Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili gunluk bugun icim kipir kipir
sanki hamileyim dogum yapiyorum ve dogumdan sonra evladimi kucaklayarak sevinc gozyaslari dokuyorum
boyle hislerleyim bugun hayirdir insallah!!
mutluyum cok sukur umutluyum
birgun gelecek ve ben bugun yasadigim hissi gercek olarak tadacagim Rabbimin izniyle
sevgiyle kal gunluk sonra yine ugrarim❤

Hersey tahmın ettıgım gıbı konustu ve bıttı bu kadar .Ikı kelımeyle karar verdı olmaz dedı yoksa insan görmek için her yolu dener çok bahtsızım be bılıyordum böyle olacagını da gene insanız duygumuz var.Olmayacak bu iş böylee zaman da su gıbı masallah yaslandık .

Günlüğüm 2 günlük engelin ardından buradayım yine üzgün değilim yazdıklarım için hala aynı fikirdeyim RABBİM sorsun diyorum başka da bişey demiyorum ama söylemeden edemeyeceğim moderatörler vicdansız , kız bana ne laflar saydı resmen hakaret etti pislik 1 gün engellediler iki çift laf söyledik (ki içinde hakaret yoktu) beni 2 gün engellediler onların da vicdanı o kadar demek . Bu laflardan sonra yine engellenirim muhtemelen içimde kalacağına söylerim kurtulurum vicdanınıza tüküreyim ................

Bazen hangi şehirde olduğumu karıştırıyorum desem. Ankara mı İzmir mi? Her şey çok hızlı oluyor sanki. Herkes bı yerlere yetişmeye gün gece olmaya. Hemen ardından gece de güne dönmeye çalışıyor .. bense durup izliyorum bazen dışında kalıp seyredaliyorum hayatları. Sabahları işe gelirken dilenen yaşlıları görünce kahretsin! Diyorum içimden. Bu düzene kızıyorum . On saniye sonra ben de kayboluyorum o düzende .. 6 ay oldu bile hayatım degiseli. Yeni insanlar çıkıyor tanışmak isteyen görüşmek isteyen . Arkadaş olup muhabbet ederken senin kıymetini bilememis. Yok çok pişman olacak laflarindan o kadar bunaldım ki. Bana iyilik olsun diye mi söylüyorlar yoksa kötü bir amaclari mı var onu da bilmiyorum. İnsan gibi yaşayıp insani davranan herkesi seviyorum. Bu mu benim iyi olmamdaki ölçüt. Dün mesela eve giderken metro da karşımdaki teyzeyle gozgoze geldik ve gulumsedim o da bana kocaman güldü sonra. Kalbten kalbe güzel bir alışveriş yaptık o kalabalıkta kimseyi kırmadan rahatsiz dahi etmeden..

Her neyse çok uzattım. Bazen kimseye anlatamadigim şeyleri buraya yazıyorum. Anlaşılmaz belki ama işte karaliyorum...

Tahmınlerım de hıc yanılmam adam olsaydı yuzeysel bakmazdı ilerletırdı çok sıkıldım artık ya halbu kı tanısalar zaten nıyetı de bellı degıl cok gıcık kaptıgım ınsanın arkadası o neyse o da odur ne saygısızlıklar yaptılar hıc bulaşmasınlar daha ıyı ben böyle ıyıyım.

Nasıl son bırakıyor musun neden canım

Son düzenleyen: Moderatör:
son olmayacak ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yıprandım. Çöktüm. Değiştim. Bittim 1.5 yılda.
Sonu yok. Göremiyorum.
Nereye kadar böyle olacak onu bilmiyorum. Ne yapmam doğru onu bile bilmiyorum. Ben hiçbişey bilmiyorum.
Böyle biri değildim nasıl böyle biri oldum, buna nasıl izin verdim.
Körmüşüm. Açtım gözlerimi. Tek yapabildiğim bu oldu, dondum kaldım öylece.
Çaresizlik ne kadar zormuş.
Sonunu göremeden, bırak sonu 1 yıl sonrasını bilemeden kendime haksızlık edip nasıl duracağım burda.
Kendime bunu nasıl yapabildim.
Ben kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettim. Ama kendi ellerimle düzeltemiyorum.

Oğlumm, onu çok seviyorum çok.
Allahım bana ve benim gibi olan herkese ferahlık ver ben ne yapmam gerek bilmiyorum.
Kendime kıydım.
Nasıl böyle kör olabildim.

Doğru yolu seçme iradesi ver bana.

Bugün felsefe türü bişeyler okudum, kafam zaten karışıktı. Garip garip yeni şeyler öğrendim daha da karıştı

Hıç bırsey umrum da degıl sende hıc bır zaman konusmaman dılegıyle cunku cekıp gıdecegım burdan .

Mirbaaaaaaaaaaaaa

Nassın gülüm dsfjhgkjkdfg ay bugün resmen deliye bağladım. Herşey o kadar yolunda gitmiyor ki puahhahahaa ama hep gülesim geliyor, sen affet Allahım!

Koşmak istiyorum günlük. Mutlu olmak için değil ama. Hayatın akışında boğulmak istemiyorum. Hayat macerası dedikleri bu yerde boğulmak istemiyorum. Bekledigim bir durum var onun olmasını istiyorum..
Allahim kalbimdekini biliyorsun, nasip et, yardim et..

Burada her şey çok zorlaştı.
Sorunlardan ülke değiştirince kacabildigimi sanmistim. Hayır. Daha kötüye gidiyormuş.
Sevdiğimi özledim, onu kaybetmekten korkuyorum. Onu görmeme daha 6 ay var. Koskoca 6 ay.
En çok neye yanıyorum biliyor musun? Kibrisa geldiğini bilen arkadaşlar sürekli eğlencenin dibine vuruyorum saniyorlar ama bilmiyorlar ki ben çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…