Popüler Konu Sevgili günlük...

Hislerimin yanılmasını istiyorum günlük.
İnsanlar beni yanıltsın istiyorum..
Ama hissettiklerimi dinlemediğim zamanlarda doğru olduğunu gördüğüm için bir kenara atamıyorum artık...

Annenin kaderi kızına derler ya çok doğru. Benim annem kalabalık evin tek kızı olup bütün yükü annesiyle birlikte yüklenmiş.bir de sağlık sorunları da eklenince çok sıkıntılar çekmiş. Babamla bir kuru aşım kaygısız başım olsun demiş evlenmiş.Evlenmiş ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş canım annem.Rahmeti babam ben de de çok derin yaralar bıraktı. Ve ben hep 2. hayatımın yani mutlu bir evliliğin hayalini kurdum. Çok mutlu bir karı koca iyi birer anne babanın olduğu huzurlu bir ev. Oysa şimdi birzamanlar annemin mutfağa çekildiğinde mırıldandığı türküyü ağlayarak dinliyorum. "Bilmez yar gönülden bilmez. akar gözyaşlarım dinmez. Bir kere yüzüme gülmez" Şimdi ben de annemin yolundan gidiyorum. Oğlum için katlanıyorum ama hergün biraz daha yokoluyorum.Sonra biraz daha biraz daha. Sevgisizliğini,bencilliğini, küçük görmelerini, aşşağılamalarını ve bana karşı duyduğu öfkeyi sineye çekmeye çalışırken hergün biraz daha tükeniyorum. Mutlu olmak diye birşey varmış ama nasıl birşeymiş bilmiyorum.

Selam be günlük.. İyiki varsın.. İnsanın ailesi bile.. Sana ihtiyacı varsa iyisin.. Sıkıntın varsa.. İkiliyooo.. Onun için İyi kisin yanii.. Eskiden hep veriiciydimm.. Sırtlayandın, taşıyandım, yerine düşünendim.. Bıktım artık günlük bıktım mm... Bi bitmedilerr... Eskiler unutuldu.. Yapılanlar.. Gezdirdiklerim.. Yaptıklarım.. Bıktım yaaa.. Bıktım.. Keşke hepside benim yarım kadar olabilselerdi... :)))) eski enayi.. Onlara göre tabii. Bana göre hassas.. Yok çünküü...

Duygularım dalgalanıyor.. Dün güzel sakin bir mekana gittik.. Yeni yerler keşfetmeyi severim. Güzel bir koy da.. Miss gibi hava, oksijen, maviliklere.. Sevdiğin insanlar geliyor aklına.. Bu anları paylaşmayı istemek.. Alabildiğine ferahlık... Bişeyler yedik içtik.. Fonda gece yolcuları... Meyhaneler sen.. İçtikçe içen beee n.. Bir araa masada yalnız kaldım.. Gözlerim ıslanır gibi olmuş.. Ayy garsonda boşları alıyor, inş. görmedi... Oluyoooo insan arada.. Bulanıyor.. İnsan olabilmek böyle bişey belki de..

Annem benim güzel bebeğimmm bu günlerde geçecek inşallah Rabbim beteriyle sınamasın..Yine de çoook içim yanıyor.

Sevgili günlük,

Büyükbabam, yüzü benli Şah İbrahim Veli soyundan gelmesiniz ona göre yaşayın demişti. Soy araştırmasına girip fotoğrafları olan ilk dedemi bulabildim ama öncesi yok. Gerçekten babama ve büyükbabam benziyor şaşırdım :) Şah İbrahim Veli ve Hacı Bektaşi Veli amca çocuklarıymış. Hacı Bektaşi Veli'den devam etmem gerek araştırmalarıma. Öğrendikçe kendimden utandım. 4 kapı 40 makamı dize getirmiş bir devrin çelimsiz, imanı zayıf torunlarıyız. Dünya kötüye gidiyor.

Birini sevme ihtiyacı duyuyorum günlük, birine rahatça değer verme ihtiyacı.
Tabi karşılıklı..
Ama insanlardan, kırılmaktan korkuyorum.. Keşke emin olabilsek.
İşte derler ya dizilerdeki filmlerdeki gibi olsun diye, orada bir eminlik, doğruluk var biz de bunu görüyoruz ve bu yüzden oralardaki gibi olsun istiyoruz.
Sadece aşk değil istediğim, bir insanı gerçekten çok sevmek değer vermek ona güvenmek bundan emin olmak istiyorum.
Keşke... Keşke birine her koşulda güvenebilsem.

Çok yorgunum ve günlük,çok yalnızım,çok kötü bir anneyim, hiçbir işe yetişemiyorum,artık eşimin peşinden çorap toplamaktan ,lavobayi temizlemekten, vs bıktım. Üç tane küçük çocuk ,dile kolay.ben istedim ben yaptım eyvallah ama biraz yardıma ihtiyacım var çok mu şey istiyorum acaba.bir duşa girmek hayattaki tek luksum olmamalı. Herkes bana dert yüklüyor, gelinimiz in psikolojisi bozulmuş,çocukluğu çok kötü geçmiş annem anlatıyor bana bunu,yani ne kadar yorukuyor olabilir annem çocuğuna bakıyor,bir tane çocuğu var bende hasta olmayayım diye dua ediyorum hep,hasta olsam da gelmiyor annem. Eşim kendini iyice işlerine verdi,her şey benim üstümde.anne olmadan önce bir insanım bunu anlamak düşünmek bu kadari zor.bir haftadır evde yoktuk dün geldik dolap boş şu bile yok akşam saat 10 a geliyor adam diyor ki bana isterse sen git markete.cus dedim ya ,ama hata bende eşek olana semer vuran çok olur.her halti böyle becerirsen adam da sana yıkar işi gücü çocuğu bakar kariyer derdine.mutsuzum günlük,yalnizim

çok sıkıldım her şey den yaşamak hiç istemedim.hayat bana gülmedi. yüzümde koca bir tebessüm var , hiç eksik olmayan kimseye durumu belli etmemek için elimden geldiği kadarıyla güldüm hala da gülüyorum. kimse içimde kopan fırtınanın farkında değil zaten umurlarında da değilim. sevgisizlik baş gösterdi kimseyi sevmiyorum içten samimi olamıyorum. üzüntü sıkıntı. sevgisizlik çok kötü yaralıyor beni gün geçtikçe yara büyüyor . yapacak bir şeyim yok toplayamıyorum kendimi iyice dağıldım. yaşamak bir zulüm vaktin dolmasını bekliyorum ama ne zaman bitecek bilmiyorum. vakti kendim doldurmak istemiyorum. yapmayacağımı da biliyorum.en azından şimdilik :). bu böyle nasıl gidecek bilmiyorum.
vazgeçtim her şey den durum vahim yani , gülümse sadece gülümse :)

Her şey üst üste gelmek zorunda mı.
Öyle yorgun ,kırgın,bezmiş hissediyorumki. Hem beden hem ruh olarak.
Ne çok severdim ben yaz aylarını. Şimdi kabus gibi geçiyor.
Bir kaç güne kafamın estiğini yapabilecekmiyim. Eğer cevabı evetse ilk gün bana ne olacağını bilmeden,düşünmeden sarhoş olucam. Ne zamandır sadece bunu hayal ediyorum. Hesap vermem gerekmeden,nasıl olacağını düşünmeden içebileceğim kadar içip belki evin yolunu bulamamak.

Utanmayan insan olur mu? Olur.. Bugünde böyle geçti. Utanmadan geçti bitti..

Allah kimseyi rahatlamak uğruna buraya koşacak kadar çaresiz hissettiği anlarda bir de onun mutluluğu için ondan vazgeçmek zorunda bırakmasın. Dinimiz amin..

Gunluk bugun agzim burnuma geldi...
Resmen evin icine yilan girmis..mutfaga gittim..kafami bi cevirdim birde ne goreyim mutfagin dis kapisinin dibinde yilan hareket ediyor.
Allahim bi bagirdim bi kactim..
Sonra birilerini cagirdim geldim baktikki yilan gitmis heralde yilani korkuttum..
Ama esas ben korkudan kalbim gum gum atti dizlerimin bagi cozuldu..
Rssmen ben kafami cevirmeseydim ..
Yilan heralde ayagima dolanirdi aramiz o kar yakin ki bir adim bile yoktu ..
Cok korktum artik ne zamn mutfaga gitsem gozum hep kapinin ordaki delikte yilan var mi diye:KK53: ..verilmis sadakam varmis..
Rabbim en yucedir ..
Onun izniyle birsey olmadi..
Ama birdaha karsima cikarsa belki bu kadr sansli olmayabilirim..:KK43:
Gunluk bu arda bu aralar iyiyim be gunluk..
Icimde azda olsa huzur var..
Rabbim tek derdim senin rizan olsun ..
Baska derdim olmasin ya rabbi...
Artik rahat olabilirsin anne...
Artik seni hasta eden biri yok..
Artik benim yuzumden hasta olmayacaksin..
Evin genis olack yatagini daraltan biri olmayack..
Umarim mutlu olursun..
Gelme dedinya insAllah hayirlisi ile ömur boyu gelmem..
Kesinlikle kalbime actigin yaralarin tamiri olmayack..
Nice paralarin olack herseyin olck..
Ama hiçbiri bir tane ben etmick..
Sevdgn cok deger verdigin evlatlarinla sana mutluluklar dilerim omur boyu..
Artik alistim bazi şeylere mesela kslbime taş bastim ..
Artik kafam az da olsa rahat..
Iyiyim beni merak etme..
Birgun pismn olur musun bilmem..
Ama sanmiyirumm....

Sevgili gunluk
Agrilarim dinmiyor kendimi cok yasli hissediyorum bu yuzden. 90 varimdir buyuk ihtimal. Yasadiklarim cok hirpaladi beni. Ne zaman eskisi gibi olurum bilmiyorum..
Bende cok yiprandim mahperi ruhum kalbim cok yaşlandi cok yoruldu..
Umarim yeniden canlanirim birgun...
Alinti yasak!!!!!

Artik rahat olabilirsin anne...
Artik seni hasta eden biri yok..
Artik benim yuzumden hasta olmayacaksin..
Evin genis olack yatagini daraltan biri olmayack..
Umarim mutlu olursun..
Gelme dedinya insAllah hayirlisi ile ömur boyu gelmem..
Kesinlikle kalbime actigin yaralarin tamiri olmayack..
Nice paralarin olack herseyin olck..
Ama hiçbiri bir tane ben etmick..
Sevdgn cok deger verdigin evlatlarinla sana mutluluklar dilerim omur boyu..
Artik alistim bazi şeylere mesela kslbime taş bastim ..
Artik kafam az da olsa rahat..
Iyiyim beni merak etme..
Birgun pismn olur musun bilmem..
Ama sanmiyirumm....

Anneler hep mi boyle

Gece yattığında birinin hayaliyle uyumak güzel şey..
Aşık falan değilim de, güzel duygular hissettim, eğer sahte değilse..

Sevgili gunluk. Bugun kahvaltimi ettikten sonra siteye girdim ve insanlari birkez daha sevdim. Birbirimize destek olurken cok guzeliz... :KK200:!

X