Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiç bir şey iyiye gitmiyor günlük.. Ben yine aylar sonra ağlayarak aynı duayı ediyorum, Allahım o mutlu olsun iyi olsun benimde canımı al diye. Yaptığım yanlış ama canım yanıyor, yanmasın artık

Yorgunum hemde çok hem bedenen hem ruhen çöktüm bir içimi kıpır kıpır yapacak haber alamazsınız bir umudum olamazmı Rabbim yardım et senden başkasına muhtaç etme bu karanlık gece bu kış bitsin nolur nolur nolur sen büyüksün biz çok küçügüz

Çok zor günler günlük çok zor.
Durup düşününce kafayı sıyıracak gibi oluyorum içimde atamadığım hırsım kinim var.

Özledim be günlük dayanamadım o kıza mesaj attım. Bizi ayırdın da ne geçti eline bak ben şimdi iğnelerle ayakta duruyorum dedim cevap yazar mı yazmaz tabi amacına ulaştı da ona da yar olmadı ki. en yakın arkadaşım bile anlamıyor beni günlük bari senle. iğne yemekten popom acıyor artık dedim gülmekten gözünden yaş gelen smiley'i atmış geçecek yavrum yazıp.

Günlüğüm moralim kötü
Hayatımda abim kadar bencil birini görmedim üstelik anne babasına karşı ailesine karşı bu bencilliği, bizimkiler canını dişine taktı aman oğlumuz evlensin aman yuvası olsun diye (aynı şekilde bende) her masrafı yapıyorlar düğün salonu, eşya, takı herşey evlenecek bir insanın yapacağı aklına gelebilecek herşeyi ailem yapıyor ve ne diyor biliyor musun? 5.000 TL'lik TV alınacak diyor, bende makul bişey al bu kadar masraf yapılıyor tek kuruş harcamıyorsun bir de TV. 5.000 TL'lik olacak diyorsun dedim ben onu beğendim beni ilgilendirmez onu alacaklar diyor, Bari eşyalardan bir kısmını eksik alsaydınız dedim zaten hepsini ucuz olanlarından aldık diyor (30.000 Tl harcandı eşyalara). Erkeğin çirkefi olur mu evet olur örnek benim abim çirkef tam anlamıyla evlensin ve s.kt.r olup gitsin nefret ettim inan, bu kadar olmaz ya bizimkilere de yazık bu yaştan sonra dünya borca girdiler daha 5.000 TL'lik TV olacakmış ALLAH'ın pisliği, Allah böyle insanları uzak etsin abimde olsa doğruya doğru ama böyleleri evlenmemeli bence

bugün güzel bi gün

erkenden uyandım

yavaş yavaş odamı toparlıyorum regl olmama rağmen

ablamla yine kavga ettim ama onlar sıradan artık alıştık. ben de sallamıyorum.

artık daha bencilim. önce kendimi düşünüyorum ve bu çok fark ediyor.

özgüvenim çok zedelenmiş herkesi çok umursar olmuşum. halbuki ne kadar yanlışmış.

Tam 1 sene önce
Tam da bu vakitler de
Korkunç bir şekilde ağlıyordum
Ondan sonra ki günlerde aslında hep öyle ağlayarak geçti
Hatta şimdi bile zaman zaman aynı şey için ağlıyorum
Çok sevdim yaa çok sevmiştim
Ama bilseydim bu kadar üzülmemin,ağlamamın sadece kendime zarar olacağını, hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini...
Bilmem, belki yine ağlardım
Eylül de geçti günlük
Doğduğum ay
Terk edildiğim ay
Belki...
Belki ileride bana artı güzellikler sunar Eylül, belli mi olur ?

Sevgili günlük, hayat ve insanların artık çok fazla üzerime geldiğini düşünüyorum. Herkesten uzakta sessiz ve sakin bir hayat kurmak istiyorum.İçimde kuvvetle gelen ağlama hissi, dışımda onu kapatmak zorunda olduğum sahte bir gülümseme.Ağlayamıyorum, ağlamayı anti depresan ile engelleyebiliyorum. Ama ilaçla engelleyemediğim şeyler var.
En çok da etrafıma kızıyorum, bana '' Senin hiçbir derdin yoktur, keşke senin gibi olsam.'' diyenlere. Keşke olsalar.
Sonra düşünüyorum, herhalde çok iyi rol yapıyorum..
Velhasıl bağıra bağıra kimsenin ne dediğini düşünmeden ağlayabildiğim gün, insanlara hayır diyebildiğim gün ve kırılmasın incinmesin diye düşünmediğim gün iyileşeceğim.

Günlük gün boyu ağladım, gözlerim acıyor artık.
Kendime şaşırıyorum beni hiç tanımayan bilmeyen benimde onları tanımadığım birileri ağlattı beni, niye bu kadar ağırıma geldi yazılanlar bilmiyorum. Annemlerle sohbet ediyordum yazılanları görünce gözlerim doldu, duşa giricem ben dedim banyoda o kadar ağladım ki çıktığımda gözlerim şişmişti. (Kuzenim rahatsızmış akşam hastaneye götürdüm o bile gözlerine noldu senin dedi, duş aldım şampuan kaçtı heralde dedim.) Kendime zehir ettim bu günü resmen, şimdi de yatağın içinde öylece yatıyorum hala gözlerim doluyor, kendime engel olamadım olamıyorum en iyisi uyumak galiba iyi geceler günlük bugünden daha güzel bir güne uyanalım inşallah

O iyi olsun istiyorum günlük nolur iyi olsun

Son düzenleme:
Aşk bana ne kadar uzak sence günlük, ya da ne kadar yakın.. bi de keşke gece gece o kadar badem yemeseydim sonra midem ağrıyor.. bi de ders çalışsam süper olur.. görüşürüz..

Sevgili günlük;

Yarın hayatım için güzel adımlar atmayı planlıyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah isteklerim olur da rahata huzura ererim bir süre.

Günlüğüm ben umidimi kestim inşallah çevredekiler de keser ve artık bu konu bir daha dile gelmez ... Bu konu yüzünden iki gündür canım çok acıyor kabuk tutan yaramı kanattılar, hala canım yanıyor inan. Tam onları unuttum diyordum ki, bugün salağın biri başka bir laf söyledi, bişey diyeceğim kızacağım bir laf değil ama acıyan yarama tuz bastı işte, boşver günlük bende dert bitmez o yüzden gülüp geçmek lazım. Görüşürüz Günlüğüm burda artık sadece senle görüşmek istiyorum çünkü

Bugün 13 sene önce onla yola başladığımız gün ve bugun yanımda değil yalnızım yorgunum...

Nedenmi buradayim gunluk hic sevilmedigimi dusundugum icin belki...belkide kizimin atesinin cikma ihtimaline karsi uyanik kalabilmek icin...14 aydir gece uykularim paramparca...kucuk o kadar yaramazki buyukle oynamaya zaman kalmiyor...yemek yemeye uyumaya dus almayada zaman yok...cocuklarimi cok seviyorum fakat cok yorgunum gunluk kardes...olmeyi isteyecek kadar cok

Kendıme acıyorum artık ,sevmıyorum da hayattan bır beklentım de yok artık olmuyor .Dıyorlar ya hanı sende degerlendır artık olmayan bırseyı mı yardım edın dıye bagırasım var ben ne yaptıgımı bılmıyorum çok mutsuzum ,hayallerın herseyın bıttıgı noktadayım artık aglayamıyorum .Günlüğüm sen de olmasan ben ne yaparım .

Gunluk meger benım gıcık kaptıgım adam benımle konusmak ıcın bakıp duruyormus geldı konustu benımle ılk defa cokkkk heycanlandım konuscam dıye sacmaladım bılıyomusun .Ama sevınmıyorum tabı bırdaha konusmaz zor cesaret ettı zaten .Neyse umut etmek yok hayal kurmak yok .

En ufak bır seyde bıle nasıl sevınıyorum ama sevınclerde kısa bunu da bılıyorum bazı şeyler bana hayallere kapılmamayı öğrettı çunku sonu hep husran benım bavullarım hep toplu durur hazırım arkama bakmadan gıtmelere .Tek basıma bu yola cıktım yalnızlıgım bır ömur boyu surecek bılıyorum.Hoşçakal gunluk sevıncımı ,uzuntumu paylaştıgım yalnızlıgımın arkadası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…