkmı. Kime sorsam bizimki de aynen dediğin gibi diyorlar.

Büyük patronlardan yana sıkıntım yok ama ya Juniorlar. kafamçokkarıştı, babalarının var ettiği şirkette at koşturuyorlar. hayır yani zaten bi moka yaramıyorlar bari gölge etme dimi. Bırak da işimizi yapalım.

Offff, şantiye şeflerine müdürlere kimsenin hesap sorduğu yok, kimsenin bişe dediği yok (hata üstüne hata yaptıkları, şirketi 500.000 TL zarara soktukları halde) niye biz 10 tane elemanla uğraşırlar ki. Canımdan bezdim ya, valla. Aman laf gelmesin diye daha başka napabiliriz bilmem.

Çıldıriciyim günlük, çıldiriciyim. alsanaalsanasmile, akıl sağlığımdan olacam yakında. Yeminle o kadar kredi borcum olmasa bir dakika bile durmam burda, ama tazminatım var tabi. Niye yedireyimki onlara. Hooff ne diyorum ben yaa:çok üzgünüm:

Dışardan bakınca süper bir bina, nezih bir semt ama içi öylemi ya:gitme:

cıldırıcam yaa içerde 21 gün iznim var 3 gün izin istedim diye etmedikleri laf kalmadı şeytan diyorki al herşeyini ne yapıyorlarsa yapsınlar yeter ya her sene böyle lafa gelince çok güzel ahhh bu kadar borcum olmasa cekip gitmek var ama işte ayak bağım cok allaha havale ediyırum bunları

bi kayınvalide hazretlerine cok sinirliyim benim yanıma gelin izne oldu canım kızın 15 gün gitti bodruma tatile hiç gıgın cıkmadı anne dinlenmem lazım cok yoruldum bu sene dedi hiç bişey demedi ben 3 gün izin alıcam diye parcalanıyorum 3 günde onun yanına gitcemişim kızını cağır kaç senededir gitmiyor ben cok gittim herkez tatil yaparken ben onun yanında yeter artık beni hepsi cinlet geçittirecekler bu gidişle neymiş onun oğlunun dinlenmeye hakkı yokmuş mu sanki ben evde yan gelip yatıyorum bi tek onun oğlu calışıyor sinir kadın yaaaa ev ev diye tutturdu 2 sene de evden bıktılar herkes oraya gitcek zannetti ama avcunu yaladı otursun şimdi milleti sömürerek yaptığı evde herkesin nafakasını yediği evde

Slm günnüş
Ev aramaya çıkıyorum
offf ne zormuş bu mevsimde
Artık yaz gelsin
Sıcaklardan şikayet etmicem söz
tatile gideyim artıkkkkkkkk
Anne mi babamı özledim yaaaaa
Dua edin bana
Bu ayın sonuna kadar yetişsin işlerim

Sınava zor yetiştim Günlük...alsanaalsanasmile
Allahtan bubam götürdü. Yoksa eve bulamayıp dönmüştüm eve, o kadar param da yanmıştı valla...eyvahedigeldismile
Bence kolaydı ama dil sınavına sürem tam yetmedi.:gitme:
Bir de baş ağrısı aman yareppi...:sinifsinif:
Dünün yorgunluğu tabii...

Çıkınca bi baktım ki babamlar dönmemişler, beklemişler eheheh, süper oldu, eve geldik işte şimdi...
Bugün evdeyim dikiş dikeceğiz...:hulya:

Haydi görüşürüz Günlük...

Geldim ben günlük..O kadar yorgunum ki kütük gibi uyumuşum..Şimdi daha iyiyim
Dün hayırlısıyla çıkış işlemlerimi yaptım..Bana kapıyı gösterdiler sempatiksalakcinni Öğrenci değilim artık mezunum..Güzel bir his ama yaşayamadım bu mutluluğu doya doya..Oysa nasıl da istiyordum bunu..
ışim erken bitti kahvaltı edip merkeze doğru yol aldım..Biliyorum bana kızacaksın ama hep ağladım ben..Her yerde o vardı be günlük..Biz el ele yürüdük güle oynaya yürüdük hep fakülte koridorlarında..Kantinde beraber yemek yedik..Ben anfi kapısında onun sınavdan çıkışlarını bekledim..Bazen de o beni bekledi 'eh ne yazdın böyle kaç saat' diye sitem ederdi bana..Sanki öğrenci işlerindeki adamın bile gözleri onu aradı benim yanımda..Biz hep yanyanaydık hep imrenirdi herkes.çok yalnız hissettim kendimi günlük..Bana zevk veren şehir dün resmen işkence etti bana..Hep boğazım düğümlendi..Hep gözlerim doldu..Gözlerim onu aradı günlük..Keşke süpriz yapsa çıkıverse karşıma dedim..Sonra ortak arkadaş görmemeyim diye dua ettim hiç açıklama yapma gücüm yoktu çünkü..Ve dışardan da özge okulu bitirdi gökhan bitiremedi postaladı onu gibi gözüküyordur..Öyle değil ki..Soğudum diyen o ki..Belki yine kızarlar,onun sınavları var stresli, alttan al derler ama benim ömrüm hep alttan alarak geçti ki günlük..Ben yine alttan aldım bütünlemelerden sonra senle konuşçaz dedim o naptı soğudum dedi ve o son lafı oldu..Bak arıyo mu kaç gündür..Günlük benden nasıl soğur ki o?Ben onu böylesine severken nasıl vazgeçebilir benden?Ya geçen hafta daha nasıl mutluyduk biz ne oldu ya?Okulum bitti benim dedim 'hem sevindim hem sevinemedim'dedi ve olaylar bu hale geldi..Bu muydu nedeni günlük?Okulu bitirmem mi soğuttu onu?Bu zamana kadar hep kavga ederdik sonra barışırdık çünkü sınavlar zamanı birlikte olacağımızı bilirdik..Şimdi hiçbir çabası yok çünkü bütünlemelerde yanında olmayacağım..Sınavlar zamanı yalnız kalmamak için mi eski kavgalarımızda barışıyordu yoksa benle?
Beynim uyuştu resmen..Boş boş duruyorum hiç düşünesim bile gelmiyo..Bazen dayanamıcak gibi oluyorum arayıp aşkım ben sensiz naparım nolur bırakma beni diye haykırmak istiyorum ama yapmamam gerektiğini bildiğim için içim yana yana tutuyorum kendimi..Ah aşkım..Ah bebeğim..Sayılı günlerimiz olurdu kavuşmak için,gün sayardım ama buna rağmen çok özlerdim ben seni..Şimdi kavuşma diye bi durum da olmayacak ben nasıl dayanıcam ya?
Hani küstüğümüzde 'barışak mı' derdin ya dayanamaz 'hadi barışak' derdim..Hadi yine de aşkım bana onu nolur..Bu durumda olmasaydık ben dün işlerimi hallettiğim gibi Ankaraya sana gelirdim,süpriz yapardım sana..Dün o kadar yalnız hissettim ki kendimi..
Ama sen de yalnız hissedeceksin..Şu an evindesin ailenlesin fazla dokunmayacak ama çarşamba sınavların başlıyo..Sana 'özge nerde' diye çok soran olcak gökhan..Benim o içimi acıtan koridorlardan sen de geçeceksin..Bana bir gün ölüm gibi geldi sen 15 gün orada yalnız olacaksın..Acıtacak gökhan emin ol acıtacak canını bu durum..Soranlara ne diyeceksin merak ediyorum..'Okulu bitirdi soğudum' desene bi..De de gülsünler sana bi taraflarıyla..
Dün Mevlana Hz. ziyarete gittim.Şükrettim Allahıma dua ettim..Allahım sabır ver bana dedim..Hatasını anlasın çok yalvarsın dedim..Yalvarsan affederim salak gibi..Sonra yine aynı şeyleri yaşarız..Sen düzelicem dersin sonra yine umursamaz tavırlar artistlikler herşeyi benden beklemeler benim için parmağını kıpırdatmayışlar..Senle yaşadığım gibi bi ilişki istemediğimden eminim..Ama seni kaybetmek de istemiyorum..Keşke Allah tarafından sana bi his inse..Değişsen istediğim gibi bi adam olsan..Değişmezsin biliyorum,değişmedin de zaten bunca zamandır..
Mevlana ziyaretinden sonra amaçsızca dolandım sokaklarda..O kadar çok yürüdüm ki artık ayaklarımı hissetmemeye başlayınca bindim minibüse..Yemek yedim,mağaza gezdim..Tatsız tuzsuz zaman doldurdum işte..Arkadaşları aramalıydım aslında büyük ihtimal ordadırlar ama içimden gelmedi..Hem yalnızlıktan şikayet ettim hem de yalnız kalmak istedim..
Hayatımın en kötü gününü yaşadım yani günlük..20 gün sonra diploma almaya gidicem..Ve o sırada bütünlemeler olmuş olacak ve o orda olacak..
Bazen bu yaşadıklarım rüyaymış gibi geliyo..Çünkü neredeyse 1 gün içinde oldu bitti herşey..Neden böyle oldu ki..Biz evlenecektik be günlük..Okulumum bitsin bu sene staja başlayalım bi 3 ay sonra falan istemeye gelcez seni demiştti bana..Yani kasımda..Ben onunla evlenmeyi ne çok istiyodum günlük..Onun tüm olumsuz özelliklerine rağmen sadece onu istiyodum..Şimdi barışsak bile o değişmeyecek ve ben hep şikayet edicem..Kısırdöngü devam edicek..Onu bu haliyle kabul edip devam edebilecek miyim ki bu ilişkiye?Jestler yapmayan,ilgisiz,iki çift güzel söz söylemekten aciz,beni hep 2. plana atan,sinirliyken kolayca kırıcı laflar eden,hediye almayan,kendiliğinden arayıp hal hatır sormayan..Ya onu böyle kabul edicem ya da ben değişicem hiç umursamaz olucam..Ben umursamaz olunca bu sefer o arıcak..
Kendimi kandırıyorum di mi? Böyle alışmış adam neden değişsin..Daha fazla saçmalamadan gideyim ben günlük..

Bak neyi unuttum..Dün otogarda iki sevgili vardı..Kız ağlıyodu çocuk da alnından öpüyordu kızın..Sımsıkı sarılıyorlardı..Birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlardı..Onların hissettiği hüznü ben de hissettim..Çünkü biz çok yaşadık bu durumu..Memleketlere giderken ben hep ağlardım o da hep teselli ederdi beni..Bak ben yine ağlıyorum şimdi silsene gözyaşlarımı benim..Sarılsana bana yine..Aşkım bikaç ay sonra yine beraberiz nasılsa üzülme desene bana..
Bu son memlekete dönüşte kavga etmiştik buruk ayrıldık..Ben sana dedim o zaman bak belki de ben bütünlemeye kalmıcam belki de bu son görüşümüz birbirimizi böyle mi uğurlayacaksın beni demiştim..Sen de 'napim rol mü yapayım kvga edince hemen normale dönemiyorum' demiştin herzamanki gibi..Bak aferin sana..O son görüşmemiz oldu gökhan..Daha sıkı sarsaydın olmaz mıydı beni?

Son düzenleme:
Gunluuuukkkk cook sukur o kadından kurtuldum,evıme geldımm,
oyle mutluyum kı anlatamam! hihoyyyt
Bundan sonra guzel gunler benı beklıyor ınsallaahhkaydirigubbakcemile2
Bırde ıkı gune kocısım,askımmm,herseyım gelsın yanıma deyme keyfıme huzuruma:lepi:
Hadı hayırlısı...

gunlugm
sen hic biseyi yapsan da pisman olma ihtimalin yapmasan da pisman olma ihtimalin varken ne yapacagini bilebildin mi?
ben malesef hic ama hic bilemiyorum..
oyle bi terazi varki icimde butuun ihtimaller esit payda da.. mantigim aklim duygum tercihlerim.. hepsi bir olasilik zincirine takilmis birini cikardigim anda kopup karmakarisk olacak hersey..
korkularimin hepsinin en zirve noktasini yasadim bugune kadar, ama al iste hala korkagim.. hala ne yapacagimi bilmiyorum..
basima biseylerin gelmesinden degil, butun bunlardan sonra donup de kendimi suclamaktan korkuyorum malesef.. butun faturayi kendime secimlerime cikarirsam?
herkesle mucadele edebilir bi insan bence.. ama en buyuk rakibin her zaman kendin.. o suclayan igneleyen canini yakan ic sesinle ne kadar kavga edebilirsin? ve bundan galip ciksan bile vicdanini oldurdugunu dusunerek yine de suclu hissetmez misin? insan kendi ile savasinda her zaman yenik iste..
of.. gece gece bu konusma yanlis aslinda.. kafamda kilolarca agirlik var sanki, cok da yorgunum kalkip dert ettigim seylere bak..
Allah sonumu hayir etsin..

Laneeeeet olsun günlük ! Bıktım bu 20lik diş çıkması olayından 17 yaşında 20lik dişmi çıkaaar ? Of Of bide dolgulu dişime baskı yapıp dolgulu dişimi ağrıtmasaa tam süper olucaaaak.

Günlük onun yanında olmak istiyorum doyamadım ya gitmeseydi keşke. Kalbim nasıl atıyo bi bilsen çok tatlı ya yerim ben onu yer:asigim:

Günlük müü çok baneeelllll senin isminn Küllük olsun hahahah.
Uyku mu oda nee dha kitap okucaamm
seversem balayına kızarsam alayınaa diyorum öpüyorumm

slm günnüküm
valla bugün biraz uykuluyum cünkü bütün gece uyumadım bende uyuma problemi varda accuk bakalım bugün nasıl aksamı edicem.. ıyi bir gün olur insallah benim icin dedem iyilessin istiyorum .. Aynaya bakıca kendimi cirkin ve sisman hissediyorum .. Ve ben ailemi cok özledim yaa

Günlükcan Neden Ayrılırken İnsanlar Çirkinleşirler..
Neden İftiralar Atılır Kalpler Kırılır.. Onca Günlerin Ayların Hatrı Yok Mudur?
Peki Ya Yenen İçilen Lokmaların yerimseniben
Kardeşim Sevgilisinden Ayrıldı Hemde Ortalık Karışarak..
2 Gündür Kardeşim Uyurken Nerdeyse Nöbet Tutuyorum Evde..
O Kadar Çok Etkilendiki Olurda Kendine Zarar Verir Diye Aklım Çıkıyo :1no2:
Gece Kaç Kere Uyandı Abla Nefes Alamıyorum Neden Yaptı Bunları Diye
Teselli Olamıyorumki Canımın Canına.. O Karşımda Bitap Bi Halde.. Güldürmek İçin Neler Yapıyorum Ama Susuyor Ve Uyuyor Sadece :teselli:
Erkek Adam Ya Ağlamamak Gözyaşlarını Bize Göstermemek İçin Kendini Sıkıyo Ama Biliyorumki Kan Ağlıyo :çok üzgünüm:
Neyse Ben Gideyim Belki Bi Yolunu Bulurum :uhm:
Kendim Ayrılık Acısını Bi Şekilde Atlatıyorumda.. Ailemden Biri Olunca Heleki Bu Kanımdan Canımdan Olunca Hiçbişey Teselli Olmuyo :a015:

Selam gunluk,
Uzun zamandır Turkcee muzık dınlemıyordum.
Ama bu Soner Sarıkabadayı'nın sarkılarını,
Daha cok da sesını sevdım.
Sarkılarını henuz ezberleyemedım, mırıldanamıyorum
Kafama gore tempo tutuyorum bende.
...

Bebısım ıste yıen gunluk.
Erken gelecek tabıı, sonra beraber temızlık yapacagız.
O gelene kadar ben payıma dusenı yapayım dıyorum
Ama takıldım kaldım buraya.
Kovsana benı gunluk
Suraya bak, saat 13:00 olmus.
Ve hala kahvaltılıklar bıle masada duruyor.
Bırde bebısım gelene kadar kendıme bakım yapacaktım sozde.
Neyse bırazdan gıderım, az daha zaman tanıyayım kendıme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…