Allah a şükrediyorum herşey için..yemeyi bıraksamda zevk almasanda yediğim her lokma için,her nefes için..ama benide duyuyorsa şuandada akan gözyaşımı görüyorsa ki görüyor
...lütfen o duysun beni...neye yol açtığını sevmek aşık olmak kelimesini yaptıklarıyla küçültüğünü bilsin::::::::
(((((((
benim yüzümden annem babam üzülmesin
onlarda bilsinler ben bilerek atmadım kendimi uçurumlara..onlar kadar olmasada sevdim birini
bana ulaşmalarını istemiyorum çünkü onları üzüyorum.. yoksa onlar benim caNLARIM bilsinler..ne<zaman gözyaşlarım gelseler sana koşuyorum günlük..çünkü ne yapacağımı bilmiyorum...
annem benim annem canım annem ozanı aramış..kızım beni merak etmeyın dedı kapadı telefonu diye..bak senide severim gazi gibi demiş( belkide sayıp sövmek istedi aglattıgı ıcın ama dememiş günlük böyle demiş belkide dişlerini sıkıp:::
((( annem aramış demiş..bugün eski kartımı taktım çok merak ettim,Allah için bi merak etti mi diye..
yoksa yaptığı iğrenç şeyden sonra acmayacaktım o hattı
açtım onca kişi aramış..ama o yok günlük:
((((((((((bir telefonu kapalımı diye bile aramamış
ne oldu bukadar günlük söylesene bana lütfen
Allah ım dayanamıyorum ya
bu olanları benim kalbim kaldırmıyor artık belki başkaları kaldırabileceği bir durum bu ama ben beceremiyorum
Allah ımdan özür diliyorum ama artık gücüm kalmadı..beni yanına alsa lütfen
onun kuzeni onun kardeşi onun bilmem neyi olan birilerine güvenmenin cezasını çok ağır ödüyorum...
ağlıyorum elimde değil..bu odaya bile almıştım onu ben:
( daha 2 ay önce bu odadaydı günlük
(((( ben ona çok güvendim günlük..hastaneye gitmiyorum şimdilik izindeyim..benim yardıma ihtiyacım var biliyorum ama psikolog falan değil bana yardım edecek kişi onlar değil:
(((((kendim kendime yardım edemiyorum
aramızdaki mesafler olmasaydı keşke
ama onun yakınındaki biri onun için bukadar çabalayamazdıda sanırım
istanbulu kazanmak için neler yaptım nekadar çalıştım:::
(((( sırf istanbulu kazanmak için ingilizcemi yükseltmek için yurtdısına gıttım..ona bile benim rızam olmadan gittin ağladım ardından okadar akşamları kameradan konusmaya ne gerek vardı zaten uzagız dahada uzaga gıttın ne vardı şan şöhret çok mu önemli dedi
(((((((
ben kocam olacak insanın bana aşkla dokunmasını sarılmasını istedim hep
ben..doktorda olmak istemiyorum hayatta hiç birşeyde gözüm yok
ben sadece mutlu olmak istedim sadece
cumartesi günü ona sarılmaktan öpmekten pişman değildim sonrada olmadım..ona okadar güveniyorum ki..ama sonra dedikleri..afedrsin öpüştük ettik ama ben bazı şeyleri unutamıyorumdedi NE VAR UNUTAMADIĞIN NE YAPMIŞIM ALDATMIŞMIYIM SENı !YALAN DEDıĞıN ŞEY NEEE..AıLENıN KARŞISINA BıR ELıMDEN TUTUPTA ÇIKARMADIN BıLE HERŞEYı GÖRÜRDÜN
NE VAR BUKADAR BÜYÜTÜÜĞÜN NE ÖP SARIL TÜM GÜN VE ARDINDAN AFEDERSIN YANLIS YAPTIM BEN BAZI SEYLERI UNUTAMIYORUM YALANLARI DEDIKODULARI FALAN DE ,ALLAH IM YARDIM ET
böyle 2 sene aile içi akrabalıkta olsa basıp vurdumduymazca gideceğini düşünmedim
asıl beni okadar çok sevdiğine inanıyordum ki.
tartışabiliriz herşey olabilir ama içip içip beni arayınca ben sandım ki kendiyle savaşıyor beni sevmesi bitmedi diyordum
bir odada yalnız başıma düşünmemeye çalışıyorum..gözyaşları sanki tek arkadaşım..onu çok fazla sevsemde o beni sevmemiş ben niye onu seveyim o hayatını yaşıyor ben niye ağlayayım diye kendimi kandırmaya çalışıyorum..o beni sevmedimi..bilmiyorum..ama o sevmesede ben hala sarılsam aynı şeyleri hissedecegımı bılıyorum belki diyorum bir iki tekme atarım ama işte böyle.. ne kötü değil mi günlük
bunu düşünmek bile gururumu kırıyor
yaptıklarından sonra:
( başedemiyorum..ozan bu seferde duy sesimi