Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgılı gunluk,
Bugun yagmur var Istanbul'da...
Ayagımda ıse botlarım :-)
Sabah bır an gıyındıgıme pısman oldum ama,
Sımdı ıyı kı gıyınmısım dıyorum.
Ayaklarıma su degdıgı zaman hıc hoslanmıyorum.
Fakat yagmuru da bır o kadar sevıyorum.
Dun aksam tam ısten cıkmak uzereyken bebegım aradı.
Benı almaya gelecegını soyledı.
Geldı ve beraber cıktık.
Aksam yemegı ıcın alıs-verıs yapmasını soylemıstım.
Yapmamıs, gıderken bır seyler alalım dıye dusunduk, vazgectık.
Dısarıda yemeye karar verdık.
Hamburgerı cok severım ben,
Gıttık Mc'e, guzel bır menu aldım kendıme, bebegımde kendıne tabıı.
Nasıl ozlemısım o lezzetı, her gun yesem bıkmam da,
Kıloma dıkkat etmem lazım ):
Bıraz gobusum cıktı, bebegımınde gobusu var.
Bırbırımıze toslaya toslaya gıdecegız yakında :-)
Hayır, o kadar degıl merak etme.
ıkımızınde 2-3 kılo kadar fazlası var.
Ama ıkımızde sevmıyoruz kıloyu.
Bu nedenle sorun yapıyoruz.
Gunluk, aksam bebegımle fena dovustuk.
Her yerımı cımdıkledı, sıktı, bı' de utanmadan yanagımı ısırdı.
Neymıs saat yapıyormus bana.
Gucum yetmıyor kı bende doveyım onu.
Cımdıklemeye calısıyorum, benı bı' kılıtlıyor, kurtulmak namumkun.
ıkımızde ter ıcınde kaldık.
Sırf benı omuzlarına almamak ıcın yaptı bu ıskenceyı.
Neymıs, 'gel' dedıgı vakıt oyalanmısım.
Halbukı o kadar dovus sporu yapana kadar alsa daha ıyı olmaz mıydı?
Ama bılıyorum nıye bunu tercıh ettıgını?
Onca zaman tekvandoya gıtmıs ya, guc gosterısı yapacak ılla bana :-)
Aslında sevıyorum onunla dovusmeyı.
Ama canımı cok yaktıgı anlar oluyor.
Dıyorum gucunun yarısını kullan, ben bır bayanım.
'olur, dugmeye basarım sımdı' dıye dalga gecıyor, saldırıyor yenıden.
Ama olsun, sonra acıyan yerlerımı bır bır opuyor.
Barısıyoruz :-)
ıste boyle gunluk,
Neyse ben bıraz daha kk ya bakıp, ıslerıme odaklanayım.
Hadı kal saglıacakla...

Son düzenleme:
Günlük beni su sesten kurtar lütfen :bbo:
Tadilat var va matkap sesi başımı fena ağrıttı :nazar:
İmdaat diyesim var hoş desemde bu sesten kimseler duymaz:bbo:laelaelaelaelae
işlerde bir yoğun ki ödeme günümüz bugun gelen giden offfalsanaalsanasmile
Allahtan sadece borçlular gelmiyor alacaklılarımızda geliyor
başka bir sebepten ise canım fena halde sıkkın:çok üzgünüm: birine çok pis giresim var :mymeka:
ama patron anlamış olmalı ki sakın yapma sakınn dedi uyardıÇok üzgünüm çoook
o biliyormuş yapacağını çok sinirliydi bunu söylerkende off çok yanıldım ben günlük :gitme:

günnüüüükkkk az kaldı yıllık izine azzzz...bende de yanmadık az kablo kaldıııııakannehir
hayırlı cumalar cümleten, Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin
bugün networkümüz çöktü bayağı bi oturduk...şu an tatil öncesi elimde biriken işlerimi eritiyorum
dün kocemin boynu tutldu kuzum kıyamam, benim de halam gelmişti doğru düzgün dua bile okuyamadım üzüldüm...en kısa zamanda telafi etçem inşallah...
bunun dışındaaaa bildiğin Didem işte...yedi deliler dokuz oturaklılar şeklinde yaşantısını sürdürüyo...
hadi öptüm si yu

Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır, demişti bana:KK43: beni uyutmak içinmiş:KK43: kafam bir rahatlasın demişti yoruldum falan::KK43:(eskidende 2 sene öncede böyle demişti kafam rahatlasın yabancı bir arkadaş gelecek onla gezip dolaşıp bi kafayı dağıtayım demişti:::::KK43:((( bende gez canım dolaş demiştim:KK43:
böyle bişey yok:KK43:
Dönecek.
Bir katil, olay ...mahaline mutlaka geri döner değil mi:KK43:( ölüyü yada enkazı görmek yada gömmek için!...
bugun burdan çıkışımı alıyorum..ölüyor ruhum..insan yavaş yavaş ölürmü..evet ölürmüş..ve ne yazıkki ne acı ki benim üzülmemi düşünüyor sandım azıcık utandı sandım değilmiymiş:KK43: herşeuy yalanmıymıs merak ediyorum:KK43:
ozan Sen bir defa olsun "seni seviyorum" yalanını at bana;
Melekler günahını bana yazsın olur mu ozan:KK43:
Hani diyordun ya 'it gibi seviyorum seni' ...
Aşk bitti o hayatta bir kez olur oda senle oldu ben aşkı senle tattım dediğin aşkın bittimi:KK43: itliğinle kal mı ozaman diyeyim ben ne diyeyim sana:KK43:

Son düzenleme:
istanbula ne zaman yaz gelicek
iki gün güneş açıyo seviniyoz
sonra yine yağmur
bgn sinemaya tutulmayı izlemeye gittim
en son sinemaya yeniayı izlemeye gitmiştim
8 aydır sinemaya gitmiyomuşum çok ara vermişim
ama benim canım yine çok sıkılıyo

günnüş selam :KK3:
günüşüm offf canım öyle sıkılıyorki anlatamam sana annemlerler kavga ettim
çarşamba günü ve o günden beri evdekilerle konuşmuyorum ya insan yaşlandıkça
dahamı huysuz hale geliyor anlamıyorum eskiden annemlede babamlada çok iyi
anlaşan ben şimdilerde o kadar kötüki aramız inan günlük işten çıkıp akşam eve
gidesim bile gelmiyor inan canım çok sıkılıyor kaza yaptım arabam hala sanayide
gelecek çarşamba günü gelecekmiş arabam taaa of offfff herşey üs üste geliyor
ailemle kavga ettim arabamla kaza yaptım param bitti güvenebileceğim bir ailem
vardı eskiden artık onlarda yok... insan ne olursa olsun hayatta meğersem hep
yalnız oluyorumuş aileymiş sevgiliymiş dostmuş arkadaşmış hepsi bir yere kadar elbet
insan ne olursa olsun yalnız kalıyor maalesef ve ben bu günlerde o yalnızlığı hissediyorum... :a015:
senağlama yarın sabahtan akşama kadar gezicem ve bi ev bulup muhakak çıkacağım
insan için en önemli şey meğerse huzurmuş ne aşk ne para ne de başka bir
şey umrumda değil tek yeter ki huzurum olsun başka bir şey istemiyorum...
yarın inşallah kafama uygun bir ev bulurum be günlük allahım bir evim olsun
eşyalrım olsun huzurum olsun kendime ait bir yaşamım olsun başka hiçbir
şey istemiyorum :2: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günlük,ben belki biraz giremem..ben uyuyacağım birazdan..hastaneden uzun bir izin aldım:KK43: yüreğim taşıyamadı olanları..dün gece ağlama krizi geldi ne yapacağımı bilemez birşekilde ağladım:KK43: bugün hastaneden uyku ilacı verdiler..bir daha uyanmakta istemiyorum:KK43: aşk-ı memnu yu izledim demiştim ya sana..şimdi o diziyi iliklerime kadar gerçek hayatta yaşıyorum sanki..sadece ben kimseyi aldatmadım kandırmadım sadece sevdim..ama ne varki o dizide kızının yaşadıklarına göz yuman geçer geçer deyip kızının eriyişini göremeyen bir anne vardı..etrafımda beni sevdiğini söyleyen böyle çok kişi var:KK43: ben burda hayatımdan isimler vermek istemiyorum günlük..ordaki karakterlerin üzerinden söylemek daha iyi..bihter gibi yüreğim dolu aklım dolu..inanamadığım şeyler var..

ama karşımda bir okadar korkak biri var..kimsenin bişeyde diyeceği yok..oda ancak ben bu dünyadan göçersem anlayacak bu gidişle herşeyi..oda belki..ben dünyayı en kötü şeylere rağmen hala insan gibi insanlar var diyerek sevdim..her güne güneşin doğuşundan zevk alarak uyandım..nefes aldığım her an için Allah a şükrettim..gene O'na yöneldim..
ben ne mantıksız biriyim,nede gerçeklerden uzak biriyim..bu yaşıma kadar okumayla geçti ömrüm..fen lisesi ,sınavlar ,ailemin babamın hırsları,etrafımdaki akrabalardan herkesten uzakta büyyüşüm..çalışmak çalışmak vazgeçmemekten başka birşey yapmadım..hep savaştım:KK43: şimdi bağıramıyorum hiçbirşeyi..telefonunu bile açmadı geri dönmedi bile:KK43:
ve kalbim evlilik nişan o şu bu ve bir sürü formaliteden öte sevdi..etrafındaki insaların tüm açıklarını gördüm onun..hepsini ona söyledim..ben kötü oldum..kuzeni bana asıldı eylül biliyor herşeyi an be an onla paylaştım..diğer kuzenleri sürekli taciz etti..ona kız bulmaya çalışmaklar bana taciz mesajları..beni çıldırtttılar genede yapabildiğim kadar sustum..genede herşeyi benim başlattığımı sanıyor :::::::::::::KK43:((((((((((((
BıŞEYı DE BıLMıYOR..KıMSE BıLMıYOR ONUN ŞUAN NE YAPTIĞINI:KK43: SENıN MELEĞıN HEP MELEK KALDI SEN KÖRSÜN:KK43: KıMSENıN SENı UYANDIRACAĞINIDA SANMIYORUM BEN SENı..HERKES KENDı DÜNYASINDA..KıM ELıNı TAŞIN ALTINA KOYAR Kı:KK43: BUNUDA ÖĞRENMıŞ OLDUM:KK43: ÇIKAR DÜNYASIYMIŞ:KK43: KıMSE KıMSEYı KARŞILIKSIZ SEVıP EMEK VEREMEZMı:KK43: KORKAK KORKAK:KK43:
ben uyuyorum günlük..uyanmak ve etrafımdaki benim yanımda olduğunu söyleyen sahte yüzleride görmek istemiyorum:KK43: ona tuğbasıyla mutluluklar:KK43: kimse üzülmesin bana günlük..beni anlayan çok kişi var bende biliyorum..teşekkür ediyorum..hayatımda benim için üzüldüğünü söyleyipbu olanları izleyenlerde var ya neyse:KK43: ..yüreğim kanıyor beni görüyormusunuz dedim.:KK43: yüzümde çıkan 3-5 sivilceden öte gösteriyor yaşadıklarım vücüdumda kendini..kalbim yanıyor:KK43: alevler var:KK43:cayır cayır yanıyorum diri diri:KK43: Allah ım bu nasıl şeydir ya RAB:KK43:hergün duyduklarıma yenisi ekleniyor..hergün susup duran bir sürü yakınımda olan insan görüyorum..yeter:KK43:

..sen ne vicdansız bir adammışsın ben seni nekadar sevmişim:KK43: hayatımda karşılıksız kan bağı olmadan sevdiğim uğruna öleceğim,girdiğim bu savaşta tek vazgeçmeyeceğim şey sendin kim ne derse desin:KK43: ne salakmışım ki sen bunu görmedin ve ne yazıkkı göremeyeceksin:::KK43:

Son düzenleme:
Naber günlük kardeş...

Kankitomu özledim ben yaaaa... Mesajlaşıyoruz ama İstanbul'a döner dönmez buluşacağım onunla.

Şimdi nerdeyim biliyor musun? İzmir'de... okuldan arkadaşım ısrar etti kıramadım. Bu sabah geldim. Geziyoruz, tozuyoruz. Tekrar'dan Söke'ye döneceğim, ordan evime geçeceğim.

Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...

sonunda beklenen gün geldi günlük...
yarın kpss var yaa....
olsun bitsin de bi rahatlıyım artık...
aklıma geldikçe bunalıyodum...
asıl tatilim yarından sonra başlıyck içim rahat bi şekilde..
çünkü kafamda sınav varken çok dalgınım..
inanır mısın bugün anahtarı kapıda unutmuşum...
aklıma geldiğinde koşarak kapıya baktım ki orda duruyodu...
Allahtan kimse görmemiş almamış..
yanardım vallaa...
neyse bakalım nasıl geçicek sınav....
inşallah heyecan yapmam
Allah tüm sınava girecek olanlara yardımcı olsun
eyvahedigeldismile

Pembik tatile gidiyorum 10 gün yokum artık kısmetse 10 gün sonra görüşürüz..
Şimdi valizlerimi hazırlamaya devam etsem iyi olucak..

Günlük.. Seninle ilk tanışmamız. En büyük hayalini gerçekleştiremedi aşkım bugün. Olsun.. Ona güvenimin tam olduğunu biliyor ve ben Tanrı'nın onun için daha güzel planları olduğunu biliyorum. Her şey istediğimiz gibi olacak inşallah. Biz birbirimizi bu kadar sevdikçe bu yılı da atlatacağız. Tanrımm! Benden çok ona yardım et! Onu koru.. Bizi koru, bize yardım et.. Her şey güzel olsun artık..

Nefret ediyorum bu kadindan!!! Evde bas basayiz,elimde kalabilir biri beni durdursun!!!!!!!!
Butun gunumu harap etti,gelde guzel birsey yaz!!!!!!

Günlük,
Sevdiceğimi gördüm de geldim...:asigim:
Son 20 gün...:lepi: :nazar:
1 fazlasına dahi tahammülüm yok, yakarım bu gezegeni Günlük! guclubacismile

Yarın KPSS var ve ben hiç çalışmadım.:KK1:
Sınav yerine de nasıl gidicem bilmiyorum...bilmiyorumkismile
Hayırlısı...Umarım yetişirim...
Fransızca kursu da bitti...Sınıf ikincisi oldiimmm...hihoyyyt
Umarım çok ara vermeden devam edebilirim...
:hulya:

gunlgum fena halde akil almaya ihtiyacim var cok ama cok feci karistim.. nasil bir adim atmam gerektigini kestiremiyorum..
cok kilo almisim malesef.. ben de hem rejime hem de spora basladim.. aksamlari yuruyus yapiyorum isten gelir gelmez, aslinda cok iyi oluyor isin tum stresi yorgunlugu gidiyor sanki uzerimden.. umarim kilo da veririm tabi asil onemli olan o.. 2-3 haftada 6 kilo vermek istiyorum.. umarim becerebilirim..
ne zaman umut etmeyi birakicam acaba demistim ya, birakmsim sanirim farkinda olmadan.. artik gozlerim onu hic aramiyor.. tek endisem bi yerde ansizin karsima cikmasi.. onun da ustesinden gelirim ama yine de istemiyorum.. hala icimden bir ses bitmis olamaz diye bagriyor.. artik sira onun susmasina geldi..
beynim de vucudum da yorgun bugun.. uyuorum erkenden..

aslında çok şey var söylemek istediğim,susmayı tercih ediyor ama yüreğim...
hangimiz tam anlamıyla mutluyuz ki hep bir yanımız eksik ve yorgun...
birimiz gülerken şen kahkahalar ile birimiz gözlerindeki yaşı hangi maskeyle gizleyeceğim diye şaşırıyor...
eskiden daha cesurdum günlük,bağıra bağıra ağlıyordum...
şimdi mi?
hiç...öylece susuyorum...
çekiliyorum yanlızlığıma...
belki her acını sonu vardır ama her son bir başlangıç değilmidir...
hayat düz bir yolmudur günlük?
öyle olsaydı neden kanıyor o halde hala dizlerim,avucumun içi şiddetle acıyor...
yok aslında acıyan yüreğim benim,farkındayım ama gizliyorum işte...
bitecekmi sence?
hep hayallerim yarım kaldı,ama umutsuz,isyankar olmadım yaradanıma...
beni duyuyor,yüreğimden geçenide biliyor...
yaşam zor arkadaşım,öyle olmasa adı farklı olurdu...
asıl olan ne biliyormusun?
herkes kendi kılıfına uydurmuş bu hayatı,adınıda kendileri koymuşlar...
hayat seçimlerden ibarettir günlük...
benim hayatımın adı yok...böylece kalsın zaten,nasılsa hepsi birbirine benziyor...

çok sıkıldım günlükcüm yaa,tümgün evde tekbaşıma,valla arttık basbas bağırmak istiyorum.SIKILDIIIMMMM mafoldumben nolur yarın hayat bana güzel bigün hazırlamış olsun

napıon gunnusum cok ozledım senı
ama neden gelıp yazmıorum bende bılmıorum,yazcak bısemı yok
varda benmı sıkılıorum anlamıs degılım
bu ara pek sıkılganım,bı degısık ruh halım var,
yarın arkadasımın oglunun sunnetı var,aksmada arkadasımın kınası
yarın ola hayr ola bakalım
bugun komsudaydık,eskı kıracımız gelmıs cagardılar gtık
kondu dondu dolastı bana geldı
eskılerı actılar,ne zaman yakamı bırakcaksa bu eskıler,nerdeyse aglatcaklardı benı,gozlerım doldu kendıme zor hakım oldum,annesı yıne ıs basında beyfendının,bana ulasmak ıcın herseyı yapıcak konumda ama ben eskı benmıyım hıhh,,
cok uykum geldı
namaz kılıp yatıcam hemen yarın erken kalksam ıı olucak,mevlutten gelıp hemen kınaya hazrlanmam lazım,cokta sıcak of ya
ya bıde bu gece gozlerım sankı hasta gıbı,ay cok cektım bu gozlerden bı ara aynısı olmas ıns
nese bak yıne gelmısken baya yazdım ,hadı gıdıorum yıne ozle sen benı
belkıde ozletmem artık bılemıcem hadı baş baş

mıraba günlük:ecrin_bebek:
bugün akşam 8e kadar çalışılır mı yaa:nazar:bıktım usandım bu işten yemınle

akşam 20:00 oldu baktım yanımdakı gudubet bısey demıo neyse 20:10 oldu dedım ana zaman gelmiş benn çıkıom:1closedeyes:nereye dıo
ne demek nereye dedım 12 saat burdayım hala durcak mıyım
valla durcan dedı hiçte bılem dedım aradım patronu ben çıkıyom dedım çıktım:1closedeyes:eek:nada kımseye yaranamazsın bunu unutma dedım
neden yalakalık yapar anlamam maaşını vermıyolar evıne hacız geldı hala yalakalık yapıyo
neyse sinirimi bozamaz eve gıttım koçiş gelcekya heycan bastı benı:kedi:
bişeyler atıştırdım tz ızledım yattım
22:45 te kalkcak uçak gece 01:45 te kalkmış:mymeka:neyse sonunda geldı saat 4 falandı sanırım
cok özlemışım onu çok:kedi:eek:ysa sadece 3 gün uzak kaldık
sarıldı öptu kokladı
bana hedıyeler getrmış neler neler
mutfak ıcın kasıklık hanı şu aşçı seklıınde olandan oyuncak köpek aynısını anahtarlığı cercevesı falan fılan
bı ton çay bıde lazların yedıklerınden isimlerı lazca olduğu için hıc bırını hatrlamıyorum:tomato:
sabah erkenden kalktım
çamasrları mak.attım .ortalığı topladım askıma kahvaltı hazrladım yedık ve işe geldık
:sinifsinif:bu işi sevmıyom ben yaa
bugün koçiş gelıp paramı ıstycek bakalım ne dıycekler ben ıstesem başından savarlar emınım
askım bıraz sert konuşsun bakalım:nazar:

Günlüüük şuan itibariyle sınav başlamış durumda...
Aşkımdan çok ben heyecan yapıyorum sanırım, Rabbim tüm sınava girenlerin yardımcısı olsun.
Bu sınav kaderimizi belirleyecek diyebilirim, Rabbim yardımcımız olsun...

X