Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
Yanımda posta kutusunun anahtarı olmadığı için elektrik faturasına bakamıyorum
Acaba kaç geldi

Umarım daha sıkıntılı ve kötü günler beklemiyordur ailemi.
Olaylar başka boyuta taşınmadan sonlanır umarım bu süreç.
Neden haksızlık yapanlar cezasını hemen bulmuyor, neden böyle tiplerde aşırı bir özgüven ve bilmişlik var, neden iç görüden yoksunlar

Kendimi içi çürümüş bir agaç gibi hissediyorum

Başım ağrıyor ne oldu yine yalnızca kendine Müslüman insanlar dan yoruldum doğruyu kendinize göre egip bükmeyin artık

Hayır ben hasta değilim sen siz hastasınız

Niye uyuyamıyorum neden insanların yanında mutlu numarası yapıyorum

Huh.. Dün yorgun ve açtım, sonra deprem oldu ve panik havası, tüm gün çarpıntım oldu falan derken yorgunluğum geçmedi, şuan çarpıntım yok, biraz da uyudum ama hala yorgunluk var üstümde... Durumun ağırlığından sanırım...

Sevgili günlük, bugün yemerk yerken kücük oğlum masaya minik minik papatyalar koydu, cocuk bahcesinde oynarken benim icin toplayip cebine koymus cicekleri... neden bilmiyorum cok duygulandim...
yavrum benim canim oglum InsaAllah karsiniza hep iyi insanlar cikar, herdaim saglikli, mutlu ve huzurlu olursunuz InsAllah, Rabbim sizi her daim korusun
Sizi cok seviyorum...

Bugün varım yarın yokum...
Bu günlük sayfası birazcık intihar tadında olucak ama yazmak istedim galiba ben başaramadım.Geçmişin izlerini hayat yüzüme öyle bi vurduki. Sırtımı Dayadıgım ağacın altında kalıyorum, sadece tek bir sebeble böyle yıkıldım işte, bu kaçıncı gecem saymadım hıçkıra hıçkıra ağlayışlarım... Hayat bazılarına daha vicdansız davranmıyormu
Küçücük yüreğime sığdırdıgım kocaman acımla yürüyorum ayaklarımın dikenini pamuk yapan, şimdi o pamukların üzerine bir hançer koymuşta yürüyorum sanki, nereye yürüyorum bilmiyorum ama tek bildiğim canım çok yanıyor...
Umarım hayat bana es geçerde
Burası bir ölünün günlük sayfası olmaz, sevgili günlük diyede başlamak istedim ama olmadı ama bu sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim

01.11.2020/ 23:53

‘’İnsana yapılacak en büyük kötülük; onu bir umudun içine hapsetmektir’’ demişler, ne kadar doğru

Her anlamda özgürleşmeyi diliyorum Rabbim, artık biraz daha hızlansın bir şeyler.. Bunun için gereken bilgiye, bilince, aydınlanmaya, olgunluğa, fırsatlara her ne gerekiyorsa ulaşayım artık. Sağlık sorunlarımdan özgürleşmek istiyorum, maddi özgürlüğümü istiyorum, sevdiğim şeyleri yapabilme özgürlüğü istiyorum, "kendim" olarak daha rahat yaşama özgürlüğü istiyorum, huzurla(başta iç huzur) yaşayabilme özgürlüğü istiyorum, bunların olabilmesi için gerekenler her neyse artık ulaşmayı istiyorum... Biliyorum denge lazım, buna ulaşmayı diliyorum...

Canım, balım, tatlım günlük;
4 Kasım'a ve kendime söz vermiştim ya, şükür 1 yıldır iyiyim, laf olsun diye değil, gerçekten iyiyim çok şükür
Bu 4 Kasım'da da sözüme devam edeceğim. Yine ruhsal olarak iyi, güçlü olmaya gayret edecegim. Kendime ve hayatıma yazık etmeyecegim.

* Burayi okuyan herkes dilerim mutlu ve güçlü olsun

Aile travmalarının etkisinde kalmak evet huzuru ve yeterince büyümeyi geciktiriyor, engelliyor ama "şımarıklık" değil. Asla değil! Hayatın temeli o noktada oluşuyor ve aşmak hiç kolay değil, bu da o kadar normal ki. Etkisi o kadar büyük ki, hep öyle oldu ve olacak. Çocukluk bu, yetişkinliğin temeli. Sinir oldum gördüğüm bir yazıya. Bu karşıdaki kişinin acısını küçümsemeye, anlayışsız davranmaya giriyor.

3-5 gün sonra hiç birşey olmamış gibi davranan insanlara neden tavrımı koyamıyorum..
Ederinden fazla değer verme huyum ne zaman beni terk edecek acaba??
Yazıklar olsun bana..

"Elbette seni inciteceğim.

Elbette beni inciteceksin.

Elbette acı çekeceğiz.

Ama bu varoluşun mutlak

koşuludur.

Bahar olmak, kışın riskini kabul

etmek demektir.

Var olmak, var olmama riskini

kabul etmektir."

- Antoine de Saint-Exupéry

Yağmurlu, karanlık, ılık bir sabahtan günaydın günlük... dün gece düşündüm de yeni yıla resmen son 1.5 ay... ve marttan beri evde olduğumuz, ülkemizde dünyada yaşananlar... uygulayamadığımız planlrımızla akışta geçirdiğimiz bir yıl oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…