Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bir mucize gerek bir mutluluk bir enerji.

Haahhh.. Dahaa kaç kulaç atmam gerekiyor, bu derin sularda... Pis ahtopatlar yüzünden hayattan soğudum.. Kollarım yoruldu. Allahım bana güç ve sabır ver.. Kıyıya ulaşayım.. .

Bana bi ümit ver artık .. Bi ışık gösterki gözlerimi oraya dikeyim ve yoluma devam edeyim. Neden hep umutsuz geçiyor günler...

sevgili gunluk, bazen dusunuyorum acaba yillardir habersizce sevildigini ogrenseydi nasil hissederdi ? belki bir sansimiz olurmuydu acaba ?

bugün yine düğündeydim kendimi çok kötü hissettim hep eski sevgilimin o güzel tatlı bakışları geldi aklıma unutmamışım hiç ummadığım anda o bakışları aklıma geliyor dönüş yok biliyorum imkansız artık beraber olmamız keske bambaska biri olsaydın..

yoruldum gnlük gözlerimi açamıyorum şişip kanlanmışlar. ağlamaktan içim dışıma çıktı günlük ama umurunda değil onun. unuttum dedi. unutmuş beni gnlük

Sevgili Günlük :)
Nasılsın iyisindir inş.
Beni sorarsan çok şükür bugünume.
Bugün bi karar verdim.
Aslında karar vermek istemiyordum böyle hayal etmemistim. Ama anladım ki olmuyor insan bir sürü şeye yonelince hiç birini yapamıyor.
Umarım pişman olmam bu durumdan. ....
Kpss çalışıp atanma hayali kuruyorum.
İnşaallah Rabbim bir kapi açar. ....
Aminnnn.....

Kimseye anlatamadigim şeyler yaşıyorum... Kendim dile dahi getiremiyorum esasında.. haftasonu oğlumun babası geldi. Boşanma sonrası ilk kez. Gördüm uzaktan çok tuhaf bi duygu. Eskiden ugruna belki canımı verebilecegim adamın yüzüne bile bakmadım. Konuşurken dahi saniyelik baktım ayıp olmasın diye..
Üzüldüm haline.. bomboş bir adam. Eskiden de bosmuş ama ben dolduruyormusum anlam yükleyerek..oğlum hiç gitmedi babasına ben annecim hadi babanin kucağına git diye biraz zorladim ama yok. İstemedi. Hep benim kucağımda. 2 gün görüştük öğlene kadar. Bir daha uzun süre gelecegini sanmıyorum. Kendisi de söyledi izin almamda sıkıntı oluyor bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum diye. Konu açmaya çalıştı keşke olmasaydı diye başladı ama ben hemen lafı değiştirdi m .. her gün dediğim gibi bugün de daha bir içten söylüyorum Elhamdülillah Rabbime .. iyi ki iyi ki bosanmisim..

Senın o anlamsızca bakıslarından nefret edıyorum amacın ne dalga mı gecıyorsun yoksa hayatıma dahıl olmak mı hıc bırıyse bakma gıtt senınle mı ugrasıcam zaten gıdecegım sen boyle anlamsız ıslerle ugrasacagına harekete gec yada gecme senın de ne oldugun bellı ayrıca cok saygısızsın kapımın onune gelıp benı görmezden geldıgın gunu unutmuyorum ne ıstıyosun benden gıcık mı kapıyorsun gel gıcık oluyorum de o zaman sende kurtul bende üfff allahım bos hayallere kapılmak ıstemıyorum zaten guzel bırı gelmıs benden de guzel hem onunla hep bır arada bense daglar kadar uzak hıc bır ortak ısımız yok yakında ona yonelır hem zaten bana sevgıyle baktıgını da dusunmuyorum o da gıcık oluyo bende .Artık eskısı gıbı degılım öyle umut etmek yok hayal de yok zaten konusabılme ıhtımalı sıfır ne dıyecek adam kac yıl oldu orda agzını acıp tek kelıme etmemıs sımdı mı edecek .Ben hep ıyı dusunuyorum ama baskaları dalgasını gecıyor kendınce .

Hayatta her zaman en büyük darbeleri en sevdiklerimden gördüm. Sanırım en iyi onlar bildiği için zayıf noktalarımı.

Tam insanlara inanmaktan vazgeçiyorken, yine inandım. O bağrına basan, can ciğer seven, sahte yüzlere inanmanın bedeli bu kırgınlık. Kırgınlığımsa yalnızca kendime.

Radikal kararlarımı uygulamaya başladıkça, güçleniyorum. Altını çizerek sevdiğim insanların üstünü çizerek gidiyorum şimdilerde. Ve hiç üzülmüyorum, hasreti, sevmeyi, dostluğu çok iyi bilen insanların içi boş kutudan öteye gidemediklerini bildiğimden midir bilmem, artık sızlamıyor şu içim. Davulda ses çok, işi boş :)

Bundan sonra yalnızca kendimin kardeşi, yalnızca kendimin ablası, ve yalnızca kendimin dostuyum. Ve inan, böyle daha mutluyum günlük. Bir de kitaplarımın, ve eşimin...

Yanıldım, yine yanıldım. Ve aldım dersimi, insanların nice bencil olabileceğini bir kez daha gördüm.

Verecegim 10 15 kilo!
Kendim icin veriyorum, sana ne oluyor ki? 3 yilda ancak verirmisim sanki 300 kilo.
Beni kendinden sogutmaya devam et aferin boyle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…