Hep önceliklerim oldu bu hayatta. Önce başarılı olmak için derslerime çalışmayı önüme koydum. Tam koyduğum hedefe tırmanmışken bu sefer ondan daha bir önemli öncelik oldu: ailem. Hayatımı yaşarken en büyük sınırım bu oldu ve hala da öyle. Erkekleri hayatıma sırf bu yüzden dahil etmedim ne arkadaş olarak ne sevgili olarak. Hoş onlar da peşimden koşmadım ya da benimle arkadaş olabilmek için can atmadı ya zaten. Kız arkadaşlarım bile sayılı. Şu an düşlediğim hayatı o sosyal medyada yaşıtlarım yaşadığını görmek içimi oyuyor. Belki çok basit bir sorun gibi ama benim için öyle değil işte. Senelerdir değişmek istiyorum. Daha aktif, daha girişken, daha sosyal olmak mesela. Karşıma bir erkek oturduğunda onunla ne konuşulur diye düşünmeden sohbet edebilmek, kız kıza gezmek, birbirimizin evinde kalmak, dedikodu yapmak arkadaşlarımla. Galiba bir tür bunalım yaşıyorum. Kendimi güzel bulmuyorum. Genel kültürüm desen yok. Bütün gün evde en azında şu tatil boyunca. Yabancı dilim bile yok. Tek bildiğim ders çalışmak ve başkalarının dertlerini dinleyip çözüm bulmak. 23 yaşıma yaklaşıyorum ve her seferinde değişme kararı alıp aynı yerde saymaktan bıktım. Ne zaman değişirim ve istediğim şekle gelirim ya da yapabilir miyim bilmiyorum...