Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayyy darlandımmm günlükkk bu evin çamaşırı bulaşığı hiç bitmiyor bu ne yaaaaaaaaaa

Kalbim sanki bir avucun içinde ve sıkılıyor, kanıyor paramparça oluyor gibi. Bazen bir yumruk yemiş gibi oluyorum, saniyeler içinde öyle sanki sıkılıyor canım öyle bir yanıyor ki.. Sonra ağlarken buluyorum kendimi, sessiz sessiz hıçkırıklarla ağlarken buluyorum. Dayanamıyorum günlük, özellikle gece olunca hiç dayanamıyorum. Ağlayarak uyuduğum gecelerden ruhum yorulmuştu ama artık bedenim de yoruldu. Daha geçenlerde yeniden düşünüp evet en kısa zamanda yurtdışı fikrini ciddi ciddi düşünürken.. Olmuyor günlük. Kıyıya öyle bir vuruldu ki paramparça oldum. Bu yaşanılanlara bakarken diyebildiğim tek bir şey var.
..... Ama bunu isteyecek yüzüm yok. Nolur artık düzelsin nolur artık bir şeyler düzelsin her gün nefes alırken ruhum can çekişmesin. Yıllar oldu her gece düşünmekten ağlamaktan yoruldum. Aradan yıllar geçti. Nolur bitsin. Ya ben biteyim ya da canımın yanması bitsin.

Son düzenleme:
Hani diyordu ya artık nostalji olmuş bir şarkıda:
"İçimde yılların yorgunluğu var,
Bahtımı yeniden yazsam ne fayda!"
Öyleyim işte sanki ben de...

Çok bunaldım. Okulun uzaması bir yandan. Evdeki sorunlar bir yandan. Delirmemek elde değil. Her şeye aşırı tepki veriyorum. Babama psikolojimi bozdunuz dedim zaten bozuktu psikolojin diyor ya. Aslında içmesine kızdığım o günden sonra asla barışmamalıydım. Ergen çocukla atışılmaz tamam kızarsın ama kız çocuğunun yüzüne tükürmek nedir ya. Baba kızınca daha çok dokunuyor insana. Ne diyim bilmiyorum. Çok doldum ağladım. Babannemde kalıyorum dedem ameliyat oldu hastanede hâlâ.Babannem yalnız kalmasın diye. Evdeki işler ve babannemin ev işleri bende. Kendi derslerim bir yandan. Bir de bunların göze görünmemesi. Mideme ağrılar giriyor. Tez yazmam gerek sabahım akşamım belli değil. Bilmiyorum. Benden başka bakacak kimse yok babanneme. Annem çalışmasa babanneme baksa bu kadar zorda kalmazdım ama mümkün değil işten çıkamaz borç içindeyiz

günlüğüm ben geldimmmmmm.....
Günlük bugün neyi fark ettim biliyor musun? Ben üzüldüğüm zaman o üzüntü yüzüme de yansıyor, konuşmama da yansıyor üzüntümü yaşıyorum ama millete bakıyorum üzgün olsa da kendini kasıyor mutlu görünmek için çevreye kendini mutlu göstermek için (kasmaya gerek yok). İyi ki diyorum ve şükrediyorum mutsuz bir evlilik yapmadım, burada ne konulara denk geldim ALLAH'ım verdiğine de vermediğine de ŞÜKÜRRRR

Kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar. Hiç tanımadığım birine yaşadıklarımı anlatsam rahatlar mıyım, bilemiyorum. Okulun bir türlü bitmemesi, hayatımın yoluna girmemesi, en alakasız insanın bile benimle dalga geçmesi dokunuyor artık... Ne yapacağımı bilmiyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama sonra ne olacak? Çok mutsuzum, çok kötüyüm...

Kendımı kötu hissedıyorum üzgün ,mutsuz ,hiç birşey den zevk alamıyorum bugun hıc tanımadıgım bırıne sorusu uzerıne dert yandım ıyımıydı kötumuydu bılmıyorum baskalarının mutlulugu benı daha da uzuyor mutlu olmak benım de hakkım degıl mi

Günlük neden her büyük söylediğimi evren bana yutturuyor
1 ay oldu ve ben çok özledim.
Gel artık hain yar, zalım yar, çapkın yar

sevgili günlük ve sadecee günlük yazmıyacam çatla günlükk

Yoruldum çok yorgunum ne yapacak ben bilmiyorum onu çok özledim bu haksızlığa dayanamıyorum neşet Ertaş dan leylamı dinleyip ağlıyorum

evet sevgili günlük bağzen en güzel şeyyyy susmakkkkkkkkkkk ve sustuğun herşeyi içinde yaşamak her zamanki gibiiii.....

Çok ağrıma gidiyor ne bilgi birikimi ne iki lafı birleştirme yeteneği var ama iyi bir mevkide hasbelkader kader gelmiş... Kendime acıyorum bu zekayla ve yetenekle evde oturuyorum allahım nolur açsan kapıları gerçekten harcanıyorum

Fake instagram hesabım patladı günlükçüm, facedekiler ekledi filan, rezillik.. neyseee.. içinde bi şey yoktu, isim de yoktu, kimseyi ilgilendirmezz.. ama şöyle kötü bi sonucu oldu, bununla uğraşırken ödeve başlayamadım, ayrıca stresten hemen birsürü şey yedim.. yarın bana detoks yolları.. durumlar böyle günlükçüüm.. öptüm bye

Zaten ögleye doğru kalkınca gün bitiyor hemen. 7de kalkıp ders çalışırsam evdekiler uyanana kadar işlerimi yarılarım. Hem akş erken uyurum. Planlar böyle ama uygulayabilirsem tabii ki.
Yarın çörek yapsam diyorum kaç gündür kurabiye falan yapıyorum babannem kızıyor abur cubur gibi göruyor yap bi çörek çayimizla yeriz diyor. Canim cekti yazarken
Deli gibi temizlik yapasım var ama babannem izin vermiyor hicbir seyi attirmiyor evinde haliyle de bisey yapasim gelmiyor. Gunluk isleri yapip birakiyorum. Dip kose dalmak zor bu eve. Bu hevesimi evde degerlendirsem iyi olur tabii o zaman da sonradan agliyorum ders calismadim diye. Ders calismamak icin yapilir ya hani hele vize haftasi komple temizlik yapilir falan o hesap.
Karisik oldu farkindayim.
Ha bir de cok gerginim sinirliyim farkindayim. Ben de isterdim rahat olmayi ama olamiyorum. Ben de dalgaya vurdum bana sinirlisin diyenlere sarki soyluyorum ben cok mutluyuum hayat cok guzeell lalalaaa diye. Sanirim delirdim.
Telefonun sarji az ve bozuk bi sarj aletine kaldim kala kala. Hem zaten saat de gec degil mi. Heheyt 7de kalkacak yigide bak sen. Hadi gittim ben

Merhaba günlül artik seni eksiksiz yazmaya karar verdim cok kaybolan anim oldu bu guzel gunlerimde bur yerlerde dursun diye sana yazmaya karar verdim

Gecen gun ayakta tv ye bakiyirdu arkadan gizlice yaklaştim napiyorsun bakim dedim bana bakinca cok guzel guldu maca bakiyordum cay icelim mi dedi yanlis hatirlamiyorsam ben ima etmeden ilk defa o teklif etti icelim dedim ikimizinde isi cikti sen gec ben alip gelicem dedi sonrada cayi almis gelmis beraber disari ciktik gecen tartistigimiz mevzu hakkinda konustuk

2 ay once kiz arkadasindan ayrilmus hemde kiz ona atki ormus buralar soguk olur diye cok bozuldum cok niye diye soracak olursan ben orecektim ona ya fikrimi calmış zalımın kızı evlilikten falan laf acildi bu yasa kadar evlenmedim diye insanlar problemli oldugumu dusunebilir ama oyle degil konusup gorusunce olmayacagini kafalarimizin uyusmayacagini anliyorum dedi

Bide cikmadan yanina ugradim cikolata verdim sen bitanesin dedi

Keske bu kadar mutlu olacagini bilsem kutusuyla alırım diyebilseydim bana dedi ya gunluk sen bitanesin dedi

Sanirim bende seviyorum denk gelecegimiz gunleri iple cekiyorum sabirsizlaniyorum

Yarim kalan bi hikaye olmasin istiyorum gunluk onu gordugum hergun musmutlu haberlerle gelmek istiyorum sana

Sevgili günlük içimde ki beni kaybettim salak saçma yaşıyorum..birgün yeniden kendimi bulmayı diliyorum !

Günlük bu kez buraya yazmadıklarımı anla. Bazı şeyler yazılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…