Biriniz parayı yönetemediniz, para konusunda şeffaf olmadınız, diğeriniz kendimi bildim bileli negatif düşünüp eve ve en çok da bana negatif enerji yüklediniz, psikolojik baskı yaptınız. Başta her şeyi annem büyütüyor sanırdım çok negatif olduğu çok öfkelendiği için ama zamanla babamın da suçu olduğunu gördüm gibi bir şey. Sessiz sakin sır gibi adam, bana göre böyle olunmaz evlilikte. Bilmiyorum belki yine annem abartıyordur ama anlayamıyorum tam olarak.. Kendimi bildim bileli her olumsuzluğun bana yansıtıldığı negatif ve psikolojik baskılar gördüğüm ortamda benden ne bekliyorsunuz anlamıyorum ya. İstemediğim bölümü okuyamadım, öz güvensiz yetiştirildim, sürekli baskı gördüm hassasım işte! Çok hassasım! Kpss için çabalıyorum, çalışmak için zorluyorum iç dünyamı görmediğiniz için anlamıyorsunuz bunu ama şuan bu olayın yaşanmasına kafayı takarsam yine engellenicem yeter bıktım. İsterseniz boşanın isterseniz evi yıkın umurumda değil, hayatta hem ev içi hem ev dışı yeterince ruhum yoruldu benim, uzaktan takmıyorum sanıyorsunuz belki ama çok takıyorum sadece kendimi kapatıyorum size bunun da sebebi sizsiniz. Ben açıkça konuşsam suçlu oluyorum hayırsız oluyorum terbiyesiz oluyorum anlaşılmıyorum napabilirim. Yoruldum negatif enerjilerden ya, yoruldum!