Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm vicdan azabı çekiyorum, biz niye böyle yaptık hayatını mahfettik hayatı ile ilgili ne karar aldıysa karşısında olduk destek olacağımıza hep köstek olduk, kendine olan güvenini kırdık şimdi bakıyorum da o kadar çok hata yapmışız ki ama söz günlük değişecek bu durum bundan sonra hep destek olucaz hep, güvenini kırmaya çalışanlar ,ona laf söyleyenler karşısında beni bulur bundan sonra. Herşey Güzel olacak inşallah Günlüğüm mutluluğu paylaşıcam artık senle hep bunu umud ediyorum :)

İki gün önce 1.5 yıllık hergün görüştüğüm nişanı küçük mü büyük mü yapsak diyip hayaller kurduğum adam’a birden ayrılalım dedim günlük ..
sanırım bugüne kadar herşeyin yolunda gidiyor gibi görünmesinden ama öyle olmamasından yoruldum şimdi bi daha nasıl severim bilmiyorum bu yaştan sonra birini bulup ona güvenir miyim hiç bilmiyorum ben hiç bişey bilemiyorum..

Kolay gelsin günlükcüm.
Keyfin iyidir inşallah.
Ben iyiyim,şükür halimize. Burun akmaya devam ediyor,öksürük de bir yandan. İzinden yeni döndüğümden rapor almak da zoruma gidiyor.
Neyse...
Günlükcüm be.
Kafama takılan bir konu var,hani böyle bir atsam çok rahatlayacam da bir türlü farklı yöne kanalize olamıyorum.
İyi değil şu yaptıklarım biliyorum da.
Neyse...
Yazıp yazıp sildim.
Dualarını beklerim...
Allahıma emanet ol inşallah.

iki gündür öfkemi kontrol etmeye çalıştıkça daha çok öfkeleniyorum bu gidişle sonum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi

Ağlamak istiyorum...
Tutamıyorum zaten zorlanıyorum ama rahat ağlamak istiyorum.
Sabır ver Allahım bana.
Tahammülüm düşük şuan geriliyorum kendime kızıyor kendime ediyorum en çok.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz ve kırıcı.
En çok da aile anlamayınca can yakıyor...
Şuan o kadar çok içim sıkılıyor ki...

Yine bekledim yine çöpe gitti umutlarım bilmiyorum nolcak böyle içimde biriken biriken nefes alamıyorum artık... Unutmaz bizi rabbimiz değilmi yoksa napariz nolur Rabbim umut ver nolur hani gecenin sabahı kışın baharı nolur artık bitsin

Evlenmememizin ya da onlara göre evlenemeyişimizin değişik sebepleri olabilirmiş..
Mesela göz,nazar, büyü gibi..
Nasıl kızıyorum bu düşüncelere nasıl sinirleniyorum anlatamam..
Bunları söyleyenler akraba birde düşün.
Evi satıp yeni ev almak çare olabilirmiş, kısmetimiz açılabilirmiş belki..
Ya da hacamat yaptırmakta iyi gelebilirmiş..
Belki iyi niyetli söylüyorlar bilemiyorum ama üzülüyorum çok üzülüyorum böyle şeyleri duyduğumda..
O zaman başımıza gelen, istemediğimiz her olayda diyelim ki; acaba büyü mü yapıldı ?
Ya da çok sık başı ağrıyan bi insan migren mi var acaba bende diye doktora gitmek yerine acaba bana büyü mü yaptılar diye düşünsün ?
Var mı böyle bi şey yaa :/
Evet yaşıtlarımın çoğu evlendi
Evet ben de evlenmek, güzel bir yuva kurmak, anne olmak istiyorum
Ama olmayınca olmuyor işte..
Allah’a sığınıyorum, dua ediyorum bi sebep aramak yerine daha iyisi olacak o yüzden allah bekletiyor diyorum..
Yaptığın hiç bir şeyi görmüyor kimse evlilik yaşın gelmiş ve evlenmemişsen..
Mesela biraz önce kapı çaldı tanımadığımız birileri geldi kız varmış dediler :/
Yani görücü geldiler öylesine bakıp gidecekler beğenirlerse bir daha gelecekler ve oğulları ile tanışmamızı isteyecekler :/
Ben böyle bi şey istemiyorum ya istemiyorum..
Evleneceğim insanla başka şartlarda başka şekilde tanışmak istiyorum
Neyse günlük en büyük duam
Allahım kimsenin eline, diline düşürme
Yoktan var edip ver bize hakkımızda hayırlı olanları

Aslında değişmekten çok kendimi buluyorum, aslında çok önceden olması gerekene doğru yol alıyorum.
Ama bunun adı "aman Vind de değişti" olacak sanki bazı kişiler için :)
Ben mutluyum bu değişim halinden, düşük egoyla yaşadım yıllardır

Sevgili günlük, hayatım kocaman acılardan ibaret. Ama bugünde ölmedik çok şükür.

canımdan çok sevdiğim sen bile gidiyorsan başkası gelip öldürse şaşırmam.

Biter işte...
Söyleyecek onca şey, anlatacak onca duygu takılıp kalır kursağında. İhtiyacın vardır o an konuşmaya ama kendini öldürsen umursamaz. Ama biliyor musun hepsi zamanla geçiyor, son buluyor o günler.
Ve sonra diyorsun ki
"Allah'ım ben bu insan için mi kendimi mahvettim?"

Günlüğüm bu ne demek şimdi sinir oldum ya iki gündür bu çıktı başımıza, tamam sözlendik de b.kunu çıkarma ne demek ya ne demek. Günlüğüm yanlış bir karar mı aldım ben acele mi ettim niye böyle oldu herşey Güzel gidiyordu noldu birden bire. Dur bakalım günlüğüm o benim sessiz sakin halimi gördü ona bi de diğer yüzümü gostereyim de anlasın bu söylediğinin bana söylenmemesi gerektiğini

elimden gelen,kalbimden geçen, dilimden dökülen yetmedi.
seni çok özledim ama bunu bile kendime yakıştıramıyorum. seni özlemek kendime yaptığım en büyük kötülüklerden biri.

Söylemeye mecbur bıraktığın şeyleri duyduğun zaman pek memnun olmuyorsun

Belirsizlikten nefret ediyorum gunluk,
Bazi konularda ne istedigini bileceksin.
Icim bayıldı iyice ne olacak zamanla göreceğiz

Kendim dahil kimseden beklentim kalmadı kimseyi suçlamıyorum tüm hayal kırıklıklarım için tek suçlu benim ve sevgiye olan inancım.

Olmadı işte günlük sevemedim, yapamadım..
İyi birisiydi, gözümün içine bakıyodu ama arkadaş olarak devam edeceğimizi söyledim. Sebebini anladı bence yani hala aklımın başka yerde olduğunu..
Napıyim ben buyum sonuçta, yalan davranamam..
Şu an çok iyi hissediyorum.
Zaten yalnızlık en güzeli..
Bana çok yakışıyor. :)
Hayırlısı artık.

Sevgili günlük..
Bu kadar boş bakan bir güzin ablanın neden "sevgili" olduğunu düşünürüz acaba.. Canım sıkıldığında beni buradan çıkarabilir misin?
Bana hatalarımı söylemeni istediğimde söyleyebilir misin?
Bana dostum gibi kızabilir, sevebilir misin?
Duyamaz, dinleyemez, hissedemez, sadece boş boş bakarsın işte.
Belki de yanılıyorum, bir taraflarınla bana gülüyorsundur.. Böyle boş bir şeye ihtiyacım olduğunu düşünen bir zavallı olduğumu düşünüyorsundur. Belki de sana yazdığım ilk günden beri birbirimize numara yapıyoruzdur..

Bu monotonluk iyice canımı sıkmaya başladı. Sürekli evde temizlik yapıyorum. Oysa şuan bir gemiyle olabildiğince uzaklaşmak isterdim. Herkes uzakta küçücük kalsın.. Manzaralardaki o minicik bir sürü küçük ışıktan biri olsunlar.. Yeşil, kırmızı, sarı ve beyaz ışıklar..

Uzaktaki ışıklar ne harika görünüyor değil mi? Bize bir sürü hayal kurduran o sihirli ışıklar.. Bakınca insanı içine çekiyor. Peki birini seçip yanına gitsek? Aslında o mükemmel kutsal şeyin sadece bir avm'nin aydınlatması olduğunu görsek? İşte o zaman bütün ışıklar söner ve biz artık çocuk olamayız. Bilmeden büyümeliyiz.. Gitmeden, görmeden hayal kurmalıyız bazen. Yoksa bu manzaralar nasıl para eder.. Birilerinin ışıklara bakan daireden ev alması gerekiyor..
Sen bu aptala gülmeye devam et. En azından hala hayal kurabilecek kadar akıllıyım.

Bugünlük benden bu kadar. Yarın sana daha az hakaret ettiğim bir başlangıç yapabilirim.. Fazla yüklendim sanki.

Kendim dışında herkesi affetmek için bir bahane buldum, bulamıyorsam ürettim Konu bana gelince hep suçladım kendi açığımı aradım İnsanın aşamadığı üstünden atlayamadığı ağırlığından kurtulamadığı en büyük yük kendisi. Ama Artık düzeldim kim ne hak ediyorsa hak ettiğini veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…