günlükkkkkkkk tekrar odaya geldim sana yazıyorum..Allah ım tüm manyaklar benimi buluyor diye düşünüyorum şuan ya
şuan asistanım ,,hocam hangi hastayı verirse bakıyorum burası bir fakülte hastanesi..hocalar bazen kendi hastalarının bazı işlemleri içinde bize yönlendirebiliyorlar hastalarını...
bir ay falan önce böyle bir erkek hasta yı yönlendirdi sevdiğim bir hocam..ben güzelce yapılması gereken tedavisini yaptım..ama abuk subuk hareketleri var koltukta bir rahat durmuyor..ben neden bilmiyorum çok kıllandım çocuktan..ama hasta ayrımı yapamam hareketlerınden kıllandım diye...
neyse 1 hafta geçti..çocuk gene geldi aburst bir sebep söyledi ağzıma bir bakarmısınız diye.baktım kaygılanacak bir durum yok dedim..sonra gene geldi dedimki ben bakamam nöbetçi doktor bakacak ,o gün ve sonraki hafta size hoca rica ettiği için baktım dedim.. ama az küçük birşey sadece bir baksanız diye ısrar etti..beni dahada kıllandırdı!!!! dedim bakamam nöbetçi doktor bakacak ben kendi hastalarıma bakıyorum dedim..( buarada günlük şansada o gün ben nöbetçiydim ama onur var kardeşim gibi hep korur kollar beni,birlikte girdik bölüme)bide bana diyorki ama siz hasta bakıyorsunuz şuan dedi..DEDıM O BENıM HASTAM YA.. onura dedim böyle böyle sen bakarmısın dedim..ne demek dedi söyle bana gelsin dedi..çocuk ona gitti..
şimdi bu çocuk bugün tekrar geldi..ben hiç görmemişim...gelmiş sekreterliğe oturmuş..bir iş için sekreterin yanına gittim yanıma geldi şey benim apareyim koptuda bir bakarmısınız küçük bir şey dedi..üzgünüm hocaya haber versinler o bakar dedim..siz baksanız sadece şurası koptu diyor..bölümdeki tüm doktorlar çalışıyor boş kimse yok
onurda bir hafta izinli
hocada sınavda
...
sekreterde ikide bir gülüyor gülme diyorum hala gülüyor..ona bakınca bende gülüyorum neyse.çocuğu işleme başlasın diye ortodonti laboratuvarına, aşağı yolladık..o arada sekreter beni arkaya çekti ne dedi beğenirsin günlük
((((((((((((
canan hanım çocuk az önce bana sizin erkek arkadaşınız varmı diye sordu..hatta sabahtan beri hemşireyle konusuyor tedavısı bitince buraya baklava getirmişti,bana birini bul gene getiririm demiş hemşireye..bide ben hoca baksın dedikçe sekretere kaş göz yapıp ( beni işaret edip) o baksın yapıyormuşş...bide geçen geldiğindede gene sekretere demiş ki ozaman için" bu sefer bir boş anında yanaşıp soracağım gibisinden bişey demiş sanırım..ben bunları duydum yukarıya asistan odasına çıktım..daha bu hastaya bakmam etikte değil zaten..kıdemli asistanımıza anlattım..oda anabilim dalı başkanına yada hastanın doktoruna hocaya gidelim dedi..hocaya gittik,anlattık asistan abim ben şimdi ilgileneceğim onla merak etme dedi..neyse ben odaya geçtim tabi bölümdeki herkes duydu buarada
tabi aslında bölümde herkes ozanla olduğumu sanıyor biz samsunda gezerken iki arkadaş görmüştü bizi:
( sekreterede dedim biri böyle bişey sorarsa var biri dersin dedim:::::::::
((((((((((( neyse asistan abim inmiş çocuğa kalayı basmış öyle ikide bir gelmene gerek yok gelincede beni bul demiş..
bu çocukta sekretere giderken asistan abi için "sen migrosa gelmiycen mi" demiş??..
ben butür şeylerden çabuk etkilenirim az korkmadım desem yalan olur günlük
ne diyim hayırlısı değil mi:
(