Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
Her geçen gün daha iyi olmam gerekirken daha da kötü oluyorum. Çok ihtiyacım var ona, onun dizinde uyumaya. Sabaha kadar ona bi şeyler anlatmaya. Onun yanında ağlamaya. Sanki onun yanında ağlasam her şey geçicekmiş gibi. Bu sabah aradı biliyo musun? Daha önce de bi iki defa aramıştı ama açmamıştım. 2 ay sonra ilk defa konuştuk bugün. Bi tek senden nefret ediyorum diyebildim. Sonra da ağlamamak için kapattım telefonu zaten. Affetmemem gerekiyo biliyorum, affedersem kendime olan saygımı kaybederim. Ama çok sıkıldım güçlü kızı oynamaktan :KK43: Herkese sorsan aynı şeyi söyler. O ÇOK GÜÇLÜ Bİ KIZ. Ağladığını bile görmedik doğru düzgün derler. Ama güçlü değilim ben :KK43: Ona karşı dünyanın en güçsüz insanıyım hatta. Çok kötü şeyler yaşadı bu süreçte biliyorum, ama birlikte atlatabilirdik. Ailevi problemleri var diye beni bi köşeye fırlatmasına, kendine bi odaya kapatmasına, o gördüğü tedavilerin hiçbirine gerek yoktu. Kendi kendine yaptı bunu. Beni gram umursamadı. Ben en küçük bi sıkıntımda bile soluğu onun yanında alırken... Herneyse...
Okul başlayınca napıcam hiç bilmiyorum. Onunla aynı şehirde o kadar uzak olmak çok koyucak bana. Hatta muhtemelen yanına gidip ağlayıp bağırıp çağırıp en son yine ona sarılıcam. Ya of :KK43: Çok özledim. Çok fazla.

Çok yorgunum gunluk..
Sadece uyumak istiyorum..
Beklemkten sikiliyorum su isler bi bitse kafam bi rahat olsa..
Yine diplerdeyim gunluk ..
Umufum tukendi artik ..eminim hayat bana gulmeyecek hicbirzamn hep aglatack beni..
Boyle bir aile dusman basina..
Keske hic olmsalar .keske bagirarak hepsinin yuzune sizden nefret ediyorum diyebilsem bir daha konusmasam onlarla yuzlerine bakmasam ..
Ama yapamam ki gunluk ..
Etrafdaki insanlar beni ailesizi sahipsiz sanmasin. Zaten oyleyim ama bunu kimse bilmesin..
Formaliteden de olsa ailem gibi gorunsunler..akrabyal iliskiyi kesmek cok gunah..
Iyide boyle bir insanlarla nasil iliski surulur ki ??arayip sormayan ..
Canlari cehennme..
Rabbimden tek istegim..
Ölüm haberim gitsin onlara tez vakitte cigerleri parcalansin hepsinin vicdan azabindan..
Ah keske boyle bisey olsa..
Òyle huzurlu olurum ki..
Ins karsima ailemi zerre kadr aratmayan..
Beni anlayan biri cikar sanmiyorum bu devirde herkes menfaat pesinde kimisi guzellik kimisi para derdinde..
Gercekten seven kalmamis

Sevgili günlük;
Ben o çocukla çevrenin ve ailenin artık evlen baskısı yüzünden görüşüyorum
İçim ısınamadı o çocuğa
Çıkmazlardayım çaresizim

O gün yazdıklarımı yapamadım, iyi de değilim. Giderek cümlelerim kısalıyor. Anlıyor musun?

Naber günlük?
Her şey üst üste geliyor gibi hissediyorum. Enkaza dönecek bir bina var ancak bir iki sallantı daha kaldırır gibi. Eskimiş ve yorgun bir bina, sağlam duramıyor. Bir yük kolay kalkar da beş yük binince yalpalar insan dengesi gider. Benim dengem mesela aynı bu bina gibi. Çok yoruluyorum her şey üstüme kaldı. Düğün hazırlığı dediğin tatlı mutluluktur diyorlar ancak nişanlısı Doğu'da olan ve eli kalbinde yaşayan bir kadın için tatlı heyecan yoktur o sağ sağlam kışlasına dönene kadar. Hangi heyecan bu sahi? Benim el sürekli yürekte. Sürekli kulak telefonda. Buraya giriyorum kaçıyorum kendimce. Belki insanların derdine kurduğum bir cümle bile çözüm olur diyorum ancak benim korkularımın çözümü var mı? Terör bitse, barış içinde yaşasak ülkece. Hiçbir şehit vermesek daha mesela.. Bu dünya kime kalacak ki? Bu kargaşa neden? Allah'ım sen yardım et. Askerimize, polisimize, vatandaşımıza. Asker yolu gözleyen ben gibi eli yüreğinde yaşayan kadınlara sabır ver. Polis eşi bekleyen eşlere yardım et.

Seni çok seviyorum, iyi ki varsın.
Allah bizi ayırmasın. :nazar:

22 nisan tarihinde aldığım telefon kötü niyetli ama doğru haber veren birinin telefonuymuş. bir süredir neye uğradığımı şaşırdım resmen. 1 buçuk ay geçti üstünden ama hala şoktayım. ağız dolusu küfredesim var sana. her gece dualarıma senide eklemiştim.haram olsun hepsi!!! bir insan 8-9 ay boyunca kendine bağlatılıp, bekletilip sonunda da gereksiz bir bahaneyle yüz üstü bırakılır mı? anneme benziyorsun, oda aynı sen gibi, çok iyi kalplisin, merhametlisin,çok safsın, seninle vakit geçirmeyi çok seviyorum,sana çok değer veriyorum, asla seni kaybetmek istemiyorum bla bla bla. işin ironik tarafıda bana bunları söylerken ve biz olamayız derken bile, hala bana sarılıyor olmandı...hangi insan anneme benziyorsun diye bahsettiği insana böyle davranır? sen tam bir kalpsizmişsin. al bi daha baştan. gelde şimdi yeniden birine güven.lanet olsun sen ve senin gibi kalpsiz ,evliliği proje misali yapan, riyakar, bencil insanlara.lanet olsun... sana sadece kalbimle gelmiştim ama çok yanlış bi organımla gelmişim bunu şimdi anlıyorum!

Allahını dediği olur.. Belki ömrümün sayılı ayları var.. Ya da yarım bir kadın olucam..herşey insanlar için.. Ama seviyorum hayatı.. İnsanları, tertemiz duyguları, gerçek bakan gözleri.. Hani sadece.. O gözlerde benim görebileceğim gerçeği.. Mesajla bugünde hayatı sevdiğimi inkar etmiyorum.. Bak dışarıdayım, hayatın içindeyim.. Ne yaptığımı bazen bende bilemiyorum.. Bildiğim.. Ben herkese sarılmam.

Sana ilk defa yazıyorum sevgili günlük;
Hala canım yanıyor, içim acıyor, uyandığımda aklıma geliyor, kendimden o kadar sıkıldım ki, yenilenmek ve mutlu olmak için elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum, kendimi zorluyorum, hatta başkasıyla görüşüyorum, mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki...
Keşke onu hiç tanımasaydım günlük, keşke ona inanmasaydım, keşke güvenmeseydim...
Tüm yaşadıklarım bir rüya olsa ve ben o rüyadan uyansam, kabuslarım sona erse, çok mu zor günlük, çok mu şey istiyorum...
Benim de hatalarım oldu ama ben bu kadar aşağılanmayı haketmemiştim be günlük, zerre kadar değerim önemim yokmuş...
Ama inanıyorum, umudumu kaybetmedim günlük, hem Allah isterse olmayacak hiçbir şey yok di mi? Herşey onun ol demesine bakar di mi? Beni yalandan değil gerçekten seven, bana değer veren, bana karşı her zaman dürüst ve sadık olacak o insanı bulmak ve onu sevmek için elimden geleni yapacağım, kendime bu konuda güvenmesem de Rabbime güveniyorum günlük ve sana bir gün mutlu şeyler de yazacağım, kötü bir başlangıç yapmış olabilirim ama güzel günler yakın, yeter ki kalbim kararmasın günlük, şimdilik hoşçakal...

21 Ağustos 2017 aslan burcunda yeniay ile birlikte güneş tutulması yaşanacak. Uranüs gezegeni 7 yıllık son döngüsünü bitirmeye hazırlanıyor.

Astrolojik açıdan baktığımda geçmiş hayat döngüme, uranüs ve jüpiterin kavuşum, kare ve zıt açısında hayatım değişikliğe uğramış:sampiyon:

Bu döngü önce beni sıkıştırmış, patlama noktasına getirmiş, acıların kadını Bergen yapmış :cool:sonra aniden pat diye ummadığım anda istediğimi önüme sermiş :mapus:ama heyhat! Ben bitkisel hayatta olduktan sonra neye yarar:kusmuk:

Ama bu döngü böyle. Artık antremanlıyım yine sıkıştırdı beni. Komaya soktu titretti bütün hücrelerimi iflas ettirdi. Pışşıkkk sonunda istediğimi alacağım :ruh:Ve yeni bir uranüs boğa ve jüpiter 7 yıllık döngüde ölmez sağ kalırsam bakalım neler neler yaşayacağım :uykucu:

Sevgili günlük, açlıktan midem kıyılıyor. Göbeğim yeme diyor kalbim şu an neler yerdin olsa varya diyor ve beynim olmayan yiyeceklerin hayalini görüyor. Canımm yokkk yokkk o istediklerini bu saatte bulamazsın evde yok almıyorum yeme diye (yazar burada kendisine sesleniyor).

Yeme annem; yeme gülüm.
Uyu..:kızgın:

Hoşçakal günlükcan, öptüm. :KK15:

bugün hiçbir şey yapmadım.

resmen halim gücüm yok bir şeye. tamam biraz sporun etkisi var ama biraz da alışkanlık miskinlik var.

bi gaipten güç gelse de bi yarım saatte bu saatte odamı az temizleyip toparlasam ne olur yani?

yarın denize gideceğim yuppii bu sene ilk :) gerçekten acınacak haldeyim.

ex'i duygusal olarak özlemiyorum ama arkadaşlığımızı özlüyorum. gerçekten herkesi hayatımdan silip sadece onu tutarak büyük yanlış yapmışım resmen onun ardından dengeyi tutturamadım. bu arada yıllar geçip gitmiş :KK43:

bi yerden başlamak lazım... bu odadan başlayacağım. yarın günübirlik tatilim ile de sıfırdan bi başlangıç yapacağım hayatıma.

Ben sorunumu buldum günlük, niye bazı şeylerin olmadığını, geç oldu biraz ama buldum sonunda ben çirkinim günlük kendini güzel sanan bi çirkinim. Dün fark ettim bunu güya saçım yapıldı güya süsledim bi b.ka benzemedim daha da çirkin oldum. Günlük inan istemiyorum artık yemin olsun istemiyorum " Allah sana da nasip etsin, darısı başına" diye edilen dualara amin demiyorum çünkü hem ümidim yok hem istemiyorum artık ama kardeşlerim evlensin ben tek yaşarım onlar evlensin ama onlarla aynı durumu, aynı evi paylaşmak istemiyorum onların evlenmesi için elimden geleni yapıcam söz günlük :KK39:

Canım yanıyor günlük. :KK43: Onun adını orada görünce yine o akşama döndüm. Kızdım ona, sonra da kendime. Özledim günlük onu o kadar çok özledim ki. Bu şekilde sevmek ne bilim çok zor be..

Sevgili günlük.. Yazacak birşey bulamıyorum sana . Şu dünyada ki acıları görüyorum ,çeşit çeşit.. herkesin farklı bir derdi var . Sonra dönüp bir de kendi acıma bakıyorum . Hem kendi acıma hem şu dünyaki acılara bakıp susuyorum . Ne çok acı var!

Durup izledim etrafı sakince.. akıp giden trafik.. ordan oraya koşuşturan ayaklar.. kocaman gözlükler yüzlerde.. herkes de bir kulaklık.. bende dahil olmak üzere..

Neyi paylaşamaz ki insan.. sevmek en güzel şeyken neden bu bencillik? Sonu belli olmayan öfke? Şiddet ? Bazen dursa da şu kalabalık kacsam gitsem diyorum. Ama gerçeklik hemen hop dur bakalım. Asıl şimdi başlıyor sınav diyor..

Çok yorgunum ve ağrılarım var.. kırıklarım.. geçecek elbet biliyorum ama işte bazen zorluyor beni ..bir yanım bomboş diğer yanım tıka basa dolu.. ve bu sıcak İzmir geceleri gerçekten zorluyor . Neyse ki sonbahar gelmek üzere .. iyi geceler

X