Sana ilk defa yazıyorum sevgili günlük;
Hala canım yanıyor, içim acıyor, uyandığımda aklıma geliyor, kendimden o kadar sıkıldım ki, yenilenmek ve mutlu olmak için elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum, kendimi zorluyorum, hatta başkasıyla görüşüyorum, mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki...
Keşke onu hiç tanımasaydım günlük, keşke ona inanmasaydım, keşke güvenmeseydim...
Tüm yaşadıklarım bir rüya olsa ve ben o rüyadan uyansam, kabuslarım sona erse, çok mu zor günlük, çok mu şey istiyorum...
Benim de hatalarım oldu ama ben bu kadar aşağılanmayı haketmemiştim be günlük, zerre kadar değerim önemim yokmuş...
Ama inanıyorum, umudumu kaybetmedim günlük, hem Allah isterse olmayacak hiçbir şey yok di mi? Herşey onun ol demesine bakar di mi? Beni yalandan değil gerçekten seven, bana değer veren, bana karşı her zaman dürüst ve sadık olacak o insanı bulmak ve onu sevmek için elimden geleni yapacağım, kendime bu konuda güvenmesem de Rabbime güveniyorum günlük ve sana bir gün mutlu şeyler de yazacağım, kötü bir başlangıç yapmış olabilirim ama güzel günler yakın, yeter ki kalbim kararmasın günlük, şimdilik hoşçakal...