Günlüğüm moralim kötü
Hayatımda abim kadar bencil birini görmedim üstelik anne babasına karşı ailesine karşı bu bencilliği, bizimkiler canını dişine taktı aman oğlumuz evlensin aman yuvası olsun diye (aynı şekilde bende) her masrafı yapıyorlar düğün salonu, eşya, takı herşey evlenecek bir insanın yapacağı aklına gelebilecek herşeyi ailem yapıyor ve ne diyor biliyor musun? 5.000 TL'lik TV alınacak diyor, bende makul bişey al bu kadar masraf yapılıyor tek kuruş harcamıyorsun bir de TV. 5.000 TL'lik olacak diyorsun dedim ben onu beğendim beni ilgilendirmez onu alacaklar diyor, Bari eşyalardan bir kısmını eksik alsaydınız dedim zaten hepsini ucuz olanlarından aldık diyor (30.000 Tl harcandı eşyalara). Erkeğin çirkefi olur mu evet olur örnek benim abim çirkef tam anlamıyla evlensin ve s.kt.r olup gitsin nefret ettim inan, bu kadar olmaz ya bizimkilere de yazık bu yaştan sonra dünya borca girdiler daha 5.000 TL'lik TV olacakmış ALLAH'ın pisliği, Allah böyle insanları uzak etsin abimde olsa doğruya doğru ama böyleleri evlenmemeli bence