Popüler Konu Sevgili günlük...

Uzun süredir yazmıyorum buraya çünkü hiç bişey beklediğim gibi olmadı zor zamanlar zor günler geçti agladık yıkıldık kalktık... Biliyosun hissettin sende o an çok kötü oldum ben niye kendimi bu kadar parçaladım bi an sorguladım enerjim hevesim gitti o kadar çabadan sonra yüzüme tokat gibi çarptı bazı şeyler.. Baktım ellerim bomboş baktım yüreğim bomboş baktım hayatım bomboş bir geriye baktım bomboş bir ileri baktım karanlık şimdi şuan tek bildiğim yavrularım umudum tek çabam gerisi bomboş... Gün gelecek kimse tesekkur etmeyecek kimse bilmeyecek kimse yandığım kadar yanmayacak..

Neresinden tutsam elimde kalıyor... Kafamda deli sorular evirip çevirip soruyorum cevabı Bilsem de olmuyor

Neden boyle oldu be gunluk? Sevdim ben cok sevdim. En buyuk sucum sevmekmiydi? Neden ayirdi bizi gunluk? Seviyorduk biz! Ne istedi bu kadin bizden? Niye bos yere uzulduk. Anlamiyorum gunluk. Bu kadar kotu nasil olunur anlamiyorum. . .

kendi mutluluğunu kendin oluştur..
eşine oğluna önder ol..
mutlu olduğun şeyleri yapmaya devam et..
uyku uyuşukluktan vazgeç..
üşengeç olma..
aktif ol..
hayatı yaşa...

Ben de benı cok seven bırını bula bılecekmıyım benım sevdıgımden daha cok seven ,ılgılenıp deger veren bır dedıgımı ıkı etmeyen .Allahım sana bırakıyorum sen herseyın en ıyısını bılırsın gönlume göre ver yarabbım vıcdan sahıbı ,guzel ahlaklı ,merhametlı,ıyı yureklı ve sevgı dolu hayatımı cennet yapacak bırını nasıp eyle.

Taşınma işleri de bitti günlük. Yeni bir şehir.. Bazı insanlar için yeni şehir yeni başlangıçlar demektir. Ama benim için öyle değil günlük. Uzun yıllardır tanıdık bir arkadaşa karşılaştık oturduk bir cafeye lafladık biraz. Nasıl oldu bilmiyorum bir ara konuşurken derinlere daldım. İçimde bir yerlerde en derinlerde kalan yerlere daldım. Gözlerim doldu bir ara gidip ağladım kendimi tutamayıp. Ama iyi geldi bana bu konuşma. Bana yıllar önceyi hatırlattı. Buraya geleli çok kısa bir süre oldu ama bir gün içinde beni yıllar öncesine götürdü. Ah be günlük. Dün o cafeden çıkan hayatmacerasi ile şimdiki hayatmacerasi arasında bile fark var. Açtım müziği sana bunları yazıyorum neden mi? Olur da bir gün bu günlükleri açıp hepsi geride kaldı atlattım günlük derim belki bir gün. Umudum olduğundan böyle yazmadım günlük. Hayallerim de yok heveslerim de yok. Hayat maceram henüz bitmedi farkındayım ama o maceralı hayat tekrar başlar mı, ne zaman başlar ben de bilmiyorum. İşler karışık. Gittikçe daha da karışık bir hal oluyor. Hayat sanki geçiyor ama ben yetişemiyorum gibi. Koşsam... Yakalayabilir miyim? Şu yaşa geldim yakalayamadım bundan sonra sence yakalayabilir miyim günlük? Yeni bir başlangıç yapabilir miyim bu şehirde? Üstüme gelse de altından kalkabilir miyim? Çocuklar hızlı hızlı koşarken düşerler dizleri acır elleri yere düşerken taşa değer ve iz olur toz olur ama kalkıp ellerini üstlerini silkeleyip koşmaya devam ederler. Bende düştüm öyle günlük. Öyle sert düştüm. Kayaya çarpar gibi sert düştüm. Hayallerime, umutlarıma, inancıma tutunamadım. Düştüğüm için dizim de kalbim de kanasa bile ayağa kalkabilir miyim şimdi?

Merhaba gunlukcum :))

Hayat her seye ragmen surup gidiyor. Bu durumu atlatmam baya zaman alacak gibi. 1 seneyi gecti ama her sey ayni. Ben boyle hayal etmemistim. Ama artik kararliyim ben bu durumu atlatacagim!

Biriniz parayı yönetemediniz, para konusunda şeffaf olmadınız, diğeriniz kendimi bildim bileli negatif düşünüp eve ve en çok da bana negatif enerji yüklediniz, psikolojik baskı yaptınız. Başta her şeyi annem büyütüyor sanırdım çok negatif olduğu çok öfkelendiği için ama zamanla babamın da suçu olduğunu gördüm gibi bir şey. Sessiz sakin sır gibi adam, bana göre böyle olunmaz evlilikte. Bilmiyorum belki yine annem abartıyordur ama anlayamıyorum tam olarak.. Kendimi bildim bileli her olumsuzluğun bana yansıtıldığı negatif ve psikolojik baskılar gördüğüm ortamda benden ne bekliyorsunuz anlamıyorum ya. İstemediğim bölümü okuyamadım, öz güvensiz yetiştirildim, sürekli baskı gördüm hassasım işte! Çok hassasım! Kpss için çabalıyorum, çalışmak için zorluyorum iç dünyamı görmediğiniz için anlamıyorsunuz bunu ama şuan bu olayın yaşanmasına kafayı takarsam yine engellenicem yeter bıktım. İsterseniz boşanın isterseniz evi yıkın umurumda değil, hayatta hem ev içi hem ev dışı yeterince ruhum yoruldu benim, uzaktan takmıyorum sanıyorsunuz belki ama çok takıyorum sadece kendimi kapatıyorum size bunun da sebebi sizsiniz. Ben açıkça konuşsam suçlu oluyorum hayırsız oluyorum terbiyesiz oluyorum anlaşılmıyorum napabilirim. Yoruldum negatif enerjilerden ya, yoruldum!

Son düzenleme:
Sanki içimde iki insan var.
Biri bir şeyleri değiştirmek için, doğruya ulaşmak için çabalıyor, istiyor diğeri ise direniyor ya da "doğru anı" bekletiyor.
İllaki doğru olan oluyor ama zor ve ağır oluyor, geç adapte oluyor.
Kendimden yoruluyorum bazen.
Kendini bilmek güzel bir şey, her şeyin ilk adımı ama eyleme geçmek farklı, yavaş yavaş, sindirerek oluyor hep.
Ah bu ben...

1 ay daha buradayım, sonra başka diyarlara yolculuk. Galiba zaman daraldıkça biraz korkmaya başladım. Bazen gitmek istedim evet herkesten her şeyden uzaklaşmak için, ama ailem hakkında hiç böyle düşünmedim. Onlar benim canım her şeyim ve artık Ramazanın bitişi benim gidişim demek. Ne zor olacak baba evinden çıkmak, annemin melek yüzünü ne çok özlerim kim bilir.
Bu 1 aylık süreçte çok farklı kararlara da imza atacağım umarım en doğru yolu bulurum. Benim için iyi olanı...

Kafamı netlemek için elimden ne geliyorsa yapacağım bu bir ay içinde. Eğer değişim olursa çok farklı olacak benim için. Çok şeyler değişecek psikolojimi bozmadan yeni sürece alışabilir miyim bilmiyorum.
Değişim olmazsa yine de her yönden bana iyi gelecek bu durum. Başka türlüsü bana göre değil bunu anladım.

Bu arada gelinliğim çok güzel oluyor ve ben eşimi çok özlüyorum. Zaten 1 ay sonra kavuşacağımız için artık ailemle kalan vaktime odaklansam daha iyi ederim gerçi.
Umarım her şey güzel olur benim için ve herkes için

Bugün ne dalgalı geçti, baya belirgin şekilde modum bir düştü bir yükseldi sonra yine düştü falan...
Bir de kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ve eğer olursa baskın, dişli olmalıyım hissi yaşıyorum.
Umarım olmaz eğer olursa da umarım kal gelmez ve kalpten gitmem de dişli olurum.

Kendimle ilgili bir duruma biraz fazla mutlu oldum, coştum ve şuan kendime nazar değdirme riski ile karşı karşıyayım, durumu çabuk kabullenip sakin olmalıyım.

Sevgili günlük
Kendini savunamayan insandan ziyade hayatında ki insanı ele güne karșı savunamayandan ne derece nefret ettiğimi bilirsin
Sen bilirsin de o bilmiyor iște

Günlük öyle çok yoruldum ki. Ruhum bedenim o kadar çok yoruldu ki. Nefes alıp veriyorum. Ama canım yanıyor. Farklı bir gün geçirdim. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Uyumak istiyorum. Gözlerimi kapatmak istiyorum. Gözlerimi tekrar açtığımda her şey düzelmiş olsun istiyorum. Bedenim yorgun. Ama benimden çok ruhum yorgun. Dayanamıyorum. Kalbim attıkça yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…