Popüler Konu Sevgili günlük...

Meraba günlük. Sana ilk sayfam .. İyi değilim ama iyi olacağıma inanıyorum. Kırıldığım yerlerden yeşermek ümidindeyim. Daha güçlü bi şekilde güzellikleri karşılamak için ayağa kalkıcam. Geçmişe takılıp mutsuz anlarımı yazmak istemiyorum sana.. İyi olduğum zaman mutlu anılarımı paylaşıcam seninle... Şimdilik bu kadar. Mutlu günlerde görüşmek üzere...

Burda olmak ıstemiyorum .Ait oldugum yerde degılım çok zor zamanlar gecırdım gönlume gore bır yer ıstıyorum mutsuzum.

Bu durumdan kurtulmak istiyorum gitmek ait oldugum yere burası bana gore degıl lütfen acılsın yollarım aydınlansın dünyam umutlarım yesersın yenıden ben olayım .Böyle karanlık degıl böyle mutsuz degıl.

Okul rüyalarım.. Yıllardır görüyorum. Anlamı var mı acaba...

Sevgili günlük
Bayadir ihmal ettim seni biliyorum...
Hayatımda baya değişiklikler oldu.
Tek değişmeyen sey ne yazikki halen aynı şehirde ama tam olarak birarada sayılmayız esimle
Üstelik haftada 2 gun ayri kaldığım 2. Askim oğlumda eklendi buna
Isyan etmiyorum. Hayatta hep zorluklarla başa ciktim ve sonrasında hep iyi şeyler oldu...bu da en iyisi olacak biliyorum ama suan tek başıma yine bir ogretmenevinden yazmak koyuyor insana...
Üstelik benim gibi olanlar kendi evinde rahat rahat dururlarken...adaletsizlik dünya biliyorum ama artık ne olur azıcık ucunu göster kapinin nolur aramadığını göreyim. Söz kac ay olursa olsun sabırla bekleyeceğim...

Utandım yasadıklarım ve yasattıkların dan degersızlıgımden kendımden .Hersey den kacıs kurtuluş gıdecek bır yer bulamayış çocuklar bıle bana o kadar bagımlı ki ayrılamıyorlar.Iyı ki varlar beni tek anlayan onlar .

Günlük
Ben ne zaman anne olacağım. Bu imtihan ne zaman bitecek. Eşime ne zaman bu mutlu haberi vereceğim. Çok istiyoruz bir bebek kokusu ile uyumak,uyanmak.
Başkalarının çocukları doya doya sevilmiyor günlük. Dokunamıyorsun koklayamıyorsun. Bu duyguları yaşayan bilir. İmtihanımız çok zor ama biliyorum ki ALLAH bizimle ve bizede hayırlı zamanda bir evlat verecek buna inanıyorum günlük. Rabbimin kudreti çok büyük.

Şu hislerime şüpheyle yaklaşmayı bıraksam keşke.
Ya yanılırsam deyip yaşayıp görmeye yönelince sonuç hislerime çıkıyor yine. Bazı şeyleri de yaşamam gerektiği için engel olamıyorum aslında farkındayım.
Neyse eskiden hiç dinlemiyordum, zamanla daha bir oturacaktır...

Uzuuunca yazmak istiyorum aslında ama hiç halim yok. Senden, okuldan, insanlardan o kadar çok yoruldum ki...
Her şey geçecek biliyorum, şu an imkansız görünen her şey yoluna girecek. İşte o zaman ne bi daha bu okulun kapısının önünden geçerim ne de bi daha seninle aynı mekanda olurum.
Sabırla bekliyorum.

Günlüğüm seninle dertleşmek istedim az önce. Şimdi pek istemiyorum ama bana şans dile diye yazıyorum. Sabahın bu saatine kadar beni uyutmayan bir şey var. Henüz tam anlamıyla seninle de paylaşamam. Ama çok mühim bir mesele. Eskilere gidelim mi? Ne çok günlük yazdım. Kimisi yıllar içinde kayboldu. Kimisi tozlu sayfalar arasında kaldı. Kimi yazdığım günlükleri hatırlarken kimisi hafızamın arkalarında kalmış. Yazmak insana katkı sağlıyor. Bazı şeyler yazılmaz ama yazılanlar da iyi. Anılar oluşturuyor. İşin özeti günlük yıllardır günlük tutuyorum. Bazı yıllar yazmadığım oldu. Dertleştiğim zamanlar oldu günlüklerimle. İş hayatında zorlandım yazdım. Özel hayatımda zorlandım yazdım. Bazen aşık olduğum adamı anlattım. Birde bu var günlük. Bak kaç yıl geçmiş. Yıllardır sevip özlediğim adamı anlattım günlüklerime. Sana da anlattım yeri geldi. Şimdi aşk konularını anlatmaya gelmedim. Şuan çok önemli bir mevzu var. Hayatımı alt üst edecek ya da hayatımı kurtaracak bir mevzu. Biraz sancılı günler beni bekliyor. İyi şeyler olmasına ihtiyacım var. Siteye süresi belirsiz bir müddet girmeyeceğim. Bakarsın aylar sonra sana çok güzel şeyler yazarım. Şimdi sana bunu niye yazdım günlük biliyor musun? Bu yazımı okuyan olursa belki dua eder bana diye yazdım. İyi şeyler olsun. Kal sağlıcakla günlük.

Şans ve iyi günler senden yana olsun, mutluluklar..

Ciltler dolusu yazacak kadar doluyken, bir sayfayı dolduramayacak kadar kifayetsiz kalmak..
Işte bütün mesele bu.....

sivastrabzon teşekkür ederim..
Günlük son yazımda süresi belirsiz şekilde girmeyeceğimi yazmıştım siteye. Ama çok üzgündüm bugün. Yazmak dertleşmek istedim. Görünce kalbimde öyle bir acı oldu ki. Ölmek istedim. Yaşamak istemedim o an. Dayanamıyorum. Canım çok yandı görünce. Ağladım. Geçti mi? Ağlamam geçti. Sonra toparlamaya çalıştım. Sana son yazdığım günlükteki önemli bir mevzu vardı onun için dayanmak zorundayım dedim. Ayağa kalkmalıyım dedim. Dedim demesine de kalkabilir miyim günlük? Canım çok acırken yine kalkabilir miyim? Söylesene günlük. Bak yeni bir şehre taşındın hayatmacerasi desene. Ayağa kalkacaksın desene. Acı engel olmayacak. Zamanla iyileşeceksin de. Günlük bana moral ver. Yaşamak istiyorum günlük. Ruhum iyileşsin istiyorum. Hıçkırarak ağlamak istemiyorum. Özlemek bana acı versin istemiyorum. Bu şehirde güzel günlere uyanmak istiyorum. Diğer günlüğe yazdığım o önemli mevzu gerçekleşsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…