Popüler Konu Sevgili günlük...

20.00 da evden çıktık ve yeni döndük
kınaya gidebildik mi ?
-hayır..
köprüden çıkınca kaza geçirdik saatlerce yolda kaldık
benim emniyet kemerim takılı değildi ne yazıkki,yapıştım cama
dizlerim ağır darbe almış çok kötü durumdayımmafoldumben
canım acıyor..
içimin acısı canmın acısından çok ya,neyse..

Ben geldiiimmm aman allahım yaa ne gündüüü ama bugün kaydirigubbakcemile3
Sabahın 8'inde kalktıkkk ve doğruuuu ihsan mermerciye sıra aldık 259 numarayı aldım, yahuu sabah aldığım sıra akşam saat 5'de geldi düşün akannehir dünden kalma 100 kişide varmış önce onları aldılar sonra tekrar hadi baştan başlayıp bekle babam bekle bu sıcakta :bbo: neyse allahtan ev yakındı gittik geldik ablacığımla canım benim yaa oda bana eşlik ettikaydirigubbakcemile5 birde makara kikiri sorma gitsin çok kalabalık olmasına rağmen inanılmaz eğlenceli kişiler vardı nasıl güldük anlatamam kaydirigubbakcemile3 yeni kişilerlede tanıştık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biran seslendiler 6'sına kadar uzatıldı die ama yılmak yok yola devam diyerekten caymadan usanmadan bekledimmmmm ee son güne bırakırsam olucağı budur işte Çok üzgünüm çoook
Şükürkiii sonundaaa bitti işim ve ablacğımla beraber güzelceeee alışveriş çılgınlığı yaptıkk, inanabiliyormusun 3 ayrı parfüm aldım 3'üde farklı kokular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablacığımada aldım parfüm eniştemede aldımm ohhh battım yani anlicağın ama olsunn ablam için can feda yeterki iyi olsun ve gülsün herşeyi yaparım bidenemeŞeniz sonracığıma mamalar aldık eve geldik ve bir güzel duştan sonra ohhh serin serin evimizde oturduk ve mamalar yapıp akşama yakışır sofrayı ben hazırladım ablam tüm gün benimle olup o sıcakta beni yalnız bırakmadığı için jest yaptım :lepi: ohhh yemekler yendi çaylar içildi film izlendi şimdide onlar balkonda keyiyf yapıyorlar bende içerde sana yazıyorum :KK1::KK1: Yarın evime gidiyorum günnüşüm biliyosun pazar günü babişkoyla şarköye gidicez şu evi görmek için birazda araştırmalar yapıcaz ve akşam dönücez ( anneciğim gelemiyo dedemle olmak istedi bırakmak istemedi dedemi), bu yüzden yarın bi güzel duş alırım ojelerimi falan sürerim :lepi:
P.teside büyük gün dedeciğim anjiyo olucak ve sanırım büyük bi ihtimalle bende hastanede olurum, ablamda gelmek istiyor ama biliyosun onun kalbinde sorun olduğu için ona heyecan stres yasak yasakkelime neyse işte böyle günlükcüm ben gidimde soğuk bişiler koyim ve balkondaki çifte kumrulara bi göz atimmm :asigim:
Bu aradaaaaaaa 2 gün sonra benim yolcu geliyoooo yaşasınnnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis az biraz sanırsam galiba herhalde özledimdeee :eek:
Ay hadi tutma beni çeneye ben gidiyorum buzdolabına doğruuuu :KK1:
Beni görürsen selam söyle paii paiiii :nazar:

sevgili gunluk

dun erkek arkadasımdan ayrıldıgımı ıcın cok uzgundum ya sımdı cok huzurluyum ask gozumu kor etmıs adam terbıyesızın tekkıymıs gecenın bır yarısı senı sevıyorum dıye kapıma dayanıyor ne yuzsuzluk bu yaaa acayıp sınırlıyım

günlük sevgili günlük günlüküüümm ilk defa sana yazıyorum...
kk da herkes mutlu olsun ..kimse üzülmesin...
herkes mutluluğunun konusunu açsın ...
zira son 4 gündür şiştim...

günaydın günlükmirmirmirmiryaa bu ctesı çalışmayı kaldrsa devlet
ne var sankım
özellıkle evlı bayanlar için çok zor
bıde akşam 8e kadar calısıyorumakannehiryıter yaa valla fenalık geldı
Allahım ınş.güzel bı iş nasıp edersın bana:Saruboceq:

dün iştenn çıktık koçiş benı almaya geldı
ordan doğru markete gıttıkkaydirigubbakcemilealışverış yaptık ama ıstedığm gıbı olmadı
ne tavık kalmıştı ne et doğru duzgun
ne sebze vardı ne meyve neyse dedık pazardan alırız markete bıdaha gıderız bugunden ıcınsempatiksalakcinni
marketten döndük ben malzemelerı yerleştırdım koçiş ders çalıştı
bugün sınavı varda:hulya:
mama hazrladım bıde yedık ben yattım eşim hala test çözuyordu:sinifsinif:sonra geldı uyuduk
sabah erken kalkıp kahvaltı hazrlayım dedım ama ıstemedı cok yemıştı aksam
ınş bugun sınavında başarılı olur:Saruboceq:

bugünde üzgünüm yaa ablam ılk defa evıme gelecektı gelemıyormuş:gitme:
bende akşam çıkışta koçişle gezer yarında temızlık yaparım
yarın nasılsa aşkım evde yokohaoldumsmileyapcak başka bı iş yok
kendıne ı bak gunluk
ptesı görüşmek üzere:gitme:

uyuyamıyorum
sanırım heyecandan
2 gün sonra geliyorlar
herşey güzel olsun:nazar:

Gunluk be,
Dua edemezsın kı, dua ısteyeyım senden!
Su sınır olmaya basladıgım gorumcem var ya,
ısten ayrılmıs.
Keske dıyorum kayınvalıdem geldıgınde
Oda gıtse onlarla, bızımle kalmasa.
Hatta kaynımı da bırakmasalar.
Tek bır gorumcem kalsa, onunla da sorunum yok nasıl olsa.
Hatta bır kac aksam once bızdeydı, sohbet ettık.
Esım, gorumcem ve ben
Cok gulduk, eglenık.
Icımden dedım 'keske bır tek sen kalsan bızımle'
Ama hepsının bızımle kalma ıhtımalı daha yuksek gorunuyor.
Hatta mumkun olsa kucuk gorumcede kalacak,
Yalnız sımdı soyle dusunuyorlardır
Butun gun evde bır basına ne yapacak?
Yoksa benı dusunduklerınden fılan degıl.
Ama gosterecegım onlara
Fecı planlar yapıyorum gunluk.
Dun annemı aradım, bana gelmesı ıcın yalvardım
Yoksa kusecegımı soyledım.
ıkna etmem lazım, annem gelınce kardesımde gelecek.
Cok kalmazlar, 1 hafta belkı.
Ama olsun, bu bıle yeter bana.
Dua et desem edemezsın gunluk,
Ben kendım ıcın edeyım ıyısımı.

günaydınlarrr günnükcan
bu aralar içimde bi nese bi heycan..aslında bişeyde yok ama masallah diyim
gerci Allahıma şükürler olsun haziran ayı cok güzel gecti ilk basta 20 haziranda ugurumla nişanlandık cok şükür sorunsuz cok güzeldi hersey :Saruboceq:
sonrada sınav sonucları acıklandı ve artık matematik dersinden kurtuldum gectim işletme 3.sınıf oldum
nekadar sükretsem azdır bıkmıstım artık bu seferde olmazsa baska bölüm okuycam diyodum ama cok şükür emegimin karsılıgını aldım inş artık tökezlemeden biter okulum aöf olmasaydı cokdan biterdide işte tek basına ders görmeden calısmak zor oluyor biraz
işlerde yogun havalar sıcak canım hiç işe gelmek istemiyor..
haftaya annemin kontrolü var inşş bu dr işe yararda olumlu sonuclar alırız Allahım :Saruboceq:

Heyyyyyy günlükk
Nabaysunn..Babişimm geldi tam 40 gündür görmüodumm bi öptümm bi öpttümm onuuu
çok sulu bi kızımm yaa napimm çok özlemiştim benim için geldi zateeen.
Bugün arkadaşımın sözü var akşamaa ona gidecem..
Allahım bizede nasip et.
Hayırlısııı işte
Tatile gitmeme 11 gün kaldııı yuuppiii...

Alejandro ne güzel bir şarkı. Dinlemeye doyamıyorum.zemuszemus
Bugün her şey çok daha güzel. Daha huzurlu bir ortam var.:1rolleyes: Anneciğimin keyfi de yerinde.:1rolleyes:
Nihayet o alışveriş merkezine gidebilicem. Umarım aradığım bikiniyi orada bulurum da başka bir yere gitmeme gerek kalmaz.boshayallersmile
Hala regl olmadım; bu durum canımı sıkıyor.:nazar: Deniz kenarında denize giremeden oturmak istemiyorum.:1no2: Kötü bir zamana denk geldi malesef. Keşke bugün olsam. 2 gün kazanç sağlamış olurum.:nazar: Havalar da tam yaz havası durumuna geldi.kaydirigubbakcemile2 Sıcak..Tam bikini bakmalık bir gün.zemuszemus

Görüşürüz cicim.:eek:

günlük haftaya cumartesi tatile çıkıyorum alışverişe cıkmam lazım bikini bulamadım bi türlüü:sinifsinif:
istediğim gibi...

Slm günnüş
sınavdan çıktım evime geldimmm
çok kolaydı yaaa
hızlı bitti yani
ılk 45 dk da bitirdim
1 saate tamamladım inşallah basit hatalar yapmamışımdır
Kankamdan haber bekliyorum
aklım onda nasıl geçti acaba

Bu kadar çalıştım günnük
Yükü attım üzerimden direksiyon sınavınıda geçersem tamamdır
artık direksiyon sınavına kadar gezme vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kankalarım toplaşın yamacımaaaaaaa :dance:

Günlük ben aşkımı çok özledim :sinifsinif: havalarda ısındı onun yanımda olmaması çok canımı sıkıyor sokakta sevgilileri gördükçe üzülüyorum :sinifsinif: 35 gün sonra 7 gün izne gelicek aşkım birlikte tatil yapıcaz ona çok mutlu günler yaşatmak istiyorum ki usta birliğine gittiğinde moral olsun bebegime. ona bişey olucak diye çok korkuyorum onu çok seviyorumm. 15 gün sonra Ankaraya gidicem 10gün orda olucam kafam dağılsın biraz. şimdilik bu kadar hoşçakall a.s.

dugune ıkı ay kalada olurmu yanı be gunluk ben napcam bır yandan kolumun yanıgı bıryandan sevdıgımın ozlemı revamı bu bana sımdı zaman sabır zamanı bılırım....ya sabırr

istedigim o fotograf karesiydi.. simdi gordukce icim aciyor.. haketmedi malesef haketmedi..
herseyimiz kirik dokukmus, herseyimiz geride kaldi sadece artik..
gecmisi geriye dondurmek mumkun mu?
bu mumkun olursa affetme ihtimalim var iste..

Ayaklarıma karasular indi günlükcan ölüyorumm:1shok:
Evet dünyanın parasını harcayıp geldim afferim banaaa..Ama bi güzel ciciler aldım ki sorma şekerim yaa
Öncelikle kafaya fena halde taktığım bi etek vardı..ama çok pahalıydı..yine de obsesif bir insan olduğumdan ötürü başka mağazalara gidip başka etek bile bakmak gelmedi içimden..taktım ya bi kere..bu böyle olmayacak dedim ve gittim aldım o eteği ohaoldumsmile
sefam olsun banane :dilcikar: yakıştı beya valla..üstüne ona uygun renk body bulana kadar canım çıktı ama onu da buldum sonunda..çok hoş bi kombin oldu vallaha..
Sonracıma işte giymek için topuklu yazlık şık bi ayakkabı arıyodum..dediğim gibi takıntılıyım ya şu topuk işine hala tam alışamadım..gidip yine alçak bişey alacaktım ama engelledim kendimi topuklu krem rengi gayet sade şık bi ayakkabı aldım..tabi ona uygun bi çanta da..
Şu an hepsi bana bakıyo kuzucuklarım benim aklinialirimsmile Bikaç body daha aldım beğenip..Öyle işte..Şuan haliylen çok mutluyum..Yaşasın alışveriş yaşasın para harcamak sempatiksalakcinni
Sevgili sevgilim dayısında..Kuzeni de avukat sözde ona ders çalıştıracakmıiş ama hiç sanmıyom valla.Neyse günahını almayalım yine de..Çalışmazsa kendi kaybedecek bunu iyi biliyo..Koskoca adam bu zamana kadar hiç sorumluluk almamış ondan bu kadar dersi var.Bu saatten sonra alsın artık bi zahmet sorumluluk :kızgın: Bi mucize olsa da bitirse okulu ama zor be günlük..
P.tesi cicilerimi giyeyim de ortalığı yakıp kavurayım :kedi: Hödük sevgilim değerimi bilmeye dursun benim mok bulur benimgibisini zemuszemus
Neyse şekerim öyle işte..Haydin görüşürük

Pek keyifliyim gunluk :)
Sinavi atlattik cok sukur. Trafik ve ilk yardimdan yuksek puan bekliyorum.
Ama motor celiskili siniri geceyimde yeter :)

Yarin kankimlerle yine gezmelere cikicaz insallah
Bi isimiz cikmazsa tabi

Kursumda bitti oh pek rahatim artik :))

ıcimde bi his var
Sanki guzel biseyler olicakmis gibi
Allah buyuktur bakalim

Bu gunluk baska yazicam bisi yok :)
Evimdeyim dinleniyorum :)

kuzenimle konuştum uzun zaman sonra..gzi..aslında en çok dertleşmekten zevk aldığım insanlardan biri o ,kuzenim olmaması haricinde..işlerinde sıkıntıları var kendi kendini küçümsüyordu..kendini küçümseme kendinle gurur duy dedim:KK43: keşke yanımda olsan dertleşsek dedim..:KK43: sıkıntı ne noldu dedi bişey diyemedim:KK43: havadan sudan konuştuk..sonra nrcn teyzem aradı..napıyorsun falan bişeyler dedi..sonra konuya geldi..SEN HAK EDıYORSUN HERŞEYı SEN NE AYAĞINA GıDıYORSUN ONUN.O SENı HıÇ SEVMEDı SANA DEĞER BıLE VERMıYOR KULLANDI ATTI BıR KENARA o hayatını yaşıyor DEDı:::::KK43:(((((( ben neler yaşadım ee bende niye kocam benimle evlendimi diyeyim dedi..kendine döndürdü konuyu..sonra dedi SANA DEĞER MEĞER VERMıYOR SENıN SALAKLIĞIN..KULLANILDIN ANLA ARTIK DEDı:KK43: BıDE AYAĞINA GıTMıŞSıN DEDı::KK43:ben teyzemi çok severim günlük..ama bunları duyduktan sonra telefonu kapattım yüzüne:KK43: canımı yakmasınlar buna inanmak istemiyorum salak ozannnnnn bana niye bunu yaptın:KK43: dedikleri doğrumu teyzemin:KK43: bu hattıda kapamış oldum..açmıycam kaldıramıyprum artık:KK43: yatağıma girdim şimdi usulca gözlerimi silip kapatıcam gözlerimi:KK43:

X