Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayyyyhhhh günlük bu kendi kendine kusmelerden sıkıldım neyse derdin soyle ya bu ne çocuk gibi tripler tabi suç bende kusup kendim konuşursam tekrar fasulyede nimetten sayar kendini demi ama....
Bişey demeyim diyorum susuyum diyorum yok anacım kendi tarafının yaptıklarını görmeyip te diğer tarafa karşı tavır alandan ne beklenir ki çöpsüz üzüm alacaksın diye boşuna dememişler her şeyi yuttum her şeyi unuttum ama bi yere kadar şimdi bişey desem yok değiştin iyi de arkadaş dol dol dol bir yere kere kadar ki hala ben karşı tarafın yaptıklarına rağmen rağmen saygımı koruyorum geldiklerinde güler yüz gösteriyorum daha ne yapmalıyım sorun ben de işten çıkmayıp kendime bakmalıydım o zaman daha söz sahibi olurdum geri dönmem lazım ve buyukkk bir değişime başlamam lazım

Pccim daha yeni geldin bozulacak mısın hemen?
Uğraştırma sen de beni eski pc gibi yahu!
Bir hatalar bir bir şeyler.

Son düzenleme:
Bıttı artık bırı var sanmıslar hayatımda ondan vazgectıgımı dusunmusler üzülürmü hıc sanmıyorum herkes benmı gıbı mı .Ya adamda ış yok ıteklemeyle nereye kadar o zaten olumsuzdu ıyıkı olmadı gıttıgıme yanardım .Oh be rahatım artık karsıma kendılıgınden erkek gıbı cıkıp senı tanımak ıstıyorum dıyene kadar kımse olmayacak bu be ya ılgı alaka sıfır elın nısanlı kızın pesınden kosarken utanmıyodu rezıl ıyı bı ders olsun bu sana

Acaba cok uzuldumu umarım benım üzüldüğümden daha cok ıcı yanar nasıl oluyomus anlasın.O kızla guluşup bana bakmasını ,arkamdan onarmal gulmesı ve ınsanları guldurmesını ,umut verıp gıtmesını unutmayacagım yanmıstı cıgerlerım aglamaktan kahroldum sımdı onda sıra hoşçakal vedalar böyle olur ....Senın bırını bulmam artık benı enterese etmez

Pek sevgili günlük;

"Yüreğim ıslaktır benim
kuytularda ağlamaktan
ve hafif uçuktur rengi
kurusun diye kaç kez
güneşe asılmaktan..."

Sevgili günlük ne olacak bu kilolarım sonu ye ye nereye kadar neden irdesizim bir kilo iki kilo derken 40 kilo aldım artık zayıf olmak istiyorummm

Şaşkın mıyım hayır

Üzgün müyüm hayır

Ne yapmak istediğimi biliyo muyum hayır

Deli olmak üzereyim evet

Peki neden kendine bu eziyet

Iyi olmalısın hemde çooook iyii anladın mi hemde çooook iyi

Her zaman ki gibi

Allah her daim sabredenle beraberdir

Bu kadar cabuk vazgecebılecegını bılmıyordum üzüldüm bır kez daha .Ah be adam sen benım kalbımın en derınıne öyle bır ısledın kı bılemessın ve bılemeyeceksın hoşçakal ...

İnsanları bu kadar umursamak istemiyorum artık Allah'ım, çok amin. Bir şöyle rahat, ferah olamadım uzun süre.
Mütemadiyen yorgunum enerjilerin verdiği ağırlık yüzünden.
Ayrıca yükselenin su grubu olması = enerjileri emmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…