Popüler Konu Sevgili günlük...

Gece gece ağlıyorum ben yine Günlüğüm, niye ben bunları yaşadım niye, nasıl bir insan .... :KK43: geçti o günler ama bende silinmeyecek yaralar açtı hiç affetmiycem hiç

6-7 sene önceki fotolara bakıyorum da, beyazlayan saçlar ve kilom dışında gerçekten bir şey değişmemiş tip olarak. Azıcık da sanırım kaz ayakları denen şeyden var.

sevgili günlük neden hiç güzel birşey olmuyor hayatımda bunun cvbını veremiyorum isyan ediyorum ama sonra kızıyorum kendime yoruldum ben günlük herkezi herşeyi bırakıp ardımda gidesim geliyor hiç kimsenin beni tanımadığı yerlere ama yapaıyorum işte olmuyor bi boşluğa çekliyorum neyin elinden tutarsam tutuyum elimde kalıyor hep mutlu olsun diye insanlar ikili oynuyorum hep bense hep mutsuz sadece uyuyunca unutuyorum herşeyi herkezi mutsuzum ben günlük sanırım böyle yaşamayada mahkumum...

Canım günlüğüm, özledim diye düşünürken sürpriz yapmış,gelmiş.... Çok seviliyorsun...:KK200:

Sevdiğin insanın sana ait olması çok muazzam bir şey. Bakliyat reyonunda nohuta bakarken bile nedensizce mutlu oluyorsun.:oops::21:

Günlük, çok gıcıksın ya, niye bana bildirim göndermiyorsun seni takibe aldığım halde? Canın isteyince gönderiyorsun ama!
Hıh...:KK12::KK12:

insanlara bir şeylere anlatmaktan vazgeçtim artık zaten kendilerini ne anlamak istiyorlarsa onu anlıyorlar ben de artık şey diyorum;
sen onu öyle mi anladın ANLA
sen o dediğimi anlamadın mı ANLAMA
öyle mi anlamak istiyorsun ANLA
bu dediğimden bunu mu çıkardın AFERİN ÇIKAR

Günlüğüm o kadar mutluyum ki uçuyorum :halay: bu ne güzel bir pazardı böyle :KK22: . Sabah kahvaltıya gittik günlüğüm havada mis gibiydi, bu adam bana görmediğim değeri veriyor kendimi değerli kıymetli hissediyorum onun yanında, hayal kurduk bayağı evimizden geleceğimizden konuştuk 2 çocuğumuz olsun istiyormuş :KK68: 1 erkek 1 kız, oğlumuzun adı bile hazırmış "Tarık" tabi sen istemezsen başka bişey koyarız dedi Tarık güzel isim olur bence Günlüğüm :KK48:. Bugün başka bişey daha oldu günlüğüm :oops:ilk defa :KK60: . Günlüğüm iyiki iyiki var o, iyiki benim hayatımda seviyorum onu galiba :oops: iyi geceler günlüğüm daha nice güzel günler bizi bekliyor inşallah :KK68:

Yine geçmişimdeki kişiler ortaya çıkmaya başladı, ouf...
Çok geriyor bu tarz şeyler beni ya.
O zaman ne düşünüyorsam yine aynı napayım ben....

Sünger gibi emiyorlar enerjimi, moralimi, nesemi ve umudumu.. Kızımın sevgisinden.sonra gelen sahip olduğum tüm manevi güçlerim....Bir süngerin içinde hapsolup kalacak...

Siz kırıldığınız için tavır koyup uzaklaşıyorsunuz karşınızdaki de sanki bunu bekliyormuş gibi o da uzaklaşıyor nasıl sürpriz ama.

Günlüğüm kendimi çok güzel hissediyorum :süslü: aynaya bakmaya doyamıyorum :oops: ben kendime aşık oluyorum galiba :KK19: işyerinde masamda ayna var ve benim gözüm hep orda :KK48: . Günlüğü bir süreç var ailece önümüzde inşallah güzel olur herşey inşallah iyiki bu böyle oldu deriz inşallah Günlüğüm.
Günlük bir de biri beni kandirdigini sanıyor aklı sıra, bir duayı almak için insan nasıl yalan söyler hayret. Aldın o duayı( ki ben vermeyecek değildim) ama yalan söyleyerek aldın beni kandirarak, kusura bakma karaktersizsin :duduk:

Hayat geçiyor ben hala bir şey yapamadım. Boş bir insanım aslında böyle girişken sevilen uyumlu biri olmak isterdim ben neden böyle oldum bilmiyorum. hayat gidiyor ben boş boş yaşıyorum hiç bir şey yapmadım.böyle giderse de beni kimse sevmeyecek ve hiç bir şey yapmadan gideceğim.

Düğün tarihini öne çekmek lazım Günlüğüm bıktım çünkü, bu ne biçim hayat böyle dinlenmek istiyorum hergün bizdeler sanki bana çalışıyor hanımefendi nolur kurtulayım bir an evel bu evden nolur :cry:

Daha temkinliyim daha canliyim. Zamanlamasi dogeu mu yada o dogru olan mi diye düşünmüyorum. Bunu zaman gösterecek sadece tedirginim kalbimi yavas yavas ele geçirdiğini hissediyorum. Sarmasiklarinin dikenleri batiyor. Zaten yaraliyim fazla kanatmaz beni umarim. Karsiliksiz degil bu hislerimiz ama ya gecmisteki guvensizlikleri yasarsam. Bu defa toparlanmam uzun sürer. Ama mutluyum yaninda olmaktan pazar gunu bulusacagiz insallah kotu bisey duymam gunluk cok korkuyorum yeterinnce kaybetmedim mi onuda kaybetmek istemiyorum. Ilk defa biri beni kabugumdan cikardi hatta cikarmadi kirdi o kabugu. Savunmasizim ve cok heyecanli sakin kalmaliyim hersey guzel olacak inaniyorum buna :)

Biliyorum, ne benim diner acım ne de sen beni unutabilirsin.
Çok daha zor günlerimiz olacak, bunlar daha ne ki? Hem kaç sene oldu ki beni terk edeli?
Yirmi yıl sonra aşkı anlatırken çocuklarına öznesiz cümlelerle benden bahsedeceksin.
İşte en çok o zaman yanacak ciğerin...

Bu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil! Birilerinin egosu okşansın diye kendi gururumuzu hırpalamanın bir anlamı yok. Hak edene gönül, hak etmeyene yol vermeyi bilmeli insan.
İşte o zaman değerli oluyorsun…

X