Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük..
Bu kadar boş bakan bir güzin ablanın neden "sevgili" olduğunu düşünürüz acaba.. Canım sıkıldığında beni buradan çıkarabilir misin?
Bana hatalarımı söylemeni istediğimde söyleyebilir misin?
Bana dostum gibi kızabilir, sevebilir misin?
Duyamaz, dinleyemez, hissedemez, sadece boş boş bakarsın işte.
Belki de yanılıyorum, bir taraflarınla bana gülüyorsundur.. Böyle boş bir şeye ihtiyacım olduğunu düşünen bir zavallı olduğumu düşünüyorsundur. Belki de sana yazdığım ilk günden beri birbirimize numara yapıyoruzdur..

Bu monotonluk iyice canımı sıkmaya başladı. Sürekli evde temizlik yapıyorum. Oysa şuan bir gemiyle olabildiğince uzaklaşmak isterdim. Herkes uzakta küçücük kalsın.. Manzaralardaki o minicik bir sürü küçük ışıktan biri olsunlar.. Yeşil, kırmızı, sarı ve beyaz ışıklar..

Uzaktaki ışıklar ne harika görünüyor değil mi? Bize bir sürü hayal kurduran o sihirli ışıklar.. Bakınca insanı içine çekiyor. Peki birini seçip yanına gitsek? Aslında o mükemmel kutsal şeyin sadece bir avm'nin aydınlatması olduğunu görsek? İşte o zaman bütün ışıklar söner ve biz artık çocuk olamayız. Bilmeden büyümeliyiz.. Gitmeden, görmeden hayal kurmalıyız bazen. Yoksa bu manzaralar nasıl para eder.. Birilerinin ışıklara bakan daireden ev alması gerekiyor..
Sen bu aptala gülmeye devam et. En azından hala hayal kurabilecek kadar akıllıyım.

Bugünlük benden bu kadar. Yarın sana daha az hakaret ettiğim bir başlangıç yapabilirim.. Fazla yüklendim sanki.
:KK9::KK9:

Artık sıradanlığın da ötesindeyim.. Alışsam belki daha kolay olacak her şey.. Sıradanlık, alışkanlığa dönüşünce olağanlık kazanır ama zor görünüyor.. Sevmediğin biriyle evlenmek gibi, için almadan soluğunu alıyorsun "ne zaman bitecek? " diye gözlerini sıkıca yumup dayanmaya çalışırken..

uzun, gereksiz ve samimiyetsiz konuşmalar midemi bulandırmaya başladı mümkünse bi süre iletişim kurmadan yaşamak istiyorum, konuşmayalım

Dün de ilkler yaşadım.
Birileri için küçücük, ben hayatıma bütünüyle baktığımda ise büyük değil belki yine ama anlamlı.
Bazı şeyler ise ufak da olsa benim için başarı, manen içimde çok şeyler yaşadım.

Ahhh biri gelse dese ki, '' al şu biletleri, git kafanı dinle.. İş-güç yok, hesap soran yok, sorumluluk yok, hesaptan kısmak yok..
canın ne zaman isterse o zaman gel'' ....
Hayaller ve gerçekler...

düşündüğün gibi kalmayanlar, tesadüflere yüklediğin anlamlar, ihtimallerin sadece ihtimal kaldığı zamanlar. bunlar insanı yoran şeyler.

hiç kimseden hiçbir beklentim olmamakla birlikte, ben herkesten her şeyi beklerim. ne alkış ne madalya aldılar ama yaptılar, yaparlar ve yapacaklar da.net

Merhaba gunluk
Bu benim fevriligim ani parlamalarim ne olacak ? Neyseki kendi kendimi yedim
ama iyiki etrafimda beni gulduren insanlar var. İki dakikada hem sinirlendim hemende guldum. Baklavayi bana kakalamasalardi iyiydi :halay:

Çevresinde ona destek olan insanların varlığıyla hayallerini gerçekleştiren insanlara imreniyorum.
En çok da spor, sanat gibi daha çok yetenek gerektiren dallarda olunca...

Merhaba gunluk
Kafam cok karisik inan. Aslinda ona cok kizginim onun yuzunden sevdigim bir kac kisiyi kaybettim. Aklimi beynimi o kadar mesgul etti ki insanlardan kactim. 1 senemi yedi. Hala onu seviyor olmak cok kotu hissettiriyor. Ama kendime engel olamiyorum.

Günlükkkk,
Ben neden tek basima uyuyamiyorum yaa. Yok arkadas sag don sola don yarin is var 6 da ayakta olacagim. Isin garip yani evde kimse yok korkuyorum gunluk yaa sunuda atlatsam keske gozumden uyku akiyor yok yok yok delircemmmm :KK42:

Merhaba günlük bugün kahveyi ve cayi fazla kaçırdım bu durumda uykumu kaçırdı...
Bebeğim uyanmadan uyusam iyi olacak. Yarin daha neşeli, iyi niyetli bir gün istiyorum. Herşeye iyi bakmalıyım.

Kardeşimi istiyorum günlük .kapı çalsın o gelsin bana gülsün kardeşimi özledim

dünyadaki tüm insanları bir kenara itip, sadece içlerinden biriyle yetinebilmek. sanırım dünyanın en güzel şeyi.

Konuşacak daha doğrusu özgürce saçmalayabileceğim kimse olmadığı için buraya yazayım bari.

Şu beynim keşke sussa...
Hatırlarım da çoğu geceler (bu aralar özellikle) kafama vura vura uyuyorum,ilaç etkisini gösterince sızıyorum.
Geçen yıl salonun en kuytu yerine çöküp duvara vura vura uyuyordum ev sahibi 'gece çocuklar duvara vurmasın' diyince ondan vazgeçmiştim.
Sebebi ne; sebebi kafamdaki seslerin,uğultuların,vızırtıların susmaması susmuyor işte Allahın cezası beynim susmuyor.
Şuan da da susmuyor mesela ondan bu saçmalamalarım.
Doktorum ısrarla hastaneye yatmamı istiyor,en azından 3 günlüğüne ama yapamam.
Çocuklarım bensiz uyuyamaz gece, annem annemde dertten uyuyamaz.

Sabah e-nabızdan baktım da. Doktorum son gittiğimdeki tanı kısmına'psikotik belirtili manik nöbet'yazmış. Sahi ben ona neler anlatmıştım da psikotik belirti dedi ki.Ha doğru ya bitmek bilmez kuruntularımdan bahsetmiştim bi de otobüste adamın birinin sürekli beni takip ettiğinden(öyle bişey yok malesef sadece bazen bana öyle geliyormuş sonunda çözdüm.)

Daha 27 yaşındayım ve ben nasıl bu hale geldim ki ya. Ailemde bipolarlı kimse yok genetik desem.Ama bipolar beyindeki kimyasal dengesizliklerden kaynaklanıyor benimde öyle galiba.Şu kelimeyi hiç sevmem ama keşke diyorum keşke 12-13 yaşlarında kendimdeki belirtileri önemseyip bi doktora gitseydim.Ya da aileme söyleseydim keşke.Bu kadar ilerlemezdi belki. Kendimi bildim bileli triktillomani var bende(saç koparma hastalığı) ha bende ki tutam tutam değil de tek tek özellikle kalın olan saçlarıma kastım ve daha nice nice b.ktan takıntılar.

Çok yalnızdım , ortaokula başladığımda çok yalnızdım zaten öğretmen yüzünden problemli bi ilkokul geçirmiştim.Ortaokulda da tek ve en sevdiğim arkadaşım okula yeni gelen kızla takılmaya başlayınca resmen ortada kalmıştım.Sonra sonra problemlerim arttı.(Neler yaşadığımı ısrarla anlatmayacağım).

Korkuyorum ; kızlarımın benim yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum.

Beynimin beni ele geçirip bütün herşeyi alt üst etmesinden korkuyorum.

Öyle işte ...

X