Popüler Konu Sevgili günlük...

Kendiliğinden düzenli gitmiyor hiç bir şey.

Düzgün, adaletli, yeterince saygılı gitmiyor demeliydim. Benim düzen anlayışım.
İyi niyet var bir de. Çokça duyduğum ve sevmediğim ama doğru olan bir söz; "Ohoo hayat böyle değil, sen böyle olursaaan". Ha abartılı olanları doğru bulmuyorum, onlar kolay yolu seçenler bana yapılanı ben de yapayım, ee hayat böyle diyenler. Çok iyi niyet de işe yaramıyor hayatta kalmak için, çok şanslı değilsen eğer.
Rabbim doğru yolda, dengede tut beni hep.

İyi ki hissediyorum seni Rabbim. Teşekkür ederim. Bir de bana verdiğin farkındalık, sorgulama hali, gelişme isteği, ders alma yetisi için şükürler olsun.

Daha da iyi hissettiğin günler gelecek Vind. Nasıl bu yaşına kadar hep ilerledin, nasıl buna yüzlerce kez şükrettin, daha da ilerleyeceksin.

Hayatta bir şeylerden kaçtığını fark etmek ve bunu düzeltmek de çok zor bir şeymiş...
Hiç istemiyorum ama hazır hissetmek, üzerinde çalışmak diye bir şey var.

Rahatsızım, bir şey çıkmıyor, üzülsem mi sevinsem mi çözemiyorum. Artık netleşse keşke.

Korona ne zaman bitecek artık evde çok sıkılmaya başladım. Nereye gitsek korkuyoruz. Sevdiklerimizle tam görüşemiyoruz. Ne zor bişey bugün de bitti. Yarınlarımızın güzel olması, çok daha güzel olması dileğiyle..

Uzak olmak, mesafeli olmak, ulaşamamak bazen daha iyi oluyormuş.
İşin büyüsü kaçtı herkes için, sıradanlaştı..

Bugün çocukluğumun ilk gençliğimin lise yıllarımın ve sonraki hayatımdaki en iyi dostlarımla bir aradaydım. Ama ilk kez bu kdar öksüz bu kadar yetim bu kadar yabancıydım.. ah günlük belki de ilk kez konuşamadım, ilk kez ağlayarak yanlarından gitmek istedim, dakikaları saydım.

İlk kez verecek cevabım söyleyecek sözüm yoktu... çünkü günlük, onlardan biri anne biri de anne olacak.. ya ben.. çorak verimsiz bir çöl.. nasıl yağmur yağmadığını, kumların uçsuz bucaksız yokluğunu mu anlatayım.. onlar bir canın içlerinde nasıl büyüdüğünü anlatırken..

Ah günlük.. içim yanıyor.. umudum var ama yoruldum.. hayallerimde biz üçümüz birlikte bahsedecektik bebeklerimizden.. ya ben.. bugün sadece nasıl anne olamadığımı anlattım.. boğazım düğümlendi ama gülmek zorundaydım..

Hatıra fotoğrafı çekindik.. biri bebeğini kucağına almışken biri de karnındaki bebeğine dokundu.. ya ben.. yalnız ben vardım..

Haykıra haykıra ağlamak istiyorum ancak faydası yok.. ah günlük.. ah günlük...

Bugün benim için hüzünlü bir gündü çok sevdiğim erkek kardeşimin korona olduğunu öğrendim telefonda konuşmam yetmedi evlerinin önüne gittim dedim cama çık camdan ben dışarıda konuştukona yaklaşıp sarılamamak çok canımı acıttı ya ailem onlar da yanında onlara bulaşma korkusu kaygı, endişe içindeyim boğazımda yumru ağlamaklıyım sevdiklerimize sarılma imkanı olduğunda bol boll sarılalım zor zamanlarımda yanımda olan canım ailemcanım kardeşim öylesine üzgün bir gündeyim ki dün canımın sıkkın olması buna sebepmiş gece de iyi bir rüya görmemiştim yarınlarımız güzel olsun Allahım sağlıklı, mazlumların ölmediği, çocukların ağlamadığı, savaşların olmadığı, güzel yürekli insanların hep kazandığı bir dünya olsunçikolata sever bugün üzgüngünlük

Senden nefret ediyorum kadın.
sen akrabam olacağına keşke bahçemdeki bi taş olsaydın. Senin yüzünden annemi babamı üzmekten, üzülmekten sıkıldım. Yoruldum. Senin kadar bencil adi karaktersiz bi insan daha yok hayatımda. Gerçi varda sen kadar uyur yılan değil. En azından niyeti belli. Şeref yoksunu kıskanç pislik.
ömrün böyle birilerini kıskanmakla geçeçek. Kalbinin ekmeğini böyle böyle mutsuzluklarla yiyeceksin.
pis adi.

Bence benim psikolojik sorunlarım var günlük.

Başarısızlık özgürlüğüne ihtiyacım var gibi geliyor...
Bunu kendime verebilsem, insanları takmama, onlardan fazla etkilenmeme, onları savuşturabilme gücünü de kendimde bulursam bu özgürlük bana çok iyi gelebilir.
Bir de neyde başarılı ya da başarısız olacağımı bulmam lazım tabi.

Fark ettikçe, aydınlandıkça ayrı bir şaşırıyorum bu ara niyeyse ve tatmin oluyorum.. Ne çok fark edilecek şey var. Ne çok normal olmayan şeyi normalleştiriyoruz, büyüklerin lafına takılı kalıyoruz. Sorgulamak, düşünmek şart.

Özgür olabileceğin alanların sınırlı olması, şartlara tabi tutulman ve huzurlu olmak için bu şartları kabullenmekten, uyumlanmaktan başka çarenin olmaması = Dünya.
Ah niye varsın acaba, çok merak ediyorum, büyük bir bilinmezlik...
Tek yapabileceğimiz kendimizi olabileceğimiz en iyi hale getirmek, kendimizi sevmek, keşfetmek ve iyi, güzel şeyler yapmak.

Niyetimi, ruhumu, kalbimi bazen çıkarıp gösterebilsem de herkes susup otursa diye çok hayal kurmuşumdur ama maalesef. Bundan güzel kanıt yok ama imkanı da yok. Yanlış anlaşılmaktan nefret ediyorum ve oldukça da kırılıyorum zira genelde tam zıttı oluyor, olduğum hali de oldukça önemsiyor, değer veriyor oluyorum.

"Sevgi" bu dünyada yaşamak için niye bu kadar savaş vermek zorunda.

Bugün rüyamda eski bi tanıdgımı gördüm aylarddır belki konuşmuyoruz ama bügün rüyamda evime geldigigini ve yüz ifadesi yalan söler gbi seni özledim geldim dedi halbuki iyi ayrılmadıgım biri sözde can dostu idi ama deilmiş bu dünyada kimseye güvenmecegimi öreten kişi bana tek teşşekür ettigim konu bu güvenmemyi bana ögretmesi rüyalarım boşa cıkmaz benim jisediyorum var bişe ama allaha bıraktım. Onu hiç bir zamn afetmicem kişilerdn biri günü rüyama girerk kafamı bulandırp üzdü beni kişi yaptıgını yaşamadan ölmez bu söze inanrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…