Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben Geldim Günnüş Biraz Kısacık Aradan Sonra.. Dedeme Çok şükür stent takıldı ve sorunsuz geçti sağsalimçıktı o odadan ve evde dinleniyo şuan..
Sıra Ablamda İnşallah Oda tedaviye cevap vericek ve bypas olmasına gerek kalmicak, hadi ablam sen çok güçlü ve dirayetlisin eminim bu tedaviyi alnının akıyla gücünle kuvetinle kazanıcaksın ve gerek kalmicak o odaya girmene o masaya yatmana :KK43:
Günnük Dua eden yanımda lan özel mesaj atan msn'den yada faceden ulaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepsinden ALLAH RAZI OLSUN..
.

selam günlük
yine sıkıcı bir gün daha
hala üstümü değiştirmedim ve kahvaltı bile yapmadım
canım çok sıkkın
neyseki gece ankaraya yolculuk benim biraz havamı değiştirir gibi geliyor bana
umarım öyle olur..

Beynim zonkluyo resmen..ıkide bi telefona bakıp duruyorum salak gibi..Sanki çok arayacakmış gibi..
Şu an ne hissettiğini merak ediyorum..Mesela o parfümü sıktığında ne hissediyo?Ben almıştım onu ona..En son yolladığım mektubu naptı acaba?Erteliyo mu bazı şeyleri günlük..Şu bütünlemeler bitsin ondan sonra bakarız mı diyo?Gerçi yapar..Alışık beni 2. plana atmaya..Büyük bi boşluk şu hissettiğim..Saçma sapan şeylere ağlıyorum..Bak dün ağladığım olayı anlatayım da gül bana biraz..Film izliyodum George Clooney de vardı filmde..Benim sevgilim de böyle esmer benim sevgilimin de böyle sakalları var diye doldu gözlerim biliyo musun?ıyi değilim günlük gördüğün gibi..Geçicek bunu biliyorum ama canım yanıyo işte..Belki de yanmalı belki de üzülmeliyim ki geçsin,acıtmasın..Başkalarına akıl vermeyi iyi bilirim yok sen önemlisin de yok o seni hak etmiyo da yok kendini düşünme zamanın geldi de bilmemne diye ama terzi kendi söküğünü dikemez durumu mevcut..
Ne zaman gidecek acaba Konyaya..Perşembe başlıyo sınavları..Nerde kalacak,ders çalışabiliyo mu..Bak hala onu düşünüyorum..Ben hep onu kendimden daha çok düşündüm zaten..Beni arayacak mı gözleri orada..Günlük canım yanıyo benim..Ben kaybetmek istemiyorum onu..Hem kurtulmak istiyorum ondan hem de kaybetmek istemiyorum..Beyaz bi gömleği vardı..Kendisi de esmer ya acayip yakışıklı olurdu..Onu giydiğinde hayranlıkla bakardım ona..Şimdi göremicem o gömleği üzerinde ben..Aşkım benim..Nasıl seviyorum seni bi bilsen..Sana çok kırgınım ama seni çok seviyorum..Keşke bizim için bi mucize olsa..Keşke yalvarsan bana ben sensiz yapamam nolur ayrılmayalım bundan sonra herşey çok güzel olcak desen...Sen okulu bitiremicem diye depresyona girdiğinde hep destek oldum ben sana hep moral verdim..Şimdi buna en çok ihtiyacın olan zamanlar..Yokluğunu hissetmiyor musun?Kafam o kadar karışık ki..Kafamı toparlayıp bi ara oturup senle ilgili kötü özellikleri yazmam lazım..Hep iyi şeyler geliyo çünkü aklıma ve bu da çok can yakıcı oluyo..
Biz küstüğümüzde sen kendini çok yalnız hissederdin öyle derdin hep bana..Çok yalnız kaldım ya derdin..Şimdi yalnız hissetmiyo musun aşkım?Sana en yakın bendim..Ailen bile bu ders konusunda benim kadar yanında olmadı..Ama şimdi onlar yanında ben ise bi yabancı oldum di mi..
Fal baktırmıştım ya bi ara tanıdık bi ablaya..Okul bitecek demişti bitti..Sorunlarınız çözülemeyecek sizi birlikte göremiyorum demişti birlikte değiliz..Aılesi ona bi kız bulacak o kızdan hoşlanacak demişti..Acaba bu mu oldu diye düşünmeye başladım..Ama bunca sınav mezun olma telaşında eğer başka birine aşık olmaya vakit bulabiliyorsan yuh artık hiçbişey demem sana..
Günlük kendime işkence edecek başka bişey daha var aslında ama onu okumaya cesaret edemiyorum..Yıldönümüzde gündüz kütüphanede ders çalışıyoduk..O ders çalışlıyo zannetmiştim ama o sırada bana mektup yazmış..Bak hatırlamak bile gözlerimin dolmasına yetti nasıl okurum ben onu?SOnsuza kadar birlikte olmaktan bahsediyodu bi ömür boyu gözlerine takılıp kalayım diyodu..Az önce göz göze geldik 2 yıla rağmen hala heyecanlandım gözlerin gözlerime değince demişti..Bak hepsini ezbere biliyorum aslında..Günlük ben nasıl dayanıcam..yapamıyorum ya yapamıyorum..Ara beni aşkım nolur ben yapmayacağım bunu ama sen ara nolur..Arasan naparım onu da bilmiyorum..Allahım sen yardım et bana nolur

Son düzenleme:
Allah ım beynim uyuştu..karıncalanıyor..bomboşum..kanım dondu..dünden sonra..sadece uyuyorum..kalkıyorum..iki damla göz yaşı..ve gözlerimi kapatıyorum..artık hatasını anlama şansıda yok..ruh gibiyim sanki..boş..bomboş..bak cnn kavga edince kötü şeyler olunca kendimi kolay topARLAYAMIYORUM falan derdin ya..öyle dersin sandım..annem başımda nöbet tutuyor..ona sayıp sövüyor..sevseydinde delikanlı olsaydında arkasında dursaydın ben ozaman ne diyim diyor..ağlıyordu duydum..ben susuyorum..gözlerim kapalı duyuyorum..iki damla gözyaşı ve uykuya dalıyorum....hislerim yok sanki..tek bir dileğim vardı oda artık olmayacak eminim biliyorum

Herkes aşk acısı çekiyor...

Bunu neden yapıyolar nedennn???

ınsan sevgisinin, sözünün arkasında durmaz mı???

Onsuz olmuyor, gözüm ondan başkasını görmüyor... Başımı kaldırıp bir erkeğe bakmak içimdne bile gelmiyo yaa, iğreniyorum onun dışındaki tüm erkeklerden...

Rabbim ferahlat içini, hayırlısıyla şu zor zamanalrı geçirelimde anlasın kıymetimi :Saruboceq:

Beklemeye razıyım ben yeterki her şey eskisi gibi olsun :Saruboceq:

günlükcannn zaman su gibi akıp geçiyor işte bitti tatil güzel geçti dolu dolu geçti bikaç kere hastanelere gittik ama napalım herşey bizim için çok şükür sağ salim geri döndük :hulya:
işe gelmeyi hiç istemedim tatilden sonra zor oluyor ama işte burdayım ben yokken neler olmuş bilmiorum ama herşeyin hayırlısını diliorum günlüküm güzel bir hafta olsun inş. tatilden sonra çekebileyim işi kaydirigubbakcemile2

Merhaba günlük,

Dün zorunlu olarak forumda versiyon güncellemesi yaptık öğlen gibi başlayıp sabaha doğru son bulan bu çalışmada açıklama yapmamıza rağmen bir sürü eleştiri aldık. En ilginci ise e-posta ile gelen ;

--------------------------------

bu ne saçma bir format olmuş ya , üyeniz çok diye mi şımarıyosunuz. böyle bir talep mi oldu , noldu yani ? karman çorman , aptal saptal bişi

--------------------------------

mesaj oldu. Şimdi günlük sana soruyorum şımaran bizmiyiz yoksa bu zat-ı muhterem mi ?

Sen cevaplama, bende içimden gelenleri yazmayayım ödeşelim ...

Günaydın ...

Gunyadin gunluk...opuyorumnanaktan

Bugun bizim icin buyuk gun...
Saat tam 8.30 da bir telefon gelecek,
ve hersey belli olacak...
Son 1 saat ve 10 dakika
eyvahedigeldismile

Çok özledim be günlük...
Kaç haftadır doyamadım aşkımaa...
Bi hafta ben yoktum bi haftada o gitti işte..
Şimdi hiç işin yoksa Pazar gününü bekle mafoldumben

günaydın günlük:2:moralım cok ama cok bozuk
herkes mi ser....siz herkes mı adii:kızgın:o kadar sınırlıyımkı neler neler demek gecıyor içimden
1 ayımı gerıde bıraktım
ctesı adamla konuştum maaşımı ne zmn alacağım dıye
bana demesın mı ayy o kadar oldu mu ne cabuk:mymeka:resmen dalga gectı
bıde demesın mı
sen hele bı ptesı gel bakıcam öğrendn mı dıe
ne öğrenmesı bee 1 aydır kim yapıyo işler kim
yanımdakı yalaka aşalık kadında benım süreklı nette olduüğumu falan demış
ctesı cıhazları kendı verdı suç bana kaldı
neler neler demış kımbılır
adama dedım ben bı yere bakıyorum boş kaldıkca
ne facem var ne msn
kocama demedım ama bugun işten cıkabılırım
enfazla iş bulunca cıkarım
bıan evvel iş bulayım nolurr Allahım
sen yardım etmafoldumben:Saruboceq:
dün koçiş çalıştı ben 7de uyandım onu yolcu ettım
gün boyu boğuldum evde
yapılan haksızlık ne uyuttu ne pazarımdan zevk aldrdı:2:

Günaydın günlük,
Nasılsın bakalım? Ben uykusuzum, dün gece 3'te Biga'dan düğünden geldim, sersem gibiyim:bbo:
Bu hafta hergün düğün var, ne yapacağım bilmemakannehir

Günlük , 2 yıl önce bu saatlerde doğumevinde eşşek gibin anırıyodum biliyormsun, doktorum başıma geldi, yalvardım beni sezeryana al diye, yok dedi almam, yat oraya.
Bende dedim vazgeçtim o zaman doğurmuyorum, kalktım yatağımdan, zor yatırdıydı beni.akannehir
İyi ki de yatırmış, tam 1 saat 15 dak. sonra minik kelebeğimi doğurdum.:asigim:
Benim minik kuzum bugün 2 yaşını bitiriyor günlük, hayatımda yaptığım en doğru şey o biliyormusun, ölürüm onun için:asigim::asigim:
Allahım ona bir ömür sağlık, huzur ve mutluluk versin:Saruboceq:

Rabbim tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

Uuğraşıyo , çabalıyo ,ama...
Bişey oluyo yine bozuluyo ,değişiyo
Artık benimde sinir kayışlarım kopmuş, Tahammül sınırlarım tükenmiş durumda.
"Gık" dense bomlıyacak haldeyim.Çok birikti içimdekiler.
Dün "gezelim hadi" dedi , ee çıktık noldu başkaları yüzünden mahvoldu gün,geldik eve.
Beni çok seviyo ve sürekli söylüyo ama, çokta kırıyo.
Laz erkeğini anlamak çok zor be günlük :KK1:
Her neyse...
Çamaşır makinamız bozuldu saolsun bişim yusuf paşa yüzünden :emir_bebek:
Servisi çağırdık halen gelmediler , 10 gün oldu :eek:klava:
Eee "ucuz etin yahnisi yavan olur" derler,evlenirken çok diidim kaliteli allaım diye ama,
Neymiş efendim "zamanla olur" muş .
Buyur :nazar: zamanla olmasına kalmadan makina bozuldu kaydirigubbakcemile3
Makinada doğru dürüst bişi yokki ,zaten güzelde yıkamıyo du ,içime sinmiyodu yani şakkıdı
Bu akşam yeni makina alıcakmışız , öyle dedi sabah işe giderken
Tabi erken gelebilirse :KK1:

Neyse yeter bu akdar çene
Bugün pek işim yok ,yusuf paşamı gezdirmeye çıkarım bi ara belki boshayallersmile

günlüğüm en kötüsünü bekliyordum ama haberler gayet güzel..
doktor babama aslansın kaplansın süpersin deyip yollamış.. tabi babam hemen sevinmedi ama artık içimiz çok rahat cidden.. iyileşti benim babam daha ne olsun :))
2 sene önceki günlerim geldi aklıma geçen senem geldi.. az mı ağladım yahu.. artık yapıcak bişey yok dediklerinden 2 hafta sonra hayatımız tamamen değişti.. hızla iyileşti babam.. yine bana esiyo gürlüyo her lafı söylüyo işte :) aman olsun umrumda bile değil.. iyi olsun bana yeter.. dayanıyorsam herşeye o var diye.. silip attıysam yine bişeyleri onun sayesinde..
allegriama söyle günlüğüm aşk acısı iki günde iki haftada iki ayda felan geçmez.. bıçak yarası gibidir zor iyileşir ve izi ömür boyu kalır.. o yüzden acele etmesin.. o yüzden kendisine yüklenmesin.. eminim zordur..
allegriama söyle günlüğüm içini karartmasın.. güzel günler gelicek işte.. inansın buna..

Son düzenleme:
günaydın günlükcan..
başka zaman uğramazdın şimdi canın yanıyo ya façası düşmüş köpek yavrusu gibi nasıl da soluğu bende alıyosun di mi diyosun bana duyuyorum..evet vefasızım sanırım biraz..ama ayrılmadan önce aptal saptal bi ilişkimiz vardı ki..o sallamıyodu beni ben trip yapıyodum o niye trip yapıyom diye kızıyodu küsüyoduk sonra barışıyoduk..olaylar böyle baştan ala ala devam ediyodu işte..yazacak pek bişey olmuyodu anlayacağın..kendisi fazlasıyla hödük olduğundan ötürü..
aslında ne istiyorum biliyo musun..bütünlemeler ay sonu bitecek..o zamana kadar aramasın şu sınavları bi halletsin..sonra bol bol düşünsün bu ilişkiyi..bana haksızlık yaptığını anlasın ve en sonunda tamamen değişme sözü vererek geri gelsin..bundan sonra gayet ilgili gayet alakalı bi adam olucam seni el üstünde tutucam desin..öyle gelsin..ama sözünü tutsun..
rüyanda görürsün diyosun di mi günlük..sen de bugün amma acımasızsın ya..zaten benim acım bana yeter..
beynimi meşgul edecek uğraşlar bulmaya çalışıyorum..ama en umulmadık anda aklıma salak bi anı geliyo hoop gözler yine doluyo..film izliyorum bol bol..aşk filmi olmamasına dikkat ediyorum..ama arada bi onu da izliyorum sonra böğüre böğüre ağlıyorum rahatlıyorum..
bugün çok argo konuşuyom di mi..oysa ki hanımhanımcığım bugün tip itibariyle..çok cici bi elbise giydim..sanki ondan intikam alıyomuş gibi..çok da umrunda adamın sanki...
öyle işte günlük..iş yerinden artık girebilcem nete..stajyer arkideş gitti kendi bürosuna..bilgisayarım da bana geri dönmüş oldu..artık canım sıkıldıkça gelir kafanı şişiririm..

Not:Asminimin yazdığını yeni gördüm günlükcan..Sağolsun..İnsanın içinde saçma bi umut olmasa herşey daha kolay olacak sanki..O yüzden tam olarak kabullenemiyorum bu durumu..Daha 3-4 gün öncesine kadar birşey yokken birden böyle iki yabancı olma durumunu kabullenemiyorum..Ama tüm aşamalarını atlatıcam bu ayrılık acısının biliyorum..Sağolasın arkadaşım desteğin için..Ve diğer tüm arkadaşlarım da hepiniz sağolun

Son düzenleme:
Öyle karmaşığım ki
Denrplusum aradı pazar günü nasıl ağlama o oğlarken belli etmemeye çalıştım ama bende ağladım kaderine en yakınları canım dedikleri nasıl olurda inanmazlar söylediklerine zaten kaç gündür aklım da onda offf Allahım yardımcısı olsun hep dua ediyorum onun için Bir an önce görsünler gerçkleri yapılan adiliği
Hafta sonum cumartesi işten çıktıktan sonra taksimdeydi gezdim kafa dağıtmak için bir şeyler aldım eski vapu arkadaşlarımdan bir abiyi gördüm çocuğu yanında hanımı bekliyorum dedi ayak üstü konuştuk cihangire taşınmışlar sevindim onun adına
Ofiste ki tadilat hala devam ediyor ses falan kesildi ama wc olayı yok off bitsede kurtulsak.Eşimlede ehhh sayılır aralar ne iyi ne kötü işte aklım hala başka yerde.........

Gene başa sardım hayatı ..
zevk vermiyor hiçbirşey ..
nefes alıp veriyorum ..
sabah uyanıp gece uyuyorum ..
hayat bundan ibaret olmamalı ..
sanırsam çok yoruldum ben ..

İçim sıkılıyor kaç gündür, nedenini anlayamıyorum gereksiz evhama kapılıyorum...
Geçsin bu sıkıntı artık...

bu gece çok karışık rüya gördüm çok etkilendim bi siyah gelinlik gördüm bide beyaz hayır olsun inş.eyvahedigeldismile

X