Popüler Konu Sevgili günlük...

''Sevgili'' günlük belki de senden başka hiç kimse, hiçbir nesne bu kadar sevgiyle anılmamıştır.. Tebrik ediyorum seni..

Günlüğüm bir hafta kadar oldu neyi fark ettim biliyor musun? Dua ile biseylerin degismeyeceğini, cok dua ettim o kadar çok ettim ki kim şu duayı şu sureyi oku dediyse okudu, için için ağladım sıkıntılarımdan kurtulayım diye ama olmadı malesef RABBİM affetsin ama ben artık dua okumuyorum, daha doğrusu dileğim olsun diye okumuyorum olacağına inancım kalmadı, psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum olmayacak bu cümleyi zihnime yerleştiriyorum. Başkaları için dua edeyim ben en iyisi onlar mutlu olsun onların yüzü gülsün , bu aralar bu psikolojideyim günlük : (

Günlük en son ne zaman yazdığıma baktım nerdese 3 sene geçmiş o dönemde iş konusunda sıkıntılıydım.Kızım yeni doğmustu. Son karar işten ayrıldım ve 3 senedir kızıma bakıyorum.Çok güzel zamanlar geçiyoruz rabbim izin verirse daha çok güzel günlerimiz olcak..
Bugün yazmamın sebebi başka Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Ve bugün bebeğimle son günüm yarın bebeğimi alcaklar. Eşim bu bebeği istemiyor. Bu konuda fikrini değiştiremedim.Ve artık konuşmalarımız kavgaya dönmeye başladı. Bir çocuk iki kişinin isteğiyle sevgi yumağı olarak doğmalı o istemezken ve bu kadar katıyken ben çaresizim...
Bana bu durumu yaşattığı için çok üzgün yeterli korunmadığı için...
Daha minik kalbi atmamış tek güvendiği yer annesi olan minik yavrum seni çok seviyorum rabbim inşallah bana dayanma gücü verir. Bu günahımı benden çocuğumdan çıkarmaz. Eşimede azcık duygu verir içi azcık ısınsa keşke bir bebeğin kokusu yeter onu sevmeye off off bak yine doldu gözlerim nasıl atlatacağımı o masaya nasıl yatacağımı bilmiyorum okuyan olursa duasını esirgemesin
Ve lütfen dikkat edin uygun yollardan korunun sonra benim gibi olmayın bebeğini görmeden özleyen anne

sevgili günlük kimseye anlatamıyorum derdimi söyleyemiyorum herkes herşeyi koz olarak kullanıyor zamanı geldiğinde..
istifa etmek istiyorum çok zor girdim bu kuruma ama çok mutsuzum insanlar beni çok bunalttı çocuklarımı çok özlüyorum burnumda tütüyorlar işteyken..en özel anlarında bazen yanlarında olamıyorum ..ağlamak istiyorum ağlayamıyorum çok yoruluyorum sefil gibi bir oraya koştur bir buraya koştur köle gibi hissediyorum bazen..ama bir yandanda maddiyat borçlar köşeye sıkışmış hissediyorum ..işten çıksam eşimin maaşı krediler çok zorlanırız ..
en güzel yıllarımı mutsuzmu geçiricem ben

Günlük ölmeyi o kadar çok istiyorum ki. Dayanamıyorum. Ben kendi yükümü kaldiramazken birde böyle bir şey çıktı.
Artık birşeyler düzelsin, akşam cesaretimi toplayabilirsem konuşacağım , ama o cesaret bende yok, yine kızacak tersleyecek. Korkuyorum bir şey olmasından, kötü birşeyler olmasından korkuyorum. Ne olur birşey olsun, hersey birden tersine dönsün, akşam konuştuğumda iyi şeyler desin, eskisi gibi olsun. Hayal dimi, bende aptalin tekiyim ışte ancak böyle hayal kurarım. Olsun nolur olsun, bak eğer olursa bu imkansız denilen şey söz veriyorum kıymetini çok iyi anlayacagim, yeterki olsun lütfen ya.

yılllar oldu benim hayatıma ipsiz sapsız adamlar girdi günlükçüm sen benim için hep özel kaldın..
hâla evlenemedim ama işimde istediğim konuma azmim ve başarım sayesinde geldim onun dışında değişen bir ben oldum o kadar..

Bir insanin aski bukadar mi olur yada ben mi buyutuyorum bu aski .Basit mi bu ask denilen duygu bu kadar cabuk vazgecilebilir mi .Hadi ben sesiz kaldim ya sen neden vazgectin arayacak cesaretinde mi yoktu yaziklar olsun sana .Biktim umitlenmekten sonucta cevap veremem benim burada ki konumum farkli ne bekliyorsun ki araci koyamadin mi araya ciddi degildin demekki pes ettin hemen bir gun biriyle olursa zaten asla vazgecmeyen karakterde biri ile olmali bu ne ya iki mesaja yildi salak sey.

Günlük nasılsın la ...
Sana uğramayalı epey zaman olmuş...
Özledin mi beni...
Bu aralar içimde kelebekler uçuşuyor
Hamileyim Tatlı oğluma bir kardeş gelecek inşallah

İkinize ve isteyen herkese Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Dilerim imtihaninizin karsiligini kat kat görürsünüz. Allah yar ve yardimciniz olsun... Amin.
Amin Cnm Allah razı olsun sende evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah şu mübarek cuma hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Günlük
Hayal etmek umut etmek bir insanın kaçışı mı yoksa zindanı mı bilemiyorum.İstemsizce aklımda görüntüler cümleler firar ediyo ama kabullendim en azından vazgeçmedim kabullendim...Oluruna bıraktım.Hayallerimi bir duaya iliştirdim yolladım Rabbime inşallah bana dönüşü hayırlı olur.Kalbim deli gibi insan bir hayale böyle heyecanlanır mı? Bazende sanırsın bir cam kırılmış Batıyo ya resmen Can'ımı yakıyo. Neyse ya bırakalım karamsarlıkları şimdi bugünümüze,aldığımız her nefese,sevdiklerimizin yanımızda oluşuna,gırtlağımızdan geçen her lokmaya şükürler olsun...

Şükret tabi, ne dertler var su hayatta duygularini çok iyi anliyorum hemde çok 3 kez düşük yapip kaybettim yavrularimi ne acılar çektim o zaman,çaresizce doktor kapilarinda gezerken yine verdi Rabbim. Çok agladim gizlice çok yalvardim yinede sabrettim, isyan etmeden bekledim. Dua en büyük nimettir dedim ona sarıldım. Zaten mucizeler ansızın gelmez mi? Sen bitti derken yeniden başlamaz mı? Çok güçlü ol ki yavrun gelince annesini dimdik görsün.

Rabbim gönlüne göre versin dilerim bu acılarını hatırlamaya firsat kalmayacak şekilde bir sürü beben olur. Tevekkül et, sınavını hakkıyla ver bak nasıl yoluna girecek hersey.

Duaların kabul olsun inşaAllah.

Amin Cnm Allah razı olsun sende evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah şu mübarek cuma hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin Allah bin kere razı olsun, nerede isteyen varsa gönüllerini de kucaklarınıda saglikla doldursun. Dua edecegim sana.

Günlük hangi burç adamla evleneceğimi merak ediyorum vallahi :)
Gidip gidip kovaları buluyorum hepsi de olmayacak kişilerdi, bir şekilde olmuyor.
Hoş biriyle hiç yüz yüze gelemedim ama...

Günlük, şöyle bir cümlelerimi, düşündüğüm ve yaşadığım her şeyi, her duyguyu toparlayabilsem uzun uzun bir kitap gibi yazasım var. Roman süsü vererek belki...
Bir toparlasam güzelce, dillendirdiğim zaman "evet tam da bu hissettiklerimi anlatıyor" diye tatmin olabilsem, hepsini bir yere döksem rahatlıcam sanki.
Bir de şu sanata el atsam o da çok rahatlatacak gibi geliyor. Müzik, resim vs...
Ah ah ailem diyeceğim yine maalesef..
Kendimle ilgili bazı şeyler geciktiğinden.. Beni pasifleştirdiğinizden...

Bugün babam iş yerinde kendine ve iş arkadaşlarına yemek yaparken parmağını kesmiş. Epeyde kesmiş. Tırnağı kopmuş. Sürekli yanıma gelip acısından şikayet ediyordu. "Tırnağım gitti kızım. Burası da her yere akılıyor kızım. Çok acıyor kızım" diyordu.

Kalktım yarabandı aradım. Anneme sordum. Annem olumsuz cevap verince babam ilgilenmeyeceğimi düşündü. Para bandı bulmak istedim o da yoktu. En son eşofmanın ipliğini çektim peçete aldım babamın elinin yarasına dolamak ve takılmasını engellemek istediğimi söyledim babama. Yarım saat buna çare aradım.

Bulduğum çözümün komikliği ve uğraştırıcılığına babam nasıl çok sevindi günlük. İçinden dağ dağ buz kütleleri eridi gitti. Babamı mutlu etmek kadar dünyada mutlu eden hiçbir şeyin olmadığını faekettim o an.

"Ah benim canım kızım" diyişi hala kulağımda. Can babam canım babam. Yollarına ölürüm.

Günlük..
İçimde çırpınan bir ben var. Bir şey yapmalısın deyip duruyor.
Bir şeyler yapmam gerektiğini hissediyorum.
Zaman geçiyor.
Bir enerji artışı var içimde ama yerimden kaldırmıyor henüz yine de zamanı yakın gibi.
Bir de anlaşılmıyor olmayı kabullenesim var artık, biri anlamayınca "sen bilirsin, çokta tın, uğraşamayacağım artık sizin kalıplaşmış düşüncelerinizle" deyip gülmeye devam edesim var. O zaman anlaşılır mı acaba. Kırılmasam artık kolayca keşke.. Kaçmadan duvar örebilsem. Hemen düşmese enerjim.. Zorlasam da düşüyor maalesef. Keşke filmlerdeki kadar kolay olsa bazı şeyler. Ben takmıyorum desem de takmamı sağlıyorlar gerçek hayatta, birileri sinsilik yapıyor göremiyorsun, önlem alamıyorsun.
Bilmiyorum işte, bir şeyler yapasım var. Umarım bu güzel his geçmez, artar.
Açılmam lazım benim, yoksa yine kötü hissedeceğim ve bu döngü sürecek.
Rabbim.. Yardım et bana. Dualarımın karşılığını hissettim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…