- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
Hayatta her zaman her şey istediğim gibi olmasa da bazı şeylere hevesim vardı şimdi hiçbir şeye hevesim yok. Hayatımı bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum.
+Ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatta her zaman her şey istediğim gibi olmasa da bazı şeylere hevesim vardı şimdi hiçbir şeye hevesim yok. Hayatımı bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum.
Şans ve iyi günler senden yana olsun, mutluluklar..Günlüğüm seninle dertleşmek istedim az önce. Şimdi pek istemiyorum ama bana şans dile diye yazıyorum. Sabahın bu saatine kadar beni uyutmayan bir şey var. Henüz tam anlamıyla seninle de paylaşamam. Ama çok mühim bir mesele. Eskilere gidelim mi? Ne çok günlük yazdım. Kimisi yıllar içinde kayboldu. Kimisi tozlu sayfalar arasında kaldı. Kimi yazdığım günlükleri hatırlarken kimisi hafızamın arkalarında kalmış. Yazmak insana katkı sağlıyor. Bazı şeyler yazılmaz ama yazılanlar da iyi. Anılar oluşturuyor. İşin özeti günlük yıllardır günlük tutuyorum. Bazı yıllar yazmadığım oldu. Dertleştiğim zamanlar oldu günlüklerimle. İş hayatında zorlandım yazdım. Özel hayatımda zorlandım yazdım. Bazen aşık olduğum adamı anlattım. Birde bu var günlük. Bak kaç yıl geçmiş. Yıllardır sevip özlediğim adamı anlattım günlüklerime. Sana da anlattım yeri geldi. Şimdi aşk konularını anlatmaya gelmedim. Şuan çok önemli bir mevzu var. Hayatımı alt üst edecek ya da hayatımı kurtaracak bir mevzu. Biraz sancılı günler beni bekliyor. İyi şeyler olmasına ihtiyacım var. Siteye süresi belirsiz bir müddet girmeyeceğim. Bakarsın aylar sonra sana çok güzel şeyler yazarım. Şimdi sana bunu niye yazdım günlük biliyor musun? Bu yazımı okuyan olursa belki dua eder bana diye yazdım. İyi şeyler olsun. Kal sağlıcakla günlük.