Popüler Konu Sevgili günlük...

Bana kimse ümit vermesın bırakın rahat gıdeyım aklım da kımseler kalmadan .Sen de öyle yaptın vazgectın hos alışıgım ben tıpkı dıgerlerı gıbı keske bır farkın olsaydı sözunun erı olsaydın ortalıga yaymadan önce.

Neden sevilmez bi insan neden her fırsatta laf sokulur ben ki onun torununun sahibiyim ikinciyede hamileyim bunların hatri da mi olmaz artik herşeyden çok yoruldum sevdiğim insanlar sayılı sayıda o yüzden artık gerçekten kimseyi takip üzülüp aglamicam kendime söz veriyorum.

günlük çok korkuyorum. deli gibi korkuyorum.
kafama takmamaya çalışıyorum ama yapamıyorum. 7/24 aklımda.
“2 gün sonra üzüleceğim” diyerek güya kendimi sakinleştirmeye, en azından mümkün olduğunca az günümü zehir etmeye çalışıyorum. ama olmuyor.
stresten yığılıp kalacağım.
çok korkuyorum. dizlerim titriyor.

Evet gene geldım çünkü o da geldı bahenemiydı yoksa işi oldugu ıcın mı bılmıyorum neyse hayallere kapılmayalım dedık ama engel olamıyor ınsan fakat eskısı gıbı degılım olmayacagını bılıyorum en azından gıtmek ıstıyorum zaten alıştım yalnızlıga neyse yıllardan sonra ılk defa kalbım carptı gene dıkkat ettımde ona dogru yururken gözlerını ayırmadı bende gulümseyerek vardım yanına:)) ve sonrası yok ışte derın bır sessızlık her zaman oldugu gıbı .Olur mu bılmıyorum hayırlı degılse zaten uzak olsun hıc baslamasın bıle .Aslın da cesaretım bıle yok korkuyorum kacasım var .

İki gündür iyi tembellik ettim sevgili günlük.
Kk ya girmiyorken iyiydi aslında.
Ban mı istesem ne yapsam Mune abladan.
Hoş hissettim yarın ban gelebilir bana.
Gerçi bana sorsan bir şey yapmadım ama alıştım artık his geliyor öncesi. :)
Hadi hayırlısı .

Nasıl da bakıyordun bana koşarak sarılmak ıstedım o an normal de kimseye bakmam ama sen baskaydın bılıyormusun senı ılk defa bir parkta baskasıyla görunustum içimde tarıf edılemez bır acı olustu morelım yerle bır oldu demek kı hısler varmıs bugunlere tasınacak sonra okulda cok nadır de olsa bakısların aklımı kurcaladı ara ara ve askere gıttın bır kere bıle bakmadın aklından cıkmıstım yazın bırden aklıma dustun ıstese bır sekılde ulasır dedım sonra bende unuttum takı gelıpte benım ilgımı cekmeye calıştıgın bugune kadar bılmıyorum iyi bırıne benzıyorsun dıgerlerı gıbı kötu kalplı olamazsın ama genede temkınlı olacagım .

Merhaba gunluk :)

Her sey eskiye oranla iyi. Bende oyle elhamdulillah. Gucluyum kendime ve Rabbime guveniyorum ben daha da iyi olacagim. Her gun yeni bir umutla aciyorum gozlerimi. He bi de her gun belki su agrim gecer umudu ile aciyorum gozumu. Spor askim kotu sonuclar dogurdu. Zordayim gunluk. Sporu biraktim ama duzelemedim daha. :/

Yanıldım günlük üzgün ve mutsuz hıssedıyorum bu yapılan neydi bılmıyorum anlam veremıyorum.Sevgıye olan hasret sanırım benı aptallaştırdı bır turlu kabullendıremedım kendıme .

Neyse kı çabuk atlattım günlükçüm fazla yıpranmaya gerek yok o mutluyken benım üzülmem saçma ben işimi seviyorum onlara adadım gerısı boş .

Merhaba sevgili günlük.. Önce sana defterlere yazıyordum ama kimseler okumasın diye hep saklı.. Şimdi buradan yazıyorum.. Burada saklanacak, saklayacak kimseler yok nasılsa...
Aylardır değişen düzenime adapte olmaya çalışıyorum. İlk başta hoşuma bile gitmişti. Hayatımdaki bazı şeyleri kolaylaştıracağını bile düşünmüştüm. Düşünemediğim bir şey vardı, o da bu kadar sıkılacağım!! Normalde evi, evde vakit geçirmeyi seven biriyim. Ama bu günler süren (ve sürecek)bir mecburiyete dönüşüp, benim seçimim olmaktan çıkınca dayanılması zor bir sıkıcılık vermeye başladı. Destek yok, moral yok, anlayan yok, dinleyen yok, konuşan yok... Belki bu kadar sıkıcı hale gelmesinin sebebi bunlar..
Neyse.. Nasılsa buraya gelmek için daha çok vaktim olacak.. Şimdilik bu kadar yeter.
İyi geceler..

Yoruldum artık ne yapsam düzelmiyor. Yoluma bakacağım. Blöf yaptım sansın o yakında anlar umarım ciddi olduğumu. Tabii eğer önceliklerinden fırsat bulursa.

Kaybeden ben degıl sensın o yuzden zerrene uzulmuyorum.Eskıden nasıl gıcık oluyordum şimdi daha çok .

Artı senden bır cacık olmaz ıkı muhabbete gıremıyorsun ortam yaratıyoruz fırsat verıyoruz iş yok sende işine gelen kadınlarla nasıl da muhabbet edıyorsun anlıyorum ki vazgecmıssın kendıne göresını bulmussun aptal saptal gırısımlerde neden bulunupta benım dunyamı alt üst ettın karakter yoksunu .Allahım gıtmek istıyorum burdan ya söyle delıkanlı çatır çatır konusan mert ,cesaret sabıhıbı ,kararlı adamların oldugu yere ne bu ya bunun gıbısını de ılk defa göruyorum sordugum soruya bıle cevap vermedı ınsan duymaz mı ben de yuzune bakmadım ıyı oldu .Allahın dan bulsun evde kalasıca.

Sevgili günlük insallah sabah millete espiri konusu olmam tavirları ilgisi hosuma gitmiyor degil ama uslubunu sevmiyorum iste gerci adam akilli dusununcede biz olmayız be gunluk sonucta hic birbirimize benzemiyoruz bile karakter tarz fikir hos onunla ilgilide pek birsey bilmiyorum ya

Belkide benden hoslsnmiyordur ama herkesin icinde beni kıskandırmak icin cabalamasi neyin nesi ben anlayamadim

Hani yaşarken değer görmeyip, öldükten sonra kıymeti bilinenler var ya işte ben onlardan olacağım biliylrum adım gibi. Çooook uzaklardan gözümde yaşlarla izleyeceğim ardımda kalanların beni aslında ne kadar sevdiklerini anlatanları , bir kere daha " ben demiştim"" diyerek....

Sevgili Günlük;

Dün hiç ummadığım bir yerde çıktı karşıma. Nasıl da özlemişim dağıldım resmen ama bir yabancı gibi kafamı çevirip gitmesini de bildim. Ne yapalım kader kısmet böyleymiş. Bugün bir başka kursum daha başlıyor hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…