Popüler Konu Sevgili günlük...

BİLEMİYORUM ..

Sanki hiçbir şey yoluna girmeyecek gibi duruyor . Hayatımın ilerisi kocaman bir karanlık . Ne yapmak istediğim hakkında bir fikrim yok .

Umarım yıllar sonra bu mesajı gülümseyerek okurum . Nerelerden nerelere gelmişim derim .

Bılıyorum sonunun ıyı olmayacagını ınsanın kendıne hakım olması nekadar zor duygularım git gel ama bıze göre degıl bazı seylerı ne ben kaldıra bılırım nede o yarım kalan yıkılan gene ben olurum ıcım boşluk dolu herseyı allaha havale ettım o en dogrusunu bılır benım ıcın belkı bu hayatta hep yalnız olucam kim bılır tek ıstegım dayanma gucu versın rabbım .Gıtmek ıstıyorum zamanı geldı yollar eskıdı ben cok yıprandım uzuldum haketmedım bazı seylerı uyumak ve unutmak ıstıyorum .

Kendimi iyi hissettiğim zamanlar tamamen bir yanlış anlama olabilir mi acaba? Kendimi öyle hissetmek için harcadığım çabanın yorgunluğu olmalı çünkü, bu baştan ayağa, içten dışa hissettiğim yorgunluk hali.. bir evin tüm manevi ve fiziksel sorumluluklarını tek başına taşımak... tünelin sonundaki ışık çok cılız..
kendimi iyi hissetmiyorum. .biraz da başkaları beni toparlasın, yoruldum, artık dinlenmek istiyorum her şeyimle.. hiç değilse mola.. Anlamak, dinlemek, düşünmek, çözmek, yapmak, toparlamak, getirmek, götürmek, idare etmek, sabretmek, beklemek, umut etmek, hatta iyimser olmak bile neden hep benim işim; bunları bile dört kişilik yaşıyorum.
aslında umut için bile umut yok, kendimi kandırıyorum çaktırmayın!!!

Ne yapıyorum ? Nasıl bir hayat yaşıyorum? Bundan sadece 5 yıl önce biri bana deseydi ki gece geç vakitlerde karnında bir çocuk ayağında bir çocuk kocanla sorunlar dizboyu olan bir evliliğin içinde olacaksın. Gülüp geçerdim sanırım. Sonuçta o zamanlar altımda arabam evi otel gibi kullanan özgür bir kızdım. Çok yoruldum günlük. Sürekli geçmişe dönmek ve yaptığım hataları ki en büyüğü evlenmek değiştirmek istiyorum. Hamile olduğum yetmezmiş gibi konuşacak kimsem de yok. Çok arkadaşım var ama konuşacak kimse yok. Konuştuklarım ya umursamıyor ya da anlamıyor diye artık konuşmak da istemiyorum...

Sürekli hâlâ neden evliyim diyorum. Belki kocamin öyle büyük hataları yok ama küçük küçük o kadar çok kırdı öyle çok yaraladı ki sevgim de saygım da kalmadı... Neden evliyim? Çocuklar için. Nereye kadar sürer bilmiyorum. Artık onunla uyuyup uyanmak istemiyorum ona sürprizler yapmak güzel sözler söylemek şakalaşmak hatta onunla konuşmak bile istemiyorum. Onun gününün nasıl geçtiği de umurumda değil o da... Tek umurumda olan biri karnımda biri ayagimda olan çocuklarım.

İnşallah güzel günler görebilirim tekrar güneşli günler...

Sevgili günlük 10 yıldır istediğim yere anca geldim

Biten umudum yaşama sevincim tekrar bende

Aynindan eşime de istiyorum sadece

Herşeyi seviyorum ama herkesi değil

Çocuklarım için herşeyi yaparım onlar benim herseyim

Umudum bitmedi devam ediyor ....

Önce guzel gorundun cok ıstedım senı sonra bırden hersey farklılastı mantıgım kesınlıkle olmaz dıyor burdakı insanlarda bıle bıle lades dıyemem baskalarının yaptıgı hataya dusemem allahım sen koru benı

Bazen o kadar çok yazmak istiyorum ki, sayfalarca içimi dökesim geliyor.
Bir gün kitap falan yazsam diyorum.

Gözlerimi kapasam ama uyumasam, yapılacak iş, seslenecek biri olmasa, sakin, dingin bir müzik çalsa ve hüznüm sadece o melodiden gelse, kimse ve hiçbir şey bölmeden kendim sıkılana kadar kalsam öylece dakikalarca ya da saatlerce ...
Yeter mi bu yorgun beni dinlendirmeye???

Elimde olmadan ruh halimin değişmesinden sıkılıyorum bazen, içim sıkılıyordu birden neden olduğunu anlamadığım bir rahatlama yaşadım:KK51:

Sanırım işler yoluna girmeye başladı . Karalarım beyazlara mı dönüyor nedir :)

Allahım Lütfen . Çok ihtiyacım var buna

Sevgili Günlük
Biliyor musun yıllarca günlük tuttum. Sonra evde birisi okudu diye tüm günlüklerimi yaktım. Şimdi diyorum keşke dursalardı çocuk ben, ergen ben nasıl biriydi? Hoş dursaydı nerede saklayacaktım. Şimdi bile yazamıyorum evde biri okur diye buraya yazıyorum.

Vazgeçişlerde kabullenişlerdeyim artık. Sevgim azalıyor yok oluyor... Annelik beni ayakta tutuyor hem de beni böylesine ezilmeye mahkum ediyor...

X