Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüm vur kafama bugün kafamı bir karıştırdım bir karıştırdım sonra ödevler kaldı ağlasma yeri yani nasıl yetişecek bunlar şimdi
bazen en güzeli düz mantık olmak
dümdüz yazacaksın
ama yok iyice çorba oldum hoca beğenmezse ya olmazsa offf :KK43: :KK43:

Günlük,
Aklımdan geçenlerin hızına yetişemiyorum Kendimi asırlık bir ömür yaşamış gibi hissediyorum Henüz 20 yaşındayım
Çok erken biliyorum
Umudumu tüketmemeliyim biliyorum
Sabretmeliyim Dua etmeliyim biliyorum
Ama ben de sadece bir insanım
Dayanamayacakmışım gibi hissedip korkuyorum son zamanlarda

Keşke gerçek bir dosta sahip olsaydımda yazmayı bile beceremediğim sıkıntılarımı anlayabilseydi
Hiç dost biriktiremediğimi düşününce de karamsarlık doluyor içime
Sanki hiçbir zaman iyi bir dosta sahip olamayacakmışım gibi hissediyorum

Evde mutlu rolü yapmak yorucu Ağlayamamak çok zor
Bir gün tüm bu şeylerin içimde büyüyüp beni tüketeceğini düşünmek çok çok kötü
Allah'ım sen yardım et

bugün de yenildim hayata.

büyüdükçe hayatı çözücem ve daha kolaylaşıcak sanmıştım.

oysa ben gittikçe batırıyorum herşeyi. oyunu oynamadım diye mi bunlar? oynarım sorun değil ama istemiyorum.

kendi aileme sevgilime arkadaşlarıma kendime oyun yapmak istemiyorum. zorunda mıyım?

o kadar yalnızım ki, sonunda oynayacağım o oyunu. tamam.

Kabul görmek anlaşılmak için belli bir kalıba giremiyorum, denesem de bir yerde patlak veriyor çok sıkılıyorum.
Bu yüzden de mesafe hep hoşuma gidiyor, kafam daha rahat oluyor. Aslında istediğim tam olarak bu değil fakat daha rahatım.
Ne zaman rahat hissederim bir yerde o zaman açılıyorum ama çoğu zaman pişmanlık duyuyorum yine, bazen abartıyorum bu rahatlığı bazen yanlış hislerle hareket ediyorum ve yine pişman oluyorum çünkü arıyorum istiyorum bu yüzden küçük bir fırsatta deneyebiliyorum biraz içimdekini salayım diyorum ama yok, yanlış anlaşılmaktan kurtulamıyorum, hep kontrollü olmak da pek içinden geldiği gibi olmak değil bence..
Sessizliğim sakinliğim ayrı yanlış anlaşılıyor, biraz çocukluk çılgınlık yapsam ayrı, ciddi dursam ayrı.
Herkesin kafanızdaki şekilde gösteremem her şeyi...
Ama bazı şeylere "mecburuz" her zamanki gibi.
İraden dışında bu dünyaya geldin ve yaşamak zorundasın...

Günlük kendimden nefret ediyorum onu çok seviyorum.. Onu çok özledimm. Bu kelimelerle anlatılmaz anlatılmaz işte özledim bee varmı bunu anlatacak bu duyguyu anlatacak bir kelime :KK43:

Günlük kendimden nefret ediyorum onu çok seviyorum.. Onu çok özledimm. Bu kelimelerle anlatılmaz anlatılmaz işte özledim bee varmı bunu anlatacak bu duyguyu anlatacak bir kelime :KK43:

selam günlük
okuldan nefret ediyorum öğrencilerime ise aşığım resmen
en sevdiğim mesleği yaparken aynı zamanda ondan nefret ediyorum çünkü okul okumaktan nefret ediyorum
offf nasıl geçecek böyle bir ömür :skandal:

tanju okan öyle sarhoş olsamki diyor yaa...aynen öyle sarhoş olup,,hayattaki herşeyi unutmak istiyorum,,,tükenmişlik duygusu bendede var..bazen duyduğum oluyor insanlar da..tükendim yaa..bittim..sıfırdayım resmen..tahammülüm kalmadı hiçbir şeye...güzel birşey olsada biraz enerji bulsam keşşke

Sevgili günlük bu borçlar nasıl bitecek bilmiyorum.borc üzerine borç geliyor :KK43: ve bunlar bana ağır geliyor

günaydın günlük..
kızım mızıldanıyor.. 2 saat önce emdi ve uyudu.. ben bdv'ye daldığımdan hala uyumadım ve mızıldanmaya başladı.. :) neyse bari babamızın işten gelmesini bekleyelim de hep beraber uyuyalım günü bugün.
Allah herkese huzur versin günü olsum bugün. iyi bir hafta olsun bu hafta. amin

Sadece ölmek istiyorum, mesela yolda giderken birden araba çarpsın o an öleyim. Uykudayken öleyim ya da :KK43: Delirdim günlük delirdim dayanamıyorum artık :KK43:

Bir şekilde sanatın, özellikle müziğin ucundan tutabilecek miyim acaba? O istediğim hazzı alabilecek miyim? Meslek gibi büyük bir şey değil beklediğim. Ama güzel bir şeyler olsa memnun olurdum.
Ya da içimde kalacak mı öylece... Kalmasın.

X