Popüler Konu Sevgili günlük...

Bir gün tv de izlediğim bir dr. yazmanın öfkeyi engellediğini söylemişti .Yazmak günlük tutmak vs .

Acaba buraya gelip yazmak mı bizi rahatlatıyor yoksa paylaşmak mı hiç bilmiyorum .

Günlük sorunlar günlük kosusturmacalar hayatın derdi hiiiccc bitmeyecek. Rabbim hepimizi bu dünya da da öbür dünya da da mahcup etmesin .

Senden gicik kapiyorum hosuma da gitmiyor degilsin ama nefrette ediyorum bana hak etmedigim davranislari yaptin distan bakinca tam bir centilmen gibisin ama foss ciktin sende bana gicik kapiyorsun ve biliyorum hislerimde yanilmam yaklasamadigin icinde sinir oluyorsun uyuz herif surumsurum surun bana yaptiklarindan dolayi ve bana oyle bir asik ol ki cekmedigin kadar cek havali seni egosu yuksek kendini begenmis.Benimle dalga bile gectin sana ne yaptim ben oh nasilda mutsuzsun simdi iyi oldu sana birde gelmissin kapi da cocuk seviyosun nasilda uzaklastim hemen hava atacak olan birisi varsa artik oda benim ezik nasil omuzlarin dusmus egon yerlerde burnun surtmus herkes hak ettigini yasar ilk geldigim gunu sana gunaydin degisim ve sonra pismanligimi unutamiyorum o son oldu zaten bir daha degil yuzune bakmak yanindan bile gecmem .Kac kere parmagina yuzuk takip cikardin ve kac kere bana anlamsiz bakislarini yakaladim ama adam olsaydin yuzuk yokken gelirdin zormuydu simdi gene yuzuk atmissin parmagindan ne o sinsi bakisin bu ask degil bu bakis sanki konusamayisinin verdigi gicik kapma bakma arkadas sinir oluyorum ya .Bende de ne varsa onun baktigini gorunce miknatis varmis gibi baka kaliyorum ne aptalca ilk defa bunda oluyor boyle .Hayir bu sefer hayal kutmayacagim cunku olmayacagini biliyorum ben zaten gitmeye odakliyim :)

Sevgili gunluk sana ilk kez yaziyorum icime bi heyecan geldi en son ergen donemlerimde gunluk tutmustum ve sevgili annecigim bulup da okuyunca faciayla sonuclanmisti :eek:bu kez daha akillica davranicam yastigin altina koymicam mesela:KK66: sadece sen ve ben:KK53:

Sevgili günlük, bu saatte hala çamaşır yıkanıyor makinede. Ee yarın sabah erkenden Çeşme'ye yolculuk var. Gelsin tatil. Şaka tabi ki. Yarın toplantım var sonra pazartesiye kadar ölü gibi uyuyacağım. Ağla gözlerim ağla, doyamadın bu çalışmalara.

Günlük, düşünüyorum düşünüyorum ama bir faaliyet yok, elimi kaldıramıyorum, enerji yok, hırs yok, nolacak böyle bilmiyorum. Dua ediyorum... Korkuyorum...

Sevgili günlük, bu saatte hala çamaşır yıkanıyor makinede. Ee yarın sabah erkenden Çeşme'ye yolculuk var. Gelsin tatil. Şaka tabi ki. Yarın toplantım var sonra pazartesiye kadar ölü gibi uyuyacağım. Ağla gözlerim ağla, doyamadın bu çalışmalara.
allah güç versin..bu sezon bende iyi yoruldum iş hayatında..Haaaa bu arada Çeşme :KK200:diyince..içim gitti valla..Oraya her zaman vaaRıııMM

Günlük ağlamaktan gözlerim ağrıyor, açmakta zorlanıyorum gözümü. Gözlerimi kapatsam ve ölsem.. Her şey eskisi gibi olsa düzelse ne iyi olurdu :KK43: Ölmek istiyorum önceden de isterdim aam artık dayanamıyorum dayanamıyorum dayanamıyorum günlük

Günlük sürekli ağlama krizine girdim, başım dönüyor, midem bulanıyor, inşallah bu son gecem olur sabaha kadar ölmüş olurum..

Günlük herkes mutsuz herkes , aynı şekilde bende .umudum kalmadı tek umudum var (ALLAH) bana nasip olmadı inşallah kardeşlerim evlenir inşallah onlar mutlu olurlar

Bu gece sana ilk yazisim gunluk sana cok guzel seyler yazmak isterdim ama suan yikilmis durumdayim kocamin beni ne kadar sevmedigi bir kez daha anladim.zaten benim cabalarimla zorla devam etirdigim evliligim var bu gece bir arkadasim kocasiyla beraber disarda cektirdigi resmi gorunce dayanamayip hickira hickira agladim benim kocam biz resim cektigimizde hic elini belime atmaz yada bana sarilmazz bunu gorunce kendimi o kadar eksik sevilmeyen sevimli olmayan itici cirkin hissetimki kendimden nefret ettim sanki yasadigim evliligim tokat gibi yuzume carpti bunlari yazarken gozyaslarim telefonumu islatiyor neyse cok yazdim bu gecelik benden bu kadar

Günlük bir daha kalbim bu heyecanı yaşamaz zannediyordum ama yine oldu yine heyecanladim kalbim kabına sığmıyor gibi

Ama yine imkansiz gibi be günlük hani şu yeşilçam filmlerindeki biz ayri dünyaların insaniyiz gibi bi durum

Bana bakacağını sanmiyorum ama aklım onu dusunmekten kendini alıkoyamiyor

Bi daha ne zaman gorucem onu kimbilir acaba oda davetli mi iftara insallah oda davetlidir insallah birazda olsa sohbet muhabbet etme firsatimiz olur

Nolur gunluk bi kerede sevgimin karsiligi olsa bende karsilikli sevmenin nasil bi duygu oldugunu tatsam

Sadece arkadasta olsak yeter ki bana ara sıra zaman geciren muhabbet eden iki arkadaş

Birde günlük felaket güzel gülüyor hani bir söz var ya kelebek görse ömrü uzar aynen öyle

Allah kime yazdiysa ona bagışlasın bi daha bana imkansiz baskasina yazilmis birine kalbimin isinmasindan korkuyorum günlük

Aşk yok iş yok para yok yoruldum be günlük karsilasirmiyiz ki bir daha uzun sure hic karsilasmayacakmisiz gibi geliyor şu ahir ömrumde bi kerede hoslandigim kisi benden hoslansaydi benimde duygularimin karsiligi oksaydi olmazmiydi be gunluk

son zamanlarda öyle yorulmuştum ki...artık bünyem kaldırmıyordu....insanım ettenim kemikten..duygularım var..sinir sistemim çok zayıflamıştı..ayakta tutabilmek için..kendimi çok zorladım..ama..allahıma binlerce kez şükürler...binlerce..kara günler bitiyor inşallah..rahat nefes almak güzelmiş...dahada güzel olacak...güzel günler göreceğiz..güneşli günler..allahıma en minnettar olduğum şey ise..bana verdiği..güçlü kişilik..tabi kadınsı bir güçlülük..bir erkek belki küçümser..senmi güçlüsün diyen de oldu...:110:ama ben..kendime güveniyorumEn Büyük KK hayatımda yaşadığım..yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım..hiç bir şeyden..bu bile güçlü olmamın bir ispatıtır bence..allahım ..yüce rabbim...gücümü..hayat mücadelem için..yaşama sevincimi hiç eksik etme yarabbim..

X