Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün son berbat günümdü

ne olursa olsun bundan sonra üzülmemeyi mutluluğu seçiyorum...

birazdan uykuya dalıcam ve eski halimle uyanıcam sanki hiç kırılmamışım gibi mutlu ve neşeli sanki hiç yılmamışım gibi azimli sanki hiç düşmemişim gibi güçlü sanki hiç yalnız kalmamışım gibi sosyal...

gerçekten daha iyi uyandım.

16 mayıs benim yeniden doğuşum.

beni ben yapacak herşey. daha güzel bir geleceğe gidiyorum.

eski sevgilimle ilgili kafam netleşti. bir kez soğudum mu birinden ben bir daha bakmam arkama bu güzel bi huyum severim

şu andan itibaren artık farklı bir benim. eskisi gibi ama eskisinden daha iyi daha üst düzey daha güçlü daha güzel daha başarılı.

Günlük, hep diken üstünde olmayacağım kendimi bırakabileceğim, yorulmayacağım birini istedim.
Ama bir yandan da hiç olmayacak bir şeyi istediğimi biliyorum(biliyorum da demek istemiyorum umut ediyorum ama bakıyorum hayata kimseye güvenmemek gerektiğini görüyorum hep maalesef, hep bir temkin lazım).. Ama yine de bu hatayı yapacağım gibi... Böyle yoğun yaşıyorum maalesef. İstediğim duyguyu yaşamaya çalışıyorum hep. Deli gibi güvenmek istiyorum, rahatça sevebilmek istiyorum, sevgiyi hissetmek istiyorum.

Bazen neden diye soruyorum günlük.. Cevabını bilmediğim soruları soruyorum kendime. Şuan tamda beni anlayacak biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı.. Eski beni isterim aslında. Hiç kimseye bir şey anlatmayan her şeyi içinde yaşayan hayatmacerasi.. Bu gidişle eski halime döneceğim gerçi şimdide bir şey anlatmıyorum ama galiba ihtiyacım var şuan şimdi..

allah iyilik versin...bazı türleri tedaviye sonuç veriyor sanırım değilmi?umut varmı?

Morali bu zamana kadar ayakta kalmasının tek sebebi zaten .. ve malesef okadar kolay değil ..

Evet anlayabiliyorum sizi bir saglikci olarak neyden mutlu oluyorsa nasil hastaligini unutup kendine geliyorsa onlari yapabildiginiz kadar yapmaya calisin mesela torunlari görmek gezmeler piknik aile ziyaretleri kutlamalar vs,.

Evet anlayabiliyorum sizi bir saglikci olarak neyden mutlu oluyorsa nasil hastaligini unutup kendine geliyorsa onlari yapabildiginiz kadar yapmaya calisin mesela torunlari görmek gezmeler piknik aile ziyaretleri kutlamalar vs,.
Malesef ,grade 4 ve duyularinin çoğunu büyük ölçüde kaybetti .beni görebildiği zamanlar çok mutlu oluyor ,torunlarını da öyle ..sık sık beraber oluyoruz ..

Günlük biri çıksın karşıma hemen kabul edicem hemen, işsiz güçsüz olmuş, serseri olmuş fark etmez artik evlenip gidicem bu evden en kisa zamanda. Hergün kavga dövüş hergün gerginlik kaldıramıyorum. Nolur ALLAH'ım biri çıksın karşıma biri çıksın kim olursa olsun çıksın biri yeter. ...

sevgili günlük

bugün deliler gibi uyudum uyudum tekrar uyudum uykuya doyana kadar

terapiye geldim annemlere yalan söyledim yine yoksa salmazlar beni arkadaşımla buluşucam dedim.

tek başıma geldim oturdum starbucksa normalde içeceğim bitince işgal etmeyeyim diye kalkarım hemen ama şimdi umrum bile değil millet.

artık kendimi düşünme vakti bencil olma vakti

bugün sınavım açıklanacaktı ama uzadı herhalde zaten umutlu değilim neyse.

hayat güzel hava güzel hayat devam ediyor.

Sevgisiz günlük..

Neden yalnızca bir sefer bile olsa bana cevap vermiyorsun. Neden konuşamıyoruz.. Kime ne anlatıyorum böyle sayfalarca. Anlatacak kimsem olmadığında, baş ucumda durarak beni avutabildiğini mi sanıyorsun? Sadece bir cümle. Bana tek bir cümle söyle. Tek bir cevap.. Tüm istediğim bu. Orada biri var mı.. Ne olur sayfaların bir ruhu, bir dili olduğunu söylemeyin bana. Bir yazarım. Ama günlük yazarak rahatlıyor muyum.. Bilmiyorum.

Yoruldum. İnsanlardan yoruldum.. Uçup gitmek istiyorum. Özgürce uçarak hep daha uzağa gitmek. Hesap vermeden 5 parasız.. Parkta uyumak, diskoya türbanlı girip vaaz vermek. Saçmalıklar yapmak istiyorum. Bir gün çok önemli bir insanla karşılaşırsam ona şunu sormak istiyorum

"Kısıtlı, kafesin içinde insanlığa adanmış süslü bir kuş gibisin. Kendini nasıl hissediyorsun?"

Hayallerim var. Biri bile gerçekleşmeyecek türden hayaller.. Ama fantastik düşünmek, beni gerçekleri düşünmekten daha çok mutlu ediyor. Gerçekler öyle sıkıcı ki.. Öyle ciddi ve kararlı olmalısın. Bazen net, bazen politik olmalısın. Yoksa bir böcek gibi ezerler.. Sonra açıklamalar yapmalısın. Seni üzüp kıran durumla ilgili açıklamalar. Son derece yorucu ve gereksiz olan şu açıklamalardan söz ediyorum. Malesef bu tür hassasiyetleri anlayamayacak kadar düşüncesiz ve anlayışsız insanlar var. Yorulmak zorundayım.. Gerçekler bunu gerektirir.. Yani yorgunum işte.

Bu senin için bir şey ifade ediyor mu? Hayır.. Sn. Rahatlama aracı..

Son düzenleme:
Günlük biri çıksın karşıma hemen kabul edicem hemen, işsiz güçsüz olmuş, serseri olmuş fark etmez artik evlenip gidicem bu evden en kisa zamanda. Hergün kavga dövüş hergün gerginlik kaldıramıyorum. Nolur ALLAH'ım biri çıksın karşıma biri çıksın kim olursa olsun çıksın biri yeter. ...
Bazen o kadar büyük konuşuyoruz ki başımıza gelince daha çok üzülüyoruz. Belkide senin çıkış kapın serseri bir kocada değildir. Hayırlısını dile her zaman

uzun süredir bu kadar kendim gibi hissetmemiştim

bir süredir hem bu kadar güçsüz hem bu kadar güçlü hissetmemiştim

uzun süredir bu kadar yapayalnız hissetmemiştim. belki öss vs çalışırken de bu kadar yalnızdım. ama o zamanlar bu bana koymuyordu düşünmüyordum bile. hatta o zamanlar bile dersanede vs arkadaşlarım vardı daha sosyaldim neşeliydim espriler yapardım.

ben bunları hak etmedim. bana kötülük yapanlara bile fırsatım olsa dahi kötülük yapmadım. kimseyi kendim için yönlendirmedim. bencillik yapmadım. insanları aşağı çekmek yerine yükseltmeye çalıştım hep

peki mükafaatim ne oldu? koca bir sıfır. şu dünyada beni seven 1kişi bile yok. ailemin bile sevdiğine emin değilim. hatta ben bile kendimi sevmiyorum. tükendim. sevgi yoksunluğu çekiyorum. bana sevgi gösteren tek şey gece sarışıp uyuduğum peluş köpeğim bob.

en çok da birilerine sarılmayı özledim sımsıkı. o kadar özlemim var ki o sarılıp mutluluk ve sevgi hissiyatına anlatamam.

X