günlük,ben belki biraz giremem..ben uyuyacağım birazdan..hastaneden uzun bir izin aldım
yüreğim taşıyamadı olanları..dün gece ağlama krizi geldi ne yapacağımı bilemez birşekilde ağladım
bugün hastaneden uyku ilacı verdiler..bir daha uyanmakta istemiyorum
aşk-ı memnu yu izledim demiştim ya sana..şimdi o diziyi iliklerime kadar gerçek hayatta yaşıyorum sanki..sadece ben kimseyi aldatmadım kandırmadım sadece sevdim..ama ne varki o dizide kızının yaşadıklarına göz yuman geçer geçer deyip kızının eriyişini göremeyen bir anne vardı..etrafımda beni sevdiğini söyleyen böyle çok kişi var
ben burda hayatımdan isimler vermek istemiyorum günlük..ordaki karakterlerin üzerinden söylemek daha iyi..bihter gibi yüreğim dolu aklım dolu..inanamadığım şeyler var..
ama karşımda bir okadar korkak biri var..kimsenin bişeyde diyeceği yok..oda ancak ben bu dünyadan göçersem anlayacak bu gidişle herşeyi..oda belki..ben dünyayı en kötü şeylere rağmen hala insan gibi insanlar var diyerek sevdim..her güne güneşin doğuşundan zevk alarak uyandım..nefes aldığım her an için Allah a şükrettim..gene O'na yöneldim..
ben ne mantıksız biriyim,nede gerçeklerden uzak biriyim..bu yaşıma kadar okumayla geçti ömrüm..fen lisesi ,sınavlar ,ailemin babamın hırsları,etrafımdaki akrabalardan herkesten uzakta büyyüşüm..çalışmak çalışmak vazgeçmemekten başka birşey yapmadım..hep savaştım
şimdi bağıramıyorum hiçbirşeyi..telefonunu bile açmadı geri dönmedi bile
ve kalbim evlilik nişan o şu bu ve bir sürü formaliteden öte sevdi..etrafındaki insaların tüm açıklarını gördüm onun..hepsini ona söyledim..ben kötü oldum..kuzeni bana asıldı eylül biliyor herşeyi an be an onla paylaştım..diğer kuzenleri sürekli taciz etti..ona kız bulmaya çalışmaklar bana taciz mesajları..beni çıldırtttılar genede yapabildiğim kadar sustum..genede herşeyi benim başlattığımı sanıyor ::::::::::::
((((((((((((
BıŞEYı DE BıLMıYOR..KıMSE BıLMıYOR ONUN ŞUAN NE YAPTIĞINI
SENıN MELEĞıN HEP MELEK KALDI SEN KÖRSÜN
KıMSENıN SENı UYANDIRACAĞINIDA SANMIYORUM BEN SENı..HERKES KENDı DÜNYASINDA..KıM ELıNı TAŞIN ALTINA KOYAR Kı
BUNUDA ÖĞRENMıŞ OLDUM
ÇIKAR DÜNYASIYMIŞ
KıMSE KıMSEYı KARŞILIKSIZ SEVıP EMEK VEREMEZMı
KORKAK KORKAK
ben uyuyorum günlük..uyanmak ve etrafımdaki benim yanımda olduğunu söyleyen sahte yüzleride görmek istemiyorum
ona tuğbasıyla mutluluklar
kimse üzülmesin bana günlük..beni anlayan çok kişi var bende biliyorum..teşekkür ediyorum..hayatımda benim için üzüldüğünü söyleyipbu olanları izleyenlerde var ya neyse
..yüreğim kanıyor beni görüyormusunuz dedim.
yüzümde çıkan 3-5 sivilceden öte gösteriyor yaşadıklarım vücüdumda kendini..kalbim yanıyor
alevler var
cayır cayır yanıyorum diri diri
Allah ım bu nasıl şeydir ya RAB
hergün duyduklarıma yenisi ekleniyor..hergün susup duran bir sürü yakınımda olan insan görüyorum..yeter
..sen ne vicdansız bir adammışsın ben seni nekadar sevmişim
hayatımda karşılıksız kan bağı olmadan sevdiğim uğruna öleceğim,girdiğim bu savaşta tek vazgeçmeyeceğim şey sendin kim ne derse desin
ne salakmışım ki sen bunu görmedin ve ne yazıkkı göremeyeceksin::